Keresés

Részletes keresés

Mol Szolnok Fun Creative Commons License 2002.10.15 0 0 6650
Hi Olaj az Isten!

Mondmeg annak a k...ög rezonátornak, ha kimondja legalább 3 ember előtt, hogy "Vuki az Isten és a Szolnok Mo.legszimpatikusabb csapata" akkor lehet róla szó, hogy megússza verés nélkül a velem való találkozást.:))

A Judo csak 25 évet vett el az életemből (persze ennyi sikert és élményt is adott), úgyhogy Vígh jól gondolja meg ha Szolnokra akar jönni. Nálam a b..i Berkivel 1 kategóriában van. A röhej az, hogy eleinte még én is kedveltem.

Szegedre minden szolnoki! Kalandra fel! Poór az Isten! Vasvilla, Vasvilla!!!!! Sharon Stone, (jaj, ujjuj!!) Kip Stone, Kip Stone!! Ajde Paja ajde! Szaszaszaszaszaszasza!! Meg ilyesmi....

Előzmény: Olaj az Isten (6649)
Olaj az Isten Creative Commons License 2002.10.15 0 0 6649
Na látjátok,így kell duplázni!!

Bocsesz, meg látom Rezákot is említették már korábban, úgyhogy erről is lecsúsztam!!

Hajrá olaj, MSZF, Avass: Üzentek valamit Víghnek? Van nálam baseball ütő ha esetleg direkt mondandótok lenne és azt nem tudnátok szavakba önteni ! :)

Na cső!

Előzmény: Olaj az Isten (6648)
Olaj az Isten Creative Commons License 2002.10.15 0 0 6648
Ahoy!!

Nekem azt mondták, hogy erre a fórumra nem írhatnak szolnoki excselgáncsosok!!! Na majd Szegeden ezt megbeszéljük !!!! :)

Ott leszünk, szurkolunk, az Olajért meghalunk !!!

Picsku materi !

Előzmény: Mol Szolnok Fun (6646)
Olaj az Isten Creative Commons License 2002.10.15 0 0 6647

Nekem azt mondták, hogy erre a fórumra nem írhatnak szolnoki excselgáncsosok!!! Na majd Szegeden ezt megbeszéljük !!!! :)

Ott leszünk, szurkolunk, az Olajért meghalunk !!!

Picsku materi !

Előzmény: Mol Szolnok Fun (6646)
Mol Szolnok Fun Creative Commons License 2002.10.15 0 0 6646
"...1000 megyünk, rendet teszünk..." :))
Előzmény: Hajrá Olaj (6645)
Hajrá Olaj Creative Commons License 2002.10.15 0 0 6645
Olaj a Gery, Ő az Isten, ő a legjobb barátom, ja nem az Paja! :-)))

Na szóal, mindenki: Vígh te á...:-)))

Egyet jegyezzetek meg! A bíró mindig hülye!
Ezt csak tudom, hiszen én is az vóónák, vagy mi a picsa! :-)))
Paja a sztár gyerekek!
Beszéltem a Vasvillával, azt mondta az a baja, hogy egy kurva figura nem volt kidolgozva rá!
Szóal adott a feladat, figura+taktika, Vasvillára,+Pajára!

Kijön Szegedre???
Gyertek sokan, mi is megyünk, lehet, hogy lesz még hely a kocsiba!

Gecó dolgozzámá bakker, ne Vígezzé itt nekem! :-)
Mi vagyunk a legnagyobbak hej, hej!

Újra van remény, hogy leverjük az ellenséget nov.2-án!
HAJRÁ OLAJ!!!

Előzmény: Olaj az Isten (6643)
Olaj az Isten Creative Commons License 2002.10.15 0 0 6644

Isiah, Szegedre úgy néz ki mi is csak beugrók leszünk szombaton, ha esetleg beférnél akkor Titin keresztül majd üzenek még péntekig.

Rezák úgy tudom, a Tiszapartiban tanít.

Picsku materi

Előzmény: Olaj az Isten (6643)
Olaj az Isten Creative Commons License 2002.10.15 0 0 6643

Hellomi!!!

Várjatok, így már nem olyan okés a tippverseny. Lehet, hogy a végén Avassnak lesz igaza? :)

Kicsit OFF amit írok: Szal’ itt könyvvizsgálgatunk Tújvárosban, lassan már tényleg szénné auditáljuk az egész Kombinátot, de hát csak nem akar vége lenni.
Ámbátor történt tegnap délben, hogy az ügyfél ebédlőjében jóízűen fogyasztottam (fogyasztol valamit hajrá olaj?:)) ebédemet, majd amikor végeztem, vittem volna vissza a tálcát, ám a hirtelen elém tárult látványtól majdnem mindent eldobtam magamtól-megláttam egy arcot. Komolyan mondom először nem ugrott be a név, csak azt tudtam nagy meglepetésemben tudatosítani az agyamban, hogy ezt a figurát ismerem. Aztán összeraktam a képet. „B***d ki Geri, ez Vígh”-mondtam magamban. Hát ja, Dr. Vígh Péter NB.1es játékvezető ült ott…Gyorsan be is mutatkoztam neki, előre jelezvén szolnoki származásom és azt, hogy én aztán nem szoktam őt a meccseken anyázni (nem mi?:)). Dumcsiztunk öt percet (Rasid menesztés, idei bajnokság kiegyensúlyozottsága, szerinte a tavalyi is jó volt, nem csípte a szolnoki szerbeket :)…) Na de ami a lényeg, és ezt már itt is rebesgettük: asszem erre szokták azt mondani, hogy információ első kézből- FIGYELEM: Vígh Péter mondta: Levettem magam Szolnokról, engem ott többet nem láttok meccset fújni…vagy valami ilyesmi…Jajajaj, az egyik szemem sír(nevet?), a másikra meg vak vagyok :). Valahogy nem kívánkoztak ki belőlem a : „naaa, ne csináld már Peti, miért nem? Nem hiszem el, hogy idén is hasonló bánásmódban részesülnél a szurkolóink részéről mint tavaly (nem mi? :))” típusú reakciók, inkább ökölbe szorított kézzel és bakkereztnemhiszemelhogyigaz „egyszuszos” mondatocska magamban való ismételgetésével vettem tudomásul a szolnoki meccsek szempontjából mindenféleképp perspektívikus döntést. (említett még nekem valami általa vezetett, számomra teljesen ismeretlen ősrégi statisztikát, miszerint egészen tavalyelőttig szerették őt Szolnokon, a győztes meccsek aránya azokon a „Krisztus előtti” mérkőzéseken, amiket ő vezetett nekünk 13-2 volt a javunkra. Egyébként régen tényleg jó bírónak tartottuk, bár hasonló kimutatással arról az időkről én nem rendelkezem. Emlegetett valami kaposvári meccset, hogy azután kezdtük a Vígjátékozást…:)))

Különben rögtön összetegeződtünk, elsőre szimpatikus ember benyomását keltené bennem a doktor úr, feltéve ha nem lenne kosárlabda bíró, ugye…:)))). Úgy tudom, hogy miskolci, talán onnan jár be a feleségével, vagy itt Tiszaújvárosban van kéglije? Na, ezt nem vágom, majd megpróbálok bejelentkezni hozzá szurkolói vizitre, hátha fogad az elfoglalt jogtanácsos…Merthogylenn’ valamiféle jogi tevékenységet hivatott itt végezni, de ezt mindenki sejtheti ha végigolvassa a teljes nevét. Tényleg az eszem áll meg milyen kicsi a világ. Tök jó kedvem lett ezt követően egész nap, úgyhogy köszi Peti, köszi, köszi, köszi :))))

ON: Rasid menesztése számomra is egy kicsit hamar jött, de ha jól belegondolok akkor végül is felesleges lett volna várni tovább-aki érti egy hangyabokányit is ezt a játékot, láthatta, hogy a helyzet jobb már nem lesz. Én egyébként lehet, hogy nem bánnám, ha Póor maradna, mert így a játékosok közül mondjuk Paja és a többi rutinos(abb) jobban belevihetik majd a hosszú évek alatt magukba szívott tudást a stratégiánkba…persze ez elsülhet jól is meg rosszul is, de erre majd a későbbi meccsek adnak csak tényleges választ. Pozitív hozzáállás kéretik szurkolói részről, és innentől kezdve aztán teljes mell-váll-hangszélességgel: HAJRÁ OLAJ!!! (most visszhangzik a TVK !!!:)))

Ne felejtsétek: Olaj az Isten

Üdv. (most megúsztátok 2000 karakterrel :)))) Vasvillára TAKTIKÁT !!!! (hogy aztán majd veszekedhessek Avassal, hogy mennyire jó pléjör vagy sem !!! :)))))
Új center? Stojan Ivkovics, SA-LA-LA-LA-LA :) Picsku materi

_Bazsy_ Creative Commons License 2002.10.15 0 0 6642
És azért mert épp a közelben lakik...
:o)
Előzmény: Fishtax (6641)
Fishtax Creative Commons License 2002.10.15 0 0 6641
Gellér Sándor a Nagykanizsa Máv NTE (nők) edzője momentán.

fish

Előzmény: Avass (6640)
Avass Creative Commons License 2002.10.15 0 0 6640
Kombinálok.
Felmerült itt a fórumon Gellér Sándor neve a Szolnok edzőjeként. Namármost: Melbourne-ben rendeztek mostanában (a cikkben nem szerepel pontos dátum) egy öregfiúk tornát, több sprotágban, a részvételi arány elég szerény volt ugyan (kb. 25000 sportoló :-)), de nem is ez a lényeg, hanem az, hogy a magyar öregfiúk csapat megnyerte a férfi kosárlabda tornát a 40-es korosztályban.
A csapat tagjai:
Gellér Sándor, Gorjanácz Marin, Heinrich Róbert, Hosszú István, Kelemen Bálint, Kiss János, Kiss László, Köves István, Likár László, Losonczy Árpád, Pálvölgyi István, Richter Lajos, Sándor Gábor, Szabolcs Ferenc, Tóth Tibor, Tóth Zoltán.

A kombinációban az első és az utolsó név az érdekes, mert ha ez a Tóth Zoltán az a Tóth Zoltán, akkor lehet, hogy Ausztráliából hoz nekünk edzőt?

Avass Creative Commons License 2002.10.15 0 0 6639
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Elb****, prof. Avass lehúzhatod magad!!!!!!!!
126 + 90,75 = 227?????? Marha. 217!!!
Feladom, fogalmam sincs, hogy számolnak!
Előzmény: Avass (6637)
Santoro Creative Commons License 2002.10.15 0 0 6638
Követeljuk a pontok újraszámlálását!

UJRASZÁMLÁLÁST!UJRASZÁMLÁLÁST!UJRASZÁMLÁLÁST!

:)))))))

ui. A kerekítés miatt mi lesz a töredék pontokkal??? Mert ugye nem mindegy hogy 10.9 lesz 11 pont vagy 10.51 . Jelen esetben le kellene vonni nem, ha összejön annyi töredékpont akkor javaslatom szerint vonjuk le az egészrészét?

:)))))))))))))

Előzmény: belfera (6632)
Avass Creative Commons License 2002.10.15 0 0 6637
Belfera beletette a bogarat a fülembe, én is utánnaszámoltam. Azt kell mondjam, neki (mán megint?) van igaza, annyi pontosítással, hogy a cserejátékosokra vonatkozó , 75%-os szabályt legalább alkalmazták a számolásnál. Nálam ez a következőképpen néz ki:
Szolnoki Baglyok SE
kapott pontszám: 227
kezdők: 126 (szorzó nélkül)
cserék: 121*0,75=90,75
össz.: 226,75 227

Ezek szerint az Álomcsapat játékmestere a végeredményt kerekítette fel/le.

Ez alapján bevetve a meccseredmény-szorzókat 234-et kaptam.

Egyébként szélsőséges esetben simán kijöhet a Fera által említett 21 pontos különbség, ha minden egyes játékos olyan csapatban szerepelt, amelyik 5 pontnál nagyobb arányban győzött, akkor 20%-al nő az összpontszám, tehát:
204*1,2=244,8 245!!!

prof. Avass :-)

Előzmény: kwest (6631)
_Bazsy_ Creative Commons License 2002.10.15 0 0 6636
Belfera!

Lecsó megkért,hogy tegyem fel a tippjeit,légyszíves ezeket is vedd számításba:

Falco - Kecskemét +12
ASE - Sopron +21
MTE - ZTE +4
Szövetség csapata - Debrecen +8
Földi Sutyi - Szolnok +2
Kaposvári Klíma-Vill Kosárlabda Klub - Dombóvár +9

timsó Creative Commons License 2002.10.15 0 0 6635
Én már kaptam egy visszajelzést a Webmájsztrótól, pont a Pavlovic-os példámmal kapcsolatban (6588-as beírás)
Szerintük a Pavlovicnak 27,04 IBM pontja volt a meccsen és ha azt az 1,2-es szorzóval beszorozzuk akkor csak 32 pontja lesz. Igen ám de a kosarlabda.com statja szerint 28 IBM pontot szerzett...és 28*1,2 nálam =33,6 ami 34.
Talán még az lehet a bibi, hogy a stat progijuk ha túllép egy egész számon akkor felfelé kerekít- tehát ha valaki 27,04 pontot szerzett az a stat táblázatban 28-ként szerepel, viszont az álomcsapat játékban a 27,04-el számolnak...
Ha ez továbbra is így marad akkor nagy összevissszaságok lesznek...
sarkat5 Creative Commons License 2002.10.15 0 0 6634
Eddig gondosan titkoltam, de az élesben 8., itt pedig akkor második helyezett Bajnokcsapat az enyém!
Előzmény: saabee (6603)
kwest Creative Commons License 2002.10.15 0 0 6633
Nem hiszem, hogy ez lenne a gond, mert pl. nálam a szorozgatás nélkül csak 199 pont lenne, ami jóval nagyobb eltérés, mint az általam találtak, sőt már azért sem valószínű, mert a kis eltérések általában 3-4 játékos 1 max. 2 pontos csúszásából jönnek össze. Ha nem használnák a szorzókat, akkor öt-hat pontok lennének játékosonként föl-le.
belfera Creative Commons License 2002.10.15 0 0 6632
Azt hiszem rájöttem a probléma okára, melyre következő levelemben már fel is hívtam a webmájsztrók figyelmét:

"Kedves Webmester(ek)!

Örömmel nyugtáztam az álomcsapat újraindulását, és mindjárt 4 csapattal is neveztem a játékra.
Az 1. forduló után meglepődve tapasztaltam, hogy a honlapon közölt pontszámok egyik esetben sem egyeznek meg az általam kalkulálttal.
Azt hiszem az lehet a probléma, hogy nem alkalmazták a játékszabályokban ismertetett szorzókat, melyek győzelem esetén felfelé-, vereség esetén viszont lefelé viszik az IBM-pontokat.
Egyéb hibákat is észleltem - például az egyik csapatban csereként szereplő DeGray 0 pontot kapott, holott a statisztika és az árlista szerint 15 IBM-pontot szerzett a hétvégi fordulóban.
Kérném, hogy ennek figyelembevételével minden csapat pontszámát számolják újra, és mihamarabb közöljék a helyes eredményeket az oldalon."

Tehát szvsz 1xűen elfelejtették beszorozni az IBM-pontokat 0,8-cal/0,9-cel/1,1-gyel/1,2-vel.
Bár DeGray 0 pontja még így is érthetetlen.

Előzmény: kwest (6631)
kwest Creative Commons License 2002.10.14 0 0 6631
Nekem is csúszik valamennyire, összedobtam egy képletet (kézzel mindig belezavarodtam, hiába, fáradt vagyok), három módszert néztem, és mindháromnál van eltérés.

1. kerekítés .51 től felfelé, csak végeredményre: 212 pont
2. kerekítés .51-től felfelé közbevetett lépéssel: 213 pont
3. csak egész (lefelé minden) végeredményre: 209 pont

Az eredeti pontszám 208 volt, és megtörtént, hogy ugyanolyan tizedesjegy esetén egyszer fel- egyszer lefelé kerekített.
Vagy az is lehet, hogy egy teljesen más, misztikus módszerrel számolnak.

Ez okozhat ugyan kb. tíz pontos eltéréseket is, de az a 21, amit nálad láttam, igencsak sok.

Előzmény: belfera (6628)
saabee Creative Commons License 2002.10.14 0 0 6629
Vagy 1 órály,hogy hazaértem a 2.előadásról,ami kosárlabda játékvezetői tanfolyam keretein beelül tartatott meg.Valóban 1.alkalommal szabálykönyv felolvasás vót :((
Most már azonban "emberi" megközelítésből figyeltük a dolgokat.

A két előadás alapján megtudhattuk gyakorlatilag,hogy létezik egy szabálykönyv-FIBA szabályokkal,meg minden :) A Való Világ azonban ennek az inverze.1 1xű pl.:a Bp. bajnokásgban már maradt el azért mérkőzés,mert a két megjelent csapat nem hozott labdát.Nem volt labda!!!=>nem volt meccs.

Amiért ezt az egészet leírom az csak az,hogy jövő 7N vandégelőadó érkezik!
Bod(vagy g?-nem mindegy)nár Péter,sz'al a legjobb magyar spori tarcsa a előadást "Tendenciák a mai játékvezetésben" címmel.Hogy úgy mondjam eléggé seJtelmes a címe :) Biztosan érdekes lesz :))

belfera Creative Commons License 2002.10.14 0 0 6628
Utánaszámoltam álomcsapataim pontszámának, és a következő eredményeket kaptam (zárójelben a comon közölt pontszám):

Fera-Egyetem 201 (198)
BC Marc Körmend 225 (204)
Legeslegnagyobbak 178 (186)
Bc Stroh80 210 (204)

Úgy nézem, hogy egyet sem sikerült eltalálniuk a webmestereknek - vagy nekem.
Ha nem történik változás, akkor szokásomhoz híven aláírásgyűjtést/e-mail-inváziót fogok szervezni. :-))))

belfera Creative Commons License 2002.10.14 0 0 6627
Néhány hír külföldről:

Zvonimir Ridl - aki az Eurobasket szerint 17.8 pontos, 7.2 lepattanós átlagot produkált tavaly az Albacompban - próbajátékon vesz részt a holland Ricoh Astronauts csapatánál.

Niksa Tarle - aki jelenleg a Bosna Sarajevo csapatát erősíti - 8 lepattanóval a kategória 3. legjobbhja az Adria Ligában.

Az egykori Honvédos Jimmy Moore 18 ponttal vette ki a részét a dán listavezető BF Copenhagen hétvégi győzelméből.

Dávid Kornél 21 pontjával, 13 lepattanójával, 3 asszisztjával bekerült a litván bajnokságban a forduló legjobb ötösébe.

Gulyás Robi 12 pontot és 7 lepattanót gyűjtött csapata Nancy elleni győztes meccsén.
Vuki nem lépett pályára a hétvégén, és így csapata - Williams 23 pontja ellenére is - kikapott a francia bajnokságban.

jani0625 Creative Commons License 2002.10.14 0 0 6626
Szegedi Gergő- Falco és amúgy a korosztályos válogatott 1.számú irányítója
Dávid Gergely- asszem albás
Előzmény: saabee (6597)
pepy Creative Commons License 2002.10.14 0 0 6625
Yéé Avass is belépett a chat-re:)
Kérdésedre a válaszom: nyár elején sokat fogytam, de a kosáridényre megint összeszedtem magam, hátha nem ismersz úgy meg!
Egyébként akkor Te nem lehecc vmi szép ember, ha csúnya a sovány szurkoló:)))
Szal akkor télleg át kell néznem a csapatomat, mind1 így is tagja voltam a 200 pontosak csapatának (ippeg).
Előzmény: Avass (6624)
Avass Creative Commons License 2002.10.14 0 0 6624
Üdv Pepy!
Remélem még nem fogytál (csúnya a sovány kosárszurkoló :-)))
Igaza van Belferának a légióskérdésben (is?). + hozzáteszem a régi felvetésedre, hogy hiába írták ahhoz a bizonyos tizenegynéhány "echte" magyar játékos mellé, hogy "Hazai", ezt nem kell túlságosan komolyan venni, mert csak az ellenség megtévesztésére szolgál, ezeket a pléyöröket is légiósként kezeli a játék. Direkte kipróbáltam, először a légióskeretet töltöttem fel a kezdőmben, és a fentebb említett játékosok neve mellől rögtön eltünt mindenféle felirat, tehát "nem választhatók" lettek a srácok, maradtak Lecsóék.
Előzmény: belfera (6618)
pepy Creative Commons License 2002.10.14 0 0 6623
Jelentem holnap elkezdjük a parkosítást a vároban! Vagyis feltett szándékunk jövőre is megrendezni a tornát (tom ennek követelménye van, de ez már a csapat dolga:)
Úgy látom lesz mit átugorni este meg holnap a többieknek:)
Előzmény: belfera (6621)
pepy Creative Commons License 2002.10.14 0 0 6622
Akkor kénytelen leszek kicsit ütősebb csapat létrehozatalát elvégezni a kispadon! THX a segítséget, pedig asszittem yool Lolvastam a szabályokat:)
Körmend bérletgyűjtemény jöhet minden mennyiségben, akár fénymásolva is! Nagy gyűjtője vagyok minden ereklyének, habár eddig csak olyan holmikat raktam félre, amiket saját kis zsebpénzemből vettem meg:) Lehet néhányan megkövetnek, de néhány példát említenék, általában lakóhelyem függvényében találtam rájuk: Komló NBI-es kézilabdabérlet, Ferencváros foci-, vizilabda, női kézibérlet, ASE kosárbérlet, jegyek tömkelege minden sportágban:)
Előzmény: belfera (6618)
belfera Creative Commons License 2002.10.14 0 0 6621
Inkább a vacsora helyszíne és a bulihely közti útvonalon kellene a bokrosítás. :-))
(Egész jól lehet csetelni ezen az oldalon. :-))
Előzmény: pepy (6619)
belfera Creative Commons License 2002.10.14 0 0 6620
Na, most jól visszavágunk a szolnoki kollégáknak, amiért hosszú oldakon keresztül kisajátították maguknak a topikot. :-)))

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!