és nem tudná vki berippelni mp3-ba és valahogy (mondjuk e-mail-ben) eljuttani hozzám. nincs sok kedvem csak amiatt az egy szám miatt megvenni a risk remaster-t. :-P thx!
azt tudja vki, h a Trust-nak a spanyol verziója hivatalosan melyik lemezen jelent meg? /ezen a 'that one night' dvd-n csak egy kicsit énekel spanyolul a számból Mustaine, de hihetetlenül megtetszett így is. BE AKAROM SZEREZNI!!!! /
ja én is meglepődtem, h milyen hamar megérkeztek a jegyek! annak viszont nagyon örülök, h ez a koncert, ellentétben a legtöbb európai dátummal, nem egy fesztivál része lesz és nem 45 perces setlist lesz, hanem egy önálló Megadeth koncert!
na, én ebben nem lennék ilyen tuti biztos. legutóbb a system albummal is kihagytak minket, pedig voltak romániában is, meg a szerbeknél. viszont amit én hallottam még 2001-ben amikor itt voltak a TWNAH albummal a PECSA-ban, hogy sikerült a szervezőknek jól összebalhézni anyagi ügyeken a zenekarral, szóval nem hiszem, hogy nagyon a szívük csücskei lennénk. persze lehet, hogy csak egy pletyka, de nekem ezt olyan embertől hallottam, aki a multimédiánal dolgozott/dolgozik.
Az már nem meglepő, ha egy komplett európai turnéból kimaradunk, de ha lesz még szervezve a kelet-európai régióban is egy külön sorozat, akkor nem hinném, hogy kihagynak minket.
én úgy tudom ez 2007-2008-as turné, szóval valóban lesznek új helyszínek. talán majd ősszel, ilyen csarnokos koncertek vagy jövő tavasszal, nyáron. de valóban, azt én is furcsálom, hogy sem egy cseh, sem egy lengyel vagy román koncert. pedig azt tudom, hogy Romániába és Lengyelországba mindenképpen menni fognak, ezt maga Mustaine nyilatkozta!
nemtom, de mindenesetre furcsa, hogy a legkeletibb ország az Ausztria, ahová koncertet terveznek. Van egy olyan gyanúm, hogy még lesznek más európai helyszínek is.
Az a gondom a Megadeth-el, hogy már nem érzem rajtuk annyira a zene "szeretetét". Nem panasznap, de véletlenül meghallgattam a Metallica '86-os Master of Puppets-ét, és bevallom komoly nosztalgiám támadt. Érdekes módon abban az időben vígan beérték még 8-9 számmal, de azok tényleg ott voltak a szeren, rendesen kidolgozva, és magasról leszarva, hogy milyen hosszú a szám. Ma meg be van minden lőve 4-5 percre, hogy ha videoklipp lesz valamelyikből, akkor az leadható legyen...stb. A Masteren pl ott van az Orion c. mestermunka. Imádom azt a számot. Miért nem készítenek ilyeneket manapság?
na, ja! viszont ha sokáig csinálja ezt az "ez az utolsó turné" akkor előbb-utóbb még annyira sem fogják elhinni egyetlen szavát sem, mint eddig. magyarán, ez tényleg elég nevetséges, h minden turné előtt elhint vmi jó közönségcsalogató dumát és után meg tesz egy "NAGY BEJELENTÉST" a világ előtt, hogy folytatja. most már kezdem sejteni, hogy miért nem tette rá a dvd-re ezt az ominózus bejelentést. talán, mert ezentúl akkor az összesre (ami meg fog jelenni) rátehetné! :-DDDD
egyébként maga a dvd-n lévő koncert nagyon jó, nem csodálom, h szereti az argentinokat. a gitár részeknél is végig "ooo"-zik a közönség, ugrálnak. rég láttam ilyen jó hanguatú koncertet.
A Maiden is ezt csinálja az utóbbi években. Dickinson mindig meglebegteti, hogy talán itt lenne az ideje befejezni, lehet, hogy az aktuális lenne az utolsó turné, aztán ha lemez van, mindig azt mondja, hogy ő ilyet ebben a formában sosem. :)
remek pelda erre a kiss esete 1996-ota nyomjak az "utolso" turneikat telthazak elott illetve nem, mert '98-99-ben az aktualis albumukat turneztattak meg 60-70%-os nezettseggel aztan visszatertek a "nade ez most mar tenyleg az utolso" turnehoz ismet telthazakkal :o)
Lehet, hogy én értelmezem félre, de a "last real shot" nem azt jelentheti ebben az esetben, hogy már nem nagyon lesz több album? Mert akkor mi a francért hülyíti a népet azzal, hogy nyílvánosan bejelenti a folytatást? Akkor mondja azt, hogy "bocs fiúk, de több pénzt tudok keresni, ha a szakma más területén tevékenykedek tovább. Kaptok még egy albumot és kuss..."
és ki tudja... lehet a zeneiparban már csak a menedzsmenti oldalról akar a jövőben részt venni, főleg, hogy a Gigantour-al megtapasztalta, hogy milyen lóvékat lehet szakítani. persze nem hinném, h végleg le tudna állni a zenéléssel egy ilyen kaliberű ember, de mondjuk lehet, hogy legközeleb 5-6 év múlva fog késztetést érezni, hogy újra összehozzon aktuális haverjaival vmi új zenét.
nem csak a sleepwalker basz oda, de a play for blood is! no, meg a gears of war is, aztán a végén még fel lehetne sorolni az egész új album dalait. :)) van egy olyan érzésem, hogy nagyot fog dörrenni az új lemez!
ÉS A LÉNYEG: MA MEGHOZTA A POSTÁS A BÉCSI KONCERT JEGYEIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Számomra ez a nap híre! m/