Keresés

Részletes keresés

Avass Creative Commons License 2002.10.29 0 0 7259
Még mielőtt valaki ráharapna. Nem piszkálodásképpen említettem a fehérváriakat, egyszerűen nektek van a legjobb szemetek a szerb stílus "sötét oldalának" kiszűrésére (hogy egy kis Jedi-elemet is belekeverjünk a dologba).
Azért remélem szombaton velünk lesz az erő! :-)))

Hajrá OLAJ!

Előzmény: Avass (7257)
_Bazsy_ Creative Commons License 2002.10.29 0 0 7258
Bocai az lehet,hogy nem volt semmi hazavezetni de el kell árulnom,hogy jogsim sincs! :o)))
Na de komolyan a lámpa után kb.50m-re lakik barátnőm-oda mentem.Az egész alig volt több mint 500méter! :o)
Előzmény: Bocai (7205)
Avass Creative Commons License 2002.10.29 0 0 7257
Báne kezdte? Pedig nem is szolnoki! :-)) Ügyesen csinálhatja, nekem eddig (a korábban említett esetet leszámítva) nem tünt fel a dolog (mármint, hogy általában Ő kezdi a kakaskodást) és úgy látszik az Albás kollégáknak sem, mert nem említették a nevét a Fehérváron "persona non grata"-k illusztris társaságában.
Ja, köszi a véleményt, nem sűrűn látni, hogy valaki a saját csapatának játékosáról mondjon kevésbé hízelgőt. Talán megindultunk az objektivitás rögös útján?

Visockas-nak tényleg furcsa mozgása volt, ezért sokan gúnyolódtak rajta (nem itt a topicban). Én nem tettem, úgy tudom, hogy a fura mozgás egy súlyos betegségnek volt "köszönhető", állítólag izomsorvadása van a srácnak. :-(
Egyébként fénykorában nagyon tudott a litván, Feribá mesélte, hogy egy kevésbé ismert litván kosaras, bizonyos Arvydas Romas Sabonis is elismeréssel nyilatkozott róla!

Előzmény: gyurma__ (7256)
gyurma__ Creative Commons License 2002.10.28 0 0 7256
En megitelesem szerint a Dzunics kezdi a kakaskodast. Szombaton is latvanyosan orult a kosaranak ugy , hogy kozben a Pavlovicsot nezte (egyszer meg a Meresszel tette ugyanezt)valami "lehet/lehetett" koztuk , mert latszik, hogy nem szivlelik egymast. Sajnalom, hogy ezt kell irnom de tobbsegeben a Dzunics miatt alakulnak ki konfliktusok (lasd:tavaly Alba -Kaposvar)
Hajra Kaposvar
Előzmény: Avass (7211)
LETSGO Creative Commons License 2002.10.28 0 0 7255
Üdv mindenkinek!
Bizom benne hogy a csapat átérzi a szombati meccs fontosságát,és megkettőzött erővel fognak küzdeni.
Paja majd elmondja a légiósoknak miért is különösen fontos számunkra/szukolóknak/ez a derby.
Harcra fel! HAJRÁ OLAJ!!!
Santoro Creative Commons License 2002.10.28 0 0 7254
Belferának

Előzmény: belfera (7238)
jani0625 Creative Commons License 2002.10.28 0 0 7253
Sziasztok!

Vazsi! Köszi a tudósítást.
Csarnok:
Nem tudom hogy sírjak vagy örüljek, hogy kis csarnok majdnem full vagy nagy csarnok és kong az ürességtől.Bár idővel megtellhet csak ahhoz még kell pár évtized.Na mindegy , általában türelmes ember hírében állok.
Úgy érzem hogy a csapat az utóbbi évek legnagyobb szarában van. Sztem is kezd kicsúszni az irányítás Zsoldos kezéből, ahogy Sutyinál is volt csak nála 3év után nem fél év után. Azért én még bízok a Zsoldos Bandiban és remélem meghálálja a csapattal együtt. Alexe amúgy sérülten játszott. Eakert haza kéne küldeni mert nem elég hogy nem dob elég pontot még lepattanót se szed eleget.(átlag4 körül) Pankárra nem lehet pontdobásnál számítani, Heinle nem tud védekezni, Lacika se a régi, Dénes Gabinek több önbizalom kéne és a többi cserének meg játéklehetőség.Alexe pedig nem bírja ki a csapatban.Csak vitázik nem játszik csapatjátékot.Nagy a Gáz.
Talán lesz jobb.

HARCOLJATOK ÉRTÜNK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

vazsi Creative Commons License 2002.10.28 0 0 7252
Szia Belfera!
Sok szombathelyit ismerek, akik azért nem járnak meccsre, mert nem akarnak nyomorogni, se nem végigállni egy meccset. Szerintem kétezres átlagnézőszámot azért produkálnánk. Persze ez még messze nem haladja meg a körmendi 3500-asat :)
Előzmény: belfera (7250)
vazsi Creative Commons License 2002.10.28 0 0 7251
Büntetődobásban a Falco ötösei verhetetlenek. lásd Kaka Seggelila vagy Tarle. Bár a Niksának volt legalább diplomája és vette a fáradtságot, hogy egy nyarat szánjon rá és megtanulta, de a mozdulat... :)
Előzmény: Törölt nick (7248)
belfera Creative Commons License 2002.10.28 0 0 7250
"Jánosi György gyermek-, ifjúsági és sportminiszter tette tiszteletét nemrég Szombathelyen. A politikus látogatása nem titkoltan kampánycélokat szolgált, ám a miniszternek arra is maradt ideje, hogy Vas megye sportéletével ismerkedjen, valamint egy rögtönzött fórumon találkozzon a megyeszékhely sportvezetőivel. "A kormány a tervek szerint a következő két évben több száz millió forintos támogatást nyújt egy Szombathelyen, a Sugár utcai sporttelepen megépítendő multifunkcionális csarnok kivitelezésének elkezdéséhez. Reményeink szerint az új létesítményben kulturális rendezvények éppen úgy otthonra találhatnának, mint a nagy tömegeket vonzó Falco KC kosárlabdacsapata” – mondta bevezetőjében Jánosi."

A nagy tömegeket vonzó Falco KC kosárlabdacsapata?????? :-))
Talán a Körmend elleni meccsükre gondolt? :-))

Olaj az Isten Creative Commons License 2002.10.28 0 0 7247

Á, már megszoktam, hogy a szolnokiakat mindig negatívan diszkriminálják...:)) Azért kösz, hogy utánajártál. Igy legalább lesz mire fogni a rossz helyezést...:))

Belfera! Egy forduló után mennyi idődbe telik a tippek összesítése? Néha már komolyan sajnállak, meggondoltad Te mit veszel a nyakadba??? :))

Üdv. (az ajándékodon amit majd év végén fox kapni még gondolkodom...:)))

Olaj az Isten

Előzmény: saabee (7246)
saabee Creative Commons License 2002.10.28 0 0 7246
Azt nem tudom miért van,de az 5. fordulóra még nem kaptál pontot... (????)
Előzmény: Olaj az Isten (7217)
Fishtax Creative Commons License 2002.10.28 0 0 7245
(Legegyszerűbb, ha megnézed ennek az oldalnak a "Forrás"-át - azaz azt a "Nézetet", ami azt mutatja, milyen html és egyéb kódok eredményezték az oldal grafikai megjelenését, Netscape-ben Ctrl+U-val, és azt hiszem, IE-ben is -, megkeresed egy olyan hozzászólásomat, ami mindkét kritériumnak megfelel - mondjuk a 7203-ast - és a szövegből kimásolod a "sablont".

fish)

Pöri Creative Commons License 2002.10.28 0 0 7244
Mégegyszer!:-)))

< img src=A kép cime >

A zárójeleknél nincs space!!!

Előzmény: Pöri (7242)
Santoro Creative Commons License 2002.10.28 0 0 7243
Pöri Creative Commons License 2002.10.28 0 0 7242
Képet:

Az img és az src között space!!!De az egyenlőség jel után nincs!És sehol máshol se!

A többit már elfelejtettem!:-))))))))

belfera Creative Commons License 2002.10.28 0 0 7241
Ha már szóbakerült a bíráskodás, akkor nem lehet kihagyni a Hartyáni "nemzetközi bohóc" Zsolt - Bognár "2 méterről nem tudok megítélni egy esetet, 15-ről viszont igen" Tibor páros kecskeméti ténykedését, akikkel nagyon szívesen kielemezném a mérkőzésről készült tévéfelvételt. A - számunkra győztes (!!!) - meccs után oda is sétáltam a zsűriazstalhoz, és átnyújtottam a "szürkéknek" 2 db kétforintost, mondván ennyit ért a mai teljesítményük - illetve ennyit sem, de sajnos két egyforintos nem volt nálam. Mire Vipera felvetette, hogy tud visszaadni. :-)) (Legalább humorérzéke van, ha már kosármeccset vezetni nem tud.) Az eddigi 5 fordulóban egyedül a Bodnár-Benczúr kettős nyújtott elfogadható teljesítményt, a többi meccsünkön katasztrofális, oda-vissza hülyeségekkel tarkított fújkálás folyt - a soproni győzelmünkkor Földházival közösen bemutatott produkciója sem nyerte el a tetszésem, kedves Péter. :-) (Egyébként Bazsy VP-nek címzett sorain legalább annyira meglepődtem, mint amikor Feribá tavaly elküldte a picskuba Czigl-Airt)
Siess már a tanfolyam elvégzésével, saabee! :-))))
Előzmény: _Bazsy_ (7200)
Olaj az Isten Creative Commons License 2002.10.28 0 0 7240

Te beszélsz vakegér??? Úgy verlek egyegyben hogy piros fekete sállal bekötöm a szemem meg adok 10 pont előnyt...:)...Te, bírók szégyene...:))még úgyis sima lenne, 15-ből nem jönnél ki...

Előzmény: Hajrá Olaj (7237)
Isiah Thomas Creative Commons License 2002.10.28 0 0 7239
Szolnokon én inkább a közönség segítségét kérném.

Előzmény: Hajrá Olaj (7237)
belfera Creative Commons License 2002.10.28 0 0 7238
Gyorsan-gyorsan, valaki válaszoljon Gabcinak!!!! :-)))
Kép beszúrásának mikéntje mellett engem, mint analfabélát a következő dolgok érdekelnének még:
- dőlt, vastag, színes, stb. betűk létrehozása
- link beszúrása á la Fish
Kérném a hozzáértőktől a használati útmutatót.
Előzmény: Gabci456 (7174)
Hajrá Olaj Creative Commons License 2002.10.28 0 0 7237
Mi van nokedlik, de nagy a szátok! :-)))
Ha meg a gyűrű elé kerültök, mindjárt telefonos segítséget kértek! Ha-ha-ha!
Előzmény: Olaj az Isten (7236)
Olaj az Isten Creative Commons License 2002.10.28 0 0 7236
Kávézol. Albamama kedvéért...:)
Előzmény: Olaj az Isten (7235)
Olaj az Isten Creative Commons License 2002.10.28 0 0 7235

Ritkán hibázok...:)

Tudod elég unalmas ott fenn a levegőben, sokszor már tényleg azt hiszem, hogy most akkor örökre itt maradok vagy mi? :) Te kávézól? Én szivarozni szoktam, de a vége már annak is hót uncsi! :)

Cicát a válogatottba!!! :)))

Üdv.

Előzmény: Isiah Thomas (7233)
Santoro Creative Commons License 2002.10.28 0 0 7234
Ezzel teljesen egyetértek. Rossz volt nézni,
de hogy be is dobta az már k*va idegesítő is volt:)))
Előzmény: csaby1 (7232)
Isiah Thomas Creative Commons License 2002.10.28 0 0 7233
Ezek a dobások be is mennek?
vagy csak eldobod, mert így én is tudok dobni, hogy mindezt megcsinálom, sőt közben iszok egy kávét ballal. Persze az igazsághoz hozzátartozik hogy így mindössze 34%-kal dobok.

Nincs szmájli, mert ez komoly!

Előzmény: Olaj az Isten (7231)
csaby1 Creative Commons License 2002.10.28 0 0 7232
A "legdurvább" utánozhatatlan dobómozdulata meg szerintem a jó öreg Visockas-nak volt. Valahonnan a melkasától eresztette el, és 80%-át bevágta. Lehet, hogy én vagyok béna, de nekem így még életembe nem sikerült bedobnom semmit.
Előzmény: vazsi (7230)
Olaj az Isten Creative Commons License 2002.10.28 0 0 7231

Igen, egy kicsit tényleg Pajás a dobásom, tehát, én is amikor felugrok, akkor hosszú mpercekig elidőzöm a levegőben, mindig megvárom, míg a többiek leesnek, ezalatt elgondolkodok az élet nagy dolgain, majd 2-3 mp alatt eldöntöm, hogy ballal vagy jobbal vállalom el a dobást (mindkét kezem egyformán jól tudom használni), miután elhatároztam magam (van amikor először jobbal akarom elvállalni, majd közben meggondolom magam, ez általában megint plusz két-három mpet vesz el)és mielőtt eleresztem általában még megtekerem a derekam körül a lasztit, mint Shannon a büntetődobásnál.

Ehhez kb. 2-3 méter súlypontemelkedés szükségeltetik...Szóval tényleg kevesen tudjuk...:)))

Előzmény: vazsi (7230)
vazsi Creative Commons License 2002.10.28 0 0 7230
Olaj az Isten megelőzött. Ő tényleg szebben dob :)

Sporttárs: lehet, hogy a Müzlit érte egy két attrocitás (én nem vettem észre, de lehet, hogy a lila gőz miatt), de könyörgöm + 30-nál, úriember az ilyen? A Theiszet nem szereti a Stefi, vagy miért játszatta ilyen keveset?

Előzmény: vazsi (7228)
Feribá04 Creative Commons License 2002.10.28 0 0 7229
Vityának szerintem nem volt rossza technikája, de Andrusáé tényleg brutál. :)))
Előzmény: Isiah Thomas (7227)
vazsi Creative Commons License 2002.10.28 0 0 7228
Pavlovicsot dobását birom én is. Felugrik, megáll a levegőben (fingom nincs miben kapaszkodik ott fent) megvárja míg mindenki leesik, aztán szotty. Alexe szerintem kurva nagy játékos lett volna, ha van benne egy kis alázat. írassuk be egy estire, az érettségi lehet, hogy sokat segítene a stílusán. A Palján kívül még egy ember van, aki ilyen gyönyörűen dob, az én vagyok, de ezt már nem láthatjátok :)
Előzmény: _Bazsy_ (7224)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!