Keresés

Részletes keresés

timsó Creative Commons License 2002.10.14 0 0 6589
Szaasztok!

Aki játszik az álomcsapat játékban, az ellenőrizze le a pontszámát mert én bizony találtam benne hibát.
Pl: Ha Pavlovic valakinél kezdő volt, akkor a szbályok szerint a következőképpen kell számolni a pontszámát: A meccsen elért IBM-je a kosarlabda.com szerint 28 , mivel a csapat 6 és 20 pont közötti győzelmet aratott a teljesítményét 1,2-vel kell megszorozni azaz 33,6-ra jön ki a számított pontszáma, amit ha felfelé kerkítünk 34 lesz. Ezzel szemben én csak 32 pontot kaptam rá. De ez csak egy példa. Összesen számításaim szerint nyolc ponttal kaptam kevesebbet mint ahogy a szbályok szerint kellett volna. Remélem jól értelmezem őket.
Erről egyébként már küldtem mailt a Webmájsztrónak is.
NÉMO kapitánynak gratula a forduló első helyért.

Üdv mindenkinek: Timsó

belfera Creative Commons License 2002.10.14 0 0 6588
A rangsort böngészve én is meglepődtem kicsit, hogy van kábé 80 nullapontos csapat, de a legjobban a Fakez KC és a Fakéz KC 6 ill.16 pontja keltette fel az érdeklődésem.

Fakez KC:
Szilágyi Tamás - Szegedi Gergő - Somodi Csaba - Dorvekinger Richárd - Kutasi Gergely - Molnár Miklós - Dávid Gergely - Mihalics Zoltán - Lakatos Péter - Rajczi Miklós

Fakéz KC:
Nunez Martin - Bacsa Péter - Ágfalvi Mihály - Beck Attila - Sallay Gábor - Lőrincz Viktor - Dávid Gergely - Szarvas Gábor - Molnár Miklós - Lóránt Péter

Úgy tűnik, hogy valaki(k) már az 5 év múlva esedékes álomcsapatot állította(k) össze, vagy esetleg az utolsó helyezett is kap 2 mozijegyet. :-))
Ha valaki megmondja fejből, hogy a fenti játékosok mely csapatokban (nem) játszanak, annak felajánlok 2 tavalyi színházbérletet. :-)))

Előzmény: Törölt nick (6572)
belfera Creative Commons License 2002.10.14 0 0 6587
Egyetértek Veled - nagyon küzdött a csapat, különösen a 2 hete nálunk játszó Sola, és az ifjú Toroman harcolt. Nagyon tetszett, hogy remekül megértették egymást, és látványosan örültek minden egyes jó megoldásnak. A meccs első felében Rudi is remekelt, de aztán egyre jobban elfáradt, nem ment a szabad labdákért, elfelejtett védekezni (lásd Karcsi bácsi 24 pontja), és a végén állandóan a kispaddal vitatkozott.
Ha Andy továbbra is így teljesít, akkor nagy dilemma elé néz a vezetőség Clay felépülése után. Chrisnek ugyebár 1 éves szerződése van, tehát mindenképp marad, bár nem vagyok benne biztos, hogy ő is ennyire húzóember tud lenni. Megoldás lehet, hogy marad a Clay-Toroman-Sola trió, akkor viszont nem tudunk enyhíteni a krónikus centerhiányunkon egy újabb légiós leigazolásával. Igaz, már azzal is sokat nyerünk, ha végre lesz egy bevethető ember a kispadon, ugyanis szvsz a kezdőnk - legalábbis mezőnyposzton - rendben van, de nincs olyan cserénk, aki csak egy keveset is hozzá tudna tenni a csapat teljesítményéhez.
Rafi rá sem mer nézni a gyűrűre, és általában 10 perc alatt kipontozódik, Bacsa totál alibi, 3 meccs, 36 perc, 3 dobáskísérlet, 0 pont - bizonyítja, hogy jogosan nem fért be tavaly a Kakasok tizes keretébe, Matyi nem mer irányítani, bedobóban pedig súlytalan az A csoportban, Kutasi még túl fiatal és fizikálisan gyenge.
Az egyetlen reménysugár Lóránt Peti, akinek 5 éves szerződése van a Benettonnal - talán nem véletlenül. Harcos, remek az emelkedése, a súlya is megvan - én őt játszatnám első centercsereként.

A szurkolás ismét remek volt - az 500 körmendi totál hazai pályát teremtett a csapatnak. Az 1000 soproni NÉZŐ (így nagybetűvel) teljes némaságán igencsak ledöbbentem - a 4. percben harsant fel először némi "Eskácéeskácé", az is kábé fél percre, utána pedig végig csend. Kicsit szégyelltem is magam soproniként, és a dagadt a mellem a büszkeségtől körmendiként.
Hazai oldalról ilyen néma csend talán csak a szombathelyi oktatásaink idején szokott lenni, és azt is ki merem jelenteni, hogy Fehérvár Sopronhoz képest igazi oroszlánbarlang. :-)))))

Mindent bele szombaton a Zete ellen - ha a teljes kezdőötnek kijön a lépés, akkor megszerezhetjük első hazai győzelmünket.

Hajrá Körmend!

Előzmény: vazsi (6577)
vazsi Creative Commons License 2002.10.14 0 0 6585
Némó!

elírtam: pontosabban kimaradt egy "m" betű. én irigyeltem tőletek.

Előzmény: némo (6579)
Mol Szolnok Fun Creative Commons License 2002.10.14 0 0 6584
Ébresztőőőőőőőőőőőő! Győzelem vagy halál!
Előzmény: albamama (6578)
Avass Creative Commons License 2002.10.14 0 0 6583
Add le a tippversenyben, de azt tanácsolom, ne -40-el :-))))
Előzmény: albamama (6578)
belfera Creative Commons License 2002.10.14 0 0 6582
Sopronban körmendi, Körmenden soproni, kosármeccsen körmendi, civilben soproni. :-))
Előzmény: rik-027 (6574)
saabee Creative Commons License 2002.10.14 0 0 6581
ZTE-ASE

Sosem gondoltam,hogy ezt fogom írni,de a csapat tagjainak jelen állásban CZIGLER LACIról kellene példát venniük!
Szvsz eMSZí lesz még jobb is!Vagyis csak jobb lehet.

Szabó IV.-et mikor nyugdíjazzák?
/Vagy csak szavazzuk ki :) /

Hajrá ASE!
Győzni kell!...

Még szerencse,hogy ilyen sokan jelentkeznek/tek a tippversenyre,így nem látszik olyan csúfosnak a helyzetem.Pepy,a "könyörtelen" megelőzöt :(((
Célkitűzésem legalább ennek a presztízscsatának a megnyerése :) Reszkess Pepy! :))

Hajrá Olaj Creative Commons License 2002.10.14 0 0 6580
Az első edzőváltás

Nem kellett túl sokat várni az idei évad első edzőváltására. Az első három fordulót nem kimondottan rosszul, két győzelemmel és egy vereséggel kezdő Mol Szolnok kispadjáról kellett Rasid Abeljanovnak felállnia, azt követően, hogy együttese a harmadik fordulóban, ha nem is sziporkázó teljesítménnyel, de győzött a Kecskemét ellen.

-- Két győzelem, egy vereség, így kezdett a szolnoki csapat, ami összességében nem nevezhető túlságosan rossznak, mégis váltottak. Adódik a kérdés, miért? -- fordultunk Tóth Zoltánhoz a szolnokiak ügyvezetőjéhez.
-- Először is a csapat hazai pályán kapott ki a Zalaegerszegtől! Az igaz, hogy összességében két győzelemmel és egy vereséggel állunk, de a vezetőség úgy ítélte meg, hogy a csapat morláis helyzete és a mutatott játék alapján nem tűnik biztosítottnak, hogy ebben a felállásban a csapat elérje a vezetőség, a város és a támogatók által elé tűzött célt, ezért döntöttünk a váltás mellett. Hogy jól tettük-e vagy nem, azt a továbbiak eldöntik.

-- Az, hogy ebben a felállásban, csak az edzőre vonatkozik?
-- Ez így van! Akadtak olyan kosarasok, akiknek a teljesítménye elmaradt a várttól, és ha ez a közeljövőben nem változik, nem kizárt, hogy a kosarasok közül is lesz, aki az edző sorsára jut.

-- Emellett gondolkodnak azon is, hogy megerősítsék a keretet?
-- Természetesen ez is felvetődött.

-- Milyen poszton?
-- A litván centerünk sérült, hol edz, hol nem, hol játszik, hol nem.

-- Mi a baja és mennyire súlyos a sérülése?
-- Azt mi is szeretnénk tudni...

-- Egy fiatal szakemberre, a csapat korábbi másodedzőjére, Pór Péterre bízták a csapat irányítását. Mennyire véglelges a döntés?

-- Ő az edző, ő készíti fel a csapatot, és nyilván a mutatott teljesítmény, no meg a következő fordulók eredményei döntik majd el, hogyan tovább. Most mindenki, ő is és persze a vezetőség is azon dolgozik, hogy a hétvégi szegedi mérkőzésen a csapatunk nehogy úgy járjon, ahogy a most lezajlott fordulóban a Falco járt.

Előzmény: némo (6579)
némo Creative Commons License 2002.10.14 0 0 6579

Sziasztok!

Vazsi!

Mit irigyelt Belfera? Ott állt mellettem a körmendi szurkolók között, Körmend sállal a nyakában!

Amúgy gratulálok a körmendi csapat győzelméhez, megmondom őszintén csak titkon számítottam rá. Így viszont megjött az étvágy és a hétvégi rangadón (mégha a Zete is az esélyesebb) megszerezzük 3. győzelmünket!

Más!
Meglepetésként ért, hogy délelőtt felhívott valaki a kosárlabda.com-ról és közölte én nyertem meg a fordulót az álomcsapat játékban. Felajánlott 2 db mozijegyet amit a Juventus rádió támogatásával kap meg a mindenkori forduló nyertese. Mivel azonban a filmvetítés Bp.-n van nagylelküen felajánlottam az utánnam következőknek!:-)) Mindenesetre a ge(u)sztus szép.
Tényleg! Van ott valami fődíj féle is a végső nyertesnek?

rick027!

Belfera helyett! "Évek óta Sopronban lakom, de mindíg körmendi maradok!" - Jól mondom Fera?

Üdv.
Zotya

albamama Creative Commons License 2002.10.14 0 0 6578
Szerintem a Szolnok is ki fog kapni Szegeden.
vazsi Creative Commons License 2002.10.14 0 0 6577
Tele van a tököm, hogy minden évben a Falco az aki bebizonyítja, hogy mindenhol ki lehet kapni. Nem hiszem el, hogy nincs olyan edző, aki megérteti velük, hogy győzelemhez alázat is kell... Ezek állandóan elbasznak egy hétvégémet. Azé még Fehérvárra lemegyek megnézni őket, hátha. Voltam hétvégén otthon és a városi tv-ben láttam a Sopron - Körmendet. Hát nem hittem volna, hogy a Zsebe jó lesz edzőnek is. Mindenesetre ami nagyon tetszett - és mindig is így volt - kurvára tudnak egymásért küzdeni. Ezt irigyle tőletek Belfera. Vigaszt jelent, hogy kicsit előreléptem a tabellán :)
Előzmény: jani0625 (6527)
Avass Creative Commons License 2002.10.14 0 0 6576
Nálunk nem, az bizti. Ezért nem ragaszkodott hozzá (sőt!) Miljkovics.
Előzmény: Feribá04 (6573)
Avass Creative Commons License 2002.10.14 0 0 6575
Szió Feribá
"Rögtön hozzáteszem, hogy hozzászólásom dilettáns, hisz nem láttam idén a Szolnokot játszani és könnyen lehet, hogy ez a húzás hozza meg a város második aranyát. :)))"

Igen, itt a lényeg, mert a győzelmeket gyengébb (ebben a mezőnyben ezt azért félve jelentem ki), de mindenképpen tartalékos (a Sopronban Walke és Parker játszott sérülten, a Kecsóban Nickel hiányzott) csapatok ellen értük el, az egyetlen rangadónkat pedig itthon buktuk el, ami azért nagy luxus. De nem is ez volt a legnagyobb baj, hanem a mutatott, vagy inkább, nem mutatott játék.
A mondatod második részében érzek egy kis tréfát, de remélem lefagy az arcodról a mosoly :-))))))) (VICCVICCVICC!!)

Szia Sporttárs
Én úgy emlékszem, hogy szerda után csináltál csapatot, pechedre a múlt heti forduló már szerda este, az Olaj-Kecsóval elkezdődött (megint kiszúrtunk egy Albással :-)))), úgyhogy a múlt heti csapatod csak a hétvégi fordulóval fog funkcionálni (ha addig nem cserélsz, akkor változatlan összetételben).

rik-027 Creative Commons License 2002.10.14 0 0 6574
Szia belfera!!

kösz a virtualis pezsgöert, majd megisszuk ha tavasszal m.o.-on leszek es lejössz kaposvarra, rendben van?? Te egyebkent soproni vagy vagy körmendi?

üdv:ricsi

Előzmény: belfera (6549)
Feribá04 Creative Commons License 2002.10.14 0 0 6573
Tudom, de nem ez érdekel.
Engem lep meg a legjobban mikor azt állítod, hogy Béci keménykedések nélkül is hatékonyan tudott korábban védekezni. Hol? Pakson nem az tuti.
Szolnok? Danone? Nyíregyháza?
Feribá04 Creative Commons License 2002.10.14 0 0 6571
No problem
Előzmény: Mol Szolnok Fun (6569)
Feribá04 Creative Commons License 2002.10.14 0 0 6570
Ez nekem is furcsa.
Az Olaj eddig csak egyszer botlott és ez egy múltévinél gyengébb állománnyal elég arra, hogy fejek hulljanak.
Rögtön hozzáteszem, hogy hozzászólásom dilettáns, hisz nem láttam idén a Szolnokot játszani és könnyen lehet, hogy ez a húzás hozza meg a város második aranyát. :)))

Más.
Egy edzőnek nem szimpatikusnak kell lenni. Fodor sem az és mégis jól végzi a munkáját.

Előzmény: Törölt nick (6566)
Mol Szolnok Fun Creative Commons License 2002.10.14 0 0 6569
Bocs a tájékozatlanságomért. De nem azt állítottam, hogy nem volt több eredménye, hanem azt, hogy személy szerint én nem tudtam Fodor edző létezéséről sem, vagy ha tudtam elfelejtettem...:((

Bocs még 1X!

Akkor is bízom Poór "Cigány" Péterben! Remélem hasonló karriert futhat be mint Fodor Péter. Előtte a lehetőség, most, vagy soha!!!

Hajrá Olaj! Gyertek minnél többen Szegedre biztatni a Csapatot!!!!

Előzmény: Feribá04 (6565)
Santoro Creative Commons License 2002.10.14 0 0 6568
Bocs ha egy kicsit OFF

a szolnoki lányok megint majdnem melepetést okoztak ...

oilboys Creative Commons License 2002.10.14 0 0 6567
Ha esetleg mégis Rezák lenne az edző az Olajnál, akkor javaslom Mérész Tomi és Romboló visszahozatalát!! :-)))

Most miért?? A Tomi válogatott volt, és ha lead cirka 15-20 kg-ot, akkor még megválthatjuk a világot...

Üdv:csabesz

HAJRÁ OLAJ! FOREVER OIL BOYS!

Feribá04 Creative Commons License 2002.10.14 0 0 6565
"de kérdem én Fodor Péter mielőtt Körmendi másodedzőből a Paks elsőszámú edzője lett mit bizonyított?"

Ha Peti eredményeit nézzük mindenképp meg kell említeni, hogy amikor a csapat vezetőedzője volt az MTE egy nem kimondottan erős kerettel (Bell akkor már nem volt az igazi, Krauss pedig sohasem) is döntőt tudott játszani + kupát nyert. Emellett nagyon sok junior bajnoki cím és remek játékosok kinevelése fűződik nevéhez.
Úgy gondolom az ő személyében kivételesen nem zsákbamacskát vettünk.

Ja azért az sem elhanyagolható, hogy többször szerepelt a válogatottban is.

Előzmény: Mol Szolnok Fun (6563)
olajka91 Creative Commons License 2002.10.14 0 0 6564
Hello Divac!
Mikor megyünk a vörösmacskába?
"Mindenki az Olajért,az Olaj mindenkiért!"
Mindöröké olaj!
Előzmény: divac1 (6558)
Mol Szolnok Fun Creative Commons License 2002.10.14 0 0 6563
Lehet, hogy Poór Péter (így kell helyesen írni! albamama miért nem szóltál!?) nem bizonyított még semmit, de kérdem én Fodor Péter mielőtt Körmendi másodedzőből a Paks elsőszámú edzője lett mit bizonyított? Bevallom azt sem tudtam, hogy a világon van! (óvni Poór is tud...:)). Nemcsak a magyar, hanem a külföldi játékosok is kiutálták Rasidot. Belső forrásből tudom, hogy Paja vezérletével a magyar és az idegenlégiós játékosok is kiálltak Peti mellett. A szombati első edzés után beszéltem egy játékossal és azt mondta, hogy össze sem lehet hasonlítani Rasid és Poór edzéseit. Szószerint idézem:"...Végre a szakmáról szólt az edzés...."

Nagyon bízom Poórban, nemcsak azért mert személyes jóbarátom, hanem azért is mert rengeteget tanult Miljkovicstól és Zorántól. (Fodor és Déry is Patonay tanítvány)
A siker kulcsa, hogy Paja (aki nagy befolyással van a játékosokra) Poór mellé álljon. Szerintem Peti is hallgat rá.

Ami nem elhanyagolható! Poór szolnoki, az Olaj saját nevelésű játékosa és edzője!!! A szíve az Olajért dobog!!!!!!

Hajrá Olaj!

Feribá04 Creative Commons License 2002.10.14 0 0 6562
"Sitkuról egy gondolat: az Alba elleni edzőmecscen feltűnt, hogy tőle szokatlan keménységgel, olykor nyilvánvalóan nem szabályos eszközökkel védekezik. Ez nem áll jól neki, ő nem ilyen stílusú játékos. Korábban ezek nélkül is tudott hatékonyan védekezni"

Konkrétan melyik meccsre, meccsekre gondolsz?

Előzmény: Törölt nick (6539)
Santoro Creative Commons License 2002.10.14 0 0 6561
Még jó hogy következetes a vezetés, évad végén el a szerbekkel cimű jelmondat most meg szépen
vissza velük.

Hozzáteszem egyetértek Rasid távozásával.

De mi a f*szért nem lehet átgondolt döntéseket hozni a bajnokság előtt, hogy ne legyen ez a kapkodás???

Előzmény: Hajrá Olaj (6559)
oilboys Creative Commons License 2002.10.14 0 0 6560
Rezák a Tiszaparti Gimnáziumban lett tesitanár, most hallottam( volt sulim...)

Ahol egy Pataki Misi az igazgató...:-))

Előzmény: olaj1 (6534)
Hajrá Olaj Creative Commons License 2002.10.14 0 0 6559
Helló mindenki!

A legfontosabb: Rezák nem lesz az edző!!!
Minden bizonnyal egy szerb edző lesz a befutó!
A skorpiókirálynak viszlát lesz, helyette jön egy jobb center! Ezek belső infók, de nem 100%!!!
Hajrá Olaj!

Hé Gery!
Picsku materi! :-)
Paja sztár!!! :-)))

divac1 Creative Commons License 2002.10.14 0 0 6558
Egy igazi történet:
Szerda meccs után bemegy Rasid az öltözőbe és megbünteti Pavlovic és Vaisvila; hozzáállás miatt (!?). És ez lett a "Szolnoki story" végé.

Ami az edző személyét illeti, Pór Peti rövidtávú megoldás lesz! De módárok csiripelnék hogy Geller Sándor, és egy Yugo edző esélyesek. Rezák biztos, hogy nem! Várható égy új játékos és!!!

"Mindenki az Olajért, az Olaj mindenkiért"

Üdv:
Vlade Divac

Isiah Thomas Creative Commons License 2002.10.14 0 0 6557
Olaj az Isten!

Mentek Szegedre? Ha igen, akkor beférek még?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!