Lassan nekünk, a természetet tisztelő és védő túrázóknak (akik nem mellesleg quad-dal járnak) kell szégyenkeznünk : a saját fajtánk miatt.
http://index.hu/politika/bulvar/motbukk1119/
Önszabályozást is végrehajtunk - ha kell, és ha lesz partner benne. Na ehhez várom itten a segítségeket...
off: jól sejtettem; egy olyan figura ne akarjon nekem segíteni, aki képtelen helyesen írni, csak a kibaszott motorjának a típusát. Egyébként nem hisztiztem, csak bosszant ez az abszolút nem környezettudatos magatartás.
Miért nem a flaszteren vagizol a haverok előtt a Havannán? A mókusok úgysem értékelik, milyen frankó quad-od van, csak megrémülnek a zajtól. Vagy ez a cél? Kötve hiszem.
túl van már beszélve ez az egész. a jogszabályok alapján egyértelmű hova nem lehet kvaddal menni. mondom, itt rajtatok múlik a dolog, hogy a közösséget hogyan tudjátok megszervezni illetve hogy azt hogy tudjátok megszervezni hogy elegendő hely legyen erre a hobbira. abból senki nem fog engedni, hogy védett területekre rendszeresen bejárhasson bárki kvaddal. (márpedig a hegyvidéki erdők döntő többsége ilyen). úgyhogy ezen a téren nincs kompromisszumra lehetőség ha ennek ellenkezőjét akarjátok és a jogszabályokat is be akarjátok tartani. a többi engem meg nem igazán érdekel, mivel magával a tevékenységgel semmi bajom, nekem annyi a fontos hogy az erdők csendje maradjon meg :)
ha téged nem érdekelnek a jogszabályok akkor ez a topik neked érdektelen, mivel te nem tartod be őket, ergo nem tartozol a kutya által említett normális kvados társaságba.
én nem vagyok zöld, sőt. az hogy a természetet az ember védi a lehető legtöbb civilizációs ártalomtól az nem ideológia kérdése, hanem minden normális embernek alapvető.
egyébként meg itt nincs min kompromisszumot kötni, a szabályozás adott, nektek kell kitalálni, hogy az adott keretek között hogyan tudjátok a hobbitokat a szabályok betartásával és a lehető legjobb keretek között űzni. ez egy rétegprobléma, és a társadalom nem kvadozó 99%-át a megoldás nem fogja érdekelni, csak az, hogy az őt védő szabályok be legyenek tartva. ez sajnos egy ilyen dolog.
Nagyobb gond, hogy itt vélt/valós sérelmek célzottan intézhetők felénk, jól behatárolható célcsoport felé.
Ha ez "elfogy" még akár párbeszéd is kialakulhat, de továbbra is tartom reggeli záró gondolatomat : kővel dobáljuk a napot.
Aki sár-hülye, az nem is olvassa ezt - a többi meg helyettük kap. Ha feleannyi GYAKORLATI dolog jönne a 'zöldek' oldaláról, mint amennyit mi beterjesztettünk, már Ok lenne. Hátha egyszer ez is eljön.