Keresés

Részletes keresés

Isiah Thomas Creative Commons License 2002.10.18 0 0 6829
Hello OlajazIsten!

Köszi, már szereztem kocsit.
Nem mertem a bizonytalana várni, nehogy a két szék közé leüljek a földre.

Üdv.
Isiah

HAJRÁ OLAJ! EZREN MEGYÜNK......

Előzmény: Olaj az Isten (6805)
Avass Creative Commons License 2002.10.18 0 0 6828
Igen, egy véleményen vagyunk a válogatottról (is). Sajnos én csak lélekben tudok ott lenni, egyrészt a fölrajzi távolság miatt, de leginkább ez a krónikus jegyhiány riaszt el, magyarul, úgy érzem, hogy erősen tart a 0-hoz az esélyem egy tikettre. Én is azt mondom, sokkal többet érne +3000 torok, mint a franciák döbbenete, amikor belépnek a Falco "arénába" (bocsi, nem bántani akartam a sz.helyi csarnokot, egyszerűen olyan, amilyennek Sporttárs is leírta).
...azért szurkoljatok!

HAJRÁ MAGYAROK!!!!!!!!!!!

Előzmény: Törölt nick (6824)
Hajrá Olaj Creative Commons License 2002.10.18 0 0 6827
Ok!
Avass te jövöl Szögedébeee???
Előzmény: Avass (6825)
Hajrá Olaj Creative Commons License 2002.10.18 0 0 6826
Bocsánat, kihagytam egy nevet!
Williams!!! Az igaz, hogy a Vuki is ide tartozik!

Fehérváriak
Nem kötekedésből kérdezem, de igaz, hogy Minárovics 6 év börtönt kap!!!???

Előzmény: sarkat5 (6821)
Avass Creative Commons License 2002.10.18 0 0 6825
Ezt nem én mondtam, hanem Sporttárs, nála reklamálj, neki vannak a "tuti" forrásai, én csak egy mezei szurker vagyok, és mivel senkinek nincs a homlokára írva a fizuja, sőt gyakran még a teljesítményéből sem lehet erre következtetni, nekem fogalmam sincs.
Előzmény: Hajrá Olaj (6815)
Avass Creative Commons License 2002.10.18 0 0 6823
"ha pénz-téma kerül szóba, azonnal az Albacompot hozzátok fel ellenpéldaként (OAZIS)"

Lehet, hogy ez a mi fóbiánk :-)). Nem tudom, nekem nem feltétlenül az Alba jut először szembe a "pénz" szó hallatán. Mindenesetre OlajAzIsten esetében adta magát a példa, hiszen Sportárssal "beszélgetett", és akkor miért pont a Paksot említette volna?

Előzmény: sarkat5 (6817)
Hajrá Olaj Creative Commons License 2002.10.18 0 0 6822
Hi Saabee kollega!

Meg van határozva, hogy hányx hosszt kell futni a jv vizsgán! Ki hány éves, attól függ!Az NB-s jv-k +10-zel futnak többet, mint akár te, vagy én! Nekem most volt teszt 3 hete, 86-ot kellett futnom, máá majdnem drogho nyúltam:-)))(Gery), és 24 jahre alt bin!
Szóal nekünk, kb 35 éves korunkig ennyit kell majd futkorászni, utána csökkennek 10-20szal!
Hajrá Olaj!

Előzmény: saabee (6810)
sarkat5 Creative Commons License 2002.10.18 0 0 6821
Sejo Bukva biztosan nem tartozik ebbe a listába. Az Alba annak idején azért nem tartotta meg Bojant, mert Sejot jóval olcsóbban meg lehetett szerezni. Szegény Sejo idén pedig már alig talált csapatot magának, az egyedüliként jelentkező Debrecen ezért tudta leigazolni.
Előzmény: Hajrá Olaj (6815)
Avass Creative Commons License 2002.10.18 0 0 6820
Ez úgy lehet a bírókkal, mint a rutinos játékossal. Szval a HELYEZKEDÉS a kulcs. Másrészt egy idő után kialakul a szakma betegsége, a röntgenszem, így már nem kell lefutni az alapvonalig, a félpályáról be lehet fújni, a legalább 5-6 játékos takarásában történt faultokat. Ebben a betegségben szenvedő jv. 102%-os biztonsággal meg tudja mondani a pálya másik sarkából, hogy a játékos az Ő anyukáját szidta, vagy csak egy imát mormolt a lelki üdvéért.

Maljkovics? Talán. Ő inkább egy megbízható iparos, nagy akarattal. Nem rossz irányító, talán a legnagyobb hibája, hogy kulcsszitukban mindig Ő akart lenni az, aki a pontjaival nyeri meg a meccset - sokszor nem jött össze, néha egy-egy assziszt jobban jött volna...

Előzmény: saabee (6810)
sarkat5 Creative Commons License 2002.10.18 0 0 6818
Avassnak akart menni.
Előzmény: sarkat5 (6817)
sarkat5 Creative Commons License 2002.10.18 0 0 6817
Nem gondolom, hogy nekem lenne fóbiám veletek és a szolnokkal szemben.
Tényleg nem marasztaltátok el az Albacompot amiatt, hogy mindig pontosan fizetnek a játékosoknak, megfelelő és biztos háttér van mögöttük. És 1általán nem érzem magamat és a csapatomat megsértve amiatt, amit írtatok.
Azt azonban továbbra is tartom, hogy ha pénz-téma kerül szóba, azonnal az Albacompot hozzátok fel ellenpéldaként (OAZIS). Mindig mi vagyunk a gazdagok és a rosszak, ti pedig a szegények és persze a jók.
Nem hiszem, hogy én elvakultabb és "szelektívebb" szemű lennék, mint ti. Gondolj mondjuk arra, hogy eszetek ágában sem volt a pénzes példánál a Paks, a Kaposvár, vagy bármelyik más csapat említése!
"Mi ilyen fizetésű (és képességű) embereket nem tudunk megfizetni, mint az Alba..."
Zárjuk le a témát, de engem továbbra is nagyon zavar, hogy nem lehet megérteni, hogy az Albacomp kasszája sem feneketlen pénzeszsák. Egyetlen esztendő (97/98) volt, amikor felfelé kilógtunk a sorból, azóta viszont csak egyek vagyunk a sok közül.
Más. Mi történt az új edzővel? Mi nem tetszett neki?
Előzmény: vazsi (6816)
vazsi Creative Commons License 2002.10.18 0 0 6816
Szombathelyi létemre elég gázosnak tartom, hogy ott lesz a meccs. Ez kb. olyan mint amikor az oroszokkal Salgótarjánban játszottunk. Bizonyára a taktika része. A franciák rég elszoktak már az ilyen arénáktól. utoljára álti isiben láthattak ilyet. szomorú, hacsak addigra nem készül el a 2004-re beígért csarnok. Valószínűleg ez lehet a magyarázat: elkészül.
Előzmény: Avass (6814)
Hajrá Olaj Creative Commons License 2002.10.18 0 0 6815
Hi Avass!

Nem tudom honnan merítedted, de nem ők voltak a legjobban fizetett légiósok Magyarországon!
Az elsők: Ivko, Davis, Rucker, Bukva! Ez nem sorrend!
A legjobban fizetett játékos a honi bajnokságban: Czigler Lacika!!! 12.000 dolcsi!!!
Ezek tények!!!
Hajrá Olaj!!!

Előzmény: Avass (6814)
Avass Creative Commons License 2002.10.18 0 0 6814
Szasz Sarkat5
Úgy látom, Te vagy nem akarod, vagy nem tudod megérteni, amit először OAzIs, majd én, majd megint OAzIs mond. Úgy érzem, elbeszélünk egymás mellett, pontosabban Te jössz mindig azzal a dumával, hogy szálljunk már le az Albacompról. Lehet, hogy ez nálad egy fóbia, de én egyáltalán nem érzem azt, hogy mi elmarasztalnánk a fehérvári vezetőket, csapatot, szponzort, akárkit, mert idén megint sikerült egy biztos anyagi hátteret teremteni az Albacompnak. Ez szerintem inkább dicséret a vezetők felé, hiszen pont ez a dolguk!
Egyébként, ha már ilyen szelektív szemmel "áldott meg" a sors, akkor felelevenítem, hogy honnan indultunk:

Sporttárs: "Sokba kerül az idény közbeni edző-, vagy játékoscsere." Ami nem szó szerinti idézet, de ez volt a mondnadójának a lényege, nem mellékesen teljesen egyetértek vele.

OAzIs: Valóban ki kell fizetni a szerződéssel rendelkező játékost, vagy edzőt, de egy Rasidot, vagy Vilcinkast sokkal pénztárcakímélőbb kirúgni, mint egy Farkas Sanyit, vagy Lapovot, hiszen idén mi ilyen fizetésű (és képességű) embereket nem tudunk megfizetni, mint az Alba.
...jó, valóban nem a legjobb példa, hiszen miért is kellene kirúgni ezeket az embereket, hiszen minőségi munkát végeznek?!

De kérdem én, hol bántott meg téged, vagy a kedvenc csapatodat ez a hozzászólás? Azt senki sem mondta, hogy tavaly nálunk nem volt lé, sőt éppen Sporttárs hívta fel a figyelmet arra, hogy Vuki és Lapov a tavalyi év legjobban fizetett légiósai voltak! A te értelmezésed szerint akkor ez legalább annyira az anyagiakon való lovagolás, mint OAzIs hozzászólása. Egyébként szerintem Spori is csak a TÉNYEKet írta le, mint most OlajAzIsten.
Ennél világosabban nem tudom megmagyarázni, ha ezt sem érted, akkor én is feladom veled kapcsolatban. Az eddigig tapasztalatok alapján hiába bár, de várom válaszod.

üdv: Avass

Előzmény: sarkat5 (6808)
oilboys Creative Commons License 2002.10.18 0 0 6813
Sporttárs!

A Topic-találka egy jó ötlet, csak nem sz.helyen, mert rögtön megjelenne a sárga-fekete had, aztán "lekörmendiparasztoznának" mindenkit, és utána meg ki tudja mi lenne...:-((

A topicosok autóját biztos meg lehetne nézni utána, sajnos saját tapasztalat....

Üdv:csabesz

oilboys Creative Commons License 2002.10.18 0 0 6812
pepy!

Jó lenne menni , de 2 évvel ezelőtt megfogadtam, hogy ilyen tapló városba, mint sz.hely nem megyek többet. Itt elsősorban az engem ért szurkolói atrocitásra gondolok...:-((

Szóval majd inkább tv-n!

Előzmény: realfan (6787)
saabee Creative Commons License 2002.10.18 0 0 6811
Maljkovics ?
Azért akkor mégiscsak döntőt játszottatok...
Előzmény: Avass (6809)
saabee Creative Commons License 2002.10.18 0 0 6810
Üdv!

Tegnap /is/ voltam játékvezetői tanfolyamon /csak azért írom le,hogy szinten tartsam a témát :)/,oszt' fizikai teszt volt vala.
Erről annyit kell tudni,hogy 20m-es hosszokat jő' futni adott ütemre /magnóból szól a sípoló hang/.Ez mind O.K. is.
DE!
Valaki +tudná mondani,hogy mér' van az,hogy mindenkinek a korához megfelelő hosszúságú távot kell teljesíteni?
Pl. 30éves korral bezárólag a fejyadag 86 hossz.
A kérdés kicsit átfogalmazva arra vonatkozna,hogy:
Ha teszem azt a mindenki által szeretett IV.-es számmal jelzett jv.-ről van szó,akkor neki kevesebbet kell rohangálnia,mintha például a fia vezetné a meccset /nálunk szokott közreműködni dzsunior meccseken-az utánpotlás biztosított :)) /
A dolog azér' nem fer /:)/,mert attól,hogy egy idősebb jv./pl.50 év körüli/ fújy a pájyám lévő csapatok ugyanolyan gyors játékot jáccanak,mintha mongyuk egy fiatalabb "sípmester" /pölö 20 jyírsz/ vezetné a "találkozót".

Remélem valamennyire érthető a kérdés :)
Ez rögön 1 olyan dolog,amire Vígh "kollega" /nem is nagyképű kijyelentés :)))/ lökhetné is a választ.

Avass Creative Commons License 2002.10.18 0 0 6809
Volt edző - nincs edző
A srácok beírták itt a fórumba a napokban (talán tegnap), hogy megérkezett az új tréner, bizonyos Martin Zoran. Nos, úgy néz ki, feleslegesen fáradtam, hogy megjegyezzem a nevét, mert úgy értesültem: tegnap körülnézett, majd vette a kalapját és lelécelt (még van egy halovány remény, hogy csak a fogkeféjéért szaladt haza :-)).

Egyébként gyorsan utánnaszámoltam, a legutóbbi három idényben az 5. edzőnket koptatjuk, és hol van még az idei bajnokság vége!

2000-2001: Kmézic Zoran, Heinrich Róbert
2001-2002: Goran Miljkovics
2002-2003: Rasid Abeljanov, ? (egyelőre: Poór Péter)

Hiába, edzőt tudnak választani az általam egyre jobban tisztelt klubvezetők. Ja, meg légióst is, mostanában max. egy idényt húzott ki itt a nagy többségük, de nem vennék rá mérget, hogy egy kezemen meg tudom-e számolni, hány ugribugri négert, vagy dereshajú, sörpocakos szerbet szerződtedtünk nagy nekibuzdulással, hogy aztán a vezetőség számára is kiderüljön: nem ilyen lovat akartak. Ráadásul, hogy csak a kedvenc példámat említsem: Zokinak nem kellett a szőke szikla, azaz Cseranics, aki járt nálunk próbajátékon, tudtuk, hogy lázas betegen érkezett, mégis kellemesen mozgott (erre büszke vagyok, mert én pl. láttam benne fantáziát, a vezetőedzővel ellentétben).
Kedves szolnokiak (na jó, a többiek is beszállhatnak). Mondjatok nekem Parkeron kívül az utóbbi 5 év szolnoki légiós-szerzeményeiből akárcsak egyet is, aki igazán "ez nem semmi" kategória.
Lapov most nem számít, hiszen az Ő képességeit ismertük, mondjuk ez volt az egyetlen eset, hogy szerencsésen jöttünk ki az év közbeni légióscseréből.

sarkat5 Creative Commons License 2002.10.18 0 0 6808
Idén miért kell belekötni abba, hogy Fehérváron a vezetőség összeszed annyi kisebb-nagyobb szponzort, hogy abból meg tudunk fizetni egy Bojant?
Tavaly miért nem lovagoltatok azon, hogy Bojan nem kevés pénzét a ti csapatotok költségvetése állta? Gondolom egyébként, hogy Vuki sem lehetett olcsó, ha idén (persze, ha még ott van...) a Limoges-ban pattogtat?
Nálatok ez az anyagi viszonyokon lovagolás éppen olyan, mint a huhogás. Ha nincs feka, csináljuk, ha van, akkor nem.
Kicsit viszont unalmas.
Előzmény: Olaj az Isten (6805)
rik-027 Creative Commons License 2002.10.18 0 0 6807
A dombóvariak jobb is, hogy kerülik ezt a topikot hidd el. Ameilyen szinvonalat a kaposkosar.hu-n nyomnak...

(PERSZE TISZTELET A KIVÉTELNEK!!!)

Előzmény: G_e_r_y (6804)
csaby1 Creative Commons License 2002.10.18 0 0 6806
Na most akko' ki is a szövetség csapata???? Csak az mehet a válogatott meccsre, aki támogatja a Körmendet? Ejnye-bejnye. :))))
Előzmény: némo (6796)
Olaj az Isten Creative Commons License 2002.10.18 0 0 6805
Csácsumicsá !!!

Nonono, fehérvári kollégák ráharaptak a hozzászólásomra, mint pitbull a vasrácsra !!! Tegyük akkor gyorsan helyre évtizedekre visszanyúló barátságunkat a sporti-rosti páratlan párossal :) (sarkat: esetedben már rég feladtam, hogy meggyőzzelek: a fekete az nem rózsaszín, a fehér meg nem sötétszürke :))))

Védelmezőm –Avass- jól mondta, nem az volt eredeti szándékom, hogy az éves büdzséteket analizáljam, bár tényleg elég csak ránézni a játékosaitokra meg észrevenni, hogy milyen „hosszúak” vagytok, oszt máris vágja az ember a frankót. Én csak találgatok a bérekkel kapcsolatban, arra hagyatkozok amit innen is, onnan is hallok, hát ez lehet igaz is meg nem is (attól függően honnan hallom, meg néha rossz a hallásom is ugye-olyankor csak az jön át amit akarok :))). De azt azért elhihetjük, hogy Bojan nem megy el 8 eUSD alatt (nemcsak hozzátok nem, sehova) és azért azt is illik tudni, hogy Fehérváron sosem volt baj a bérek késedelem nélküli átutalásával (és ez így is van rendjén-ha valaki nem tud drága légiósokat venni, az ne tegye, mert csak túllépi a keretet év közben-lehetett már hallani olyat, hogy csúszik a fizu stb.). Az általam felvázolt összehasonlító elemzést Lapov és a szolnoki légiósok juttatása közötti diszkrepanciára vonatkozóan inkább szolnoki aspektusból közelítsük meg (értsd: idén csórók vagyunk:))! Ettől persze nem kell siratni minket, meg hát egy fehérvári ne is sajnálkozzon nekem, még a végén komolyan veszem és elbőgöm magam !! :)))

Az „állami tulajdonban” lévő MOL (pontosabban 25%+1 aranyrészvény a szervezetet felügyelő és az irányítást végző ÁPV Rt portfóliójában -HVGügyileg jól értesültek képben lehetnek az ÁPV menedzsment cserével éppen az MSZP hatalomváltást követően :)- koncentrálódik, de emellett azért lényeges a külföldi ill. belföldi intézményi befektetők megléte, bár ténykérdés, hogy a lényegi döntésekhez a mai napig és még valszín. nagyon sokáig a mindenkori kormány fejbiccentése szükségeltetik. Nyilván ezért is lett egyelőre kevesebb a lecsó Szolnokon-Nyergesék és a narancs ugye…csak a tisztánlátás végett, bocs, és ez megint csak az én eszmefuttatásom, szóval biztos, hogy nem igaz:)) halvány lila gőzöm sincs mennyivel száll be az Olaj kft finanszírozásába, hát akkor honnan tudnám mi a pálya Veletek kapcsolatban? Csupán egyetlen játékos által szerintem megkeresett zsét próbáltam pariba tenni a nálunk játszó hároméval, ami szerintem egyáltalán nem irreális (még ha csak becslésekre tudunk hagyatkozni, akkor sem), de ha Ti azt mondjátok, hogy nem állja meg a helyét a feltételezés, akkor tényleg hagyjuk :)))

Sporti, nem lenne az rossz ötlet, hogy bármely JV anonymus beírogatna a fórumra (egy már van is…), de azért azon jót derültem, mikor azt írtad, hogy néha Dr. Víghnek kedve lenne hozzászólni egy-két szakmai tévedést helyreigazítandó…Tudod nekem is kedvem lenne néha levetíteni neki egy-két korábbi szolnoki meccsét „nemnéhány” ORDITÓ szakmai tévedését helyreigazítandó ! :) Istenem, hányszor cincálták apró ízekre Lapovot, hányszor mászott fel a hátára a favágó Góbi büntetlenül a picsku materibe (bocai ez tecccik) is abba a vak de elfogult szolnoki szemléletmódomba abba bele ja...:)))

Tényleg nehéz véleményt alkotni egy kosárlabdabíró tevékenységéről (még egy ilyen bírófüggő sportágat-talán vízilabda?), de Drága Istenem a következetesség, ami a legfontosabb lenne miért nincs meg? Fújja be azt a faultot nálunk, de akkor a másik oldalon is !!! Oké, nem könnyű azonos mércét felállítani, nehéz megítélni, hogy pont ezt befújtam az előbb odaát, akkor most itt is megteszem, vagy éppen belefér mert ott az azért durvább volt???…nem könnyű-na ezért nem lettem kosárbíró (25 IQ puszi avass) :)

A kiplasztikázott fekánkról mit lehet tudni a sokatmondó Eurobasketes infókon kívül? Mert hogy tutkó feka volt, csak már három éve Szolnokra készül, ezé’ Dzsekóval járt hypoztatni a bőrét…:)Avass, kombinálj már valamit rá, meg a meccsenkénti tíz pontjára és hat lepattanójára, a múltkorid az új „auszi edzőnkről” is nagyon tetszett! Vagy azzal már ellőtted az összes puskaporod?? (2-2, jóindulattal) :))))))

Olaj az Isten

Picsku materi (b***d ki nem győztem a szmájlikat pakolni)
Szombaton Szegedre fel. Ki nem ugrál az szegedi hej, hej…

Ájzéjö Veled mi van? Kérd el Tititől a mobilszámom, oszt ha még mindig jönni akarsz, hát el tudom éppen mondani a Szegedre induló buszok menetrendjét !!! :) De nem ígérek még semmit: vagy tudsz jönni vagy nem, de az biztos!:) Ez olyan Avass féle TUDD, HOGY ÉRTSD helyzet !!:)

Eszembe jutott közben egy régi dalocska, nagyon a szívemhez nőtt a hosszú évek alatt, még anyukám is énekelte nekem kiskoromban, és emlékszem, hogy olyan jó érzéssel töltött el már akkor is, hogy egyből álomba szenderültem Tőle. Valahogy így kezdődött: ÁLI-ÁLI-ÁLI-ÁLI óóóóóóó…..:))))))) VISZLÁT ! (uh, szegény anyám ha ezt hallaná, még jó, hogy nem olvassa a fórumot!!!:))))

G_e_r_y Creative Commons License 2002.10.18 0 0 6804
Ott leszünk a válogatott meccsen, mert most szerintem reális esélyünk van a győzelemre! (Nem mintha eddig nem lettünk volna ott minden meccsen)

Már a dombóváriak is igérték magukat, akik valamilyen rejtélyes ok miatt kerülik eme fórumot.

Biztos hogy rengetegen lesznek, Egerszeg sokkal jobb helyszín lenne, de köztudomású a PannonSport és az MKOSZ közti remek kapcsolat. A jó öreg Pannon-kupák ugye, amit idén milyen szerencsétlenül sikerült megrendezni...

Ezértz játszik rendszeresen a magyar válogatott Szombathelyen, meg egyes játékosok is nyilatkozták, hogy itt nem szidják őket egyedül a válogatottban. Ott volt ugye a magyar-horvát Zegen, amikor a Zalán(Papa fia) bűngyenge játéka
beindította a (Zalán idézet) "nem is egerszegi, hanem inkább a közeli NB1-es csapat szurkolóit". Szombathelyre úgyse mennek a balkáni körülmények miatt sajna. Ezzel vesztünk több mint HÁROMEZER (!!!) szurkolót!

Ez van, a francia meccs szakmailag is nagy jelentőségű, meg itt ahogy valaki megfogalmazta:
Magyarország nem felejt!!

belfera Creative Commons License 2002.10.18 0 0 6803
Zotya!

A válogatott meccs engem is érdekelne, és ha nem sikerül beverekednem magam a VIPek közé, akkor mindenképp számítok a kapcsolatrendszeredre. :-))
Szerintem össze kellene hozni egy DK-s szurkolócsoportot -esetleg saját zászlóval, saját rigmusokkal ("ígymulatunk", "kócosmanó", "szövetség csapata") :-) - ahol mindenki szeretett csapatának megfelelő harci díszben szurkolna a válogatott sikeréért. Szinte már látom magam előtt, ahogy sporttárs kötött Alba-sáljával a nyakában tombol a tömeg közepén. :-))
A meccs után egy(-két) bambi mellett megvitatnánk a látottakat, utána pedig buli, jaffa, haverok... :-))
Szóval mond meg nyugodtan a főszervezőnek, hogy szükséged lenne egy szektorra a haveroknak, és a jegyekért hajlandó vagy az első kettő árának a dupláját is kifizetni. :-)

saabee Creative Commons License 2002.10.17 0 0 6802
boccccs,természetesen Pepy

Még 1 ilyen hiba,azt jobban teszem,ha szombaton nem is megyek ,mi:)

Előzmény: saabee (6801)
saabee Creative Commons License 2002.10.17 0 0 6801
Peey!
Sokba fog ez Neked kerülni,ugyanis Némo whisky-colában utazik /Jim Beam/ ;-)
A limit az 20 round-a Bongóban még ezt mondta :o)
Előzmény: pepy (6798)
Cho8 Creative Commons License 2002.10.17 0 0 6800
Szeged-Szolnok -3
ASE-Sopron +8
Körmend-ZTE +7
Albacomp-Debrecen -1
Kaposvár-Dombóvár +11
Falco-Kecskemét +9
Tócsa Creative Commons License 2002.10.17 0 0 6799
Zolcsi tippjei:

Szeged - Szolnok +5
Atomerőmű - Sopron +15
Körmend - ZTE +8
Albacomp - Debrecen -1
Kaposvár - Dombóvár +22
Falco - Kecskemét +18

pepy Creative Commons License 2002.10.17 0 0 6798
Hi Némó!
Ezek szerint van esély, h Te tucc jegyet szerezni? Mert akkor erre mindenképp megkérlek, természetesen kifizetem amennyibe kerül. Sőt, még egy sört is kapsz grátiszként:) Szal a lényeg, négy jegyre lesz szükség, mert üres kocsival nem indulok el. Szerintem lesz ennyi jelentkező innen Paksról is, ezért bizakodom, hogy tucc szerezni ennyi jegyet. Ha kell a számom ahol egyeztethetünk, jelezd vissza! Előre is THX!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!