Keresés

Részletes keresés

pepy Creative Commons License 2002.10.16 0 0 6731
Hi All!
Először is a tippli, nehogy lemaradjak, utána egy kis infó, persze kéretik nem nagy dobra verni:)

Falcó-Kecsó H19
ASE-Sopron H16
Körmend-ZTE V7
Albacomp-Debrecen H6
Kaposvár-Dombóvár H17
Szeged-Szolnok V4

Hajrá Atom!

Előzmény: Hajrá Olaj (6730)
Hajrá Olaj Creative Commons License 2002.10.16 0 0 6730
Akkó megpróba:

Falcó-Kecsó +11
ASE-Sopron +9
Körmend-ZTE -3
Albacompót-Debrecen -1
Kaposvár-Dombóvár +17
Szeged-Szolnok -8

HAJRÁ OLAJ!!!

Előzmény: KáeFCé (6729)
KáeFCé Creative Commons License 2002.10.16 0 0 6729
Sziasztok!
A tippjeim:

Falco - Kecskemét +14
ASE - Sopron +25
MTE - ZTE -8
Alba - Debrecen +15
Szeged - Szolnok +5
Kaposvári Klíma-Vill - Dombóvár +20

Ja még egy kérdésem lenne: valamelyik országos tvcsatorna még véletlenül se fog kosármeccset leadni a közeljövőben? Nem tudja valaki mi van a közvetítési jogokkal?

sarkat5 Creative Commons License 2002.10.16 0 0 6728
Helló Sporttárs!

Szizivel nem sikerült tegnap este Pakson szót váltani? Érdekelne, hogy mi van vele.

Előzmény: Törölt nick (6708)
Isiah Thomas Creative Commons License 2002.10.16 0 0 6727
De egy meccset biztos kap. A szombatit.

Szerintem az esélyt mindenképp megkéne adni neki, hiszen tényleg dolgozott 4 edző mellett (akik mellett biztos tanult jópár hasznos dolgot) ill. végig járta a ranglétrát, a gyerekektől a profikig.

Láttunk már olyat, hogy egy ismeretlen arc, aki nem volt korábban neves játékos, nagyon jó edző lett.

Most magyar példa nem jut eszembe, de tavalyelőtt a Boston edzője volt ilyen meglepetés, akit beledobtak a mélyvízbe (NBA-be) és az év edzője lett.

Előzmény: Törölt nick (6725)
kwest Creative Commons License 2002.10.16 0 0 6726
És akkor az internecsünel.

Zalgiris-Nevezis +21
ASVEL-Wroclaw +18
Efes Pilsen-Benetton -10
Zalgiris-Panathinaikos -3
Alita-Zalgiris -20
Zalgiris-Neptunas +22
Benetton-Napoli +14
Cholet-ASVEL -12
Krka-Lasko +4

kwest Creative Commons License 2002.10.16 0 0 6724
Na, most nem felejtek el tippelni.

Falco - Kecskemét +9
ASE - Sopron +11
Körmend - ZTE +4
Albacomp - Debrecen +8
Szeged - Szolnok -16
Kaposvár - Dombóvár +18

Hajrá Olaj Creative Commons License 2002.10.16 0 0 6723
Mi az, hogy lekérte???
Hagyjatok már ilyen dumával, azért nem kell Víghet sem félteni!!!
Nyergesék kérték az év elején a szövetségtől, hogy Víghet ne küldje a JB Szolnokra!!! Ennyi! Ilyet lehet más csapat részéről is...
Előzmény: Törölt nick (6722)
Hajrá Olaj Creative Commons License 2002.10.16 0 0 6721
Bocai
Biztos, hogy nem Foster lesz a befutó, de nevet nem tudok még a picsku materibe is!
Előzmény: Bocai (6717)
vazsi Creative Commons License 2002.10.16 0 0 6720
Szia Belfera!

a tipgyeim + egy virtuális köszönet a mindenfordulóbeli fáradozásaidért csakúgy lárpúrlár.

Falco - Kecskemét +14
ASE - Sopron +8
Körmend - ZTE +3
Albacomp - Debrecen +7
Szeged - Szolnok -9
Kaposvár - Dombóvár +9

Előzmény: Willie (6719)
Willie Creative Commons License 2002.10.16 0 0 6719
Ugy latom sikerult feljonnom mint szar a viz tetejere ezert aztan most ujabb kiserletet teszek, hogy lekuzdjem magam az utolso helyre.

Falco - Kecskemét +5
ASE - Sopron +13
Körmend - ZTE -6
Albacomp - Debrecen -4
Szeged - Szolnok -13
Kaposvár - Dombóvár +10

Willie

Előzmény: Isiah Thomas (6715)
Tomas79 Creative Commons License 2002.10.16 0 0 6718
Ahoi!
A tippjeim:
Falco - Kecskemét +15
ASE - Sopron +22 (nyerni kell!!!)
MTE - ZTE -8
Alba - Debrecen -7
Szeged - Szolnok -6
Kaposvári Klíma-Vill - Dombóvár +13
Üdv:
Tomas
Hajrá ASE!Azért sem adjuk fel!!!
Bocai Creative Commons License 2002.10.16 0 0 6717
Ahoj, picsku materibe hogy nem bírok letalálni Szegedre szombaton, pedig neue spilerre igencsak kíváncsi lennék, de azé szurkoljatok mint a állat!
Paja mindenesetre biztos jobban kijön majd az új edzövel annak ellenére hogy kb. egykorúak. Reméljük Benóre az új center csak a magasságában hasonlít.
HO, neveket nem tudol egyelöre? De nem Mitch Foster?
Előzmény: Hajrá Olaj (6716)
Hajrá Olaj Creative Commons License 2002.10.16 0 0 6716
Háj!

Na szóal, csütörtökön jön az új edző, nemtom, hogy milyen névre hallgat, 40 éves szerb és a szlovén első ligában dolgozott utoljára!
+ Egy amerikai center, azt nemtom, hogy feka-é, 208 cm, egyenlőre ennyi!
Hajrá Olaj!
Szegeden ott leszünk, szurkolunk!
Ja és Valovics te á.....:-)))

Előzmény: Isiah Thomas (6715)
Isiah Thomas Creative Commons License 2002.10.16 0 0 6715
Falco - Kecskemét +15
ASE - Sopron +18
Körmend - ZTE +4
Albacomp - Debrecen +8 (erre a tippemre megint nem vagyok büszke:)
Szeged - Szolnok -6
Kaposvár - Dombóvár +19

HAJRÁ OLAJ! FEL SZEGEDRE!! (ill. le)

rik-027 Creative Commons License 2002.10.16 0 0 6714
tippjeim:

Falco - Kecskemét +10
ASE - Sopron +8
Körmend - ZTE +4
Alba - Debrecen -5
Szeged - olaj -10
Kaposvár- vasút +20

Hajra Kaposvar

isz-akos Creative Commons License 2002.10.16 0 0 6713
Falco - Kecskemét +4
ASE - Sopron +8
Körmend - ZTE -10
Albacomp - Debrecen +15
Szeged - Szolnok -10
Kaposvár - Dombóvár +15
_Bazsy_ Creative Commons License 2002.10.16 0 0 6712
Avass nekem még mindig az a véleményem,hogy a fiatalabb játékvezető generáció sokkal jobb mint a "régiek".Ezek közé sorolnám a Vígh-et,Nagy II.Lászlót,stb.
A "régiek" fölött egyszerűen eljárt az idő,pontosabban a kosárlabda.Sokkal gyorsabb lett a játék-köszönhetően a szabálymódósításoknak is-kezdenek eltűnni a régi játékelemek pl.Czigler és Ivkovic stílusú "elkéremalasztitésbefordulokháromsarkazással" centerek.Teljesen más lett ez a játék-szerencsére jó irányba.Ők meg sajnos egyszerűen lemaradtak,lassúak.Az bosszant sokszor ha azt látom,hogy hülyeséget fúj és ezt egy a másik oldalra befújt mégnagyobb hülyeséggel javítja.Ez undorító.
Szakértőktől kérdezem:Milyen bünti jár a JB-tól ha téved egy játékvezető?Vannak büntetések ill. voltak?
Ki a JB (játékvezetői bizottság)elnöke?CSak azt ne mondjátok,hogy a Szabó!
Előzmény: Avass (6692)
_Bazsy_ Creative Commons License 2002.10.16 0 0 6711
Falco - Kecskemét +15 (1000néző)
ASE - Sopron +14 (900néző)
Körmend - ZTE -6 (2500néző)
Albacomp - Debrecen +9 (1800néző)
Szeged - Szolnok -4 (1000néző)
Kaposvár - Dombóvár +24 (1300néző)

Előzmény: Santoro (6706)
Avass Creative Commons License 2002.10.16 0 0 6710
Írtál Sitkuról, mintha a tavalyi Lapovról írtál volna /biztos a szerbek miatt van :-)/.
Ja bocsi, vedd semmisnek,megigértem, hogy nem poénkodom!
A lényegben egyetértünk, és ha belegondolok, nem is lehet rajta csodálkozni, Te is tudod, egyszer fent, egyszer lent. Ha türelmesek lesznek a vezetők és miért ne lennének azok (ez nem Szolnok) akkor lesz ez még nagyon másképp is az idén.
Egyébként megértem Fodor Pétert, hogy MOST nem fontos neki a nemzetközi szereplés, a nélkül is van elég baja. MOST nem fontos, hiszen tavaly más volt a véleménye, valami olyasmit mondott, hogy kötelessége a Paksnak vállalni a fárasztó sorozatot. Ezért tiszteltem, idén pedig megértem, hogy feladja a kupát, mert baj van, és most teljes erővel a bajnokságra kell koncentrálni.
Előzmény: Törölt nick (6708)
Avass Creative Commons License 2002.10.16 0 0 6709
Hello Sporttárs
Meg kell mondjam, csalódtam Vígh sporiban, mert tavalyig én is jobb bírónak tartottam az átlagnál, ha visszalapozol, ezt a hozzászólásaim vissza is tükrözik. Valahol megértem persze az Ő ellenszenvét is, a tavalyi csapatunk - edzőstül - nem pályázhatott volna sikerrel az Elsőbálozó Keresztény Kislányok Fair Play díjára. Egy bírónak felül kell ezeken kerekednie (mármint a személyes érzelmeken) és a játékra koncentrálni. Én nem mondom, hogy könnyű, sőt el sem tudom képzelni, hogy meg lehet-e tenni, mindenesetre meg kell próbálni.
Az azonban szerintem megengedhetetlen, hogy megsértődök, nem vezetem le a meccset, csak zárt kapuk előtt, a terem kiürítését akarom elérni, büntetve azokat a fizető nézőket, akik nem tettek semmi rosszat, "csak" a meccsre vettek jegyet. Nem az egy spori feladata, hogy levezesse a mérkőzést, kivéve persze, ha ez lehetetlen. E helyett én úgy éreztem, hogy csak indokot keres arra, hogy balhét csináljon.
Úgy tudom, csak az ellenőr kérésére, vagy utasítására(?) folytatta a mérkőzés levezetését. Ez valamit jelez...

Az edzőkérdésről próbáltam én is poénkodni (amit egyébként sohasoha nem teszek többé az Albacomphoz bármilyen módon kötődő témában :-)).
Szóval a tényleg Ők - mármint a vezetők - választották Őt, de kérdem én ezek után: vajon mi alapján???? Kikezdték a szurkolók Rasidot, pedig nem Ő jelentkezett trénernek, valaki leszerződtette, annak az embernek is legalább akkora a felelőssége az ügyben.

Előzmény: Törölt nick (6705)
Santoro Creative Commons License 2002.10.16 0 0 6707
... hogy ha most ugyanúgy jártok Rasiddal, mint tavaly Heinrich Robival (márpedig...)...

-- Bika erős lesz az utánpótlásunk
ahol utánpótlástéren volt nb1-es játékosok és edzők ténykednek :)

Előzmény: Törölt nick (6705)
Santoro Creative Commons License 2002.10.16 0 0 6706
Falco - Kecskemét +13
ASE - Sopron +8
Körmend - ZTE +5
Alba - Debrecen +3
Szeged - Szolnok -6
Kaposvári Klíma-Vill - Dombóvár +14

sarkat5 Creative Commons License 2002.10.16 0 0 6704
A múlt hétből én is kimaradtam, de a játék kedvéért tippelek:

Falco - Kecskemét +16
ASE - Sopron +7
MTE - ZTE -14
Alba - Debrecen +12
Szeged - Szolnok +7
Kaposvári Klíma-Vill - Dombóvár +15

gringo Creative Commons License 2002.10.16 0 0 6703
Falco - Kecskemét +5
ASE - Sopron +11
Körmend - ZTE +7
Alba - Debrecen +2
Szeged - Szolnok -3
Kaposvár - Dombóvár +9
Tazs0516 Creative Commons License 2002.10.16 0 0 6702
Köszi Avass a friss információkat. Csak az a baj, hogy nem tudtam mikor játszanak. Foci meccseknél nincs ilyen gond:)))))))

Ja, és aszámok ne zavarjanak meg. Csak a születésnapom van oda írva. Várom a virágokat!!!

Avass Creative Commons License 2002.10.16 0 0 6701
Tavaly azért nem volt rossz az ASE (a későbbi győztes ellen esett ki végül - ha jól tudom) és a Kaposvár sem, az utóbb meg is szívta a jó kupaszereplést (sérülések ugyi).
Előzmény: realfan (6688)
borost Creative Commons License 2002.10.16 0 0 6700
Csaby1!

Ha paksi vagy, ha nem (szerintem ASE drukker lehetsz), el kell mondanom, 100%-ig egyetértek. Amit ez a csapat csinál, az már gáz! Én szegedi vagyok, tehát nekem mindegy, a hazai bajnokságban hogy szerepelnek, de így égetni a magyar kosárlabdát külföldön, ez már fölháborító!

Fodor Péter meg kijelenti, hogy nem fontos a nemzetközi kupa, meg hogy a kijevi ellenfélről semmit sem tud! Ez nem sportemberség! És ha eddig külföldön lassan, de biztosan emelkedett a magyar bajnokság megítélési nívója, hát most elég meredeken zuhan.

Talán éppen ezért nem értek veled egyet abban, hogy újabb légiós kell, inkább be kéne építeni fiatal magyar tehetségeket. Talán 1 év böjt lesz, de utána megint jók lehettek és a magyar kosárlabdának sem tenne rosszat!

Na ennyi, hello. SZEDEÁK!

Fishtax Creative Commons License 2002.10.16 0 0 6699
Falco - Kecskemét +7
ASE - Sopron +9
Körmend - ZTE -5
Alba - Debrecen +12
Szeged - Szolnok -8
Kaposvár - Dombóvár +6

fish

Avass Creative Commons License 2002.10.16 0 0 6698
Ajánlom fordítsd meg a tippet, mert ugyan Tisza parti rangadó lesz, de biza Szegeden tartsák (csak hogy Albamama is hozzá tudjon szólni)!

Szia öreg barátom, Tazs
Én már csak ilyen egyszerű néven ismerlek (meg :-))), a sok szám a nick végén, csak megzavar.
Úgy látszik, ezt nem tanítják nálatok abban a fene nagy városi iskolában /:-))/. Nyilván minden meccsre előre kell tippelni, de az előrehozott meccsekre lehet külön is (csak egy sor: Szolnok-Kecsó: +40 - Albamama után szabadon :-)) A forduló többi tippjét később, külön is leadhatod.
Én is így tettem, márcsak azért is, hogy kiszúrjak Belferával. De azért K rendes voltam, mert később, amikor leadtam a többi meccsre is a tippemet, akkor beleírtam mégegyszer ezt az eredményt is. Mint utólag kiderült, jól tettem, mert szinta csak ezt találtam el :-((
...hát így, dióhéjban.

Előzmény: realfan (6690)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!