Keresés

Részletes keresés

csics Creative Commons License 2002.10.08 0 0 6359
A betyár mindenségit, hát senki sem mer Kaposvár-verést tippelni???
Mol Szolnok Fun Creative Commons License 2002.10.08 0 0 6358
Én sajnos munkahelyi elfoglaltság miatt kihagyom a mérkőzés (tudod a média), de majd máskor. Feltéve ha kíváncsi vagy közelebbről is a pofámra.

Addig is Olaj Az Isten!!!!

Előzmény: Törölt nick (6351)
Avass Creative Commons License 2002.10.08 0 0 6357
...de azért: "a férfi meccs ELSŐ negyedét is megvárjuk a stábbal." Jó duma... :-))))
Le vagy buktatva testületileg, Viszek Neked Olaj-sálat, a fiú meccs előtt 1/4 órával az új büfénél? :-)))

OlajAzIsten, Te meg nyomjad ide drótpostábá infót gyorsan (Ajaj, kezdem elkapni Vlade-tól)

Divac1
Erről jut eszembe, Te eléggé mesebeli figura vagy! Nem voltál Olaj játékos, nem vagy szolnoki és mégis az Olajt szereted? Bevalom, ilyenről még nem hallottam, Te nagyon messzi földről érkezhettél, de biztosan nem vagy néger, vagy csak nem szereted a banánt?! :-))))

Előzmény: Santoro (6353)
Gabci456 Creative Commons License 2002.10.08 0 0 6356
Bocai
A "skorpióval díszített sapka Lacika fején" veti a fényt rendesen!

Avass,
az említett csapatnév nekem ismerős, de van egy jellegzetes csapatnevem nekem is. Csak annyit, hogy, U-U-U-U-U-U! :))

Szolnok-Kecskemét+22
ZTE-Atomerőmű+4
Sopron-Körmend+8
SzegeD-Falco-18
Debrecen-Kaposvár-7 (bocs csics)
Dombóvár-Albacomp-13

U-U-U-U-U-U

oilboys Creative Commons License 2002.10.08 0 0 6355
AhoJ!

Szóval kissé nehezen ocsúdik fel az ember egy ilyen FEKETE piros-fekete hétvége után, de azért gyerünk csak tovább...

Tippek:

OLAJKA- Köcskömöt +12 ( kissé fázok...-:( )
ZTE-paks -2
Sopron-MTE -8
Szeged-filkó +2 ( figyelem!!!)
Debrecen-kaposvár -4
Dombóvár-alba -6

4 vendéggyőzelem kissé soknak tűnik?? Ebben az évben már semmin sem szabad csodálkozni...

ÜDV MINDENKINEK!

HAJRÁ OLAJ! FOREVER OIL BOYS!

csabesz

kwest Creative Commons License 2002.10.08 0 0 6354
Gyorsan-gyorsan

Szolnok-Kecske +12

Santoro Creative Commons License 2002.10.08 0 0 6353
Jó duma ez TV -zés. Igy legalább OLAJFANATIKUSSÁGODAT tudod leplezni, hogy miért is jársz te zsinórba OLAJ meccsekre:)))))

Még hogy a főcél a női meccs :)))

Előzmény: Törölt nick (6351)
vazsi Creative Commons License 2002.10.08 0 0 6352
borost: tavaly a Falco játékosok elég öncélúan játszottak akkor mert még a Szekulovics volt az edző. Most - remélem - fegyelem van és mindenki kiveszi a szerepét a csapatjétékból. + tavaly egy kicsivel jobb volt a Szeged kerete. Szóval nyerünk, remélem:

Szolnok - Kecskemét +13
ZTE - ASE +7
Sopron - Körmend +9
Szedeák - Falco -12
Vadkakasok - Kaposvár +2
Dombóvár - Albacomp -6

Előzmény: Fishtax (6350)
Fishtax Creative Commons License 2002.10.08 0 0 6350
Néhány szóban az ASE esti szerepléséről: Tolnai Népújság.

fish

_Bazsy_ Creative Commons License 2002.10.08 0 0 6349
Álomcsapatozók a "Bazsy" néven futó csapattól messze elhatárolom magam-nem én vagyok.
Csapatom a "Serbian Roulette" nevet viseli és tele van csetnyikkee'!

:o)

Willie Creative Commons License 2002.10.08 0 0 6348
Na akkor megcelozvan az utolso helyet:

Szolnok-Kecskemét +12
ZTE-ASE -6
Sopron-Körmend -4
Szedeák-Falco +5
Vadkakasok-Kaposvár +2
Dombóvár-Albacomp -13

Willie

jani0625 Creative Commons License 2002.10.08 0 0 6347
Szolnok- Kecskemét +12
Zte - Paks +4
Sopron- Körmend +4
Szeged- FALCO -11
Debrecen- Kaposvár +7
Dombóvár- Alba -9
Előzmény: andrej11 (6343)
isz-akos Creative Commons License 2002.10.08 0 0 6346
"isz-akos válasz erre | adatok | e-mail 2002-10-07 01:12:09 (6251)

Szolnok - Kecskemét -2
ZTE - ASE +5
Sopron - Körmend +2
Szedeák - Falco +5
Vadkakasok - Kaposvár +10
Dombóvár - Albacomp -25"

Milyen MINDENKI??:)))

Előzmény: borost (6341)
Bocai Creative Commons License 2002.10.08 0 0 6345
Tippli:
Szolnok-Kecsó +14
ZTE-ASE +5
Sopron-Körmend +3
Szedeák-Falco -8
Vadkakasok-Kaposvár -6
Dombóvár-Albacomp -8
Szolnokiak, ne feledjétek a nagy elömérközést sem holnap: Szolnok-GYSEV 5-kor, rájuk fér majd a buzdítás.
Olaj az Isten Creative Commons License 2002.10.08 0 0 6344
Hellomi!!!

Szal’ tényleg nincs meg a hozzászólásom, de gáááz. Azért álljon itt néhány adalék a korábbi mestermunkám mintegy cizellált formájaként:

1.NE folytassunk antipropagandát a mieink ellen, mit akarunk még két meccs után? Jellemző Ránk, szurkolókra, hogyha megy a szekér akkor istenítünk és az egekbe magasztalunk minden játékost, ha nem megy akkor meg holacsapatozunk és fújjolunk…De hát ilyen a bálelsik, szokták volt mondani, ugye…

2.Ezt az Ádám-féle hozzászólást a „nagyarcú szolnokiakról” nem igazán vágtam, csak vigyázz kisfiam nehogy pofára ess a legközelebbi meccseteken…Egyébként meg nem láttalak a vendégszektorban kék sállal hadonászni meg „kék az Istenezni”…ja, a smiley, bocs, majd elfelejtettem :-)))

3.Na szal’: Sajna nem volt abszolút tele a csarnok, de az a 2300 ember sem azt kapta amiért kijött, én is nagyon el voltam keseredve a végén, kiváncsi leszek majd mi lesz a Kecsó ellen…Lehet, hogy már csak az én idióta fóbiám, hogy minden Olaj meccsen csillárokon lógó nézőket akarok látni…Bár a 2300 nem kevés, ha azt nézzük, hogy Pakson 1200an, Kaposváron 1200an (szerintem idén ők lesznek ott a végén vagy az Albával vagy az ASE-vel, pillanatnyi véleményem szerint), Fehérváron 2000en, és állítólag Körmenden is 2000en voltak, bár ez utóbbit erősen kétlem, nyilván a tavalyi adatok 2800 nézőről is szerintem enyhén alulbecsültek voltak, többen is kinn lehettek ott az ASE ellen, (ilyenkor a biztonsági előírások miatt nem írják oda a tényleges nézőszámot?) én mégis valamivel több nézőre számítottam mindenütt. A szurkolóinkról még annyit, hogy rajtuk nem múlott semmi, végig hajtották a csapatot, vesztett állásnál is harcra szólították fel a fiúkat, a végén persze jött a „holacsapatunk”. Elkeseredettségüket abszolút megértem. Kétszer hangzott fel sporttárs nagy örömére az Albát éltető rigmus, bár most hogy átlátogattam az Albakosárra, és külön topik is nyílt már a ZTE győzelmét (inkább a mi vereségünket) dicshimnuszba foglaló hozzászólásoknak, szóval én ezek után már nem várom el a szolnokiaktól, hogy akár egy percig is visszafogják magukat: szolnoki bunkók: 19, fehérvári bunkók: egy híján 20. Hál Istennek legalább itt nincsen belőlük…A játékvezetés teljesen korrekt volt, rajtuk sem múlt semmi, bár csak 9 büntit dobtunk míg a ZTE 17et asszem, mégis azt mondom Hartyányi életében nem fújt ilyen jól. Ha így vezetne minden meccset…

4.A meccsről dióhéjban (:-))): Nagyon megörültem a remek kezdésnek, de sajna a már említett Stonebetörmajdacentereketmegpróbálommegjátszani stílust hamar kiismerte a ZTE, oszt oda volt a jó rajt. A sötétség meg persze, hogy a ZTE-nek jött jobban :--)))-bár én nagyon nem szeretem ilyenekre fogni, mert ők is csak annyira estek ki a játékból mint mi- szal’ onnantól kezdve, hogy az általam már 100X lesajnált zónát Bencze 2 perc alatt 8dobott ponttal büntette komolyan kezdtem aggódni a végét illetően. Okkal tettem ezt mint később kiderült. Rasidot nem szeretném annyira elővenni, elővettétek már ti, akkor inkább úgy mondom, hogy nem teszem vissza…de voltak olyan szarvas hibái, amik nagyon szúrták a szemem. Pl.: Ha egy játékosnak nem megy, nyugodtan le lehet hozni egy kicsit pihenni kedves Rasid, legalább addig is tisztába teszi a gondolatait, lerendezi magában amit le kell rendeznie, így nagyobb az esélye hogyha visszacserélik, akkor már sokkal jobban fog játszani. Jellemző kép: Rasid elküldte melegíteni Szaszát, majd mégsem cserélte le, Mérészt ráülteti a cserepadra majd visszahívja, most akkor mi van? Ő se tudja mit csinál? Érdekes módon Lazics rögtön lehozta Cseranicsot amikor kihagyott, aztán visszaküldte és megnyerte a meccset a ZTE-nek.

5.Szívem csücske a lepattanózás, ezért is volt olyan fájó a pénteki meccs, amit Cseranics művelt a „centereinkkel” az viccszámba ment. 17 rebound. Köszi, ebből legalább 6 támadó, á hagyjuk. Kis javulást volt érezhető mikor bejött Vilcinskas (ez volt a legjobb húzása Rasidnak, kár hogy nem jött be) akkor azért nem fickándozott úgy Cs., McClendonnak meg az egész meccsen nem ment hála annak a magasságosnak, mert ha még ő is hozta volna amit tud, huh, hát abba inkább nem gondolok bele…Szvsz kulcsfontosságú volt vereségünkben a Bencze kétperces, a Cs. lepattanózás (ez a jetti hihetetlen idétlen mozgáskultúrával rendelkezik, de azt a k**** labdát mindig a gyűrűbe gyömöszölte).

6.A „játékosok”:

-Stone lehetett volna nagybetűs az 1.félidő alapján, tény hogy a 2ra totál eltűnt, a végén nem értettem miért ő akarja eldönteni a meccset emberről dobott triplákkal (üresen majdnem homályt dobott kétszer is), inkább adta volna

-Pajának, akit – ezt írták is már - totál hanyagolnak, pedig egyedül ő képes bedobni a trojkát, és ha kétszer kihagyja utána 4X biztos betalál…Csak emlékezetnék minden szolnokit, hogy Debrecenben is ő nyerte meg a meccset az utolsó negyedbeli 12 pontjával. Ha ez most is bejön akkor szintén nyerünk. Nem jött be…

-Vaisvila és Trepák ügyében fogadalmamhoz hűen az első öt forduló végéig nem nyilatkozom, mindenki vonja le magának a maga kis szubjektív következtetését a 40 perc alatt elért tíz pontjából (egy üres hármas, egy indításos ziccer-szép volt, meg két középtávoli oszthello). Zolika volt a legeredményesebb az első félidőben, ez azért sokat elárul a játékunkról.

-Orosz - én már nem tudom mit gondoljak Róla, Vilcinskas meg szerintem még nem százas. Vasárnap lejött a Fitness Citybe bicajozni, dumáltam Vele egy kicsit: Aszonta, hogy ő már játszani akart pénteken, csak Rasid nem engedte, szerdán hopfuli már pályára lép, különben meg ég a tettvágytól, szeretne már letenni valamit az asztalra… hát már én is szívesen látnám sikeres bizonyítási kísérleteit. Láttam és hallottam még egy s mást, de nem mindent merek leírni mert sporttársék rögtön rohannának vinni a jóhírt, úgyhogy csitt !!!!: --)))

-ZTE: Cserát már említettem, a lepattanói döntötték el a meccset, McClendon tud sokkal többet is, Kámánnak és Benczének volt egy-egy jó szériája. Nisavics jó irányító, a büntetőt is bedobja, biztos sokat gyakorolja az edzéseken, tudod Zolika???

Végül is a ZTE megérdemelten vitte az értékes idegenbeli pontot, ilyen játékkal égne a pofámról a bőr ha nyerni tudnánk, nem láttam a fiúkon a győzni akarást, nem volt megfelelő stratégia…Stratégia???? Ötletecske sem…

Bízzunk azért a jó folytatásban, a remény hal meg utoljára meg hát ugye az egészség a fontos, a többi nem számít (apropó remény: mikor Vaisvila bevágta a trinyót, Avassra nézvén mutatóujjam magasba tartásával jeleztem neki hirtelen támadt örömöm leplezhetetlenségét az esetleges további gyümölcsöző játékában bízva, de hamar rám cáfolt a kis litván…:---((()

Azé még az Olaj az Isten

UI: sporttárs én figyeltelek, de amint szünet lett Te még ott dekkoltál a TV-s haverjaidnál, meg Mol Szolnok Funnak integetgettél, úgyhogy látván vajmi kevés affinitásod a fő csapásirányt felvenni az új büfé felé, utólagos engedelmeddel én inkább kimentem egy kicsit a friss levegőre cigizni meg infarktust kapni. Majd legközelebb…:--))

andrej11 Creative Commons License 2002.10.08 0 0 6343
Szolnok-Kecskemét H17

ZTE-Paks H7

Sopron-Körmend V4

Szeged-Falco V7

Debr.-Kaposvár H5

Dombóvár-Alba V7

Hajrá Alba!

Előzmény: albamama (6340)
muybien Creative Commons License 2002.10.08 0 0 6342
a Zagreb-Krka nem elég nemzetközi??? :DDD nem az a Goodyear league? vagy valamit én néztem el?
Előzmény: belfera (6313)
borost Creative Commons License 2002.10.08 0 0 6341
Miért veszi mindenki biztosra azt, hogy a Falco idegenben símán veri a Szegedet? Tavaly is mindenki ezt mondta, aztán 93-86 lett a Szegednek!

albamama Creative Commons License 2002.10.08 0 0 6340
Ha én csináltam volna a tippelőjátékot, a köv. lennének a szabályok:
1. A nyertes csapat eltalálása 10 pont
2. El nem találása 0 pont
3. Pontos végeredmény megtippelése még +5 pont

Miért?

1. Így a toto-hoz hasonlítana, ami inkább a szakértelmet méri, mint a vakszerencsét
2. Sokkal egyszerűbb lenne az összesítés
3. Így logikus :-)

Mivel azonban alapvetően lusta ember vagyok, ezért Belfera csinálta meg, nem kis pluszmunkát szerezve magának. Tehát az Ő szabályai élnek.

Szolnok - Kecskemét +12
ZTE - Atomerőmű -5
Sopron - Körmend +4
Szeged - Falco -15
Debrecen - Kaposvár -5
Dombóvár - Albacomp -10

HAJRÁ ALBAMAMACOMP!

Tomas79 Creative Commons License 2002.10.08 0 0 6339
Hi!
Tippelnék én is....(bár ugyse megy,de lehet hogy most a szerencsém dönt...)
Szolnok - Kecskemét +10
ZTE - Atomerőmű -8
Sopron - Körmend -9
Szeged - Falco -17
Debrecen - Kaposvár +5
Dombóvár - Albacomp -14
Üdv:
Tomas
Hajrá ASE!Hajrá Magyar kosárlabda!!
Bocai Creative Commons License 2002.10.08 0 0 6338
Nem tom kezetekbe akadt-e már az NS csapatsport magazinja amelyböl fontos infókat lehet szemezgetni pl. mikor küldjenek a rajongók patkány Takinak szülinapi buta üzeneteket:). Na de nem is ez a lényeg hanem az ahogy a szerkesztök az elözö bajnokság esszenciáját elcsipték két csodálatos fotóval: az elsön Vuki próbálja megfejelni a lebdát fogó Góbit mig a következön Paja van egy emelettel és egy ütemmel lekésve Bane mögött. Kiváncsi vagyok mi lesz a mostani bajnokságot jellemzö kép? Szerintem ez: Lacika fagyosan vacog egy moszkvai aluljáróban a Khimki meccs elött és skorpióval diszitett sapka lesz a fején:))
isz-akos Creative Commons License 2002.10.08 0 0 6337
hoppppá
15-ik vagyok!
nocsak nocsak...
irány a tipp-mix iroda...:)
Előzmény: belfera (6304)
isz-akos Creative Commons License 2002.10.08 0 0 6336
Iregszemcse RULEZ szomszéd faluban lakik a mamám:-))
Előzmény: Törölt nick (6335)
gringo Creative Commons License 2002.10.08 0 0 6334
Szolnok - Kecskemét +13
ZTE - Atomerőmű +8
Sopron - Körmend - 5
Szeged - Falco -16
Debrecen - Kaposvár +3
Dombóvár - Albacomp -9

Isiah Thomas Creative Commons License 2002.10.08 0 0 6333
Szerintem Divac1 olyan magyar mint én vagy te.

Csak ő már hall egy-két szerb játékas beszélni magyar.

Előzmény: Mol Szolnok Fun (6330)
Isiah Thomas Creative Commons License 2002.10.08 0 0 6332

Szolnok - Kecskemét +16 (Kötelező!!)
ZTE - ASE -6 (Nagy csata, de a Paks erősebbnek tűnik)
Sopron - Körmend -4 (a körmendi tesóknak nem lesz gond)
Szedeák - Falco -14 (nincs mese, sajnos a Szeged gyenge)
Vadkakasok - Kaposvár +6 (a forduló másik rangadója, és most a Debrecen nagyon felvan ajzva, ezért fognak gyerni egy-két ponntal)
Dombóvár - Albacomp -15 (nem vagyok büszke erre a tippemre, de ez csak játék)

Hajrá Olaj!

Előzmény: csics (6328)
Santoro Creative Commons License 2002.10.08 0 0 6331
Nem lehetsz más csakis Knézy Jenő! :))
Előzmény: divac1 (6329)
Mol Szolnok Fun Creative Commons License 2002.10.08 0 0 6330
Akárki is vagy, jó a stílusod, és legalább Olaj drukker vagy! A tájszólásod (tájírásod) alapján akkor sem az anyanyelved a magyar, de ez nem baj!!!!!!!!!!

Hajrá Olaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Előzmény: divac1 (6329)
divac1 Creative Commons License 2002.10.08 0 0 6329
Hideg, hideg, nagyon hideg !!!
Nem voltam Salgótarján játékos,
nem voltam OLAJ játékos,
láttam Pénteki meccs,
Nem vagyok Szolnoki lakos,
és szeretem OLAJ!
Ki vagyok lényegtelén nem számit, de kicsit értem a kosárlabda! Ilyen stílusba írok tovább, nekem így tetszik. Látom nektek és.

P.S.
Benevezhetek?
Ha igen, akkor a tippjeim:

Szolnok - Kecskemét H12
ZTE - Atomerőmű H5
Sopron - Körmend H3
Szeged - Falco V15
Debrecen - Kaposvár V8
Dombóvár - Albacomp V18
Üdv mindenkinek: HAJRÁ OLAJ
Vlade Divac

Előzmény: Mol Szolnok Fun (6294)
csics Creative Commons License 2002.10.08 0 0 6328
Ja, a konklúzióm: centerben fogjuk bukni a dolgot.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!