Azér', drága lelkem, mert nemvoltálképesaztanyomorultSPACEbillentyűtlegalábbnéha csapkodni. Örülj, hogy egyáltalán megjelenítette, és nem lettél kitilva 3 hónapra a fórumból! :-))
Jót röhögtem a tippeden, de szerintem Belferának jojózni fog tőle a szeme, főleg, ha ez a példa ragadós lesz. Elképzelem, hogy napokig nem mozdul el a monitor elől, próbálja kisilabizálni, hogy a különböző humoros elnevezések melyik csapatot is rejtik, azután a nyakára tekeri a telefonzsinórt... :-)))
Titkon reménykedtem, hátha Zorán (Kmezics) visszatér, de végül is csak Zorán jött, vagyis megnyugodhatok. Látatlanban mondom, hogy Rasidnál biztos százszor jobb lesz.
Gyorsan tippelek is:
Vadszéklet-Sörösök –13
Vár vár vár …-OLAJOLÉOLÉOLÉ –5 (abccolúte papírforma, a sztárunk 30/18-at vág:))))
Kecsófalva-Piros fekete testvérek –6
Dombesz-ZTE Heraklith :) -9
Tejipar-Sugárfertőzöttek :)))) –14
Szöveccség csapata, akinekmindigmindenmeccsetelcsalnakabírók,merthanemmegynekika játékakkorisodafújnak, megolyanhazaipályátkaptakszombatonis, hogyihajj,hiábamondjákhogynáluktöbbeniskipontozódtakengemnemlehetbecsapnimegnagygáborisbennevanaszöveccccségbenosztezéisnekikfújnakmeglegnagyobbmaffiaazalbacompmegmégszerentséjükisvótmekifogtákMagyarországlegjobbedzőjét :)))))-Szegény, a bírók miatt teljesen alárendelt szerepet jácccó falkó: -9
Körmendiek, mit szólnátok hozzá, ha vasárnap érkezne egy kis szolnoki szupport Toromanékat biztatni???…Ha rábólintotok, nagyon szívesen átmennénk, persze csak akkor, ha meccs közben segítetek szidni az Albát !!! :))) (a meccsetek vasárnap fél hatkor lesz, ugye??) Avass már vett kék fehér Alba sálat, azt majd lehet jól taposni, rugdosni, köpködni, lehányni, égetni…:))))) Kicsit felemás a helyzet, mert a Kecsó nekem szimpi, tehát monggyuk én ellenük semmiképpen sem szurkolnék, de mellettetek igen ! Ha nem válaszoltok, akkor is megyünk…:)))) TÉK TÉK TÉK….
Olaj az Isten
Picsku materi
UI: Sporti, szerintem Pajában nincs annyi leader vér mint Stojanban, azért Ivko egy maffiózó, ne felejtsd el. De tény, hogy kell egy vezető, talán nálunk ő annyiban felel meg ennek a posztnak mint nálatok Bojan, vagy Debrében Lee...
Még valami: Egy számomra nagyon kedves sor az új edzőnk nyilatkozatából:
"Még a szegedi mérkőzésről azt szeretném elmondani, hogy jó volt látni, hogy a szolnoki csapatot milyen nagy számú szurkolótábor kísérte el idegenbe, sokat segítettek a győzelemben. "
HAjrá olaj, nagyon fontos az a szombati össznépi? Nem lenne nekünk fontosabb dolgunk??? :)
Komolyan mondom én mindjárt tényleg meghalok az Olajért, vagy belehalok az olajba, vagy itt fulladok meg az Olajban, vagy mit tudom én de kurva jó olajosnak lenni...:))))))))))
Há' jól mongya az Avass! Ahogy gondolom mindenki érzékeli nagy az EUfória és lelkesedés a szolnoki kocsmások körében, úgyhogy Bazsy, leszünk egypáran szombaton az tuti! És a nagy szurkolásban biztos alaposan megszomjazunk majd:)
Azért az nem teljesen így van, hogy a Pavlo csinál mindent!
Ő segít a pályán, űzi hajtja a többi játékost, magyarul most Ő a vezér! Majdnem minden csapatban van egy ilyen játékos, illetve kellene, hogy legyen! Pl: Kaposváron Ivkovics. Felnéz rá a többi játékos, és a rutinnja miatt, nagyjából elfogadják az utasításokat!
Most az új edzőnél mindenki tiszta lappal indul. Beszéltem az egyik informátorommal, aki kint volt az edzésen, ráadásul Ő maga is edző. Azt mondta, hogy nagyon kemény az edzés, mindenki maximálisan betartja az edzői utasításokat, nagy tudású edző, a szerb vér azért benne is ott mocorog, már készülnek a figurák, új taktika, szóval sokkal nagyobb az esélyünk, hogy mi nyerünk nov 2.-án, mint mondjuk 2 héttel ezelőtt!!! 3000 néző várható! Ígérem jó hangulat lesz!!!
Valószínű, hogy nem marad az amerikain, mert az edzőnek inkább a brusztolósabb, erősebb és magasabb Skorpiókirály kell.
Hajrá Olaj!!!
A hétvégi meccshez annyit, hogy az új kedvencem: De Gray!!!!! Nagyon Bírom a csávót. Szerintem jobb, mint a Jackson. Emírt nagyon sajnálom. Nem való Dombóvárra.
Engem megint kihagytál! 19.-edik vagyok. (River) És Fodor Geri nem is játszott a hétvégén, pedig a kezdőmbe van jelölve. Azért, hogy mások ne kerülhessenek ilyen helyzetbe, javasolnám, hogyha bárki megtud valamit a saját csapata háza tájáról (valaki megsérült, eltiltották, kirúgták stb.) azt írja meg itt, hogy még tudjunk változtatni a csapatunkon.
Ma remélhetőleg meglesz az ASE 1.nemzetközi sikere, vagy legalábbis ne kapjunk ki nagyon.
Ronnie fejlődik, jó lenne, ha a tripladobásokat gyakorolná ezerrel. Kicsit gyorsabb is lehetne a srác. Terribá mellett azért szerintem kell a cserepadra.
Nem tudom, észrevettétek-e, de az Álomcsapat játékban az élen álló Günther Team nevű együttes kezdő ötösében négy légiós szerepel.
Ez hogyan lehet? Nem az volt a szabály, hogy max. három lehet?
Hello HajráOlaj
Családi okok, mi?! Vigyázz, igazolatlan lesz!!! :-)))
Sajna a cégnél le vagyok tiltva az itt megadott postafiókról, mindjárt küldök egy emilt Neked, légyszi oda címezd legközelebb az infókat (az előzőt is küldheted, ha még aktuális!).
hájbrájen
ui-féle:
OAzIs, szerinted, egy divat belefér a "legjobb szurkolói ötösbe"??? Bocainak max. csak a törülközőt adogathatom! :-)
Hajrá Olaj tavaly azért nyertetek itt mert sokkal több délszláv játékosotok volt.Sajnos most kevesebb.Különben már elkezdődött egy jó széria:Szolnok - Kaposvári Rákóczi 0:1 :o)))hüye magyar foci...
A távolság nem lehet akadály,különben is Dunaföldvárnál kikötöd a kormányt és alhatsz Kecskemétig olyan egyenes a út.