Hellomi!!!
Szal’ tényleg nincs meg a hozzászólásom, de gáááz. Azért álljon itt néhány adalék a korábbi mestermunkám mintegy cizellált formájaként:
1.NE folytassunk antipropagandát a mieink ellen, mit akarunk még két meccs után? Jellemző Ránk, szurkolókra, hogyha megy a szekér akkor istenítünk és az egekbe magasztalunk minden játékost, ha nem megy akkor meg holacsapatozunk és fújjolunk…De hát ilyen a bálelsik, szokták volt mondani, ugye…
2.Ezt az Ádám-féle hozzászólást a „nagyarcú szolnokiakról” nem igazán vágtam, csak vigyázz kisfiam nehogy pofára ess a legközelebbi meccseteken…Egyébként meg nem láttalak a vendégszektorban kék sállal hadonászni meg „kék az Istenezni”…ja, a smiley, bocs, majd elfelejtettem :-)))
3.Na szal’: Sajna nem volt abszolút tele a csarnok, de az a 2300 ember sem azt kapta amiért kijött, én is nagyon el voltam keseredve a végén, kiváncsi leszek majd mi lesz a Kecsó ellen…Lehet, hogy már csak az én idióta fóbiám, hogy minden Olaj meccsen csillárokon lógó nézőket akarok látni…Bár a 2300 nem kevés, ha azt nézzük, hogy Pakson 1200an, Kaposváron 1200an (szerintem idén ők lesznek ott a végén vagy az Albával vagy az ASE-vel, pillanatnyi véleményem szerint), Fehérváron 2000en, és állítólag Körmenden is 2000en voltak, bár ez utóbbit erősen kétlem, nyilván a tavalyi adatok 2800 nézőről is szerintem enyhén alulbecsültek voltak, többen is kinn lehettek ott az ASE ellen, (ilyenkor a biztonsági előírások miatt nem írják oda a tényleges nézőszámot?) én mégis valamivel több nézőre számítottam mindenütt. A szurkolóinkról még annyit, hogy rajtuk nem múlott semmi, végig hajtották a csapatot, vesztett állásnál is harcra szólították fel a fiúkat, a végén persze jött a „holacsapatunk”. Elkeseredettségüket abszolút megértem. Kétszer hangzott fel sporttárs nagy örömére az Albát éltető rigmus, bár most hogy átlátogattam az Albakosárra, és külön topik is nyílt már a ZTE győzelmét (inkább a mi vereségünket) dicshimnuszba foglaló hozzászólásoknak, szóval én ezek után már nem várom el a szolnokiaktól, hogy akár egy percig is visszafogják magukat: szolnoki bunkók: 19, fehérvári bunkók: egy híján 20. Hál Istennek legalább itt nincsen belőlük…A játékvezetés teljesen korrekt volt, rajtuk sem múlt semmi, bár csak 9 büntit dobtunk míg a ZTE 17et asszem, mégis azt mondom Hartyányi életében nem fújt ilyen jól. Ha így vezetne minden meccset…
4.A meccsről dióhéjban (:-))): Nagyon megörültem a remek kezdésnek, de sajna a már említett Stonebetörmajdacentereketmegpróbálommegjátszani stílust hamar kiismerte a ZTE, oszt oda volt a jó rajt. A sötétség meg persze, hogy a ZTE-nek jött jobban :--)))-bár én nagyon nem szeretem ilyenekre fogni, mert ők is csak annyira estek ki a játékból mint mi- szal’ onnantól kezdve, hogy az általam már 100X lesajnált zónát Bencze 2 perc alatt 8dobott ponttal büntette komolyan kezdtem aggódni a végét illetően. Okkal tettem ezt mint később kiderült. Rasidot nem szeretném annyira elővenni, elővettétek már ti, akkor inkább úgy mondom, hogy nem teszem vissza…de voltak olyan szarvas hibái, amik nagyon szúrták a szemem. Pl.: Ha egy játékosnak nem megy, nyugodtan le lehet hozni egy kicsit pihenni kedves Rasid, legalább addig is tisztába teszi a gondolatait, lerendezi magában amit le kell rendeznie, így nagyobb az esélye hogyha visszacserélik, akkor már sokkal jobban fog játszani. Jellemző kép: Rasid elküldte melegíteni Szaszát, majd mégsem cserélte le, Mérészt ráülteti a cserepadra majd visszahívja, most akkor mi van? Ő se tudja mit csinál? Érdekes módon Lazics rögtön lehozta Cseranicsot amikor kihagyott, aztán visszaküldte és megnyerte a meccset a ZTE-nek.
5.Szívem csücske a lepattanózás, ezért is volt olyan fájó a pénteki meccs, amit Cseranics művelt a „centereinkkel” az viccszámba ment. 17 rebound. Köszi, ebből legalább 6 támadó, á hagyjuk. Kis javulást volt érezhető mikor bejött Vilcinskas (ez volt a legjobb húzása Rasidnak, kár hogy nem jött be) akkor azért nem fickándozott úgy Cs., McClendonnak meg az egész meccsen nem ment hála annak a magasságosnak, mert ha még ő is hozta volna amit tud, huh, hát abba inkább nem gondolok bele…Szvsz kulcsfontosságú volt vereségünkben a Bencze kétperces, a Cs. lepattanózás (ez a jetti hihetetlen idétlen mozgáskultúrával rendelkezik, de azt a k**** labdát mindig a gyűrűbe gyömöszölte).
6.A „játékosok”:
-Stone lehetett volna nagybetűs az 1.félidő alapján, tény hogy a 2ra totál eltűnt, a végén nem értettem miért ő akarja eldönteni a meccset emberről dobott triplákkal (üresen majdnem homályt dobott kétszer is), inkább adta volna
-Pajának, akit – ezt írták is már - totál hanyagolnak, pedig egyedül ő képes bedobni a trojkát, és ha kétszer kihagyja utána 4X biztos betalál…Csak emlékezetnék minden szolnokit, hogy Debrecenben is ő nyerte meg a meccset az utolsó negyedbeli 12 pontjával. Ha ez most is bejön akkor szintén nyerünk. Nem jött be…
-Vaisvila és Trepák ügyében fogadalmamhoz hűen az első öt forduló végéig nem nyilatkozom, mindenki vonja le magának a maga kis szubjektív következtetését a 40 perc alatt elért tíz pontjából (egy üres hármas, egy indításos ziccer-szép volt, meg két középtávoli oszthello). Zolika volt a legeredményesebb az első félidőben, ez azért sokat elárul a játékunkról.
-Orosz - én már nem tudom mit gondoljak Róla, Vilcinskas meg szerintem még nem százas. Vasárnap lejött a Fitness Citybe bicajozni, dumáltam Vele egy kicsit: Aszonta, hogy ő már játszani akart pénteken, csak Rasid nem engedte, szerdán hopfuli már pályára lép, különben meg ég a tettvágytól, szeretne már letenni valamit az asztalra… hát már én is szívesen látnám sikeres bizonyítási kísérleteit. Láttam és hallottam még egy s mást, de nem mindent merek leírni mert sporttársék rögtön rohannának vinni a jóhírt, úgyhogy csitt !!!!: --)))
-ZTE: Cserát már említettem, a lepattanói döntötték el a meccset, McClendon tud sokkal többet is, Kámánnak és Benczének volt egy-egy jó szériája. Nisavics jó irányító, a büntetőt is bedobja, biztos sokat gyakorolja az edzéseken, tudod Zolika???
Végül is a ZTE megérdemelten vitte az értékes idegenbeli pontot, ilyen játékkal égne a pofámról a bőr ha nyerni tudnánk, nem láttam a fiúkon a győzni akarást, nem volt megfelelő stratégia…Stratégia???? Ötletecske sem…
Bízzunk azért a jó folytatásban, a remény hal meg utoljára meg hát ugye az egészség a fontos, a többi nem számít (apropó remény: mikor Vaisvila bevágta a trinyót, Avassra nézvén mutatóujjam magasba tartásával jeleztem neki hirtelen támadt örömöm leplezhetetlenségét az esetleges további gyümölcsöző játékában bízva, de hamar rám cáfolt a kis litván…:---((()
Azé még az Olaj az Isten
UI: sporttárs én figyeltelek, de amint szünet lett Te még ott dekkoltál a TV-s haverjaidnál, meg Mol Szolnok Funnak integetgettél, úgyhogy látván vajmi kevés affinitásod a fő csapásirányt felvenni az új büfé felé, utólagos engedelmeddel én inkább kimentem egy kicsit a friss levegőre cigizni meg infarktust kapni. Majd legközelebb…:--))