Tüdőrák. Rengeteg információ van a neten a különféle táplálék-kiegészítőkről. Ide olyan sorstársak jelentkezését várom, akiknek közvetlen tapasztalataik vannak bármely táplálék-kiegészítővel kapcsolatban. Tudom, hogy van itt rengeteg onkológiai topic, de nem tudok 100 000 hozzászólást elolvasni.
Kösztönöm
Amikor megjelent a csodaszerével, akkor én rákérdeztem, hogy miről van szó. Ő küldött egy e-mailt, amiben az általam többször is idézett mondattal kezdte dicsérni a Rain International termékeit. Még annak a honlapnak a címét is megadta, amelyiken megrendelhetem a termékeket. Természetesen, az ő MLM-es kódja és neve is szerepelt a honlapon.
Amikor észrevette, hogy nem jött be az MLM-es parasztvakító szöveg, akkor kezdett magyarázkodni. Bármit is ír a különböző topikokban, a levélben egyértelműen leírta, hogy az összes daganat jóindulatú lett.
A magyarázkodását egy Fenyvesic kórtársnak írt levéllel egészítette ki, amelyet szó szerint idézett a másik topikban, azonban a hangneme és stílusa miatt moderálták azt a hozzászólást. Ha megadod az emilcímedet, akkor elküldöm James Bond levelének a szövegét.
Azt az általad -teerted- többször leírt mondatot szándékosan nem akarod megérteni, mert akkor el kellene ismerned, hogy egy egyszerű mondatot sem vagy képes megérteni!
Ha az a tapasztalat, hogy a hólyagdaganatos nagy százalékban rosszindulatúak, akkor az orvos azt várta, hogy apukámnak az eredményei is úgy jönnek meg, hogy rosszindulatúak! Ezzel ellentétben mind a 9 daganat jóindulatú volt. -Eddig világos?- Ezért írtam, hogy azt feltételezzük- tehát nem 100%-ban tudjuk, hanem feltételezzük, hogy a várakozással ellentétben nem rosszinulatú lett a 9 daganat, hanem jóindulatú. Csak egy barom értelmezi szándékosan úgy félre, hogy a rosszindulatú dagant vállt jóindulatúvá! Na fogtad? Mit akarsz még ezen elmagyarázni???
Ha egy csepp eszed lenne, akkor rájönnél! az a lényeg, hogy a datolya nem jó torokfájásra, tehát, ha nekem segítene, akkor nem hiszem, hogy sokat foglalkoznék vele, hogy neked mi a véleményed.. Érted már? Dereng egy csepp fény a sötétségben? Tehát a tapasztalat és a feltételezés és okoskodás összecsapását jelképezi a datolya példája... Nem lett volna jó a méz, mert az ugye valóban jó! Gondolom még most sem érted és mégis engem nevezel tudatlannak??
És mindannyiszor neked írtam, de sajnos ezt a mondatot nem tudod felfogni. Sajnos ez van, de ne csüggedj, megpróbálom majd elmagyarázni, hátha a te fejecskédbe is fér egy kis tudás a Kun-Badár -féle agymosás után.
Te aztán nagyon el vagy tévedve. Egy torokfájás és a datolya, hogy jön egy olyan helyre, ahol TE ostoba módon kuruzsolni próbálsz és ámítod, átvered a súlyos betegségben szenvedőket. Egyedül vagy ennyire ----- vagy segítenek?
Tulajdonképpen a Te módszered sem rossz. Ahhoz, hogy bemutasd az ilyen sárkányfű-árusokat, elég csokorba gyűjteni a 00ügynök hozzászólásait. Ha ezeket egy önálló gondolkodásra képes ember elolvassa, akkor elég világos képet kap a RAIN International MLM-es ügynökeinek jelleméről.
Ha ehhez hozzátesszük Fenyvesic kórtársnak írt levelét, akkor már szinte tökéletes lesz a jellemrajz. Ezt itt nem idézem, mert moderálták azt a hozzászólást, én azonban elmentettem az örökkévalóság számára. Ha valakit érdekel, elküldöm az emilcímére. :)
Remek hatásvadász vagy a hazugságoddal :) HA jól emlékszem, akkor ezt már vagy 6-szor legalább elsütötted és akkor sem esett hasra a baromságodtól senki! Mit szeretnél elérni ezzel?
Nehezen is menne :) Kb. olyan próbálkozás lenne, ha azt mondanám, hogy amikor fáj a torkom, akkor datolyát eszek rá és elmúlik a fájdalom és erre te elmagyaráznád tudományosan, hogy miért is nem működik a datolya a torokfájásra. Megköszönném a magyarázatot és továbbra is használnám, mert működött. Tehát lehetek én a "tudatlan", "alulképzett" és még bármit aggathatsz rám, amit a moderátorok megengednek neked, attól még ennyiben maradunk!
Nem az a célom, hogy JammieB. -t meggyőzzem, csak az a célom, hogy senkit ne tudjon átverni, megvezetni a termékeivel.
Az Avemar, a Culevit, a gombák és a csökkentett deutérium tartalmú víz is megérnek egy misét. :) Főleg, akkor ha azt is tudjuk hogyan, s mennyiért készülnek ezek a csodaszerek.
Feladásról szó sincs. Ilyen ügynökökkel azonban nem sok értelme van vitatkozni, mert ezeket sohasem fogod meggyőzni. Őket csak a pénz érdekli. A leleplezésükre azonban minden eszköz megengedett. Én is ezért tettem közzé a nekem írt levelét.
Boldogkői cikkét már korábban olvastam. Ha minden jól megy, akkor szakmailag fogja darabokra szedni a Culevit, Avemar és társai tudományosnak tűnő cikkeit.
Akkor azért is vállalod a felelősséget, amit terméktapasztalatként leírtál, vagy akkor már jön majd a magyarázkodás, hogy azok nem a te szavaid voltak?