Keresés

Részletes keresés

borost Creative Commons License 2002.10.21 0 0 6929
NINIKe!

Ha az hallatszott ki a válaszomból, hogy felróvom neked, hogy nem ismered az ellenfél játékosait, akkor bocs, nem ilyen szándékkal írtam, hanem tájékoztató jelleggel, mert nem hiszem, hogy elvárható lenne, hogy ismerd a magyar bajnokság élvonalába nem tartozó vagy újonc játékosokat, mint ahogy kézilabdában például én sem nagyon tudom a Százhalombatta vagy az Elektromos játékosainak többségét.

Annyi, hogy szerintem hármuk nevét a jövőben tényleg érdemes megjegyezni.

További jó szurkolást, és üdvözlöm az összes szolnoki fant.

borost

Előzmény: NiNiKe (6913)
_Bazsy_ Creative Commons License 2002.10.21 0 0 6928
Ahoy!

Kaposvár - Dombóvár 120:75

Végre újra telt hát előtt játszottunk és egy nagyon jól játszó Kaposvárt láttunk egy remek hangulatú meccsen.
Újra a kaposvári csarnokban "köszönthettük" Forrai Sámuel játékvezetőt-ha jól emlékszem akkor egy korábbi Kaposvár-Szolnok meccs óta nem vezetett nálunk azon oknál fogva,hogy a meccs után egy kaposvári szurkoló az öltözőfolyóson főnyereménynek nézte és megütötte...
"Szomszédvári rangadó"...ha nem is rangadó volt de megint nem lehetett panasz a szurkolótáborokra-a délutáni infók szerint mindkét oldal készülődött.
Bár ellenfelek voltak és köztudottan nem kedveljük egymást de mégis az a véleményem ha a szurkolótáborok teljesítménye alapján döntenék el a helyezéseket akkor a vasútasoknak nem lennének kiesési gondjaik.Igaz nekünk sem [ pedig nincs is trombitásunk :o) ]!
Szokás szerint szinte egész meccsen küldte egymást a két tábor.Hangos derültség volt a kaposvári oldalon mikor az Ultra Fanatic kb.20-30pontos Klíma előnynél azt énekelte,hogy "nincsen hangotok..." :o)
Hihetetlen de szinte minden támadásunk kosárral végződött köszönhetően a gyenge dombóvári centerjátéknak és védekezésnek is.Hatalmas fölényben volt az Ivkovic-De Gray-Filipovic hármas az Eaton-Vavra-Csaplár-Panta négyessel szemben.Eaton néha-néha megvillant és szerzett 14pontot,mellette a három centertársa összesen 15-öt...
Déri Csaba megköszönheti a játékvezetőknek,hogy nem küldték ki a teremből.Egy általa vitatott helyzet után még a rendezőknek is nekiment.Finánc is átment a másik kispad elé nyugtatni a kedélyeket.Persze Ivkovic is rögtön ott termett! :o) Szerintem nem éri meg az alapszakasz végét a Dombóvár edzőjeként.

Puskás: Simon szorításában ritkán jutott dobóhelyzetbe-jobb játékos annál mint amit szombaton mutatott.
Spivey:nagy spanok De Gray-el és Jacksonnal!Az a "hátránya",hogy kétszer olyan gyorsan játssza a kosárlabdát mint a társai-legtöbbször csak Halimic volt partnere ebben.Meccs elején voltak jó megmozdulásai de mikor egyre nagyobb lett a hátrány ő is beszürkült.
Halimic: 22pontja és 3triplája mellett rengeteg labdát elszórt és sokat hibázott.Nem védeni akarom de kénytelen volt dobni mert egyszerűen nem voltak társai a támadásoknál.Fél világ tudja,hogy még Kaposújlakról is bedobja ha megy neki,ennek ellenére egyetlen-egy rá kidolgozott figurát sem láttam és ez nem az ő hibája hanem csakis az edzőé.Ha ő nem lenne ki dobna pontokat..?
Vavra A.: játszott egyáltalán..? (1pont)
Eaton:Nem sok esélye volt a palánk alatt
Panta:gyakran fogadok a haverokkal,hogy hányadik percben pontozódik ki.Szombaton is kipontozódott...

Simon: a "sapkás Simon"! :o) Legalább is a dombóváriak szerint az,mert egy blokk után kiabálták neki.Erre ő bemérgedt és dobott egy szép ziccert betörésből,utána visszafutáskor a hátán levő számra mutatott amitől meg a vendégszektor mérgedt be! :o) Végre a jó játék mellett
a pontszerzésből is kivette a részét.
Dzunic:egyszerűen zseniális!Mégegyszer mondom,hogy nincs öreg játékos csak jó és rossz játékos.A meccs elején még többet hibázott,ezután csak egyszer rontott dobást!Azt csinált amit akart,dobott,labdátszerzett.Remélem segített nekem az álomcsapatomban.
Jackson: "A-train" hozta a szokásos jó játékát.Egy baja van,hogy egyre jobban fázik mert szerinte Kaliforniában melegebb volt.
De Gray:lepattanóban nem volt ellenfele,alig hibázott
Ivkovic:végig a játékkal foglalkozott-nem sok gondja volt
Filipovic:nagyon sok lepattanója mellett lazán behintett egy triplát is
Szőke:kintről úgy tűnt-annak ellenére,hogy küzdött-nem megy neki a játék de szerintem egyszerűen "szétfaultolták" ahogy a gyűrűre nézett.
Varga:ha nem is dobott pontot nagyon fontos eleme volt a győzelemnek és remélem az is marad.

Lefújás után az Ultra Fanatic-tól láthattunk egy fellőtt izét ami a levegőben szétpukkadt és színes izék hullottak szanaszét.Nekem nagyon tetszett!

Let's Go Klíma!

Isiah Thomas Creative Commons License 2002.10.21 0 0 6927
Meg a nov.2-ai diadalból!!
Előzmény: albamama (6925)
Isiah Thomas Creative Commons License 2002.10.21 0 0 6926
gp= gólpassz
h= szerintem sportszerűtlen hiba
Előzmény: progress (6924)
albamama Creative Commons License 2002.10.21 0 0 6925
A kaposvári zakóból már neki is jut :-)
Előzmény: Hajrá Olaj (6923)
progress Creative Commons License 2002.10.21 0 0 6924
Érdeklődnék, hogy a kosarlabda.com-on a statisztikai táblázatban szereplő titokzatos H és GP mit takar?

Amúgy az Álomcsapatban Békevár Fakezűek nevű formációval 53. vagyok.

Hajrá Olaj Creative Commons License 2002.10.21 0 0 6923

A nemzetközi porondon is nagyot alkotó szlovén Zoran Marticé a kispad

Új edző, új center Szolnokon

VARGA CSABA

NS, 2002-10-21

Mindössze három mérkőzésen volt edzője a Szolnok férfi kosárlabdacsapatának, Rasid Abeljanov, mivel a munkájával nem voltak elégedettek a szolnoki vezetők, s röviddel az idény rajtja előtt útilaput kötöttek a talpára. Az elmúlt héten Pór Péter, az eddigi másodedző vezette a tréningeket, és az ő irányításával nyertek a piros-feketék Szegeden.

Ezen a találkozón a nézőtéren foglalt helyet Zoran Martic, a szlovén tréner, aki mint kiderült, a jövőben az együttes vezetőedzője lesz, és az évad végéig szóló megállapodást kötnek vele a Szolnok vezetői. Közelebbit Nyerges Zsolttól, a szolnoki kosárlabdaklubot működtető gazdasági társaság első emberétől tudtunk meg.
"Továbbra sem tettünk le arról, hogy csapatunk a legjobb négy között végezzen a bajnokságban, és a Magyar Kupában is címvédőhöz méltón szerepeljen – így a sportvezető. – Ezért kerestünk fiatal, nagy tudású, agilis edzőt, akit Zoran Martic személyében találtunk meg. A harmincnyolc esztendős szlovén szakemberről annyit kell tudni, hogy évekig dolgozott az Olimpija Ljubljana csapatával, majd az elmúlt években a szlovének húsz éven aluli válogatottjával nyert Európa-bajnoki címet. Nagyon jó ajánlólevelekkel érkezett hozzánk, reméljük, beváltja a várakozásunkat, és fazont ad az együttesünknek, ami idáig, valljuk meg őszintén, nem volt meg. Segítője továbbra is Pór Péter lesz, akivel elégedettek vagyunk, rá továbbra is számítunk, ő a jövő embere.”
Mint megtudtuk nemcsak új edző, hanem új játékos is érkezett Szolnokra, méghozzá a 23 éves, 208 centis Brian Stewart. Az amerikai kosaras a texasi UTEP egyetemi csapatban pattogtatott, az elmúlt évadban 10.7 pontot szerzett és 6.2 volt a lepattanóátlaga. Stewartot egyelőre tesztelik Szolnokon. Az egyesület vezetői nem titkolják, azért próbálják ki az amerikai játékos képességeit, mert a jelenlegi centerük, a litván Antanas Vilcinskas térde még mindig nem teljesen egészséges.

Mi leszünk, mi leszünk.....
HAJRÁ OLAJ!!!
Előzmény: Törölt nick (6922)
Bocai Creative Commons License 2002.10.21 0 0 6921
Sziasztok,
számomra is elsö alkalom volt a szombati az SzA-ban, hát impozáns, akkor b***tt nagy hogy alig bírtuk a megfelelö helyet megtalálni kezdésig, másodszorra pont a szegedi mag határára sikerült huppanunk át is eveztünk Ninikéék oldalára, mégiscsak ki nem ott ült nem szolnoki. Szóval bövebb volt az a DK csapat xGabi dehát aki a frontvonalban szurkol nem láthat hátrafelé rendesen. A román-bosnyák-szegedi ellenszenves tüzgolyó Zolika hónaljából is ziccerezett néha (eztsekéne!), könnyebben viseli hogy kötöttek neki sapkát is rendesen, ne érezze. Na szóval nagyobb szervezettség nem tünt fel a játékunkban mint az elmúlt héten de a lelkesedés az ott volt keményen. Feltünö hogy Deák nem nagyon riogatja a gyürüt mostnaság, hát ugye tavalyi all-star (meg 2bólgémsztár)titulusához képest ellégé elszürkült a gyerek. Paja a sztárbedobó, jaj de szép keze van tegnap is láttam. Így megy ez.
Előzmény: Mol Szolnok Fun (6919)
rik-027 Creative Commons License 2002.10.21 0 0 6920
Na, akkor nyáron megkóstolom azt a bazi nagy pizzat :-))) Okesz??
Előzmény: pepy (6865)
Mol Szolnok Fun Creative Commons License 2002.10.21 0 0 6919
Nem a tudásra gondoltam te süsü! Hanem amilyen habitussal hajtotta a csapatot. De nem anyázta a játékosokat, és nem táncolt büntetlenül a pálya a közepén. Bocs, kultúrából Poór Farkas felé nőtt!

Akkor is kezdő kisiparos Poórhoz képest és kész!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Előzmény: sarkat5 (6917)
Fishtax Creative Commons License 2002.10.21 0 0 6918
Az NS-nél egy kicsit bővebben a két tolna megyei csapat szerepléséről itt.

fish

sarkat5 Creative Commons License 2002.10.21 0 0 6917
"Poór Peti úgy irányította a csapatot, hogy Farkas Sanyi hozzá képes kezdő kisiparos..."

Hmmmmm...

Előzmény: Mol Szolnok Fun (6916)
Mol Szolnok Fun Creative Commons License 2002.10.21 0 0 6916
Sziasztok!

A hétvégi szegedi kirándulásunkról pár szót.

Nagyon sportszerű légkörben zajlott a mérkőzés. Valóban egymástól 10-15 méterre egymástól szurkoltak a csapatoknak a B közepek, semmi balhé nem volt. Ez nagyon szívderítő. Szívderítő volt az is, hogy a III. negyedben, amikor a Szeged feljött 5 pontra, a csapat szidása helyettt fergeteges buzdításba kezdtünk.

Poór Peti úgy irányította a csapatot, hogy Farkas Sanyi hozzá képes kezdő kisiparos. Vezényelt, gesztikulált, perlekedett, vitatkozott, jó ütemben cserélt. Szóval kiváló edzői teljesítményt láthattunk.

Paja az Isten. Jól játszott és összefogta a csapatot. Le a kalappal előtte! A Szegedből a csoki nagyon tetszett, kár(sic!:)), hogy nem csapatjátékos.

A sikerünk titka: motivált, egységes, harcos csapat, bizonyítani akaró edző, jó B közép!

Hajrá Olaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Isiah Thomas Creative Commons License 2002.10.21 0 0 6915
Na, itt az új edző! Láttam a csapatot végre JÁTSZANI!
A következtetés: most már jöhet az Albacomp! (eddig kicsit bevoltam a csokizva a meccstől, de már feltűnt a fény az alagút végén)

Szegedi meccsről:

Az a tejfelgyerek (a Molnárnevű) eléggé idegesített. Nem szeretem az ilyen zöldfülű, hajtós, mindenholottvan játékosokat, ha nem Olaj mezben van.

Az Olaj néhány pár percet leszámítva jól játszott (54%-kal dobtunk!)
Vasvilla a meccs legjobb asszisztora volt (5), Vilcinskas pedig a legtöbb lepattanót szerezte (7).

A szurkolás szerintem közepes volt. Voltak már jobb meccseink is ebből a szempontból, de a végére jó kis fieszta sikeredett.

Ja és megismerkedtem Olajazistennel ill. a büfében találkoztam két régi haverommal akikben most sem csalódtam, Korsósörrel és Junikummal.

Üdv.

vazsi Creative Commons License 2002.10.21 0 0 6914
Mínusz húsz pontos első illetve második negyed eladó! Referenciamunkáink: 3. negyed Szeged. 4. negyed Kecskemét. Tessék csak, tessék! Folyvást, folyvást. Szolgáltatásunkkal garantáltan meg lesz elégedve! Lépjen pályára a biztos győzelem tudatában. Érdeklődni lehet: Szombathely, Sugár út. Ja és megfejtettem a "K" a csapat nevében: Falco Káritatíve Club. Nem baj Fehérváron ott leszek és kérem a rendezőket, hogy a Jani 625 és Vazsi feliratú pólóban habzó szájjal, a vendégkispad felé közelítő szurkolókat hagyják figyelmen kívül. Harmad illetve negyededzők és nevelő szándékkal csak picsánrúgni mennek...
Előzmény: NiNiKe (6913)
NiNiKe Creative Commons License 2002.10.21 0 0 6913
borost!
Elismerem tényleg megkellene tanulnom vagy legalább megnéznem az ellenfél játékosainak a nevét, de igérem ha továbbra is ilyen jól játszanak megjegyzem. A bírók tényleg nem fújtak nektek csak egyszerűen volt néhány bosszantó hülyeségük és a következetesség sem volt az erősségük. Épp mondtam a többieknek az első negyedben, hogy szeretném ha egyszer így fújnak nálunk otthon, mert ilyet már rég tapasztaltam.

Hajrá Olaj!

Előzmény: borost (6903)
saabee Creative Commons License 2002.10.21 0 0 6912
uTolsó
Előzmény: saabee (6911)
saabee Creative Commons License 2002.10.21 0 0 6911
Nekem szól ez az urolsó kérdés?
Nem értem!
Előzmény: GüntherSpackl (6910)
GüntherSpackl Creative Commons License 2002.10.21 0 0 6910
Hi!

Pár szó a Kvár-Dvárról:
A klíma nagyon egyben volt, vasút kevésbé, de gondolom ez látszik az eredményen. A Dombóvárból talán csak Emirt lehet dícsérni, nagyon akart, hajtott a közönség meg nagy ovációval fogadta, a legrosszabb amit kapott: Emir hová süllyedtél, gyere inkább vissza!
Spivey nagyon gyenge volt talán csak az elején lehetett észrevenni viszont kiköpött juanSebastian Veron. (3szoros szájjal)
Nálunk a Báne 3 negyedet volt fent ezalatt harmincakárhány pont nem rossz.
Ivko a hatalmas rutin volt megint.
De Gray és Jackson viszont naggyon jók.
Frankie boy élvezi a népszerűséget.

ennyi

(télleg pesti az a mozijegy?) :-)

Előzmény: saabee (6908)
saabee Creative Commons License 2002.10.21 0 0 6909
A nap-indító hír!

Európa-bajnok tréner Szolnokon

2002-10-20 - Szlovén edzőt szerződtetett a Mol-Szolnok férfi kosárlabdacsapata.

A klub vezetősége az idei bajnokság végéig szóló kontraktust kötött Zoran Marticcsal, aki a 22 éven aluli szlovén válogatottat Európa-bajnoki címig segítette. A 38 éves szakember segítője Pór Péter lesz.
(Uno.hu)

saabee Creative Commons License 2002.10.20 0 0 6908
Bajnokság állása /4.forduló után/

Pozició Csapatnév Pontja Cserélt

1 GüntherTeam 511 2
----------------------------------------------
3 Némo Kosárlabda Club 490 1 /némo/
5 Serbian Roulette 479 0 /_Bazsy_/
6 Bajnokcsapat 474 0 /sarkat5/
20 Black eagles 447 0 /Olaj az Isten/
30 Don Peppy 438 3 /pepy/
33 Legeslegnagyobbak 438 5 /belfera/
34 Mákosguba 438 3 /muybien/
36 Mi leszünk a bajnokok!437 1 /Cho8/
48 Ablak-Zsiráf 429 3 /saabee/
66 Teamshow 416 0 /timsó/
68 BC Stroh80 415 0 /belfera/
80 Vuki KC 408 3 /Santoro/
90 Szolnoki Baglyok SE 401 3 /Avass/
92 Táncojjköcsög 399 0 /oilboys/
95 RED DEVILS 396 3 /Jay-X/
105 ûûû le te... 391 2 /kwest/
109 Fera-Egyetem 390 6 /belfera/
110 BC Marc Körmend 388 2 /belfera/
120 ANTAWN B.BALL 383 2 /Antawn/
126 Gringo KC 379 2 /gringo/
133 U-U-U-U-U-U 376 1 /Gabci456/
139 Az Örök Gyöztesek 372 0 /G_e_r_y/
141 Tirland KC 372 0 /muybien/
208 FS All Stars 305 0 /muybien/
211 DreamAtom 303 0 /csaby1/
225 BORAN Egyetem KC 271 0 /boran/
244 Szövetség Csapata 227 0 /sporttárs/

365 csapat nevezett

ui.:1 yo tanács!
Tanuljatok az Én hibámból.Pl.,ha Davisről kiderül,hogy 3 hétig nem játszik (!) a csapatában,akkor ez azt jelenti,hogy az álomcsapatban nem érdemes a kezdőben szerepeltetni...
Ugyanez a helyzet,ha pl. Fodor Geri beteg le kell cserélni a padról.
Na nem baj ennyi előny jár a többieknek

Hiába az edzői szakmát tanulom,csak az a gáz,hogy a saját káromon :((

saabee,a naív&amatőr&P-A-N-CS-E-E-E-R

saabee Creative Commons License 2002.10.20 0 0 6907
ASE-SÁKC

Hát ez közröhej volt,komolyan mondom.
Pl. az eredményt tekintve (volt,hogy 3x annyi pontunk volt,mint az Ászoknak 45-15)
De nem is ez a lényeg,hanem az,hogy a pályán bemutatott "trükkök" bűn gyengén sikerültek -Ronnie járt az élen.
pl.Utolsó 18 másodpercben úgy szerzett labdát,hogy 1xerűen a kezébe nyomták,támad 1-1-ben,a ziccer kimarad,leszedjük Mc vállalja a triplát,kis híjja,hogy nem homály.-Nagyon égő.
Kompi az uccsó 1/4-ben,mintha dobóedzést tartott volna,olyan tisztán dobingálhatott
A jv.-k 3 másodpercet fújynak /-50-nél/,közben az egész támadásunk nem tartott tovább 3 másodpercnél

Ami a lényeg
Czigler megint nyerő ember volt
Sitku formája visszatért/?/
Kompi bizonyította,hogy lehet rá számítai
Mc miért kell Ő nekünk?

SÁKC
Glisovics egy:0
Hihetetlen nagy fakeze van,miért kell Tőle tartani?

A 45 pontos különbség csalóka.Iszonyat gyenge ez a Sopron.Nem tudom hogy jönnek be a dolgok majd egy komoly/abb/ csapat ellen.De ez a győzelem a pontkülönbség ellenére nem jogosít fel túl sok reményre

Hajrá ASE!

saabee Creative Commons License 2002.10.20 0 0 6906
borost!

+kaptam az e-mailed,már válaszoltam is,olvasd el,érdekes ;-)

madfax Creative Commons License 2002.10.20 0 0 6905
Helló mindenkinek!

Elnézést, hogy idepofátlankodok, de egy kérdés majd húsz éve nem hagy nyugodni. Mi lett Manner Péterrel, aki a "Losonczy-éra"alatt itthon kimagaslóan a legeredményesebb dobó volt, mégsem lett belőle még országosan ismert játékos sem. Ki volt ő? Mi lett vele?
Előre is köszönöm.

borost Creative Commons License 2002.10.20 0 0 6904
Olaj az Isten! (legyen!)

A te hozzászólásodhoz is írok néhányat, bár te már nagyon fölkészült voltál, 1-2 hiba, illetve info:

1. Mulics nem román, hanem bosnyák. Nem is románois a neve, mert ha még szerbet írtál volna, akkor oké, de ROMÁN??

2. A Molnár Andris 2. labdaszerzése valóban szabályatalan volt, azt a bíró láb miatt le is fújta.

3. a bírókat fölösleges lehordani, egy, mert nem vezették rosszul a meccset, kettő, mert nem is volt nehéz meccs.

4. Ha jól emlékszem, a Sportcsarnokban az a lenti, székmentes rész, ami mögött ti ültetek és álltatok, régen szintén ülőhelyes rész volt, csak mozgatható és mivel látták, hogy nem lesz teltház közel sem, elmozdították, de lehet, hogy ez csak az avatóünnepségen volt, ott biztos
A másik oldalról egyébként közel lehet ülni a játékhoz (jómagam például az okt. 9-i Pick-Dunaferr meccsen szinte "szagoltam a játékosokat"), a többi vendégszurkolók (nem szoktak ilyen sokan lenni) ezt szokták csinálni.

5. A Spori méretét leginkább a kézimeccsekhez szabták (Dunaferr, Fotex, nagyobb nemzetközik), ezeken valóban teltház szokott lenni (tavaly az alapszakaszban a Pick-Fotex meccsen 4500-5000-en voltak!). Kosármeccsre, noha szintén viszonylag sokan járnak, sajnos nem tudjuk betölteni, ezért is voltatok Ti üde színfolt.

Jó szurkolást, szurkolj továbbra is az Olajnak!

Előzmény: Olaj az Isten (6900)
borost Creative Commons License 2002.10.20 0 0 6903
Kedves NINIKe!

Reflektálnék hozzászólásodhoz, most kivételesen nem vitatkozó, hanem egyetértő szellemben, ám néhány dologban ellentmondanék, illetve kiegészítelek, szóval:

1. A hangulat tényleg fergeteges volt és baráti, ez, főleg a fergetegesség, nektek köszönhető. A barátságról annyit, én is ott ültem közvetlen mellettetek. Azon meglepődtem, hogy például nagymama korú asszonyokat is láttam köztetek, ez szép. Nekem is volt egy haverom a szolnokiak között, dumáltam is vele a keménymagban, jó fejek voltak az ottaniak.

2. a meccsről: A nevek: (nem baj, hogy nem tudtad, természetesen nem lehet mindenkit tudni, pláne az amcsit, mert az új) A kis irányítót Mulicsnak hívják, bosnyák, a Falcónak 8 triplát és 30 pontot dobott, most nem volt olyan jó, a fekete srácot pedig Rawlinsnak, érdekes, ő szerintem jobb volt, mint a Falco ellen.

Azt persze el kell ismerni, hogy jobbak voltatok, ám én nem éreztem, hogy a bírók ide fújtak volna, sőt a meccs elején 3 perc alatt kiosztottak nekünk 5 személyit, bár az igaz, hogy Mulics védekezése közel járt mindig a faulthoz, de ezzel sok kosaras így van.

Meg kell említenem a szegediek közül Molnár Andrist, azt a nagy vöröses hajú srácot, aki a harmadik negyedben több labdát lopott, meglepődnék, ha 1-2 éven belül nem vinné el vmi nagyobb csapat, mert nagyon jó és lelkes.

Az utolsó negyedbeli 0-14 persze önmagáért beszél és ugyan sokkal jobb volt a Szolnok (lehet, hogy nov. 2-án én is kinn leszek az Albacomp ellen), azért mi sem játszottunk alárendelt szerepet.

Szegedi részről a többiek teljesítménye nem hiszem, hogy most különösebb említést érdemelne.

Előzmény: NiNiKe (6894)
xGabi Creative Commons License 2002.10.20 0 0 6902
Szevasz!
Na már kezdtem azt hinni,hogy az egész Dk - s különítményből csak NiNiKe és jómagam láttuk a meccset...!A B - közép valóban nem túl nagy számban képviseltette magát,kivétel persze Juhász Balázs barátom,akivel egész jót óbégattunk ott lent :-)) Valovics egy - két ítélete folytán (később örömünkben is) néha macskaugrást a levegőbe,valamint szépirodalmat is bevetettünk :-))
Te egyébként melyik figura voltál a sok szolnoki közül,és hol álltál ?
Előzmény: Olaj az Isten (6900)
lapip Creative Commons License 2002.10.20 0 0 6901
Nem értem ezt a Radenkovic-ot. egy meccsen szar utána meg kimagasló! Alba ellen szar, Kaposváron egy huszas. Szolnokon ismét gyenge(pedig az ellen sem villogot)falco ellen meg hozza magát. Én nem értem, de azért szép volt fiúk.
Hajrá Kecskemét!
off.:
Ezen a hétvégén jó volt kecskeméti sportbarátnak lenni. nyeretek a kosaras fiúk, röplabdában a nők és a férfiak is, és végre drágalátos focistáink is nyertek. minél több hasonló élmenyt kivánok mindenkinek, de főleg Kecskemétnek!!! :-)))))
Olaj az Isten Creative Commons License 2002.10.20 0 0 6900
Puszi, puszi, puszi !!!

Elöljáróban annyit, hogy nem olvastam a korábbi hozzászólásokat, copy-pasttel megy a dolog, de este ígérem megteszem, úgyhogy ha valaki már kielemezte a szegedi meccsünket, akkor álljon itt az ismétlés ill. az én verzióm, közkinccsé teszem, hátha valakit érdekel, ha nem hát az se baj, bár ha Avass nagyvonalúan végigfutja engem már az is boldoggá tesz !!! (ez a Lapov ez ez megőrült ez ??!!) :)

Üdv neked is Isiah, tetszett a meccs, szurkolás?

Nu csapjunk a billentyűk közé, hadd füstölögjenek :

Töredelmesen bevallom, én még nem voltam a szegedi csarnokban, de az első találkozásunkra mindig jó szájízzel fogok emlékezni.:) Az aréna rendkívül impozáns, talán 1,5x akkora mint az Körcsarnok, egyetlen bajom Vele, hogy ha a pályához legközelebbi helyen ülsz, még akkor is tök messze vagy a fiúktól, ez nekem olyan idegenül hatott. Nem értem a szegedieket: egy ilyen gyönyörű létesítményt bűn nem megtölteni. Ha mi nem vagyunk akkor talán még 1000 sem lettek volna, ezzel már el is árultam, hogy durván 200an érkeztünk, hiányoztak azonban sokan (vagyis számomra ismerős arcokat a B-középből és környékéről nem véltem felfedezni, ill. Avass mester neve mellett is üres maradt a rubrika a jelenléti íven-nem kis vérveszteség, de a távollét igazolt volt…:(((

MSzF-fel nagy hamarjában meg hánytuk-vetettük a meg hányni-vetendőt, aztán már kezdődött is a meccs mindannyiunk nagy örömére. Ekkor konfrontálódtam a ténnyel, hogy há’ ezeknek meg van keménymagjuk, oszt pont oda ette a fene őket mellénk, frankón tele lett a *****, akarom mondani egyből megjött a harci kedvem, hogy bezúzunk néhány szegedi agyat a bejáratnál…:))))

A szokásos felállás nálunk, egy új (?) feka a Szegednél (nem tudom ő már játszott e múlt héten Fehérváron, sporttárs?) már kezdődött is a sóó, 1-2 percig együtt voltunk, aztán Paja 2 triplájával (a második kilencrő’ emberrő’-de csodálatos volt, de csodálatos volt…:)))) pár pontos előnyre tettünk szert a negyed végére, hogy aztán a második negyedre felpörögjön az a bizonyos olajszivattyú, és előbb a tíz köztét, majd a húsz köztét hoztuk a szegediek tudomására, de úgy is mondhatnám hogy biztosítottuk a zavartalan információáramlást azon szegediek számára is, akik esetleg takarásban voltak és nem láthatták az eredményjelzőt. A mérkőzés ezen fázisában remekül játszott mindenki, volt idő, mikor a Szasza, Cica, Trepi, Orosz (vagy Skorpió?), Mérész ötös játszott, hát ment is a „mindenki szolnoki, aki nem az ….ugye tudjátok szolnokiak?…:)))) Talán ez is eredményezte, hogy a félidőre „csak” 13mal mentünk, de ennél nagyobb bajunk sose legyen !!! :)

Aztán jött a fordulás, a kezdő a szokásos (megjegyzem, mind a négy feldobást mi hoztuk el, nem tudom erről mi a véleményetek, de én bevezetném azt ami az NBA-ben is megszokott, vagyis első negyed feldobással indul, aztán mindig a másik kezdi a negyedeket, így az egyenlő esélyek legalább ilyen téren biztosítva vannak-persze tegnap semmi pénzért nem kezdeményeztem volna ezt a szabálymódosítást..:))))

No igen, azt a harmadik negyedet kihagytam volna, Szasza kétszer is bakizott a labdafelhozatalnál (egészen pontosan: Mulics, ez a szemét kis román végig faultolva védekezett-az nem baj, ha szoros emberfogást rendel el Sutyi, de én szívem szerint 8perc alatt kifújtam volna azt a kis ….., nem tudom, hogy a többiek hogy voltak vele, engem kurvára idegesített…, a második esetben mikor Molnár András - jaj, már félek Feribától, szóval a tejfelszőke srác-megszerezte a labdát az se volt szabályos, de talán az még éppen belefért - bár a lábával segített jó útra terelni a bogyeszt, ha akarom szándékos láb, ha meg nem akarom, akkor nem…:)))) Szal’ engem a román szabálytalan védekezése hozott inkább csak ki a sodromból, bár ezt a sporik is látták-még az elején cserére kényszerítették Sutyit, mivel két fault is bent volt nála 5. perc végén, teljesen jogosan, csak hát ugye utána már nem fújták be neki ugyanazokat, mert 2perc alatt mehetett volna pihenni (következetesség, következetesség…:))))

Mondom, ekkor a vér meghűlt bennem, már csak öttel mentünk és ők támadtak, de az isteni Predrag ill. Trepi megmozdulásai helyre tették a dolgokat, az utolsó öt perc már csak hab volt a tornán…

Stone: Jól játszott, szerzett labdát is, azt figyeltem meg, hogy néger létére elég jól védekezik, 1-2 olyan helyzete volt, amikor talán jobb lett volna a hármas vonalon egyedül ácsorgó Pajának leosztani a lasztit, nem pedig hatvan emberbe belevinni, de ettől függetlenül teljesen rendben volt a játéka, úgy 30-32 percet játszhatott.

Vaisvila: 9/3, ez már megint nem egy kezdő bedobó adatai kellene, hogy legyenek, de nem érheti szó a ház elejét, összességében véve (bár nem játszott szerintem végig 3 negyedet sem) hasznosan tevékenykedett-mondhatnóóók’. Ügyes gólpasszok (ez már nem meglepő), lepattanózás, talán kissé nagyobb harciasság is, de ez utóbbit már lehet, hogy csak én magyarázom bele, hogy szerezzek már végre néhány piros pontot Avassnál a sok feketét kompenzálandó. :) Ami nem tetszett (most jönnek a feketék nekem is), hogy megint volt vagy két olyan helyzete, amikor simán vágnia kellett volna a trojkát, neeeem, pattogtatgatunk meg várogatgatunk, mert ráéretgetünk…:) Összesen háromszor próbálkozott talán szrípojnterrel, tök üresen volt mind3X, ebből egyszer betalált ugye, egyszer tényleg csak egy egérfasznyi hiányzott, harmadjára meg dobott olyan homályt, hogy majd’ lehozott az életről…Na eztán már egyszer sem próbálkozott. De nem vagyok Vele elégedetlen. Bizakodjunk…:)

PAJASZTÁR: Ő a sztár. A legnagyobb. Bocs, A LEGNAGYOBB !!!! Legjobb barátom, puszi…:))))) De komolyan, nagyon kell Pajeszka, gyönyörű keze van, kajakra szerelmes vagyok Belé !!! Paja az Isten !! Hajtott, küzdött, durván 30 percet játszott. 24/15, 39 év, no comment. Márciusban Fehérváron fokozott figyelemmel fogom kísérni, hogy ki az, aki csetnyikezi oszt annak személyesen (ill. MSZF-fel karöltve) fogom leszaggatni a heréit és a pofájába tömni….NINCS SZMÁJLI !!!

Benő: kezdetben alibi, aztán a végefelé egy-két szép megmozdulás, nem érheti negatív kritika, ilyen korban (bocs Paja :)) már ez is szép teljesítmény.

Vilcinskas: hajt, jajaja, de most már én is kezdem látni, hogy a csupaszív kevés lesz ide, de ezt az európai O’Nealt azért sehol se írjátok le, talán 25 percet játszott, támadólepattanó is akadt a rengeteg védő között, mert azért azt tudni kell, ha Toni kizárja az emberét a védőlepatannóért folytatott harcban, az örülhet, ha egy gerincsérvvel megússza. Állítólag nem is 120 hanem 130 kiló. Mindegy szal’ kurva sok. Oszt mad meglátjuk lesz e jövője az Olajnál…egyelőre ennyi róla.

Trepi: Zolika, Zolika, nonono… Hát természetesen megvoltak az apró hülyeségei („ötéves 170 cm-es gyerek” vígan támadólepattanózik előtte, eztazénemkéne) de pozitív, pozitív, most már aszondom, hogy tényleg fejlődött az utóbbi 2 évben, előre Trepi a lennini úton (Lenninváros éé, Leninváros óó, :)nem baj, már csak egy hét…
Merész Mérész: hogyismondjam, azért annyira nagyon rossz nem volt, már ha értitek, hogy mire akarok célozni…

Szasza: Gabinak ma nem ment annyira sajna, de semmi gond, tovább kell dolgozni, sokat sokat sokat, Cica meg kapott vagy 3 percet, annyi idő alatt meg csak Vukoszaljevics volt képes nálunk Borisz kézsérülése idején 3 triplát vágni. Na ezt Cica még nem tudja, de neki is dogozni dolgozni, plussz tanulni, tanulni…:)

Játékvezetés: Nem mondanám, hogy a helyzet magaslatán volt Valovics (Miért Bodnárnak kell meglátnia 200 méterről a szegedi lépést, mikor Valo ott volt 20 centire, bár mentségére legyen mondva Trepijét de fújta be hasonló távolságból…lehet, hogy nem ért hozzá???:)))) Nem múlt rajtuk semmi, „csak” egy-két ítéletük után voltak halálközeli élményeim, de ha csak ennyi lenne minden meccsen, akkor boldog ember volnék és simán megérném a negyvenét, így meg jó ha harmincig húzom, tehát még van egy pár évünk hogy újra bajnokok legyünk…:))))

Szurkolás: igen, yes, bravo !!!! Pedig nem úgy indult, hogy szétszedjük a szegedi csarnokot, de a végén már annyira ráncigáltam a korlátot, hogy biztonsági őr is beállt elém (mondtam neki legalább énekelj Velünk Te….na jó, ilyet nem mondtam :))))Tehát volt az elején egy kis olajka olajka olajka ….éoé éoé éoé tudjátok, nem? Aztán a második negyedre felerősödött a hangunk, főleg mikor 20 lett a difi, és ezt követően végig ordítottunk (ill. én és hajrá olaj biztos, de ahogy nézegettem hátrafele volt ott okosság…), fantasztikus hangulat tényleg végig, a végén meg gyertek ide, szép volt fiúk stb. Útjának engedtünk egy-két ÁLI ÁLI ÁLI ÁLI óóóó-t, szegediek mondogatták, hogy mi nem az Albacomp vagyunk, sebaj Ti is énekeljétek mert attól függetlenül igaz…:))))))))(viccviccvicc), és egyáltalán tegnap frenetikus élmény volt szolnokinak lenni Szegeden, remekül éreztük magunkat, köszönjük a fiúknak !!! Csak így tovább !!! Höhö, volt még „sikeredzőzés” is Petinek, jót röhögtünk…:)

Kicsit távolra kerültünk MSZF-éktők, de mély baritonját (az egyáltalán mély?) onnan lentről is hallottam, főleg mikor elkezdte az : „utcára nyílik a kocsmaajtó, kihallatszik belőle, hogy HAJRÁ OLAJ, HAJRÁ OLAJ, HAJRÁ OLAJ!!! Jaj, de: ott voltunk, szurkoltunk, az Olajért meghaltunk…:)

AJDE SZOLNOK AJDE

Olaj az Isten

PS: Jézusom, Avass, már rosszabb vagyok mint Te, LŐJJETEK LE! LŐJJETEK LE!!!

Üdv.: ÁLI ÁLI ÁLI ÁLI óóóó

xGabi Creative Commons License 2002.10.20 0 0 6899
Ami azt illeti,eléggé őrült fordulón vagyunk túl,kíváncsi vagyok hányan lesznek olyanok,akik a tippelésben eltalálták ezeket a totális KO - kat...Dombóváron valami nagyon gáz lehet,mert két hét alatt ez már a második súlyos zakó...
Az Olajról NiNiKe már mindent leírt,nagyrészt egyet is értek a véleményével.Vaisvila már valamivel többet vállalkozik,de szerintem még mindig lehetne ; Vilcinskas végre egyeduralkodó volt mindkét palánk alatt,és amikor 4 fault miatt a harmadik negyed közepén le kellett hozni,akkor nagy örömömre Trepák nagyszerűen pótolta.Predrag az Predrag,rá még keresni kell egy ideig a jelzőket ; néhány másodperccel a vége előtt vert triplából egy irtózatos homályt,de az arckifejezéséből nagyon brahinak tűnt a dolog :-))) Szaszának ellenben nem ment,többször sem tudta felhozni a labdát,de most elviseltük,hogy az ő gyengébb teljesítménye miatt kevesebbet pihent az amúgy kiválóan játszó Stone.

Az ellenfélben játszó Rawlins nevű amcsiból elsőre nem néztem volna ki ennyit : bozótharcos külsejű,"lazázós" néger,ám láttunk már nála sokkal gyengébb amerikai kosarast is kis hazánkban.
Szóval nem szeretném elkiabálni,de mostmár látom valamennyire a fölfelé vezető utat.

HAJRÁ OLAJ !!!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!