Keresés

Részletes keresés

antawn Creative Commons License 2002.10.09 0 0 6407
A tippjeim:

Olaj-Kecskemét +12
ZTE-ASE -7
Sopron-Körmend +8
Szeged-Falco -3
Debrecen-Kaposvár -6
Dombovár-Albacomp -13

csaby1 Creative Commons License 2002.10.09 0 0 6406
Miért? Én még tegnap beszéltem a Lukival, azt mondta, holnap jön Ronnie, és szombaton már játszik. Azt mondta, hogy úgy néz ki, még valaki jön addig, amíg Terribá pihen. Ennél frissebb infóm nincs.
Előzmény: Feribá04 (6402)
belfera Creative Commons License 2002.10.09 0 0 6405
Gery ma nem jut netközelbe, ezért megkért, hogy tegyem fel a tippjét.

Olaj-Kecskemét +14

Isiah Thomas Creative Commons License 2002.10.09 0 0 6404
November 2-án tuti hogy telt ház lesz. Sőt még a vendégszektor is meg fog telni.

Előzmény: LD (6397)
Avass Creative Commons License 2002.10.09 0 0 6403
Mér' nem merted, féltél az ultrák jogos bosszújától? No megállj csak! :-)
Előzmény: csaby1 (6400)
Feribá04 Creative Commons License 2002.10.09 0 0 6402
Látom nem túl pontosak az infóid. :)))
Előzmény: csaby1 (6400)
KáeFCé Creative Commons License 2002.10.09 0 0 6401
Sziasztok!
A tippjeim:

Szolnok-Kecskemét +21
ZTE-ASE -5
Sopron-Körmend +8
Szedeák-Falco -6
Vadkakasok-Kaposvár +8
Dombóvár-Albacomp -12

csaby1 Creative Commons License 2002.10.09 0 0 6400
Na tippelek egy gyorsat.

Szolnok-Kecskemét +11 (eddig nem mertem mondani, hogy nem olyan jó a Szolnok)
ZTE-ASE -5 (Ronnie 30 ponttal mutatkozik be, Lacika 27 lepöttyit szed)
Sopron-Körmend -1 (a Körmend se acélos)
Szeged-Falco -11
Debrecen-Kaposvár +7 (hamár minket megvertek)
Dombóvár-Albacomp -24 (hacsak a Király nem azt csinálja, mint nálunk.)

Előzmény: némo (6395)
Avass Creative Commons License 2002.10.09 0 0 6399
Hát, ez sajnos így van... Szerintem mindenhol.
/Látod, Oilboys, már OlajAzIsten, és MolSzolnokFun sem jön el ma :-)/
Előzmény: albamama (6398)
albamama Creative Commons License 2002.10.09 0 0 6398
1-2 hazai vereség után azért Szolnokon is érdemes lesz tartani egy létszámellenőrzést.

csak ennyi...

albapapáné

Előzmény: oilboys (6396)
LD Creative Commons License 2002.10.09 0 0 6397
Ha divatszurkolót akartatok látni, csak el kellett menni Szolnokra (így nagy betűvel!)tavaly, és összehasonlítani a tavalyi és idei nézőszámokat...
Előzmény: oilboys (6396)
oilboys Creative Commons License 2002.10.09 0 0 6396
Ha divatszurkolót akartok látni, csak el kell menni fehérvárra, és összehasonlítani a tavalyi és idei nézőszámokat...

csak ennyi...

csabesz

némo Creative Commons License 2002.10.09 0 0 6395

Szisztok!

A tippek:

Szolnok-Kecskemét +18 (Pavlovics Vasvillával a kezében hajtja haza a vendégeket...)
ZTE-ASE +7 (a Zetét csak a jövő héten állítja meg valaki...)
Sopron-Körmend -11 (mi más!?)
Szeged-Falco -6 (de, ha Lacika megint gyenge lesz lehet fordítva is!)
Debrecen-Kaposvár +5 (a Debrecen, majd a kiscsapatok ellen bukik!)
Dombóvár-Albacomp +6 (kiakasztja az Albát a verekedős stílus...)

Üdv.
Zotya

Előzmény: be-st (6381)
SZilu Creative Commons License 2002.10.09 0 0 6394
Na, ez tok jo, legalabb valamit visszahoztal az egombol...:-) Erdemes volt annyit nezni a B-t.:-)

Asszam, most irok egy koszonolevelet a szovetsegnek, hogy iden is megovtak attol, hogy divatszurkolova valjak.:-)))

Előzmény: _Bazsy_ (6386)
LD Creative Commons License 2002.10.09 0 0 6393
Divatszurkoló aki egy hazai vereség után már ki se megy a következő meccsre :-))))))))))
Előzmény: Olaj az Isten (6391)
SZilu Creative Commons License 2002.10.09 0 0 6392
Na varjal...

Gondba kerultem ozanositasugyileg. Sose kerdeztem meg, ki a divatszurkolo. Viszont elolvastam, ki is az, es ezek alapjan reszben az vagyok. Baaaaszusss. Sose tudom mar meg...

:-)

Előzmény: saabee (6379)
Olaj az Isten Creative Commons License 2002.10.09 0 0 6391
Hello gyermekeim!!!

Olajfanok!! (Avass, Ájzéjö, Mol Szolnok Fun, Bocai, Gabci és külön üdvözöllek sporttárs :--)))

Sporttárs, a sálat meg a piros-fekete csuklyát majd én biztosítom Neked, meg összeállítok egy oilboys összest is, már csak hogy a könnyebben tudj integrálódni, de aztán nincs áli áli áli áli óóó…:--))Azért valahol örülök Neked...a végén mégis kibújt a szög a zsákból…:--))

Tekintettel arra, hogy itt Tújvárosban a helyi kombinát könyvvizsgálati munkálatai este 8-9 előtt nem nagyon akaródznak befejeződni, így nem tudom megígérni, hogy ott leszek ma a meccsen, meg nethozzáférésem is annyi, hogy naponta öt percet rákapcsolódom, kimásolom a hozzászólásokat meg bemásolom a sajátomat, amit az éj leple alatt írok. Hááát szar az élet, ugye.

Megvallván itt néktek a teljes őszintét halvány lila gőzöm sincs ki ez a Divac fiú, de majd szétfúrja az oldalam a kiváncsiság a személyét illetően. Szerintetek ki tudja mondani, hogy Moszkvics slusszkulcs, vagy hogy „mit sütsz kis szűcs, tán…”

A mai meccstől azt várom, hogy a Nickel nélkül felálló Kecsót megtanítjuk kesztyűbe dudálni, és visszahozzuk az önmagukkal teljesen meghasonlott és hangulatilag a béka segge alatt vívódó szolnoki fanok régi harci kedvét. Tyubinnak nincs egy öccse? Jóvóna…A kis Berkics még nem tud beszállni, de pár év is itt lesz…:--))

Na aztán most már nagyon keményen harcoljatok-szurkoljatok-hullámozzatok-álljatok fel, üljetek le…Avass, hamar riportolj nekem majd a meccsről lécci ide gyorsan. Sajna még nem tudlak megdobni az infokkal, mert ez az egyetlen site ami bejön, a többi error, hiába, a Jóisten is tudja, hogy melyik az az egyetlen oldal, aminek mindig minden körülmények között le kell töltődnie !!! Milyen jó, hogy azóta felhívtál telefonon, el is felejtettem, hogy a mobilom él...Ez már kóros netfüggőség?

GYERÜNK, GYERÜNK OLAJKA !!!

Olaj az Isten

Divatszurkoló az, aki nem meri felvállalni az Olaj iránti mérhetetlen szimpátiáját, és a környezetének Albacomp drukkernek meg Olajka91 látszólagos ellenségének adja ki magát, miközben testvéreként tiszteli és szereti már május 5-e óta !!!
:--))

ÁLI ÁLI ÁLI ÁLI ÓÓÓ

Mol Szolnok Fun Creative Commons License 2002.10.09 0 0 6390
A leírásból nekem úgy tűnik, hogy láttalak már valahol........:))
Előzmény: albamama (6389)
albamama Creative Commons License 2002.10.09 0 0 6389
Az AÉKSZ (Albamama Értelmező Kéziszótár) -ban a divatszurkoló:

Mindig az aktuális divat szerint öltözött, ápolt, jó illatú, megnyerő egyén, aki sporteseményeket látogat, és ott az egyik csapatot buzdítja.

Avass Creative Commons License 2002.10.09 0 0 6388
Szent cél vezérel. Az Olaj-Alba barátság (micsoda???????) érdekében mindent. :-)))
Remélem Te is így gondolod, sálcserét javaslok. A közelgő ütközetre (nov 2.) tekintettel lenne egy javaslatom:

Ma kicseréljük a sálakat, és azt (is) fogjuk viselni az egymás ellenin (ha már nem űzök extrém sportokat, ez is jó lesz, ebbe is frankón bele lehet rokkanni :-))! Hidd el, én kockáztatok többet!

A tavalyi 5. meccsen a vendég szektorban, a már sokat emlegetett hálóra fel volt kötözve egy Olajos sál, amit néhány felvilágosult, inteligens fehérvári szurkoló minden egyes szolnoki kosárnál akkurátusan leköpdösött. Namármost, ha idén is látok ilyet, akkor tudni fogom, ki a bűnös. :-)))

Egy divatszurkoló...
(hiszen: "A divatszurkoló mindig hagyományosan jól kommunikál az ellenfél szurkolóival,játékosaival,és nem utolsó sorban a játékvezetőkkel.")

Előzmény: Törölt nick (6385)
_Bazsy_ Creative Commons License 2002.10.09 0 0 6387
sporttárs a "büszke csapatára a bajnokság megnyerése után" rossz mondat volt.Nálunk a bajnokság megnyerése után magas lett a mérce a szurkolók szemében és elfelejtették,hogy jó pár évig rendszeresen a bentmaradásért és a nyolcba kerülésért harcoltunk.Most már csak igazán annak örülne sok ember ha mindig döntőt játszanánk ami lehetetlen több éven keresztül.De lehet,hogy ezt csak én látom így itthon.
Előzmény: Törölt nick (6385)
_Bazsy_ Creative Commons License 2002.10.09 0 0 6386
be-st! yo-yo!Ezek csak gondolatok-persze,hogy nem szabad ezeket általánosítani.Szerintem pontosan nem is tudjuk mi az a divatszurkoló.Én se gondoltam komolyan,hogy minden olyan arc akire illik valamelyik mondat az "divatszurkoló".
Szerintem tényleg az a divatszurkoló aki az alsóbb osztályban nem látható meccsen de feljebb már törzsszurkolónak képzeli magát-az tényleg az.

Azért írtam le pár gondolatot mert az előző fordulóban itthon a Kecskemét ellen láttam pár dolgot ami nem tetszett és rossz volt nézni.Miért csak akkor kezd el "mocorogni" a nézők nagy része mikor egetrengető zsákolást lát?Lehet,hogy "sörmeccs" volt de azért ennyire passzívnak lenni már nem kéne.Végül is ők tényleg nem divatszurkolók mert sokan ex-játékosok és tényleg sokan értik a kosárlabdát de vannak fiatalabbak is akiket tényleg nem értek.Szerintem ciki nekik szurkolni.Nem kellene végigugrálniuk a meccset de legalább értékelje a sima kosarakat is és nem csak a zsákolásokért menjen meccsre.Az is két pontot ér.

Előzmény: be-st (6380)
gringo Creative Commons License 2002.10.09 0 0 6384
Na ja, elég mókás ez divatszurkolósdi...
Kíváncsi vagyok milyen az aki nem divatszurkoló. Egyébként divat szurkolni?
Én kéthavonta jutok el egy körmend meccsre, mert kb 300 km-re lakom a várostól ezek szerint én is divatszurkoló vagyok, mondjuk Bp-n ezért divatos vagyok?
Santoro Creative Commons License 2002.10.09 0 0 6383
"A divatszurkoló a kezdés előtti utolsó 5 percben érkezik,a számára fenntartott helyre."

Mert addig a büfében veretett:)))

Előzmény: be-st (6380)
Avass Creative Commons License 2002.10.09 0 0 6382
Feribá, küldtem Neked mélt, küldd a tipped Megváltozott a címem, pontosabban egyelőre nem tudom innen a cégtől elérni a freemail-es postafiókomat, úgyhogy az említett üzenetbe beleírtam egy másik, aktuális postafiók címet.

Köszi

Előzmény: Feribá04 (6367)
be-st Creative Commons License 2002.10.09 0 0 6381
Akkor hát tippelek is:
Szolnok-Kecskemét +12
ZTE-Paks -5
Sopron-Körmend -8
Szeged-Falco -12
Debrecen-Kaposvár +7
Dombóvár-Albacomp -11
Üdv
Pistike - de mindegyik lehet fordítva is

be-st Creative Commons License 2002.10.09 0 0 6380
Üdv!
Akkor vitaindító (vagy ha valakinek úgy tetszik, kötözködés - ítéld meg vérmérsékleted szerint):
Szerintem lapip csupa nagybetűs meghatározása a divatszurkoló, a többi definíció közül egy csomóba igyexem belekötni. Azt látom ugyanis, hogy a többi definíció nagy része a nemBközepest azonosítja a divatszurkolóval. Nem minden csendesen/csendesebben üldögélő néző divatszurkoló. Pl. az a 40-50-60 éves volt játékos, akár profi, akár csak amatőr, aki évtizedek óta ott ül a meccseken, és ilyenkor őszre már hiányzik neki, és az is lehet, hogy évtizedek óta bérlete van, csak éppen nem tombol, az is az? Nyugi, nem ilyen vagyok, csak ez jut eszembe elsőre.
Visszafelé megyek:
"A divatszurkoló azt kérdi:"Ki az a divatszurkoló?"
ha megtudja ki divatszurkoló,akkor hangoztatja,hogy Ő nem divatszurkoló." - ez lehet, de a nem divatszurkoló is ezt hangoztatja, tehát nem ismérv.
"A divatszurkoló a kezdés előtti utolsó 5 percben érkezik,a számára fenntartott helyre." - vagy csak a munkája, családja miatt nem teheti/teszi meg, hogy már az ifimeccsen is ott legyen, szerintem nem én vagyok az egyetlen, aki kimenne az ifimeccsre is (tudom, hivatalosan junior bajnoki), de inkább még játszom otthon egyet a gyerekkel, vagy elmegyek vele biciklizni, stb. - a pontok többsége nem illik rám, de ez speciel igen
"A divatszurkoló mindig hagyományosan jól kommunikál az ellenfél szurkolóival,játékosaival,és nem utolsó sorban a játékvezetőkkel." - ez normális emberi magatartás, attól, hogy most éppen nem az én kedvenc csapatomban játszik valaki, még ember, sőt normális emberszámba lehet venni
"A divatszurkoló egyik alapfelszerelése a popcorn." - mi van, ha valaki 20 éve popcornt eszik minden meccsen, mert szereti a popcornt? (én mondjuk utálom)
"A divatszurkolót soha nem látod idegenbe." - azok többségét se, akik a következő kategóriákba esnek, de a hazai mecceket már alig várják: öreg, mozgássérült, családanya, kicsit vagy nagyon gyáva, elfoglalt, szegény, na nem keresen tovább az indokokat, de ha ezek közül néhány halmozottan jelentkezik, akkor még inkább
"A divatszurkolót nem érdekli a válogatott meccse. " - ne legyenek illúzióink, hogy az "igazit" mi érdekli - tudom, ez nem kosárlabda, hanem foci-téma, de voltam én olyan válogatott meccsen, ahol a fradisták, meg az újpestiek egymást szidták a hajrá, magyarok helyett (felváltva Törőcsik és Nyilasi-szidalmazó kórusok voltak - nem idézem), na nekem azóta nincsenek illúzióim ilyenekről - igen, ilyen öreg vagyok
"A divatszurkoló megpróbál a felezővonalhoz minél közelebb ülni,mert onnan többet lát. " - miért, Te nem azért mész meccsre, hogy lásd? - ez önmagában nem olyan nagy bűn - nézz meg bármilyen stadiont, bármilyen csarnokot bármilyen meccsen, valahogy mindig a közepe telik meg először - persze, a sok hülye divatszurkoló látni akarja a meccset :-)
A divatszurkoló számára rossz meccsállásnál csak ül csendben,néha laza mozdulattal legyint. - tisztelet a kivételnek, de ez a B-közepeknél is nagyjából így van - gondolom ismered a "Csend van odaát!" - című rigmust - bár sajnos manapság nagyjából ehelyett az "Egyszerűen senkik vagytok" stílusú dolgok mennek
"Általában ha pozitív hatás éri akkor rövid időközönként ismétlődve két kezét összeütve zajt hoz létre amivel tetszését fejezi ki. " - abszolút természetes jelenség (hülye civilizációs szokás)
"A divatszurkoló büszke csapatára a bajnokság megnyerése után. " - a mér', a nem divatszurkoló utálja? - ez új
"A divatszurkoló ha a csarnok karakterisztikája engedi akkor mindig a "Hangoskodó és trágár" szurkolóktól távolabb foglal helyet mert zavarja a dobolás zaja. " - a trágártól messze helyezkedést nem tartom nagy bajnak, sőt! - engem az is zavar, ha a saját csapatom szurkolója bunkó, sőt! - jobban zavar - nem szeretek bunkók közé tartozni - a hangerő viszont tényleg nem lehet akadály

Na ennyi elég lehet, hogy kiutáljatok innen (persze csak miután megnyertem a tippversenyt)
Hajrá Fehérvár!
Üdv
Pistike

saabee Creative Commons License 2002.10.09 0 0 6379
A divatszurkoló azt kérdi:"Ki az a divatszurkoló?"
ha megtudja ki divatszurkoló,akkor hangoztatja,hogy Ő nem divatszurkoló.
A divatszurkoló még csak teli csarnokokat látott.
A divatszurkoló a kezdés előtti utolsó 5 percben érkezik,a számára fenntartott helyre.
A divatszurkoló állva még nem nézett végig meccset.
A divatszurkoló mindig hagyományosan jól kommunikál az ellenfél szurkolóival,játékosaival,és nem utolsó sorban a játékvezetőkkel.
A divatszurkoló egyik alapfelszerelése a popcorn.
Előzmény: saabee (6378)
saabee Creative Commons License 2002.10.09 0 0 6378
A divatszurkolót soha nem látod idegenbe.
norris21 Creative Commons License 2002.10.08 0 0 6377
ahoy!

A divatszurkoló nem ismeri csapata minden játékosának a nevét.
A divatszurkoló azt kiabálja, hogy: IGY MULATUNK!
A divatszurkoló nem tudja ki volt a tavalyelőtti, az azelőtti, stb. bajnok.
A divatszurkolót nem érdekli a válogatott meccse.

FOREVER KAPOSVÁR!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!