Keresés

Részletes keresés

pepy Creative Commons License 2002.10.18 0 0 6862
THX Némó!
Elég sok érdekességet írtál le a szponzorálásotokkal kapcsolatban. Nálunk ez szinte eleve lehetetlen az erőmű miatt, hogy kisebb-nagyobb szponzorok helyet kapjanak a mezen. Tudtommal ez csak az Erőterv-nek sikerült, de nem is néztem, h idén is rajta van-e a játékosok hátán? Azt tom, hogy a nemzetközi meccsekre mindig le kellett takarni minden hirdetést, még a pályán lévőt is! Ez egyébként nemzetközi szabály.
Ami a saját csapatomat (most nem a kosárról van szó:) illeti: nekem kb. 250-300ezer Ft-ot kellene összeszednem, hogy az ifi- és felnőttcsapat rendesen tudjon működni. Ez az összeg egy évadra szól természetesen. Tulajdonképpen ebből álljuk a bírókat a hazai meccsen, illetve ebből tankolunk a kocsikba ha idegenbe utazunk. Persze az autóink rongálódását nem tudom figyelembe venni:)Szerencsére én a terembérlésre nem fizetek semmit, különben megszűnnénk egyből. De ezt a nem nagy összeget is elég nehéz előteremteni. Nem igazán foglalkoznak a vállalkozók, cégek velünk. Mindig a haveri körből kell kikuncsolnom a pénzt.

Remélem ezt olvassa vki, és egyből megjön a kedve a támogatásunkhoz:)))

Előzmény: némo (6857)
pepy Creative Commons License 2002.10.18 0 0 6861
Szal ha jössz Siófok felől a 7-es fűúton, akkor jobb oldalt van a Becsali csárda után 150m-rel, rögtön mellette van egy utazási iroda. Tulajdonképpen két éve nem volt nyitva ez hely, én idén kezdtem el először csinálni. Elég sok meló volt az épülettel, de jövőre is rá kell szánni egy kis pénzmagot.

Előzmény: rik-027 (6856)
pepy Creative Commons License 2002.10.18 0 0 6858
Gabby!
Saját szememmel láttam (edzésen) h a csapat akar, hajt, küzd. Azok is akiket kiemeltél, h milyen a teljesítményük. Csak sajnos megint közbe jött vmi: a Gery elkapta a városban terjedő vírust, nem igazán edzett az utóbbi két napban. Remélni tudom csak, h összeszedi Magát szombatra, mert szükség van rá.
Amikor itt volt a litván vonal, szerintem a Strumbys is a yoo légiósok közé tartozott.
Előzmény: Törölt nick (6851)
némo Creative Commons License 2002.10.18 0 0 6857

Szia Pepy!

A támogatás anyagi jellegű. Cserébe a cég reklámfelületeket kap és majd a decemberben megjelenő körmendi csapatposzteren is kapok egy kis helyet.
Az összeg nagyságát nem fogom elárulni, de legyen elég annyi, hogy Körmenden (sajnos) a reklámfelületekért kb. fele annyi pénzt lehet elkérni mint más csapatoknál. Ez elsősorban abból adódik, hogy Körmenden egy hírdetésnek mindene van csak reklámértéke nincs, hiszen egy kisváros lakosságára korlátozódik az egész. Ezzel természetesen minden szponzor tisztában van, így aki ide teszi a pénzét az elsősorban a csapat szeretete miatt teszi ezt, mintsem az országos, vagy nemzetközi ismertség érdekében.
Nem akarok más csapatokkal példálózni, de azért hogy érzékeld a különbséget egy példa.
Az egyik magyarországi kosárlabda csapat mezén lévő szabad reklámfelületekre min. 5 milla a beugró 1 szezonra! Ezzel szemben Körmenden jóval ár alatt 500.000 ft +Áfáért frekventált helyet kapsz a mezen + 2 reklámtáblát a palánkok mögött...
Miért? Azért mert többér nem lehet eladni és ezzel mindenki (Klub, szponzor) tisztában van.
És, ha már az anyagiaknál tartunk, (talán nem fognak érte leszúrni, ha elárulom) Körmenden 20 millával már névadó szponzor lehetsz!
Úgyhogy akinek van felesleges pénze és kiakar törni a szürkeségből, hát rajta! Körmend várja a befektetőket!!!:-))

Üdv.
Zotya

Előzmény: pepy (6849)
rik-027 Creative Commons License 2002.10.18 0 0 6856
Blellén?

Kaposvári lévén arra ismerös vagyok. Merre van a tiéd? igy kapásbol 2 ugrik be, az egyik a kemencés a sztónnal szemben, a masik ahol jobban lehet inni meg van zenegép.

Előzmény: pepy (6855)
pepy Creative Commons License 2002.10.18 0 0 6855
Tuti h nem nálam kajáltál, mert nekem ilyen téren annyi közöm van Pakshoz, hogy bejárok néha enni. Nekem Blellén van érdekeltségem:) Azért is nem voltam a nyáron a topickosáron (kicsit azért sajnálom:) mert nem tudtam eljönni onnan. De elég sok ismerős +látogatott, egyik legnagyobb a Guláys Robika. De volt arrafelé Maksa-híradótól kezdve albán szamárig mindenki!
Előzmény: rik-027 (6850)
Feribá04 Creative Commons License 2002.10.18 0 0 6854
Ugyan már! Jelenleg egy gyári munkás a kezdő bedobónk.
Előzmény: csaby1 (6847)
rik-027 Creative Commons License 2002.10.18 0 0 6853
1 3as belefért volna... ;-)
Előzmény: Feribá04 (6852)
Feribá04 Creative Commons License 2002.10.18 0 0 6852
Németh 6 percet pályán vót.
Előzmény: Artúr Doki (6845)
rik-027 Creative Commons License 2002.10.18 0 0 6850
te pizzas vagy pepy?

lehet, hogy nalad kajaltam pakson, mikor ase-klima meccsre mentem?

Előzmény: pepy (6849)
pepy Creative Commons License 2002.10.18 0 0 6849
Hi All!
Látom elég yool feldobta a kocsma hangulatát a válogatott mérkőzés! Remélem később is ilyen nagy érdeklődés lesz a nemzeti csapat iránt. Tudom ilyen időszakokban nagyon sok szövetségi kapitány születik:)

Saabee!
Miből gondolod h egy yool menő pizzéria tulajdonos nem tud 20 whiskey-colával kedveskedni jegyszerző cimborájának? Kicsit lebecsülsz már megen?:)
Egyébként meg szerintem Rád fér az a sok futás, legalább nem lesz erőd itt a kocsmában hüjeségeket irogatni:)

Fera!
Benne lennék a Dk szurkolói csoportban, de lehet nem kéne a saját csapatunk "éxerei"-ben +jelenni:) Javasolnám akkor inkább az új csoportosulásnak adjunk nevet, csináltassunk zászló, sálakat, transzparenseket, sőt írjunk saját dalokat, rigmusokat:))) Ha vki ezeket vállalja, akkor 1xűbb lenne szervezetten szurkolni.

Oilboys!
Nemtom milyen attrocitás ért annak idején, de biztos komoly, ha ennyire nem akarsz +jelenni. Pedig asszittem az olajfanok nem ijednek meg a saját árnyékuktól:) Azt meg h milyen autóval mék, még én sem tom, nemhogy azok akik be akarják dobálni az ablakokat. Egyébként érdekes módon nem jellemző h belém kötnek, pedig nem vagyok megnyerő kinézetű:)

Hajrá Olaj!
Nemtom honnan vannak infóid, én a paksi fizukkal tudom csak kiegészíteni mondandód: a Lacika télleg a legtöbbet kereste, de a Feribá nem tartozott a yool kereső légiósok közé.

Sarkat!
Lehet h a mi csapatunk a pénzes csapatok közé tartozik, de tudomásom szerint idén nem több pénzből gazdálkodnak, mint tavaly vagy tavalyelőtt! Pedig ha magamból indulok ki, én tutira reklamálok, ha idén nem kapok több fizut, mint eddig, hisz mégiscsak kevesebbet ér az a vacak pénz.

Némó!
Előre is köszi minden próbálkozást a jegyhez jutáshoz, télleg hálás lennék ha akadna amennyit kértem! Egyébként ha nem vagyok indiszkrét: milyen formában támogatod a csapatot? Pénze vagy valami más juttatás? Az összeg nem érdekel különösebben, de ha nem titok...:)))
Azért is kérdem, mert én csinálom (edzem-jáccom-menedzselem:) nálunk a kézicsapatot és érdekelne hogyan lehetne egy kis pénzhez jutni a helyi vállalkozóktól.

Bocsi mindenkinek a hosszú "be"szólásért, de így jár aki nem jut nethez élelőtt és közben meg a kocsma ennyire zsúfolt:)

Hajrá ATOM! Hajrá MAGYAROK!

Előzmény: saabee (6801)
olajka91 Creative Commons License 2002.10.18 0 0 6848
sziasztok!
Tippjeim.
Falco-Kecso h19
Paks -Sopron h18
MTE-ZTE v8
Alba-Kakasok h8 (Hajrá Debrecen!)
Szeged -OLAJ v9
Kapos-Dombó h21
Hajrá OLAJ forever!
Előzmény: be-st (6844)
csaby1 Creative Commons License 2002.10.18 0 0 6847
Einikis már az Öreg idejében sem kellett, pedig ő idehozta volna, egy MO költségvetésének duplájának megfelelő összegért, Stombergas meg ne is álmodjon, hogy beférne az ASE-ba.
Előzmény: Artúr Doki (6845)
csaby1 Creative Commons License 2002.10.18 0 0 6846
Hello Némo!!!

Akkor légyszi add meg a "pénzbehajtók" telefonszámát. Felhívom őket, adok valami jelképes támogatást (veszek egy labdát a Tescoban), és jövőre meg dől majd a havi fix milla a légiósok béréből. Ez ám a befektetés.

Különben majdnem elhittem a dolgot, csak amikor azt írtad, hogy CziglAIR is nálatok fog játszani, akkor gondolkodtam el, hogy esetleg kis gigszer van a dologban. Bár Lacikát biztos feldobja a Red Devilstől felé áradó szeretet, amit a mindenki által ismert is alátámaszt.

Hú de szépen megírtam. Aki elsőre nem érti, olvassa át mégegyszer. Hátha.

Ja ha még kérhetem. Győzd meg a vezetőséget, hogy az ASE legyen a fiókcsapatotok, nálunk játszhatnának a keretből éppen kiszoruló, fejlődőképes fiatalok, valamint a Rudi, Grebi fémjelezte színvonal, aki ugye nem fér majd a kezdőbe. :)))

Előzmény: némo (6843)
Artúr Doki Creative Commons License 2002.10.18 0 0 6845
Euroliga-hírek:
A Benetton Treviso Németh Isti szolgálatai nélkül szenvedett 84-83 arányú vereséget az Efes Pilsentől Janicsárföldön.Talán Isti bevert volna egy hármast...
Dávid Kornél 19 pontja is kevés volt,a Zalgiris hazai pályán bukott a Panathinaikos ellenében.(79-94)Einikis 17,Strombergas 7 pontig jutott(jövőre Paksra hozzuk őket:-))
Jó hír viszont,hogy Medve Gulyás 8 egységnyi segítségével győzött az Asvel a Wroclaw ellen(87-80)Erről este a Eurosporton volt összefoglaló,Robi ott ugrabugrált a palánkok alatt.
Előzmény: némo (6843)
be-st Creative Commons License 2002.10.18 0 0 6844
Üdv!
Tippek:
Falco - Kecskemét +18
Paks - Sopron +22
Körmend - ZTE -5
Albacomp - Debrecen +18
Szeged - Szolnok -8
Kaposvár - Dombóvár +9
Üdv
Pistike
némo Creative Commons License 2002.10.18 0 0 6843

Sziasztok!

Még1x a válogatott meccsről!
Így van Spori, ahogy írtad. A Szövetség és a játékosok közös akarata volt, hogy Szombathelyen legyen a meccs. A játékosok azzal érveltek, hogy itt nem érződik a klubhovatartozás és mindenki nyugodtan játszhat. A szövetség pedig pontosan a csarnok kis mérete miatt döntött ezen helyszín mellett. Volt korábban ugyanis egy válogatott találkozó, ahol a következő párbeszéd zajlott le a szervező Kft embere és a vendég válogatott csapatkapitánya között. Megpróbálom idézni!
-"Halló úram! Köszönjük az edzéslehetőséget, de ha nem gond akkor megnéznénk a csarnokot ahol holnap játszani fogunk az Önök válogatottjával. Elkisérnének bennünket oda, mert nem tudjuk merre kell menni!"- mondta a vendég csapat kapitánya.
-"Itt lesz a meccs uram!" mosolyodott el a rendező.
-"Itt?????? Ááááá! És melyik irányban lehet kitolni a csarnok falait?"
-Semerre! Ez a csarnok! Nem nagy, de nekünk csak ez van!!!
-Hát, hát, hát én ezt nem hiszem el! Ugye csak viccel?"

Hát nem viccelt és a "taktika" bejött mert a vendégek nem tudtak megbirkózni a terem méreteivel és kikaptak! Valami ilyesmire számítanak most is a Szövetség vezetői.

Pepy, Fera!

Megpróbálok jegyeket szerezni, de ezt legkorábban a jövő héten tudom megtenni, mert akkor jönnek "behajtani" rajtam az igért támogatási összeget. A meccs utáni mitinget támogatom, valamelyik helyi ivóba!

Boran!

Igen, viszem a képeket gratisba, aztán majd valahol, valamikor leiszom az árát!:-))

Csaby1!

Így van, már a válogatottat is kisajátítjuk, sőt jövőre az ott játszók közül kedvünkre válogathatunk a Körmend javára, természetesen ingyen! Ami már most biztos: A légiósokat visszaengedjük saját csapatukba, csarébe a jövedelmük 40%-át átutalják a körmendi klub számlájára amit utánna az addigi támogatók között fognak felosztani!:-)) Fodor Geri és Kámán Tomi jövőre már piros-feketében nyomja és Czigler valamint Sitku szerződése is biztos, bár őket valszeg kölcsönadjuk fiókcsapatunknak az NBI/B-s Sárvárnak!:-))

A 7végére mindenkinek yo szurkolást, győzzön a jobb, de legalább a Körmend!!!

Üdv.
Zotya

Előzmény: belfera (6803)
Jay-X Creative Commons License 2002.10.18 0 0 6842
Falco - Kecskemét +11
ASE - Sopron +3
MTE - ZTE +2
Alba - Debrecen -4
Szeged - Szolnok -6
Kaposvári Klíma-Vill - Dombóvár +16

Jay-X Creative Commons License 2002.10.18 0 0 6841
a Tofas Bursa...
Előzmény: realfan (6688)
Fishtax Creative Commons License 2002.10.18 0 0 6840
Mikor is lesznek pontosan a válogatott meccsek?
A franciák elleni mindenképpen érdekel, ha vmelyik tisztelt topiktárs tud rá jegyet szerezni, kérem, rám is gondoljon!

fish

G_e_r_y Creative Commons License 2002.10.18 0 0 6839
Tippeljünk egyet, meg kellene örizni a dobogót e nagyon nívós mezőnyben

Falco - Kecskemét +13 Remélem most nem szivatnak meg...
ASE - Sopron +12 Nem egy könnyed győzelem
Körmend - ZTE +1 CSAKAZÉRTISMEGMUTATJUKHOGYVASBŐLJÖNAFÉNY :)))))
Kaposvár - Dombóvár +17 Sima...
Albacomp - Debrecen +7 Nagy mecs lesz, de a hazai pálya...
Szeged - Olaj -4 Győzelem, de nem ujjgyakorlat

A dombóvári szurkolókról annyit, hogy ismerek néhány normálisat, a kaposkosárt pedig nem látogatom, úgyhogy arról nem tudok véleményt nyílvánítani!

Előzmény: timsó (6838)
timsó Creative Commons License 2002.10.18 0 0 6838
Én sem szeretnék lemaradni:

Falco - Kecskemét +19
ASE - Sopron +17
Körmend - ZTE -6
Kaposvár - Dombóvár +25
Albacomp - Debrecen +12
Szeged - Olaj +4

Hajrá Olaj Creative Commons License 2002.10.18 0 0 6837
Avass!

Az edző csak pakolni ment haza, ma már jön vissza!!!

Előzmény: Avass (6835)
boran Creative Commons License 2002.10.18 0 0 6836
Sziasztok!

A topic találka jó ötlet benne vagyok én is!

A tippek a hétvégére:

Falco KC-Szombathely - Univer KSE +10
Atomerőmű SE - Soproni Ászok +15
Marc-Körmend - ZTE KK +5
Kaposvári Klíma-Vill - DVMSE +16
Albacomp - Debreceni Vadkakasok +6
Sole-Szedeák - MOL Szolnok +2

Hajrá Körmend! Hajrá Körmend! Hej! Hej!

Némó!
Hozod a képet szombaton? Mennyi lét vigyek?

Avass Creative Commons License 2002.10.18 0 0 6835
Húha, ebben a nagy válaszolgatásban + elfelejtek tippelni (nem mintha feltűnő lenne, szerintem úgy sem csúsznék látványosan vissza:-))

Falco-Kecsó +19 (Nickel már nagyon hiányzik!)
ASE-Sopron +15 (Parker még nem az igazi, és akárhogy is: bajnokcsapat, az bajnokcsapat...)
Körmend-ZTE -5 (az egyik nagy meccs...)
Kaposvár-Dombesz +13 (...és a másik...)
Albacomp-Debrő +3 (...meg a harmadik)
Szeged-Olaj -7 KELLKELLKELL (Vasvilla: 49/34 - még ha nem is osztható trinyóval :-)

norris21 Creative Commons License 2002.10.18 0 0 6834
ahoy!

Megtenném tippjeimet:

Falco - Kecskemét +9 otthon most nem botlik a Falco
ASE - Sopron +23 ezen nincs mit magyarázni
Körmend - ZTE -4 folytatódik a "ZTE csoda"
Kaposvár - Dombóvár +31 ezen sincs mit (Emír 30/27, de belefér)
Albacomp - Debrecen -4 vadkakáknál kezd olyan lenni a hangulat, mint nálunk két éve...
Szeged - Olaj +1 hajrá Sutyi!

Forever Kaposvár!

Avass Creative Commons License 2002.10.18 0 0 6833
Hello HajráOlaj
Sajnos csak azt tudom neked is mondani, mint Sporttársnak: lélekben veletek leszek. Sajna családi okok miatt csak a kórházig jutok el Söged helyett. :-(

de azért: HAJRÁ OLAJ!!!

Előzmény: Hajrá Olaj (6827)
Avass Creative Commons License 2002.10.18 0 0 6832
Ma (megint) egy kicsit szétszórt vagyok, az edzőkérdést nem válaszoltam meg.
Valóban, az nézőtéri viselkedés miatt is ki lehet pipálni néhány szakembert az amúgy is szűkös listáról, de én inkább nagyobb problémának érzem a vezetőség hozzáállását.

Gellér Sándor: "Nem értem a dolgot, mindenben megegyeztünk, úgy volt, hogy hétfőn megyek edzést tartani, erre fel sem hívnak. Egy biztos: amíg ez a vezetőség van Szolnokon, addig én ott nem leszek edző."
Zsoldoa Andrással kétszer tárgyaltak, első ízben minimális eltérés volt az Ő és Zorán anyagi feltételei között.
Második nekifutásra az egyik fejes így nyilatkozott, magánbeszélgetésben: "Zsoldos XXX pénzt kért, úgy néz ki megegyezünk, annyit megér nekünk."
Következő hét, szintén magánbeszélgetés: "Képzeld, Zsoldos XXX pénzt kért, hát mit képzel???" XXX=XXX, a faszi megnevezte ugyanazt az összeget!!!!
De nem kellet Földi Sanyi sem, állítólag azért, mert nagyon "kizárta" a munkából a vezetést.

És még sorolhatnám. Ha ennek csak a fele igaz, már akkor gáz van.

Előzmény: Törölt nick (6819)
oilboys Creative Commons License 2002.10.18 0 0 6831
Sporttárs!

abban igazad van, hogy félre kell tenni a klub dolgokat egy nagyon fontos válogatott meccsen, de sajnos az nem csak engem ért ,hanem számomra fontos embereket is , és a szhelyi szurkolókat k****ra nem érdekelte, hogy a feleségemnek semmi köze az OLAJhoz, hanem csak egy meccset akart megnézni...

sajnos az a véleményem, hogy a köztörvényes szhelyieket abszolute nem érdekli, milyen meccset is játszanak a tornatermükben.

Ez a való világ, sajnos...

Üdv:csabesz

Előzmény: Avass (6823)
Avass Creative Commons License 2002.10.18 0 0 6830
Sarkat5
Ja, ez lemaradt, bár érdemi infóval nem szolgálhatok.
"Mi történt az új edzővel? Mi nem tetszett neki?"

Nem tudom, de asszem megnézte a csapatot is (az anyagiakról nem merek írni :-)))). Tényleg, csak ennyit hallottam, de még az sem biztos, hogy végleg sarkon fordult.

Előzmény: sarkat5 (6817)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!