Keresés

Részletes keresés

_Bazsy_ Creative Commons License 2002.10.25 0 0 7094
Reggelt!
Info!
Nem vágni gúnyos mosolyt! :o)

Nem a legjobb előjelekkel várhatja a hét végi, ötödik bajnoki fordulót a Kaposvári Klíma-Vill KK férfi kosárlabda-csapata. A somogyiak együttes keddi edzésén megsérült a bedobó poszton szereplő Frank-Altron Jackson. Az amerikai légiós jobb bokájában részleges szakadást állapított meg dr. Néber Árpád csapatorvos. A 22 esztendős játékos különböző kezeléséket kap, és kérdéses a szombati szereplése is. Teljes felépülésére előre láthatóan két-három hetet várni kell. Sajnos további kelletlen hír a csapatnál, hogy Fülöp Gábor rásérült korábban műtött térdére. Az elvégzett MR-vizsgálat igazolta, hogy arthroszkópos beavatkozásra lesz szükség. A műtétet valószínűleg a bajnokság novemberi szünetében végzik el.

Isiah Thomas Creative Commons License 2002.10.25 0 0 7093
Én leírom:

Számomra az alapszakasz két "legvártabb" meccse az Olaj-Alba. Amikor először látom a bajnoki menetrendet, mindig ezt a két meccset keresem meg először.

Most írás közben is érzem hogy megy fel az adrenalinom.

Remélem a játékosainkat az edzéseken már véres Alba sállal tüzelik a jövő szombatra.

(Persze holnap a Kaposvárral meccselünk egy kicsit, de utána...)

Előzmény: sarkat5 (7092)
sarkat5 Creative Commons License 2002.10.25 0 0 7092
OAZIS!

Lehet, hogy téged bántanak az "egymondatos odaszúrogatások", ezesetben bocs.
Megnyugtatásodra közölhetem, hogy Szolnok létezésével kapcsolatosan semmiféle kín
és gyűlölet nincsen bennem. (Őszintén szólva a három bajnoki cím időszakában ez leginkább rajtatok, szolnokiakon volt látható Fehérvárral kapcsolatban...)
Igaz, leírtam, hogy jobban várom azt a meccset, mint általában a többit, de ne akard bemesélni, hogy te nem pontosan ugyanígy érzel! Hetek óta csak azért van más témátok is, mint a november 2-i összecsapás, mert időközben edzőcsere történt nálatok.
Az ok, amiért pedig jobban várjuk a jövő szombati meccset, mint mondjuk a holnapi Falco ellenit, az egészen egyszerűen a szolnoki szurkolókra vezethető vissza. A Tiszaligetben mindig, minden előzmény nélkül megkapjuk, hogy kik is vagyunk, nálunk mindenki kisebbségi, a mi csapatunkban nincs egy olyan játékos sem, akit békén lehetne hagyni akár egyetlen percre is, stb., stb. A többi együttessel és szurkolókkal messze nem "foglalkoztok" ilyen alapossággal, hidd el, tudom, mert voltam többször nálatok számomra semleges meccseken is.
Na, ezek után miért meglepő, ha nekünk a legkellemesebb idegenbeli győzelem Szolnokon szerezhető meg? Nektek meg Fehérváron, nem igaz?
Az a baj, hogy őszintén leírtam? Ti éppen így éreztek, csak nem írjátok le, hogy "nagyon várom már azt a meccset", de azért minden írásotok erről szól. Tehettem volna mögé én is néhány smile-t...?

Előzmény: Olaj az Isten (7082)
G_e_r_y Creative Commons License 2002.10.25 0 0 7091
Bocsika az olyan tippekért, amik már lejátszott meccsekre mentek, felejcsssd el Fera! Sejtettem, hogy lejátszották őket, de eredményt nem tudtam, és csak a tippelés után néztem utána. Azt hiszem ez láccik is a tippekből :)))

Gratulálok Kornélék sikeréhez, jővőre talán még nagyobb csapatba kerülhet! Remélem a franciák ellen edzőmeccset játszunk, bár ettől még nem változott a vele való "szimpátiám"!! :))

Előre fel Kecskemétre!!!

Tippeljünk is akkor már, ha erre járok, a múlt heti gyalázatos eredményem ellenére megőriztem a dobogós helyem, ezt még1szer nem engedhetem meg :)

Kecskemét-MTE V6 (Idegenben mindenkit leverünk! :))
Albacomp-Falco H11 (Egy Lapovval mindenképpen többek!)
Kaposvár-Olaj H7 (Kaposváron nem is érzik jól magukat sérültek nélkül, most fognak igazából belelendülni)
Szeged-ASE V5 (A gyenge forma ellenére kötelező győzelem kell hogy legyen!)
Dombóvár-ZTE V14 (Idén nagyon gyengén szerepel a Vasút, a Zete meg ugye ...)
Debrecen-Ászok H16 (Elérkeznek a látszólag könnyebb meccsek a Debrecennek és az Egerszegnek, meglátjuk hogy viselik az esélyességet)

Artúr Doki Creative Commons License 2002.10.25 0 0 7090
Helly!
Euroliga infok:
-Dávid Kornél hozta a már tőle megszokott produktumot 20pont és 10 pattanó,mindez egy pontnyi Zalgiris győzelmet eredményezett(Unicaja Malaga-Zalgiris Kaunas 77-78...Gurovic 16,Bullock 15,Wojcik 14,Sonko 11,Risacher,Okulaja 2../húúú milyen team!
Dávid 20,Einikis 15, Cota 13,Salenga 12,Strombergas 4...ez sem piskóta!
Jó kis derby lehetett...
-Németh Isti pont nélkül fejezte be a berlini vendégjátékot:Alba Berlin-Benetton Treviso 75-78
Az olaszok Edney nélkül is győztek,Marconato-Bulleri-Langdon-Garbajosa kvartett húzta leginkább a szekerüket.
-Kikapott Gulyás Robi alakulata az ASVEL,annak ellenére,hogy Baggio csapata legjobbja volt.
Ülker Istanbul-Asvel 65-63...Medvénk 16 pontot termelt és csapat legjobb dobója volt...
Nem bánnám ha nov.20.-án Szombathelyen is megmutatkozna Roberto.

ROBI!!!!!
Tudjuk,hogy olvasod eme oldalakat!Látunk a válogatottban mostanában??????
Válaszolj lécci!

Ja HAJRÁ ASE!!!!
Szögeden győzni kell,mese nincs!
Az európai küzdelemsorozat úgy fest csak nyűg a nyakunkon,sőt bizonyos mende-mondák is szárnyra kaptak ezzel kapcsolatban...
Én is beterveztem egy szegedi kirándulást városnézéssel,egyebekkel...munkahely azonban ismét keresztülhúzta számításaimat...
Na mind1...
ATOMVÁROS HEJ-HEj!

Előzmény: kwest (7087)
belfera Creative Commons License 2002.10.24 0 0 7089
Drímtímpléjerek figyelmébe:

"Nem a legjobb előjelekkel várhatja a hét végi, ötödik bajnoki fordulót a Kaposvári Klíma-Vill KK férfi kosárlabda-csapata. A somogyiak együttes keddi edzésén megsérült a bedobó poszton szereplő Frank-Altron Jackson. Az amerikai légiós jobb bokájában részleges szakadást állapított meg dr. Néber Árpád csapatorvos. A 22 esztendős játékos különböző kezeléséket kap, és kérdéses a szombati szereplése is. Teljes felépülésére előre láthatóan két-három hetet várni kell. Sajnos további kelletlen hír a csapatnál, hogy Fülöp Gábor rásérült korábban műtött térdére. Az elvégzett MR-vizsgálat igazolta, hogy arthroszkópos beavatkozásra lesz szükség. A műtétet valószínűleg a bajnokság novemberi szünetében végzik el."

belfera Creative Commons License 2002.10.24 0 0 7088
Szeged - ASE -6
Albacomp - Falco +14
Kaposvár - Szolnok 11
Dombóvár - ZTE -14
Kecskemét - Körmend -4
Debrecen - Sopron +18
kwest Creative Commons License 2002.10.24 0 0 7087
Egész eddig a nagy boltban voltam.

Virtus Bologna-Benetton -9
ASVEL-Gravelines +6
Zalgiris-Sakalai +27
Bosna Asa-Krka -16

Mindig lemaradok.

Előzmény: G_e_r_y (7069)
jani0625 Creative Commons License 2002.10.24 0 0 7086
Hi Aprajafalva!

Tegnap volt egy kis edzőmeccs: Falco-Zte –1 hosszabítás után (a pontos eredményre már nem emlékszem)
Annyit illik tudni előljáróban , hogy nálunk nem játszott:Kálmán, Alexe,Borszéki és a vendégeknél is csak keveset játszott a kezdő(asszem mert csak a 3.negyedtől láttam). Most már kezdett vmi mozgolódni a csapatban és talán már jobb formában fogunk játszani Fehéváron. Még a védekezésben mindig voltak hiányosságok de rendes játékidőben a 68 kapott pont nem rossz.Hát ennyi. Remélem 7végén meg tudjuk szorongatni az Albát!

HAJRÁ FALCO!!!!!!!!!!!

kwest Creative Commons License 2002.10.24 0 0 7085
Körmend, polgármester meg ilyesmi. Szerintem sok minden nem fog változni, mert eddig az volt a gond, hogy a város nemigen adott pénzt a csapatnak, ezután meg nemigen fog kapni. Persze ez jóval összetettebb, de talán az lett volna a kegjobb megoldás, ha ez az önkormányzat az előző ciklusban állt volna fel. Akkor azért könnyebben csúszhatott volna ez-az (csarnokbővítés, miegymás). A lobbytevékenység ellenzékből általában nem annyira sikeres.
Cho8 Creative Commons License 2002.10.24 0 0 7083
Szeged - ASE -1
Albacomp - Falco +13
Kaposvár - Szolnok -1
Dombóvár - ZTE -11
Kecskemét - Körmend -9
Debrecen - Sopron +15
Olaj az Isten Creative Commons License 2002.10.24 0 0 7082
Ne haragudj sporttárs, meg a többi fehérvári, és nem is akarok itt személyeskedni, csak végigolvasva sarkatnak a beírását valahogy mindig a hányinger jön rám. Úgy igazából. Az a valódi hányinger. Ne értsd félre, amit szeretnék az nem más, minthogy izgalmas, tiszta mérkőzésen győzzön a jobbik csapat, azaz szerinted az alba, szerintem meg mi. Ez teljesen rendben van. Tényleg nem vagyok itt a fórumon olyan régi motoros mint Te, vagy Rostás, de mikor idetaláltam az első hetem azzal ment el, hogy végigolvastam az összes k******* hozzászólást egészen az elejétől, onnan, hogy tempo007. És a 2002es magyar kupadöntő után írtak kivételével teljesen rendben találtam őket. Valóban, a nagy képet nézve Fehérvár és az Alba annyira nem szimpatikus nekem, de mégis, mindenféle Tőlem távol álló seggnyalás nélkül mondom, hogy a Te vagy a tesód (mint az Albáért szurkoló magánemberek) beírásait általában nagy odafigyeléssel és élvezettel olvasom,(és így van ez a többiekével is :Avass, Bazsy, stb…) de azt már nagyon nehezen tudom elviselni, mikor nyilvánvalóan a feszültségkeltés szándékával a már említett fehérvári hozzászóló egymondatos odaszúromatüskétaköcsögszolnokinak beírásokkal operál…nem, ezt nem :((((…Jó, lehet, hogy nem kellett volna bevágni azt a hozzászólást.

Valahogy az ő hozzászólásaiból számomra nem az jön le, mint a többi fehérváriéból, valahogy egyértelműen tettenérhető számomra a gyűlölet és kín, hogy Szolnok létezik. Avassnak, meg már másoknak is volt egy pár köre a sráccal, sőt még Te is szóltál neki finoman a múlt héten, de hát a falra hányt borsó tipikus alapesete…Azt már nem is mondom, hogy vitázni teljesen felesleges ilyen elemekkel, mert ő az, aki az álláspontjából juttányit sem enged, és ugye így az ügy eleve halálra van ítélve…Persze mi, szolnokiak is szóltunk Olajka91nek már ha olyan volt a helyzet a fórum szeplőtelenségét megőrizendő, de most egy kicsit tényleg elszakadt a cérna ezzel a buzi Szolnok, Szolnoki csűrhe, meg a szolnoki parasztok tehetnek mindenről és ők kezdenek mindent ideológia miatt…nem tudnánk ezt egy kicsit hanyagolni?? Kérem, nagyon kérem…

Na….

NA!!!!!!!!!!!:))))

Üdv. továbbra is

OAZIS

Előzmény: Törölt nick (7081)
Hajrá Olaj Creative Commons License 2002.10.24 0 0 7080
Olaj az Istenedet!!!

Teljesen elment az eszed?????
Be Johnnyiztál vagy mi a genya van???
Ilyet még viccből sem.......
Szégyenljed magadat! Hívom is a Szepit!

Áli áli álióóóóó.......

Előzmény: Olaj az Isten (7077)
saabee Creative Commons License 2002.10.24 0 0 7079
Biztosan Reám gondolt a srác ;-)))
Előzmény: pepy (7070)
Mol Szolnok Fun Creative Commons License 2002.10.24 0 0 7078
Mijafasz van veled möghüjütté? Még 1 ilyen beírás és olyat beviszek, hogy nem hozod ki! Ember! Hö!

Előzmény: Olaj az Isten (7077)
Olaj az Isten Creative Commons License 2002.10.24 0 0 7077

Ejnye már gyerekek, tényleg az Alba meg a Szolnok, utálja egymást? Én nem is tudtam bá'!! Én szeretem Fehérvárt!! Kedvenc városom!!! Szolnokon meg csak parasztok vannak!! Há' tele vannak tirpák állatokkal!!! Meg az ideírók is mind azok!!! Ha szolnoki, máris bunkóseggparaszt!!! Ezt örökre tanuljátok meg fehérvári testvéreim!!!November 2-án leszámolunk a csűrhével!!! ÉLJENEK A DIVATSZURKOLÓK!!! FRANCBA A FANATIKUSOKKAL!!! Fanatikusokkal?? Milyen fanatikusokkal??? A primitívség meg a bunkóság az nem fanatizmus, jut eszembe!!! Akkor francba a bunkó szolnokiakkal, csak úgy, mert én fehérvári vagyok, és megtehetem, hogy elküldöm őket a búsba, mert a mi kis szilíciumvölgyünk aztán tényleg Magyarország közepe!! Szégyellem magam, hogy Szolnok magyar település SICCCCCCCCCC

Picsku materi, november 2!!!

némo Creative Commons License 2002.10.24 0 0 7076

Sziasztok!

Illene feljebb kapaszkodni a tipplétrán!

Tehát:

Szeged - ASE -12 (Gödörben az ASE, de azért meglesz!)
Albacomp - Falco +10 (nem lesz könnyű dolga az Albának!)
Kaposvár - Szolnok +7 ( csak a végén dől el!)
Dombóvár - ZTE -17 ( min. ennyi van köztük!)
Kecskemét - Körmend -6 (Nem csak a kötelező optimizmus miatt!)
Debrecen - Sopron +22 ( Az Alba okozta véres torkot, Kékfrankossal öblögeti a Kakas!)

Üdv.
Zotya

Előzmény: pepy (7070)
boran Creative Commons License 2002.10.24 0 0 7075
G_E_R_Y!

küldtem neked egy mélt a freemail-re. Nézd meg lécci!

Üdv: Boran

pepy Creative Commons License 2002.10.24 0 0 7074
Neked is igazad van IT!
A régi szép időkben még Meki sem volt, nemhogy be lehessen rúgni két sajtos hambi között. Ma meg már ott is kapsz sört, csak szépen kell nézni a nénire aki fura kis satyiban van:)
Előzmény: Isiah Thomas (7073)
Isiah Thomas Creative Commons License 2002.10.24 0 0 7073
Igazad van Csabesz.

Amikor alkoholtilalom volt a csarnok környékén.
Pontosan emlékszem rá, mert át kellett menni az ÖMV kútra inni, ahol már kb. 25-30 Olaj szurkoló mulatott.

De ahogy hallottam a közeli Intersparban is jópár Olaj szurkoló megfordult a napi betevő söré', boré.

A régi szép idők.....

Előzmény: oilboys (7071)
pepy Creative Commons License 2002.10.24 0 0 7072
Gery!
Ezeket a meccseket már jáccották:)))
Krka-Estudiantes +4 (eredmény:92-74)
Alba Berlin-Benetton -10 (ezt nemtom:)
Unicaja Malaga-Zalgiris +18 (77-78)
Ülker Istanbul-ASVEL +5 (65-63)

Előzmény: G_e_r_y (7069)
oilboys Creative Commons License 2002.10.24 0 0 7071
szia sporttárs!

Igenis fvárról indult az egész gyűlölködés, például két éve a "Csillagom" kocsmájában nem szolgáltak fel szeszesitalt....

... egy idő után...

Szóval én azóta is sértve érzem magam..:-))

AKkor is TIK kezdtétek...

Üdv:csabesz

Előzmény: Törölt nick (7061)
pepy Creative Commons License 2002.10.24 0 0 7070
Hi All!
Nemtom ki írta ezt a hülyeséget abba az ominózus vendégkönyvbe, de igazán érdekelne, ha felfedné kilétét. Igazság szerint én leszoktam a többi kosaras fórum olvasásáról, éppen az ilyen "hülye emberek" beszólásai miatt. Nincs kedvem többet idegesíteni magam ilyenekkel. Szerencsére a DK-ban nem jellemző a különböző trágárságok használata, ezért is szeretlek Titeket:)))
1. A "nagy arcok" dumában kiíváncsi lennék ezt a kifejezést kikre használja?
2. ha égés volt szurkolni, akkor miért énekelt az illető? A nyolcéves dobosok egyik tagja az edző lánya volt egyébként. Ha kicsit is a csapat mellett szokott lenni az illető, akkor +ismerhette volna.

Sporttárs!
Asszem a szünetben a büfénél velem fogtál kezet és mutattad + a statisztikát, habár szerintem Te nem ismertél akkor:)))

Mielőtt lemaradnék a tippliben:
Szeged-Atom V7
Albacomp-Falco H19
Kaposvár-Szolnok H9
Dombóvár-ZTE V21
Kecskemét-Körmend V7
Debrecen-Sopron H30

Akkor is az ATOM!

Előzmény: saabee (7029)
G_e_r_y Creative Commons License 2002.10.24 0 0 7069
kwest!

Tessék belehúzni a nemzetközi versenybe! :))

Krka-Estudiantes +4
Alba Berlin-Benetton -10
Unicaja Malaga-Zalgiris +18
Ülker Istanbul-ASVEL +5
Virtus Bologna-Benetton -11
ASVEL-Gravelines +15
Zalgiris-Sakalai +22
Bosna Asa-Krka -9

Kecskeméten se lesz könnyű, tartok a meccstől, mert mindenki minkent tippel szinte! Ráadásul nagyon készülődnek ahogy olvasom arrafelé, de mi sose adjuk fel! :)))

Előzmény: belfera (7008)
Avass Creative Commons License 2002.10.24 0 0 7068
Cenz + az ura: ijedten (hú, remélem megelőztem Albamamát).
Előzmény: Avass (7066)
gringo Creative Commons License 2002.10.24 0 0 7067
Szeged-Paks -8
Albacomp-Falco +12
Kaposvár-Szolnok +5
Dombóvár-ZTE -13
Kecskemét-Körmend -5
Debrecen-Sopron +18
Avass Creative Commons License 2002.10.24 0 0 7066
NNNa, ennyit az alig burkolt fenyegetésekről. :-))

Annak nem sok értelmét látom, hogy belemenjünk: vajon ki is kezdte ezt az egészet, nem tartom korrekt dolognak, hogy megint arra hivatkozol, hogy a szolnokiak, a vezetők, játékosok (Ivkovics, Alexe), valamint a "fanatikus szurkolósereg" tehet erről az egészről, és Ti, galamblelkű fehérváriak, csak kapkodtátok a fejeteket, és ilyedten, tágra nyílt szemmel néztetek a barbár hordára, amelyik időről időre megszállta a városotokat.
Én ezt az egész dolgot a három, de leginkább az első bajnoki címetek környékére teszem emlékeimben. Akkor addig M.O-on soha nem látott minőségű légiósokkal erősített az Alba, és rajtunk keresztül jutottatok a döntőbe. Persze, emlékszem huhogásokra köpködésre szolnoki oldalról(meg a két feka pólójára is az utolsó, győztes meccs után, jót röhögtem :-)), de emlékszem a szünetben sörrel, kólával leöntött Alexére, és a végig, vezetőtök által is provokált Ivkovicsra, meg a minden komolyabb balhé ellenére, eléggé agresszívan viselkedő, nagyszámú rohamredőrre, stb.
Az általad említett nyilatkozatok csak jóval ez után jöttek, és mindkét részről volt rá példa!Maradjunk annyiban, hogy mindkét fél megérte, és a mai napig megéri a pénzét!
Tényleg nem akarok ebbe belemenni, de azt nem tartom életszerűnek, hogy az egyik fél egyszercsak, minden indok nélkül elkezd acsarkodni, ráadásul, az "anyázás" az egyik csapat vezetőségétől indul.

Lapov ujjához meg ne nyúlj, lehet Ő még Olaj játékos! (vagy Te már tudsz valamit? Megbékélés - höhö, jó vicc!) :-)))))))))))))))))

Előzmény: Törölt nick (7061)
Tazs0516 Creative Commons License 2002.10.24 0 0 7065
Kedves Gyurma!!!

Nem tudok ott lenni a nagy meccsen!!!!!!
Nagyon idegbeteg vagyok. Remélem azért a Tv-ben látni fogom.

Tetszik a Döglégy megszólítás!

_Bazsy_ Creative Commons License 2002.10.24 0 0 7064
Gabci az a "hogyan történhetett" már tavaly mertörténedett de most már új szelek fújnak Somogyországban.Csak azt nem tudom hogyan csináljam,hogy úgy mutogassak és szidjam az egész vendégszektort hogy ne ismerjetek fel mert az a gáz,hogy Te már ismered a szobrom.Na nem baj majd valahogy megoldom mert nagyon agresszív vagyok ám meccs közben,előtte mindig nyers húst eszem és megiszok rá valami jófajta kaposvári rögtönölőt.

Várunk titeket szeretettel,a jegyárban benne van a kirendelt pszihológus pénze is,ott fog várni a vendégszektorban.Meccs után kiönthetitek a lelketeket neki,biztos segíteni fog elviselni a megrázkódtatást.Sok híres embert kezelt már,többek között páciense volt már Damon Williams és Ognjen Vikicevic is. :o)))))
Mikor meghalljátok az "Indul a busz-t" jelet,akkor kezdődik a rendelés! :o)))
Aztánkomolyannevegyetekme'balhélesz! :o)

Hajrá Kaposvár!
Let's Go Serbian playerz!

Előzmény: Gabci456 (7060)
ZOLCSI Creative Commons License 2002.10.24 0 0 7063
Szeged-Paks -12
Albacomp-Falco +15
Kaposvár-Szolnok +18
Dombóvár-ZTE -11
Kecskemét-Körmend -7
Debrecen-Sopron +16

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!