Keresés

Részletes keresés

teerted Creative Commons License 2016.10.27 -1 3 568

Amikor megjelent a csodaszerével, akkor én rákérdeztem, hogy miről van szó. Ő küldött egy e-mailt, amiben az általam többször is idézett mondattal kezdte dicsérni a Rain International termékeit. Még annak a honlapnak a címét is megadta, amelyiken megrendelhetem a termékeket. Természetesen, az ő MLM-es kódja és neve is szerepelt a honlapon.

Amikor észrevette, hogy nem jött be az MLM-es parasztvakító szöveg, akkor kezdett magyarázkodni. Bármit is ír a különböző topikokban, a levélben egyértelműen leírta, hogy az összes daganat jóindulatú lett.

A magyarázkodását egy Fenyvesic kórtársnak írt levéllel egészítette ki, amelyet szó szerint idézett a másik topikban, azonban a hangneme és stílusa miatt moderálták azt a hozzászólást. Ha megadod az emilcímedet, akkor elküldöm James Bond levelének a szövegét.

Előzmény: Spinosa (566)
JammieB. Creative Commons License 2016.10.27 -1 0 567

semmi, felejtsd el!

Előzmény: Spinosa (566)
Spinosa Creative Commons License 2016.10.27 0 0 566

Miről van szó? Most miről kezdtél el beszélni? 

Előzmény: JammieB. (565)
JammieB. Creative Commons License 2016.10.27 -1 1 565

Azt az általad -teerted- többször leírt mondatot szándékosan nem akarod megérteni, mert akkor el kellene ismerned, hogy egy egyszerű mondatot sem vagy képes megérteni!

Ha az a tapasztalat, hogy a hólyagdaganatos nagy százalékban rosszindulatúak, akkor az orvos azt várta, hogy apukámnak az eredményei is úgy jönnek meg, hogy rosszindulatúak! Ezzel ellentétben mind a 9 daganat jóindulatú volt. -Eddig világos?- Ezért írtam, hogy azt feltételezzük- tehát nem 100%-ban tudjuk, hanem feltételezzük, hogy a várakozással ellentétben nem rosszinulatú lett a 9 daganat, hanem jóindulatú. Csak egy barom értelmezi szándékosan úgy félre, hogy a rosszindulatú dagant vállt jóindulatúvá! Na fogtad? Mit akarsz még ezen elmagyarázni???

Előzmény: Spinosa (558)
Spinosa Creative Commons License 2016.10.27 -1 0 564

Te adsz egészségügyi tanácsot, amikor azt sem tudod, hogy mire jó amit mondasz, még egy választ is nehezedre esik összehozni. 

Előzmény: JammieB. (563)
JammieB. Creative Commons License 2016.10.27 -1 1 563

akkor a datolyát helyettesítsd be plüssmacival, vagy bármivel, mert nem az a lényeg

Előzmény: Spinosa (561)
JammieB. Creative Commons License 2016.10.27 -1 1 562

Azt tudod, hogy rossz nick névvel válaszolgattál, mert a "teerted" nick nevednek írtam, tehát próbálj azzal válaszolni! :) Na ez már bukta!!

Előzmény: Spinosa (559)
Spinosa Creative Commons License 2016.10.27 -1 0 561

Ha egy csepp eszed lenne, akkor tudnád, hogy a datolya jó a torokfájásra és ez  tény! 

Előzmény: JammieB. (560)
JammieB. Creative Commons License 2016.10.27 -1 1 560

Ha egy csepp eszed lenne, akkor rájönnél! az a lényeg, hogy a datolya nem jó torokfájásra, tehát, ha nekem segítene, akkor nem hiszem, hogy sokat foglalkoznék vele, hogy neked mi a véleményed.. Érted már? Dereng egy csepp fény a sötétségben? Tehát a tapasztalat és a feltételezés és okoskodás összecsapását jelképezi a datolya példája... Nem lett volna jó a méz, mert az ugye valóban jó! Gondolom még most sem érted és mégis engem nevezel tudatlannak??

Előzmény: Spinosa (557)
Spinosa Creative Commons License 2016.10.27 -1 0 559

Csupán annyi, hogy, néha még a saját állításaidnak is ellentmondasz, annyira nyomod a rémrain  szemináriumon mantrázott anyagokat.  

Előzmény: JammieB. (556)
Spinosa Creative Commons License 2016.10.27 0 0 558

És mindannyiszor neked írtam, de sajnos ezt a mondatot nem tudod felfogni. Sajnos ez van, de ne csüggedj, megpróbálom majd elmagyarázni, hátha a te fejecskédbe is fér egy kis  tudás a Kun-Badár -féle agymosás után. 

Előzmény: JammieB. (552)
Spinosa Creative Commons License 2016.10.27 0 1 557

Te aztán nagyon el vagy tévedve. Egy torokfájás és a datolya, hogy jön egy olyan helyre, ahol TE ostoba módon kuruzsolni próbálsz és ámítod, átvered a súlyos betegségben szenvedőket. Egyedül vagy ennyire ----- vagy segítenek? 

Előzmény: Spinosa (550)
JammieB. Creative Commons License 2016.10.26 0 2 556

Na mesélj provokátor, hogy mi a bajod a belinkelt hozzászólásaimmal!?

Előzmény: teerted (553)
JammieB. Creative Commons License 2016.10.26 0 2 555

Milyen önzetlen vagy, egy igazi tünemény!

ásítósmacska Creative Commons License 2016.10.26 0 1 554

... meg a hasnyálmirigyrákos és a többi topikban elkövetett hsz-ait is lehetne szemezgetni. :-s :-s

teerted Creative Commons License 2016.10.26 -1 2 553

Tulajdonképpen a Te módszered sem rossz. Ahhoz, hogy bemutasd az ilyen sárkányfű-árusokat, elég csokorba gyűjteni a 00ügynök hozzászólásait. Ha ezeket egy önálló gondolkodásra képes ember elolvassa, akkor elég világos képet kap a RAIN International MLM-es ügynökeinek jelleméről.

http://forum.index.hu/Article/showResultList?o=4&aq_text=&aq_cre=&user_id=1656518&topic_id=&forum_id=0&aq_ext=0&t=9219736

http://forum.index.hu/Article/showResultList?o=4&aq_text=&aq_cre=&user_id=1656518&topic_id=&forum_id=0&aq_ext=0&t=9006162

Ha ehhez hozzátesszük Fenyvesic kórtársnak írt levelét, akkor már szinte tökéletes lesz a jellemrajz. Ezt itt nem idézem, mert moderálták azt a hozzászólást, én azonban elmentettem az örökkévalóság számára. Ha valakit érdekel, elküldöm az emilcímére. :)

JammieB. Creative Commons License 2016.10.26 -2 1 552

Remek hatásvadász vagy a hazugságoddal :) HA jól emlékszem, akkor ezt már vagy 6-szor legalább elsütötted és akkor sem esett hasra a baromságodtól senki! Mit szeretnél elérni ezzel?

Előzmény: teerted (546)
JammieB. Creative Commons License 2016.10.26 -1 1 551

Nehezen is menne :) Kb.  olyan próbálkozás lenne, ha azt mondanám, hogy amikor fáj a torkom, akkor datolyát eszek rá és elmúlik a fájdalom és erre te elmagyaráznád tudományosan, hogy miért is nem működik a datolya a torokfájásra. Megköszönném a magyarázatot és továbbra is használnám, mert működött. Tehát lehetek én a "tudatlan", "alulképzett" és még bármit aggathatsz rám, amit a moderátorok megengednek neked, attól még ennyiben maradunk!

Spinosa Creative Commons License 2016.10.26 0 1 550

Nem az a célom, hogy JammieB. -t meggyőzzem, csak az a célom, hogy senkit ne tudjon átverni, megvezetni a termékeivel. 

Az Avemar, a Culevit, a gombák és a csökkentett deutérium tartalmú víz is megérnek egy misét.  :) Főleg, akkor ha azt is tudjuk hogyan, s mennyiért készülnek ezek a csodaszerek. 

Előzmény: teerted (549)
teerted Creative Commons License 2016.10.26 -1 1 549

Feladásról szó sincs. Ilyen ügynökökkel azonban nem sok értelme van vitatkozni, mert ezeket sohasem fogod meggyőzni. Őket csak a pénz érdekli. A leleplezésükre azonban minden eszköz megengedett. Én is ezért tettem közzé a nekem írt levelét.

Boldogkői cikkét már korábban olvastam. Ha minden jól megy, akkor szakmailag fogja darabokra szedni a Culevit, Avemar és társai tudományosnak tűnő cikkeit.

Előzmény: Spinosa (548)
Spinosa Creative Commons License 2016.10.26 0 1 548

A betegekért meg kell tenni, nem adhatjuk fel csupán azért, mert van pénzük ügyvédre és félünk. A pénz nem minden, az emberélet a legfontosabb. 

Olvasd el és segítsd.  

http://gepnarancs.hu/2016/10/szent-tehenek-az-alternativ-rakbizniszben/

Előzmény: teerted (544)
Spinosa Creative Commons License 2016.10.26 0 1 547

Sajnos olvastam, de ha kell, akkor naponta 1000 hozzászólással is cáfolom az ilyen és hasonló emberek állításait. 

Előzmény: teerted (546)
teerted Creative Commons License 2016.10.26 -1 2 546

Ennek az ügynöknek a gerince ilyen meggyőző érvelést tesz lehetővé:

"Szüleim már majdnem 5 éve, én 3,5 éve fogyasztom. Azt is a terméknek tudjuk be, hogy az összes daganat jóindulatú lett."

Ezt ő írta még a névváltoztatás előtt.

Előzmény: Spinosa (542)
JammieB. Creative Commons License 2016.10.25 -2 0 545

Te aztán nagyon ismersz engem, hogy véleményt alkoss!

Előzmény: teerted (544)
teerted Creative Commons License 2016.10.25 -1 1 544

Ne strapáld magad! A felelősségvállaláshoz gerinc kell.

JammieB. Creative Commons License 2016.10.25 -2 2 543

Ez a csacskamacska dumája, ne kezd már te is!

Spinosa Creative Commons License 2016.10.25 0 1 542

Akkor vállalod érte a jogi felelősséget is, vagy inkább mosakszol majd? 

Előzmény: JammieB. (541)
JammieB. Creative Commons License 2016.10.25 -2 1 541

Abban biztos lehetsz, hogy nem hazudtam, nem ferdítettem el semmit és nem is tettem hozzá semmit!

Előzmény: Spinosa (540)
Spinosa Creative Commons License 2016.10.25 0 1 540

Akkor azért is vállalod a felelősséget, amit terméktapasztalatként leírtál, vagy akkor már jön majd a magyarázkodás, hogy azok nem a te szavaid voltak? 

Előzmény: JammieB. (539)
JammieB. Creative Commons License 2016.10.25 -2 2 539

Bármennyire is fáj az neked; miattam senki nem halt meg! Ahhoz nagyon értesz, hogy mindent félre magyarázzál!

Előzmény: Spinosa (538)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!