Keresés

Részletes keresés

saabee Creative Commons License 2002.10.22 0 0 6955
Igen így van!

Szinte minden csapat 1-1 kedvenc jv-je megtalálható ebben a rövidke felsorolásban.

Bodnár Péter
dr Vígh
És a 2 paksi kedvenc:
Forrai Sámuel (!)
Váradi György (!)

az ötödik,akinek csak meg kell újítania az engedéyét:
Valovics

Kérdem Én valóban mind az 5-en NEMZETKÖZI szitű jv-k!?

Előzmény: tasi- (6954)
tasi- Creative Commons License 2002.10.21 0 0 6954
Udv! :)

Bodnar Peti, Forrai S., Vigh Peti es Varady vagy Varadi nem tom hogy kell irni :)

--
Tasi

Előzmény: saabee (6952)
isz-akos Creative Commons License 2002.10.21 0 0 6953
Szedeák-ASE -10
Albacomp-Falco +28
Kaposvár-Szolnok +8
Dombóvár-ZTE -20
Univer-Körmend +5
Debrecen-Sopron +12
saabee Creative Commons License 2002.10.21 0 0 6952
Nu,akkor álljon újból itt egy kis összefoglaló a mai jv. tanfolyamról!/Érdemes elolvasni vannak benne érdekes dolgok,de téllleg!/

Mint korábban már írtam ma Bodnár Péter tartotta az előadást.Róla annyit érdemes tudni,hogy Ő a mai egyik legjobb,ha nem "A" legjobb jv. Mo.-n./1általán nem mellesleg pedig hihetetlenül yo előadó-a kb. 2 órás előadás alatt végig figyelt rá mindenki,mint állat-elég érdekes dolokat mondott,és ami tán még fontosabb emészthető stílusban.Nagyon intellidsztent-hiába ,no villamosmérnök :) /
Ő az,aki magyarként,30 év után,először,idén ápr.17-én Korac Kupa döntőt/visszavágó/ vezethetett...
Először is 1 találos kérdés!
Aki megnevezi kicsiny hazánk jelenlegi 4 nemzetközi jv.-jét+az 5.-et /akinek csak meg kell újítani ilyesfajta engedélyét/,az kaphat tőlem 1 tavajy szeptemberi BKV bérlet fénymásolatot :o)

Sz'al az előadáson elhangzottak vázlatosan-pár mondatban:
-A sport finanszírozása a csőd felé közelít
-Előny-hátrány elv és ennek részletei:
->sportszerűtlen hibára nem alkalmazhatjuk
->KÖVETKEZETESSÉG!
->az egész meccsen végig ugyanúgy kell alkalmazni /az utolsó 2 percben is!/
->ha a fent leírtakat nem tudjuk megtenni,akkor inkább ne is alkalmazzuk ezt az elvet
megj.:Az Euroligában az edzők kérésére eltörölték az előny-hátrány elv alkalmazását
-Megelőző játékvezetés
-Ítéld meg a nyílvánvalót!
-Ne legyünk katolikusabbak a pápánál!
-Ne ítéljünk RIGÓKAT!/gy.k.:ne találgassunk/
-MINDEN mérkőzést komolyan kell vanni!
-Sose fordíts hátat a játékosoknak!
-Minden esetben nyugodtan és higgadtan vislkedni!
-Oltsd a tüzet,ne szítsd!

Ezenkívül szó eset még két másik dologról is,mely megérdemel pár mondatot :)
Az egyik az,hogy a liga elkezdett egy 2éves projektet,a játékvezetők felzárkoztatására,hogy legyen elég jv.,ugyanis pár éve belül szeretnék bevezetni a ffi A csoportban a 3 jv-s rendszert.
Sőt továbbmentek,ugyanis idén a tervek szerint már az elődöntő,a döntő,sőt a Magyar Kupa négyesdöntő során is a 3 jv-s szisztémát fogják alkalmazni.
Az előadó szerint a két rendszer közti különbség "Ég és Föld",persze az utóbbi javára.Az által,hogy nem 2x2 ,hanem 3x2 szempár figyeli a játékosokat a játék letisztul.
Persze kezdetben még elég sok problémát fog okozni a jv-knek az összehangoltság /ill. összehangolatlanság/ a pályán,de amint leküzdötték ezt az akadályt a rendszer a játék javára fog válni.

A másik dolog már kissé "érdekesebb".Az előadáson résztvevők megtudhatták,hogy már elég régóta játszik Mo-n egy olyan légiós,aki minden meccsen leköpi az ellenfél színesbőrű játékosát /a hallgatóság soraiból:"Alexe",mire Bodnár:"Nem Én mondtam"/
A sporik már "Külön stratégiát dolgoztak ki",de csak egyszer sikerült elkapni a tettest /Ugye,ugye:Sose fordítsunk hátat/Sz'al barátunk "Olyan szintre fejlesztette a köpés művészetét,hogy függetlenül attól,hogy merre fut bármelyik irányba tud köpni"

Na,asszem minden lényegeset&lényegtetlent leírtam :)
Ne felejtsétek a kérdést:Kik a nemzetközi jv-i Mo-nak?

NiNiKe Creative Commons License 2002.10.21 0 0 6951
A mai Szolnok sportban Tót Zolit kérdezgette Gyugyó az új edzőről, de nem sok ujjat mondott. Elvégezte a jugó kosár egyetemet (ami nem azt jelenti, hogy ettől már jó edző is), és amerikába jár előadást tartani és hallgatni többed magával. Több a keze alól kikerült játékos (persze nevet nem említett) amerikában és a görög bajnokságban játszik. Az új center 2 hét próba játékon van itt, de Zolika teljesen úgy beszélt róla mintha csaak addig kellene amíg Antanas felépűl. Ja, a legfontosabb megköszönte a szegedi szurkolást.

Hajrá Olaj!

muybien Creative Commons License 2002.10.21 0 0 6950
Szedeák-ASE -27
Albacomp-Falco +19
Kaposvár-Szolnok +16
Dombóvár-ZTE -24
Univer-Körmend +1
Debrecen-Sopron +12

hajrá ALBA

Előzmény: Barca (6948)
muybien Creative Commons License 2002.10.21 0 0 6949
H= képzetlenségi hiba
a GP valóban a GólPassz
Előzmény: Isiah Thomas (6926)
Barca Creative Commons License 2002.10.21 0 0 6948
Tippjeim a köv. fordulóra:
Szedeák-ASE -14
Albacomp-Falco +5
Kaposvár-Szolnok +4
Dombóvár-ZTE -11
Univer-Körmend -3
Debrecen-Sopron +22
Kék az Isten! CSAK A ZTE!!!
xGabi Creative Commons License 2002.10.21 0 0 6947
Végre kirakták a hunbasketen az elkövetkezendő egy hónap programját,erre föl már a legelső oldalon mit látok :
2002.október 26. 18.00
Kvill-Kaposvári KK - MOL Szolnok
Vezeti : dr. Vígh (!!!),és még valaki.
Azt is mondhatnám,hogy a Jóisten nem ver bottal.
De azt is,hogy az ördög nem alszik :-)))
Ha valaki megy a hétvégén és még van nála szabad hely a kocsiban,én most is kapható vagyok!

HAJRÁ OLAJ !!!

Hajrá Olaj Creative Commons License 2002.10.21 0 0 6946
Bazsy

Jó lett volna lemenni, már csak azért is, mert tavaly ott voltunk és nyertünk, de most nem sok esély látok, hogy megússzuk 10 alatt,ez az egyik, a másik, hogy kibaszás messze vagytok, és az életbe nem érünk vissza...:-)
Meg fogom még egy dologra, hatalmas ebédet tart a kis családunk Pesten, aztán meg kell jelennje ott is!
De eredmény közelben leszek!
Hajrá Olaj!!!

Előzmény: _Bazsy_ (6942)
Hajrá Olaj Creative Commons License 2002.10.21 0 0 6945
Na itte vagyok én-e! :-)))

Olaj a Isten, vagy mi a picsa!:-)
Szombaton gyövünk vissza ide a genya helyre, ahol Demszkííj 20. évét kezdi meg! Demszkíj te állat....:-) Annyit eszünk mint egy Vilcinskas, vagy hogy a viharba kell oleírni a nevét!

Szóal az Alexba kajáltunk+ittunk meccs után, mee elég jól keresünk:-)))))), aggyatokmáá egy 20-ast! :-)
A Paja beszélt az új edzővel, egyből mondta, hogy mik voltak azok a hibák amiért fejött a Szeged, minta a Tisza 5 egységnyire, a sztár csak helyeselt, tetszik neki a csapat, lát benne fantáziát, és mától igen keményen elkezdenek taktikát, figurár+ a védekezést tanulni, mert én szerintem is rá fér az imádott Olajkára!
A sztárunk mindenesetre nagyon örül a Zoránnak és mellette van, ami elég fontos!
Aki figyelte a meccset, ja megy ugye ott is volt, igaz Avass??:-) -családi okok mi- :-) , az láthatta, hogy a Paja és a Pók végig konzultáltak ami nagyon fontos volt és meg is értették egymást!
Egyik bekapott koss után a Pók mutatta a Skorpiónak, hogy mit kellett volna csinálnia, erre a nagy állat egy kicsit visszaszólt, na amit ezért kapott lebaszást a Pajától, húú az után csak futott mint a kisangyal...

Szóal ígérem jók leszünk, nagyon készülnek már a fehérvári meccsre, az idegenlégiósoknak is meg lett mondva /Paja/, hogy 3-szoros erővel és odafigyeléssel kell játszaniuk, mert ez egy kemény harc lesz!!!
Itt az új center gyerek is!

Hajrá Olaj!

Előzmény: Olaj az Isten (6944)
Olaj az Isten Creative Commons License 2002.10.21 0 0 6944
A legjobb szurkolóötös ebben a fordulóban:

Mol Szolnok Fun, Hajrá Olaj, Olaj az Isten, Avass otthonról meg ZEZE !! :)

A picskuba Paja mit mondott még az Alexba hajrá olaj meccs után...nekem menni kellett házastársi kötelezettségeimnek eleget tenni :))) Nem mintha az fontosabb lenne mint a OLAJKA !!!

Aki nem megy Kaposvárra az nem szolnoki a szememben soha többé hej, hej...Én sajna biztos nem megyek, me idétlen hajrá olaj családi meghívását nem tudtam megkerülni, oszt mindenképp ki kell őket zabálnom a vagyonukból...:)))

Egyébként a meccsünket követően hívtam gyorsan fehérvári haverom (na jó, egy dsz-t, akit érintőlegesen ismerek) oszt nem ki volt kapcsolva? Csak nem kikaptak?-örömködtem előre. Aztán telefonáltam egy nagyon régi ismerősömnek, a párbeszéd a következő volt:
-hello, (bemutatkoztam) emlékszel Rám, évfolyamtársad voltam a suliban
-jaja, nem beszéltünk már 3 éve.
-Tudom. Mi lett a meccsetek vége?
-79-70
-a picskuba! Na mindegy. Hello. Ja, egyébként hogy vagy???

Szóval érdekelt, hogy mi van a sráccal...Á, nem voltam bunkó...No ezt csak azért írtam, hogy létezik "kapcsolat" szolnoki meg fehérvári között is, még ha csak ilyen korlátozott formában is...:)
Bunkó szolnokiak !! Szolnok Plaza, Szolnok Plaza HEJ, HEJ !!! :)))))))))))))))

ÁLI ÁLI ÁLI ÁLI óóóóó

Előzmény: Hajrá Olaj (6938)
Bocai Creative Commons License 2002.10.21 0 0 6943
Ott leszünk, szurkolunk az Olajér' meghalunk...
Gabci meg én biztosan + nem kocsmások (itt legalábbis).
Előzmény: _Bazsy_ (6942)
_Bazsy_ Creative Commons License 2002.10.21 0 0 6942
Üdv belétek!

Szolnoki topic-osok jöttök-é Somogyországba szombaton?

saabee Creative Commons License 2002.10.21 0 0 6941
Inkáább :((((
Előzmény: Isiah Thomas (6939)
pepy Creative Commons License 2002.10.21 0 0 6940
Ebbe igen, de a csodacsapat játékban a listavezető csapatba nem:) Vagy szerintetek a következő felsorolásból ki az a két ember, aki nem külföldi? Aki +fejti a titkot, kap egy grátisz üdcsit, ha eljön Paksra:)
Szal a kezdőötöse: JACKSON Altron, LAPOV Bojan, DeGray Ronald, DZUNIC Branislav, VILCINSKAS Antanas
Előzmény: Isiah Thomas (6939)
Isiah Thomas Creative Commons License 2002.10.21 0 0 6939
Két magyar is befért a legjobb ötösbe:)))
Előzmény: Hajrá Olaj (6938)
Hajrá Olaj Creative Commons License 2002.10.21 0 0 6938
A legjobb ötös ebben a fordulóban:

Lee-Dzunics-Pavlovics-McClendon-Lapov

HAJRÁ OLAJ!!!

pepy Creative Commons License 2002.10.21 0 0 6937
Hi All!
Mivel Saabee pár sorban leírta véleményét, én csak pár dolgot szeretnék hozzátenni a Sopron paksi vendégjátékához.
Lehet h voltak olyan momentumok a mérkőzésen amikor fogtam fejem (dobbal a kézben nem 1xű:), de azért láccik, h kezdünk kijjebb mászni a mélységből. Értem ezen főleg a játékosok hozzáállását. Van akivel eddig se volt problem, sőt egyenesen +lepően jáccott, de az is összeszedte magát, akitől többet vártam. Tom ez a Sopron a szombati produkciója alapján nem elsőosztályú csapat, de örülök, ha látom akarnak előrelépni a játékosok.
Tartom magam ahhoz, h a Feribá helyett olyan embert kellett volna igazolni, aki erőnlétben meg miegymásban egyből topon van, de MC is kezd belejönni. Igaz nem sok bizonyítási lehetősége van már. Támadásban télleg nem meghatározó, Bacsi sokkal többet használ a csapat támadójátékának. Viszont a védekezése (el kell ismerni) jobb mint Terryé. Sok labdát szerzett (6ot), gólpasszokat adott (6ot). Tom h nem egy világsztárt kellett őriznie, de talán biztató jelek mégiscsak vannak!
Kedden újra bizonyíthat!
Ernő végre azt jáccotta amit kell, kihasználta, h nem fogta szinte senki. Lepattanózásban még javulhatna.
Zalánról mindent elmond, h nem hibázott dobást, amiben volt ziccer, büntető, középtávoli, és egy hármas is.
Gery ugye nem jácott, szerencsére tudott pihenni, nem volt rá szükség.
Lacika megint kiemelkedett a mezőnyből. Nézzétek meg a statisztikáját: 26perc, 22pont, 15 pattanó, 48 IBM. Ezt kedden is elfogadnám Tőle:)
Kompi az utolsó negyedben kapta el igazán a fonalat, amikor három trojkát is behintett. Igaz ha Ő üresen dobálhat, akkor be kell dobnia:)
Viszonylag sok lehetőséget kaptak a cserék is. Szabolcs is hibátlan dobóteljesítményt nyújtott (mégha csak 7ponttal is zárt).
Viktor a sarokból bevágta a kijáccott triplát, sajna másoccor ugyanonnan hibázott:)
Vaido és Sztivi főleg brusztolt, kb. egy negyednyi időt kaptak.

Szal remélem kicsit jobbak leszünk a 7végére, mert kell a szegedi győzelem!

Rik!
Jöhecc pizzát kóstolni:) Egyébként múlt hét pénteken voltam Kaposváron a Dunaferr elleni röplabda meccset néztük meg egy olyan Dk-sal (Nick007), aki régóta nem írogat, sőt a tippliből is kimaratt:)

Nemó!
Tucc vmi bíztatót mondani (hajrá kivételével:) a jegyekről? Mert már többen érdeklődtek nálam, h mék-e és van-e hely a kocsimban?

Előzmény: rik-027 (6920)
Hajrá Olaj Creative Commons License 2002.10.21 0 0 6936
Hi Avass!

Most fogadtuk el utóljára azt, hogy családi okokra hivatkozol és nem jössz velünk!!!
Az emailokat nézed??? Osztán semmi válasz héjjj! Azonnal leveszlek a listáról! :-)))

Olaj a Isten:-)
Hé gecóó, mondtam, hogy az nem román, de hát baszol figyelni rám a picsku materidat, mee mindig csak a Zézével foglalkozol! :-)))
Ott voltuk, szurkotunk.....

Áli,áli,áli,áli óóó, a többit meg tudjátok,ti fehévári......:-)))
Csak a hangulat miatt!
Mi vagyunk a legnagyobbak hej, hej!
Szolnok pláza, Szolnok pláza hej, hej! :-)))
HAJRÁ OLAJ!!!

Előzmény: Avass (6935)
Avass Creative Commons License 2002.10.21 0 0 6935
Velem? Ne szórakozzá, e, mostanra rágtam át magam a szűkszavú megnyilatkozásodon! Most már magam elé tudom képzelni (saját tapasztalatból) a többiek arckifejezését, amikor egy-egy bő lére eresztett hozzászólásomat meglátják. :-))) A beírásod egyébként szerintem rekordhosszúságú, úgy látszik dupla liberót kell kötnöm, ha túl akarom szárnyalni (...akarja a franc, erre még én sem érek rá). :-)
Előzmény: Olaj az Isten (6933)
Isiah Thomas Creative Commons License 2002.10.21 0 0 6934
A szurkolással nem volt komolyabb bajom,de ha az első három negyedet nézed, hát... volt már fergetesebb is. ( a negyedik negyed kivétel mert akkor már a szektorunk végig állva volt)

Orgazmusobb nekem is volt a meccsen nem egyszer és szívrohamom is (ezeket nem számoltam), és ha nem ittam volna egy kis védőitalt a büfében akkor a harmadik negyedben újra kellett volna éleszteni:)) (persze nem nektek:))

Előzmény: Olaj az Isten (6933)
Olaj az Isten Creative Commons License 2002.10.21 0 0 6933
Éreztem, hogy Mulics nem román, a francba, mindig azt szidom akinek a nevét sem tudom…:))) Bocs, bocs, bocs…És Molnár Andris tényleg nem tejfelszőke, hanem vérveres :))), de attól függetlenül nem értem, hogy miért mondod borost, hogy azt a lábazós faultot befújták. Ha ez tényleg így történt volna, akkor nem 17tel hanem 19cel nyerünk, mert azt a labdaszerzését zsákolással fejezte be, amelyet követően a 2 pont föl is került az eredményjelzőre. A bírókat nem hordtam le, ha jól emlékszem írtam, hogy nem múlott rajtuk semmi, a tévedéseiket meg Te is láthattad, ha kint voltál a meccsen, márpedig ott voltál…:))))

Most akkor mennyien voltunk? 80an vagy 200an? Kurvára nem mindegy…Én úgy láttam,hogy a kb. 10x15 soros szektort megtöltöttük, az már ugye eleve mennyi is? 150 :))), meg álltak hátul is, plussz bocaiék az ellen B-közepe mellett…

Onnan lehetett megismerni „engemetet”, hogy az első sorban mindig én akartam átesni a korláton…

Isiah, mi baLYod van neked a szurkolással? :) Na majd legközelebb beülsz hozzánk Hajrá Olajjal, oszt majd akkor rájössz hogyan lehet 40perc alatt 3 majdnemszívrohamod meg 47 orgazmusod…:) Persze szigorúan csak a meccsen látottaktól… :)))) (jelszó: 25)

Olaj az Isten

Avassal mi van?

Picsku materi

jani0625 Creative Commons License 2002.10.21 0 0 6932
jogos.Csak én nem tudok ott lenni.Igaz hogy jóban rosszban a csapat mellet vagyok, de most nem megy ezért felhatalmazlak hogy cselekedj a nevemben is!! AZ ERŐ(M) VELED LESZ!

AZÉRT HAJRÁ FALCO!!!!!!!!!!!!!

UI:Javasolnám a beírásodat az év beírásának!!!!

Előzmény: vazsi (6914)
Mol Szolnok Fun Creative Commons License 2002.10.21 0 0 6931
Szeretem az úttörő feladatokat! :))))

Egyébként leírtam, hogy milyen aspektusból gondolom. (nyugi, nem szakmai szempontból)

lásd előző beírásaimban

Előzmény: Törölt nick (6922)
Mol Szolnok Fun Creative Commons License 2002.10.21 0 0 6930
Tartok tőle, hogy nektek is! Ha-ha-ha :D)
Előzmény: albamama (6925)
borost Creative Commons License 2002.10.21 0 0 6929
NINIKe!

Ha az hallatszott ki a válaszomból, hogy felróvom neked, hogy nem ismered az ellenfél játékosait, akkor bocs, nem ilyen szándékkal írtam, hanem tájékoztató jelleggel, mert nem hiszem, hogy elvárható lenne, hogy ismerd a magyar bajnokság élvonalába nem tartozó vagy újonc játékosokat, mint ahogy kézilabdában például én sem nagyon tudom a Százhalombatta vagy az Elektromos játékosainak többségét.

Annyi, hogy szerintem hármuk nevét a jövőben tényleg érdemes megjegyezni.

További jó szurkolást, és üdvözlöm az összes szolnoki fant.

borost

Előzmény: NiNiKe (6913)
_Bazsy_ Creative Commons License 2002.10.21 0 0 6928
Ahoy!

Kaposvár - Dombóvár 120:75

Végre újra telt hát előtt játszottunk és egy nagyon jól játszó Kaposvárt láttunk egy remek hangulatú meccsen.
Újra a kaposvári csarnokban "köszönthettük" Forrai Sámuel játékvezetőt-ha jól emlékszem akkor egy korábbi Kaposvár-Szolnok meccs óta nem vezetett nálunk azon oknál fogva,hogy a meccs után egy kaposvári szurkoló az öltözőfolyóson főnyereménynek nézte és megütötte...
"Szomszédvári rangadó"...ha nem is rangadó volt de megint nem lehetett panasz a szurkolótáborokra-a délutáni infók szerint mindkét oldal készülődött.
Bár ellenfelek voltak és köztudottan nem kedveljük egymást de mégis az a véleményem ha a szurkolótáborok teljesítménye alapján döntenék el a helyezéseket akkor a vasútasoknak nem lennének kiesési gondjaik.Igaz nekünk sem [ pedig nincs is trombitásunk :o) ]!
Szokás szerint szinte egész meccsen küldte egymást a két tábor.Hangos derültség volt a kaposvári oldalon mikor az Ultra Fanatic kb.20-30pontos Klíma előnynél azt énekelte,hogy "nincsen hangotok..." :o)
Hihetetlen de szinte minden támadásunk kosárral végződött köszönhetően a gyenge dombóvári centerjátéknak és védekezésnek is.Hatalmas fölényben volt az Ivkovic-De Gray-Filipovic hármas az Eaton-Vavra-Csaplár-Panta négyessel szemben.Eaton néha-néha megvillant és szerzett 14pontot,mellette a három centertársa összesen 15-öt...
Déri Csaba megköszönheti a játékvezetőknek,hogy nem küldték ki a teremből.Egy általa vitatott helyzet után még a rendezőknek is nekiment.Finánc is átment a másik kispad elé nyugtatni a kedélyeket.Persze Ivkovic is rögtön ott termett! :o) Szerintem nem éri meg az alapszakasz végét a Dombóvár edzőjeként.

Puskás: Simon szorításában ritkán jutott dobóhelyzetbe-jobb játékos annál mint amit szombaton mutatott.
Spivey:nagy spanok De Gray-el és Jacksonnal!Az a "hátránya",hogy kétszer olyan gyorsan játssza a kosárlabdát mint a társai-legtöbbször csak Halimic volt partnere ebben.Meccs elején voltak jó megmozdulásai de mikor egyre nagyobb lett a hátrány ő is beszürkült.
Halimic: 22pontja és 3triplája mellett rengeteg labdát elszórt és sokat hibázott.Nem védeni akarom de kénytelen volt dobni mert egyszerűen nem voltak társai a támadásoknál.Fél világ tudja,hogy még Kaposújlakról is bedobja ha megy neki,ennek ellenére egyetlen-egy rá kidolgozott figurát sem láttam és ez nem az ő hibája hanem csakis az edzőé.Ha ő nem lenne ki dobna pontokat..?
Vavra A.: játszott egyáltalán..? (1pont)
Eaton:Nem sok esélye volt a palánk alatt
Panta:gyakran fogadok a haverokkal,hogy hányadik percben pontozódik ki.Szombaton is kipontozódott...

Simon: a "sapkás Simon"! :o) Legalább is a dombóváriak szerint az,mert egy blokk után kiabálták neki.Erre ő bemérgedt és dobott egy szép ziccert betörésből,utána visszafutáskor a hátán levő számra mutatott amitől meg a vendégszektor mérgedt be! :o) Végre a jó játék mellett
a pontszerzésből is kivette a részét.
Dzunic:egyszerűen zseniális!Mégegyszer mondom,hogy nincs öreg játékos csak jó és rossz játékos.A meccs elején még többet hibázott,ezután csak egyszer rontott dobást!Azt csinált amit akart,dobott,labdátszerzett.Remélem segített nekem az álomcsapatomban.
Jackson: "A-train" hozta a szokásos jó játékát.Egy baja van,hogy egyre jobban fázik mert szerinte Kaliforniában melegebb volt.
De Gray:lepattanóban nem volt ellenfele,alig hibázott
Ivkovic:végig a játékkal foglalkozott-nem sok gondja volt
Filipovic:nagyon sok lepattanója mellett lazán behintett egy triplát is
Szőke:kintről úgy tűnt-annak ellenére,hogy küzdött-nem megy neki a játék de szerintem egyszerűen "szétfaultolták" ahogy a gyűrűre nézett.
Varga:ha nem is dobott pontot nagyon fontos eleme volt a győzelemnek és remélem az is marad.

Lefújás után az Ultra Fanatic-tól láthattunk egy fellőtt izét ami a levegőben szétpukkadt és színes izék hullottak szanaszét.Nekem nagyon tetszett!

Let's Go Klíma!

Isiah Thomas Creative Commons License 2002.10.21 0 0 6927
Meg a nov.2-ai diadalból!!
Előzmény: albamama (6925)
Isiah Thomas Creative Commons License 2002.10.21 0 0 6926
gp= gólpassz
h= szerintem sportszerűtlen hiba
Előzmény: progress (6924)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!