Keresés

Részletes keresés

muybien Creative Commons License 2002.10.19 0 0 6893
én úgy fogalmaznék hogy Green és Lee le lett szedve ma a pályáról... nem nagyon tudtak a saját helyzeteikbe kerülni ahonnan veszélyesek, mint ahogy Bukva is ritkán... nekem nem baj ha Bo mindig dob 30 pontot és nyerünk... nem feltétlen a dobott pont az a mi mutatja egy csapat erejét, nyertünk egy olyan alakulat ellen aki idén eddig kemény ellenfeleket legyőzőtt, nekünk pedig ez volt az első igazi rangadónk... nincs miért sajnálkozni én örülök:)
Előzmény: LD (6887)
htibor Creative Commons License 2002.10.19 0 0 6892
Én meg a fiával jártam általánosba együtt...
Egyébként nem Ede bácsit hallgattam, hanem Petőfi körkapcsolást.
Előzmény: isz-akos (6883)
kwest Creative Commons License 2002.10.19 0 0 6891
Sajnos tényleg Denis volt ma az egyetlen emberünk.
Előzmény: Barca (6890)
Barca Creative Commons License 2002.10.19 0 0 6890
HEJJ, HEJJ, MI VAGYUNK A LEGNAGYOBBAK, HEJJ, HEJJ!!!
Leszurkoltuk a kb. 700-800 fős egerszegi táborunkkal az oly félelmetes körmendi poklot.Szavukat nem lehetett hallani a második félidőben.Iskolajáték folyt a pályán,az történt amit mi akartunk.McClendon világklasszist játszott(29 pont,10 lepattanó,félelmetes zsákolások).Nisavics őrületes gólpasszaival és fontos kosaraival hozta szokásos formáját,Cserkó ezúttal nem jeleskedett pontgyártásban(8),de mezőnyben és lepattanózásban (15,7 támadó) !!! óriásit nyújtott.Csak úgy mint Bencze és Kámi,és amikor Polster Petit követeltük a pályára, Nikola behozta!Peti felugrott a tempóba és bedobta!!!
Zúgott a húúúúsz, húúúúsz, húúúúúsz !!!!!!!!!!!!!
Óriási érzés volt egerszeginek lenni!Toroman játékához gratulálok!
KÉK AZ ISTEN!MI LESZÜNK A BAJNOKOK!!!!!!!!!!!!!!!
Folytatás jövő héten Dombóváron!

Barca Creative Commons License 2002.10.19 0 0 6889
HEJJ, HEJJ, MI VAGYUNK A LEGNAGYOBBAK, HEJJ, HEJJ!!!
Leszurkoltuk a kb. 700-800 fős egerszegi táborunkkal az oly félelmetes körmendi poklot.Szavukat nem lehetett hallani a második félidőben.Iskolajáték folyt a pályán,az történt amit mi akartunk.McClendon világklasszist játszott(29 pont,10 lepattanó,félelmetes zsákolások).Nisavics őrületes gólpasszaival és fontos kosaraival hozta szokásos formáját,Cserkó ezúttal nem jeleskedett pontgyártásban(8),de mezőnyben és lepattanózásban (15,7 támadó) !!! óriásit nyújtott.Csak úgy mint Bencze és Kámi,és amikor Polster Petit követeltük a pályára, Nikola behozta!Peti felugrott a tempóba és bedobta!!!
Zúgott a húúúúsz, húúúúsz, húúúúúsz !!!!!!!!!!!!!
Óriási érzés volt egerszeginek lenni!Toroman játékához gratulálok!
KÉK AZ ISTEN!MI LESZÜNK A BAJNOKOK!!!!!!!!!!!!!!!
Folytatás jövő héten Dombóváron!
A BAJ
muybien Creative Commons License 2002.10.19 0 0 6888
Alba-Vadkaka...
79-70

LAPOV LAPOV LAPOV... 32 pont (vagy 33?) és 48 IBM... és varázslat... az öreg Bo nagyon jó még mindig... Bencze Zével párban megint uralták a mezőnyt, Debrencenből Lee elég sokat dobot viszonylag (nem eml.) de ennek ellenére küködött mert keményen faragtuk végig... de nulla helyzeteket is helyzetté varázsolt... csak Ledon ma nem nagyon tudott felzárkózni mellé, Bukva szokásos megbízható játékát nyújtotta, azzal a szépséghibával hogy fontos pillanatokban ritkán tudott pontot szerezni. Rossz hír, hogy Lecsót valszeg operálni fogják novemberben... :(((

amúgy a meccs számomra legviccesebb mozzanata aza volt ahogy Patrick Lee felesége reagált a mi kis táncoslányinkra... ugye ő profi cheerleader volt, nos direkt figyeltük az arcát amikor bejöttek a lyányok... háááát marha nagyfej Mrs Lee.. előszőr tátotta a száját, röhögött, majd eltakarta a szemeit a kezével, aztán elkezdett veszettül fotózni... édes volt..

a meccs legundorítób része pedig a bíráskodás volt... Szabó4 és Király jv-k... ide-oda fújogattak... következetlenség... nevetségesek voltak, szokésos kompenzálások...

Hajrá Alba

LD Creative Commons License 2002.10.19 0 0 6887
Egy szerintem nagyon rossz Debrecent vert az Albacomp nagy nehezen, Lapov extraklasszis játékával. Ha ő nem ilyen jó, illetve Green jól dob, vagy Lee is tudása javát adja akkor sima vereség a vége. Nem akarom előre a falra festeni az ördögöt, de előbb-utóbb valami nagy bukta lesz ebből. A "nyerő" embereink Bojan kivételével veszélytelen a kosárra. Remélem, hogy nem lesz igazam, de szerintem idén is gondban lehetünk még a 4 közé kerüléssel is...
Isiah Thomas Creative Commons License 2002.10.19 0 0 6886
Királyok vagyunk!

Mindjárt megyünk vissza Szeged centrumba egy nagyot pörögni. Most átugrottunk a Corába is innen írok.

Nagyon jók voltunk és végre megint CSAPAT VOLT az Olaj.

Gratula Pór Petinek.

HAJRÁ OLAJ !!!!!

jani0625 Creative Commons License 2002.10.19 0 0 6885
Ilyen nincs, és mégis van

Újabb negatív szenzációt szolgáltatott a Falco. A szegedi botlás után húszpontos vezetést eltékozolva hazai pályán 100:97-re veszítettünk az újonc, addig még nyeretlen, a sérült Madisont nélkülöző Kecskeméttel szemben.

A cikkíró abban az irigylésre méltó helyzetben van, hogy mikor nekifog a tudósításnak, már tudatában van a végeredménynek. A cikkíró bevallja, rég óta jár kosárlabda mérkőzésre, de ilyet még életében nem látott.

Az előzményekről annyit, hogy Kálmán Laci melegített ugyan, de nem érezte tökéletesnek combizmát, ezért úgy döntött csak a kispadon kezd. A másik oldalon a melegítésnél az tűnt fel, hogy a vártnál eggyel több színes bőrű kosaras pattogtat az Univernél. A műtött Madison helyére egy hónapra igazolt, csütörtökön Kecskemétre érkezett 23 éves Batchelorról van szó, akiről már csak itt derült ki, hogy az ő térde is sérült. (Összesen játszott vagy tíz percet, sok vizet nem zavart).

Akkor hát vágjunk bele: Alexe révén jól indított a Falco, Mérész azonban egy ideig legalábbis, triplákkal tartotta csapatát (7:6). A negyedik percben már minden szombathelyi kezdőjátékos neve mellett állt pont, a 7. percben pedig már 23:8-ra mentek a sárga-feketék. Molnár Csaba időkérése rendet tett a kecskeméti fejekben, különösen Radenkovicséban, aki zsinórban hét pontot hintett (25:15). Rajta kívül a vendégektől Horváth Csaba és McDaniel volt elemében, utóbbi a negyed zárása előtt beszórt hármassal öt pontra hozta fel övéit (28:23).

A második negyed javarészt a sok cseréről és a kevésbé összefogott játékról marad emlékezetes. Vonatkozik ez mindkét csapatra, bár az is igaz, hogy a Falcónál legtöbbször a dobóhelyzet megvolt, a labda rendszerint mégsem a gyűrűben landolt. Kálmán a 15. percben szállt be Alexe helyett, más kérdés, hogy a karmesteren ezúttal látszott, hogy hét közben kihagyott jó pár edzést. Kiemelendő, hogy az FKC a szünetet megelőző utolsó percben labdalopások után 6:0-s szériát produkált, így lett 51:37 a huszadik percben.

A biztos vezetés azonban korántsem jó előjel, legalábbis csapatunknál, hisz 46:33-ról kaptunk ki Szegeden, s a nyitófordulóban Zalaegerszegen is vezettünk a meccs felénél. Ezek ismeretében hiszik vagy sem, de horrorisztikusan indult a harmadik tízperc. McDaniel egy perc alatt 11 pontot vágott, máris 51:45 állt az eredményjelzőn. Igen ám, de az Univer úgy hitte, lendületbe jött, s ezzel meglepheti a Falcót. Nem így történt. Rohanásban, kontrában, gyorsjátékban alighanem Kálmánék a legjobbak a mezőnyben, de azzal talán nem túlzunk, ha állítjuk, nagyon fekszik nekik ez a játékstílus. Szóval, hatalmas adok-kapok kezdődött, különösebb védekezés nélkül, márpedig ez a mieinknek kedvezett (29. perc: 82:62). A meccs eldőlt, gondolta mindenki, beleértve talán az edzőket is.

Zsoldos András és Molnár Csaba ugyanis a negyedik negyed előtt lehívta pályáról kulcsembereit, s helyükre mindkét oldalon fiatalok érkeztek. Itt Kálmán mellé Sallay, Gráczer, Dénes és Henrik, ott szintén a cserék játszottak, hisz Radenkovics, McDaniel és Mérész Tamás gondolatban már az ötödik forduló meccsére készült a kispadon. Bovánovics viszont nem, általa megkezdte a felzárkózást az Univer, Zsoldos András pedig mit volt mit tenni, kénytelen volt sorjában visszarendelni Heinlét, Alexét, és Eakert. No de ekkor már 87:73-ra állt a találkozó, s a kecskemétiek is újra bevetették legjobbjaikat. A Falco nem tudta újra felvenni a ritmust, a Molnár-csapat ellenben nem lankadt.

Letámadásokkal megzavarták Alexééket, jöttek, jöttek, araszoltak, mígnem a végére belelendült Takács Attila jóvoltából már ott loholtak a Falco nyakán. 2,30-cal a vége előtt még csak 97:89, 1,41-nél 97:93, Radenkovics hármasával pedig 97:96. A Falco hiába dolgozta ki a ziccereket, a kezek megremegnek. A másik oldalon viszont nem. 24 másodperccel a vége előtt Takács két jó büntetőjével a meccsen először vezetett az Univer (97:98), majd újabb rossz szombathelyi támadás és két újabb jó Takács-büntető: 97:100. Négy másodperc maradt, ez semmire sem elég. Egymás nyakában a kecskemétiek, lehorgasztott fejű, azonnal az öltözőbe siető falcósok. A nézőtérről fütty harsan. Ilyen nincs és mégis van?

Falco KC Szombathely_Univer Kecskeméti SE 97:100 (28:23, 23:14, 33:30, 13:33). _ Szombathely, 800 néző, NB I-es kosárlabda-mérkőzés, vezette: Harsányi, dr. Smied.

Falco: Alexe 29/12, Dénes 4, Pankár 12, Heinle 19/3, Eaker 12. Csere: Borszéki 3/3, Gráczer 3/3, Kálmán 15, Henrik _, Sallay _. Edző: Zsoldos András.

Univer: TAKÁCS A.13/6, MÉRÉSZ 12/9, MCDANIEL 26/15, Tanács 4, RADENKOVICS 23/6. Csere: HORVÁTH CS. 10/3, Batchelor _, Hajdú 6/3, BOVÁNOVICS 6. Edző. Molnár Csaba.

Az eredmény alakulása: 3. perc: 7:6, 7. perc: 23:8, 12. perc: 30:26, 18. perc: 43:33, 24. perc: 62:50, 29. perc: 82:62, 34. perc: 87:76, 38. perc: 97:93.

Zsoldos András: Szégyellem magam.

Molnár Csaba: Végre egyszer nem azzal kell kezdenem, hogy gratulálok az ellenfél edzőjének. Titkon reménykedtünk benne és a végjátékban a szerencsét sem nélkülözve sikerült megcsinálnunk.

Vonatkozó cikkünk:
Kizárólag egy eredmény elfogadható

A cikket a Internetes újság szolgáltatta

Avass Creative Commons License 2002.10.19 0 0 6884
Mivel még nem értek haza a kollégák a meccsekről, az otthon ülő divatoknak a teljes forduló eredményei:

Falkó-Kecsó: 97-100
K.-D. várak: 120-75
Alba-Debrő: 79-70
Szöged-Oil: 70-87
ASE-Ászok: 100-55
MTE-ZTE: 69-86

isz-akos Creative Commons License 2002.10.19 0 0 6883
Tényleg a jó öreg Ede bácsi...
2 hónapig együtt kosaraztam a fiával még pár éve:-))

HAJRÁ ALBACOMP!

Előzmény: Törölt nick (6882)
isz-akos Creative Commons License 2002.10.19 0 0 6881
sima meccs:-)
Előzmény: htibor (6880)
htibor Creative Commons License 2002.10.19 0 0 6880
Vége!

Albacomp-Debrecen: 79-70

borost Creative Commons License 2002.10.19 0 0 6879
Kaposvár-Dombóvár 120-75
Avass Creative Commons License 2002.10.19 0 0 6878
Körmend - ZTE: 69 - 86 (Belfera)

...felemás piros-fekete produkció a fordulóban.

htibor Creative Commons License 2002.10.19 0 0 6877
3 és féllel a vége előtt:
Albacomp-Debrecen: 67-62

20.00 órától Fehérvár TV adja felvételről!

Avass Creative Commons License 2002.10.19 0 0 6876
Szeged - Olaj: 70-87
Körmend - ZTE: 30-37 (félidő? - Belfera)
htibor Creative Commons License 2002.10.19 0 0 6875
A félidőben:
Albacomp-Debrecen: 38-30
Lapov 15 pontnál jár.
Csak így tovább!!
Barca Creative Commons License 2002.10.19 0 0 6874
ASE-Sopron +9
Körmend-ZTE -3
Kaposvár-Dombóvár +14
Albacomp-Debrecen -8
Szeged-Olaj +2

Kék az Isten!Fél 5-kor indulás Körmendre!

Előzmény: káró katona (6869)
jani0625 Creative Commons License 2002.10.19 0 0 6873
Sziasztok Dk-sok!

Megpróbálom leírni azt ami tegnap történt.Röviden annyi történt hogy egy megnyert meccset odaadtunk az ellenfélnek.Azért gratula a Kecskemétnek, mert azért ők is kellettek hozzá! A csapatom játékán a legfeltűnőbb hogy a legtöbb üres helyzetet mi alakítottuk ki a Kecsónak, talán többet mint ők.Rossz váltások, segítések, oda nem érések… Szinte hihetetlen hogy 3 egymás utáni gyors indításnál ugyanazt eljátszák és persze mindből 3ast kapunk!Lásd: bal oldalon 2 kecsói fut előre egy védővel mire a másik oldalon 4 védő fut 1-2 emberrel hátra a többi meg még lemaradva, és persze a bal oldalról dobnak trinyó, ha nem akkor meg üres az út a palánk felé.
Abszolút alapvető hibák.Alexe hiába játszott jól,ennek ellenére vitatkozik, bontja a védekezést stb… Ez már a sokadik meccsünk volt hogy az ellen több lepattanót szed.Igaz Heinle 16ot szedett de a kecsó szedett ugyanennyi támadót!! Meccs végén Takács 4 büntijével nyertek.A csarnok kifütyülte a csapatot. Hát így állunk most.

jani0625 Creative Commons License 2002.10.18 0 0 6872
Vészriadó Szombathelyen!
Falco- Kecskemét 97-100

itt már nincs mit tenni.20 pontos előnyünk volt a 34.percben.Akkor kialudt az eredményjelző, amiért amúgy is óvni lehetett volna , mert nem jött helyre.Onnét vége.HOL A CSAPATUNK???????????? KÖNYÖRGÖM????????????????????? MINDENKIT JÓL P****N KÉNE RUGDOSNI!!

belfera Creative Commons License 2002.10.18 0 0 6871
Falco-Kecskemét 97-100 !!!!!!
belfera Creative Commons License 2002.10.18 0 0 6870
Falco-Kecskemét a félidőben 51-37

A tippeket a meccsek kezdési időpontjáig lehet leadni, de ha senkinek sincs ellenvetése, akkor káró katona tippjét elfogadhatjuk - persze csak ha nagyon mellélő. :-))

káró katona Creative Commons License 2002.10.18 0 0 6869
Falco - Kecskemét +12
ASE - Sopron +8
Körmend - ZTE +5
Kaposvár - Dombóvár +15
Albacomp - Debrecen +10
Szeged - Olaj -8
Adam--14 Creative Commons License 2002.10.18 0 0 6868
http://freeportal.hu/ztekk/

Holnap Körmend-Zalaegerszeg örökrangadó!

A két legnagyobb tradícióval rendelkező "élő" egyesület csatája következik szombaton 18 órától. Rengeteg parázs csatát megéltek már a szomszédvárak szurkolói, elég csak a 3-2-vel végződött - sokak szerint minden idők legjobb - bajnoki döntőjét említeni, ahol mindig a vendégcsapat győzött.

Az utóbbi 8 évben nem született zalai siker Vas megyében, ám most minden okuk megvan a ZTE szurkolóinak, hogy konstatálják: ez a rossz sorozat véget érhet. Ugyanis újra a tradíciókhoz méltó csapat van Zalaegerszegen. 3 győzelem: siker a bronzérmes Falco ellen hazai pályán, még nem túl magabiztos játékkal, hatalmas skalp a tavalyi kupagyőztes Szolnok otthonában, végül sikerült a hullámvölgyben lévő bajnokot is két vállra fektetni.
A Körmend drámai csatában győzött Dombóváron, majd meglepően könnyen Sopronban, viszont hazai pályán kapott ki a Debrecentől.
A két oldalon Clay illetve Mészáros Richard van a sérültek listáján.

A Körmend mellett szól -a hazai pályán túl-, hogy kinti dobásokkal bárkit megverhetnek, valamint az, hogy jobban ismerik a ZTE-t Göcsej Kupáról ill. előkészületi meccsekről, míg a zalaiak nem tudták feltérképezni a nehezen és későn kialakuló, légiósokat cserélő Zsebe-csapatot.
Viszont ha nem jönnek be a hazaiak kinti dobásai, s nem sül kellően Sola, Trummer, Toroman vagy Mujanovics keze, akkor poziciós játékban, valamint a kispad hosszúságában jobbnak bizonyulhat a ZTE. A különbség főleg centerposzton szembetűnő.
Egy biztos: remek mérkőzésre van kilátás az abszolút kétesélyes derbin, bizzunk a jó hangulatú, botránymentes szurkolásban.

Győzzön a jobb, hajrá ZTE!!!

Bocai Creative Commons License 2002.10.18 0 0 6867
Tippli:
Falco-Kecsó +18
Atomer?m? -Sopron +21
Körmend-ZTE -8
Albacomp-Debrecen +9
Szeged-Olaj -9
Kaposvár-Dombóvár +22

realfan Creative Commons License 2002.10.18 0 0 6866
Na, szóval az általam feldobott magyar-francia sokunknak hozott témát. Hál' Isten!

Bár nekiálltam, nem tudtam befejezni még az összes hozzászólást, úgyhogy, ha valamit kihagyok, vagy elfelejtek, bocs mindenkinek!

Valóban jó lenne egy topic-találkozó, de ahogy valaki már megírta, erre Szombathely a sárga-fekete majmok (elnézést, a továbbiakban félreteszem klubbéli hovatartozásom) csak köpnének egyet.

A lényeg, hogy szurkolunk!

Mint már írtam duplán fontos a siker!

Nem! Nem! Soha!

RIA RIA HUNGÁRIA

pepy Creative Commons License 2002.10.18 0 0 6865
Hát ha gyalog jössz, akkor télleg nem a központhoz közel van. Egyébként a felső vasútállomás kb. 3perc gyalog. Mind1, majd +találod, ha másnem jövőre amikor nyitva leszünk.
Asszem a parkoló igaz, most csináltak ott eyg szabadtéri beülőst, de nem jött össze nekik:) Egyébként aki nálunk akar kajázni, az tutira nem éhesen távozik. Az adagokat magamhoz mértem, én pedig nem vagyok kisétkű:) Különben ha arra jársz és találkozni akarsz velem, akkor szólnod kell a pincérnek, küldje mán ki azt a büdös szakácsot, aki ilyen nagy pizzát készített Neked:)
Előzmény: rik-027 (6864)
rik-027 Creative Commons License 2002.10.18 0 0 6864
Akkor az a nyúlbéla gyalogosoknak kiesik, nem? Sejtem hol van, de pontosan nem emlexem, pedig jartam arra vagy 150szer a nyaron. Na majd legközelebb megsasolom igy bezartan ha arra jarok.

Ha megerte az inveszticiot akkor erdemes belenyomni a penzt, marcsak a telekért is, nem:-) (ha megvetted persze).

Várjál csak, a Becsali nem az ami elött kis parkolohely van a 7es meg a sötetbarnara festett fakerites között?

Előzmény: pepy (6861)
Olaj az Isten Creative Commons License 2002.10.18 0 0 6863

Mondom hogy LEHETETLEN MEGGYŐZNI Sarkatot, hát hazudok én???? :)))

De ha mondjuk én indokolatlanul sokat foglalkozom az Alba pénzügyi lehetőségeivel (ki mondta hogy tavaly nem volt pénz Szolnokon?), akkor szerintem Te rögtön vérben forgó szemekkel három aknavetővel a válladon fordulnál ellenem !!! És most figyelj csak: EZ AZ ELŐBBI CSAK VICC VOLT, EZ AZ ELŐBBI CSAK VIIC VOLT !!!:))))))

Én tényleg megpróbáltam a lehető legtöbb smileyt a lehető legjobb helyre kitenni,úgy néz ki még mindig van hova fejlődnöm ! Na mára puszi Fehérvárra!! Sarkat, emlékszel a reklámra?
"Mosolyogj rá a világra és az visszamosolyog Rád...":)

Ez a szolnokiakra is érvényes ám :))) CSŐ

Olaj az Isten

Picsku materi

Előzmény: sarkat5 (6808)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!