Keresés

Részletes keresés

Willie Creative Commons License 2002.10.29 0 0 7331
Mivel szivos munkaval sikerult magam lejjebb kuzdenem ezert ujra kiserletet teszek az utolso hely megszerzesere.

Atomerőmű SE--Univer KSE +10
Marc-Körmend--Sole-Szedeák +13
Falco KC-Szombathely--Kaposvári Klíma-Vill -3
MOL Szolnok--Albacomp +8
ZTE KK--Debreceni Vadkakasok -6
Soproni Ászok--DVMSE +5

Willie

jani0625 Creative Commons License 2002.10.29 0 0 7330
Paks- Kecsómét +21
Körmend- Szeged +12
Falco- Kaposvár +1 Valamit érzek a levegőben!(Csak azt nem merem leírni!)
Szolnok -Alba +7
Zte-Debrő +10
Sopron-Dombóvár +4(igaz a döntetlen jobb lenne , nehogy beérjenek minket! : ( )
Előzmény: Olaj az Isten (7328)
saabee Creative Commons License 2002.10.29 0 0 7329
A félidőben:43-33 IDE!!!
Állítólag nagyon megy!

/info: by Tomas/

Hajrá ASE!

Olaj az Isten Creative Commons License 2002.10.29 0 0 7328
Kedves Belfera! Szíves figyelmedbe ajánlom tippjeimet:

Atomerőmű SE-Univer KSE +19 (Madison még mindig nincs, és egyszer volt Budán ööö izé Szombathelyen kutyavásár...:)

Marc-Körmend-Sole-Szedeák +9 Úgy néz ki, hogy a Szegeddel csak a Falco nem bírt.

Falco KC-Szombathely-Kaposvári Klíma-Vill -9 Ezt a Szombathelyet most nagyon kevesen nem vernék meg. Pl. ha most mi mennénk hozzájuk, akkor tuti,hogy szívnánk :). Lesz ez még így se :)

MOL Szolnok-Albacomp +3 Csak beírtam valamit,abszolút nem vagyok képben a két csapattal, úgyhogy tök mindegy melyik nyer :)

ZTE KK-Debreceni Vadkakasok +7 Cseranics McClendon sokadszorra

Soproni Ászok-DVMSE +8 Parker meg Glisovics játéka meghatározó lesz, főleg ha Karcsi is melléjük társul...

Előzmény: LD (7327)
LD Creative Commons License 2002.10.29 0 0 7327
Atomerőmű SE--Univer KSE +23
Marc-Körmend--Sole-Szedeák +7
Falco KC-Szombathely--Kaposvári Klíma-Vill -12
MOL Szolnok--Albacomp -4
ZTE KK--Debreceni Vadkakasok +9
Soproni Ászok--DVMSE +13
Olaj az Isten Creative Commons License 2002.10.29 0 0 7326

Gondolom azokat a történeteket ugyse akarod elmesélni...:((((

Sterbenz edző: inkább a szakmai felkészültségére lennék kiváncsi, ezzel kapcsolatban éri a legtöbb kritika, de én még egy albás edzést sem láttam, úgyhogy erről inkább nem nyilatkozom. Ha a meccseken jól cserél, akkor már jobb mint mondjuk Rasid. Hozzátartozik, hogy szerintem pl. a Kecsó elleni meccseteken is indokolatlanul pihentette Theiszt, Boros pedig nem volt jobb nála, már csak azért sem, mert McDaniel az ő kezéből vette ki a labdát többször is, még ha nem is teljesen szabályosan. Ha jól emlékszem rögtön azután hozta le, hogy bevágott egy triplát, néztem is a szomszédomra nagy értetlen szemekkel (az jól megy: mármint az értetlenül nézés :)))

Üdv.
OAZIS

Előzmény: Törölt nick (7324)
Olaj az Isten Creative Commons License 2002.10.29 0 0 7323

Biza volt róla szó, hogy Paja az Albacompba megy, NG hívta is telefonon nem egyszer. Maradjunk ennyiben.

Az amcsi center papírjai rendben lesznek talán hétvégére, de egyáltalán nem biztos, hogy jobban járunk ha ő játszik, bár Vilcinskasnak még mindig nincs rendben a lába, és csak a Jóisten tudja, mikor javul meg. Ha megjavul egyáltalán...

Már többször is feltűnt, hogy S.L. indokolatlanul sokat pihenteti (SZERINTEM) Theiszt, aki egyébként nekem nagyon szimpatikus pléjör. Ezt azért nem gyakran lehet hallani Tőlem, hogy fehérvári játékost dícsérek, de Kecskeméten pozitívan csalódtam a jó előre színésznek beharangozott Moseleyban is. Tulajdonképpen akkor kit is utálok a csapatotokban??? :)))

Valakit majd csak találok! :)

Cső !

Előzmény: Törölt nick (7322)
hizuko Creative Commons License 2002.10.29 0 0 7321
üdv mindenkinek!

A hétvégén Szolnokon szerintem a meccs végkimenetelének kulcsa Lapov játéka! A hangulat biztos fantasztikus lesz (ahogy a legtöbb Olaj-Alba meccsen). Egyébként Lapovot még "tuningolhatja" is majd a hangulat! Sajna, akárhogy is fáj végignézve a játékosokat szerintem a Fehérvári keret jelenleg erősebb, de ez semmit nem jelent mert egy Olaj-Alba meccsen nincs olyan hogy, ez az esélyes, vagy az az esélyes...
Remélhetőleg a szolnoki légiósok tisztába vannak azzal, hogy mit jelent ez a meccs a szurkolóknak és küzdeni fognak! Szoros kis mérkőzés várható, biztos lesznek "kemény" jelenetek, de szerintebb sportszerübb lesz mint a tavalyiak. Hiányzik a "szerb virtus" az Olajból (itt csak a küzdésre és harciaságra gondolok). Persze ezeket a fiúkat is bele lehet hajszolni a győzelembe! A lényeg, hogy igazi rangadóhoz méltó meccset lássunk!HAZAI GYŐZELEMMEL!

Más: Sajnálatos dolog, de végignézve az országos televíziók műsorrendjét, nem igazán foglalkoznak a második legnépszerübb sportággal...

saabee Creative Commons License 2002.10.29 0 0 7320
Ami még a 7N nem vó't!Tippel&:

Atomerőmű SE--Univer KSE +27
Marc-Körmend--Sole-Szedeák +11
Falco KC-Szombathely--Kaposvári Klíma-Vill -8
MOL Szolnok--Albacomp -7
ZTE KK--Debreceni Vadkakasok +3
Soproni Ászok--DVMSE -4

saabee Creative Commons License 2002.10.29 0 0 7319
Azér' köszi a infókat!
Előzmény: pepy (7279)
rik-027 Creative Commons License 2002.10.29 0 0 7318
erösen off:
Olaj az Isten Creative Commons License 2002.10.29 0 0 7317

Gondoltam utánaszámolok Belferának, hátha le tudom buktatni, de nem sikerült. Jól számol!

Ennyi, köszi Belfera

UI: Fehérváriaknak nem baj ha néha egy kicsit elnézed...:)))

Előzmény: Avass (7314)
oilboys Creative Commons License 2002.10.29 0 0 7316
Avass!

Majd ha kell szakmai tanács, akkor csak szólj, nagyon ki vagyok gyúrva most ebben a témában...

csabesz

oilboys Creative Commons License 2002.10.29 0 0 7315
A Klíma címerhez egy kérdés:

Vajon melyik városban készítik a kaposvári szurkolók sálját???

Én tudom a választ, és ti???

Üdv:csabesz

Szombaton sajna nem tudok menni a nagy derbire, lévén dupla gyermekáldás volt mifelénk, így sajnos két szaros pelenka mellől fogok üvölteni:

HAJRÁ OLAJ! HAJRÁ OLAJ!

OILBOYS FOREVER!!!

Avass Creative Commons License 2002.10.29 0 0 7314
Magyarázat 4.
A Klíma Vill vezetősége a Walt Disney Stúdiót kérte fel a logo megtervezésére. Éppen akkoriban készült ott a "Szabaditsátok ki Willyt" népszerű mozi. Egy fordítási hiba folytán (hiába, nehéz nyelv lenni magyar) a Disney-sek azt hitték, a klímások szereplőválogatáshoz kérnek támpontot, és ezt küldték.
Előzmény: rik-027 (7301)
Avass Creative Commons License 2002.10.29 0 0 7313
Magyarázat 3.
Ez a logo egy kevéssé ismert Van Gogh kép reprodukciója, "Egy pajkos delfin naranccsal" című olajfestményé (25x47 cm, a legutóbbi londoni aukción 3,5 M USD-ért kelt el, egy szaudi milliomos magángyüjteményébe került. Bin Lada nagy becsben tartja a képet, otthon, a tyúkólban talált neki méltó helyet).
Mint tudjuk, a nagy holland festő sajnálatos balesetben elveszítette egyik fülét. Róla szól Laár András "Fületlen fiú" című - nyugodtan mondhatjuk - örökbecsű klasszikusa. Laár András - meg nem erősített források szerint - igen kedveli Kaposvárt. No, innen a párhuzam.
rik-027 Creative Commons License 2002.10.29 0 0 7312
Hát kedves Avass kollega ehhez mar nem tudok mit hozzafüzni, asszem igazad lehet. :-))
Előzmény: Avass (7309)
Avass Creative Commons License 2002.10.29 0 0 7311
...és ha esetleg kialszanak a fények megint (vagyis elromlik az a fránya világítás), akkor zúghat a "sötét Szolnok" szavalókórus, megint.
Előzmény: andrej11 (7307)
Isiah Thomas Creative Commons License 2002.10.29 0 0 7310
Én a nyolcvanas években tagja voltam egy delfin őrsnek, de nem volt ilyen jó a logónk:))
Avass Creative Commons License 2002.10.29 0 0 7309
...sokáig úgy volt, hogy az ámbrás cet nyer, innen származik a kaposvári szurkerek kedvenc slágere, a "mi vagyunk a legnagyobbak, hej, hej" kezdetű nóta.

Magyarázat 2.
Ha a kabalaállatok valóban annyira hasonlítanak a valódi megfelelőjükre, mint a már említett Olaj-pelikán, akkor ez a delfinnek látszó tárgy tulajdonképpen egy barnamedvének álcázott partizán amint éppen beszivárgást hajt végre a német állásokba, hátulról a kukák felől. Ez a szimbólum a délvidéki kapcsolatra utal.

Előzmény: Avass (7305)
Isiah Thomas Creative Commons License 2002.10.29 0 0 7308
Leütötted a labdát:)
Előzmény: pepy (7297)
andrej11 Creative Commons License 2002.10.29 0 0 7307
Gondolom tele lesz a csarnok Szolnokon! A hangulat jó lesz, már amikor a szolnoki közönség szurkolni és nem utálkozni fog. Remélem nem az utóbbi lesz többségben.
Izgalmas meccset várok, szoros végeredménnyel. Az első igazán komoly meccsünk idegenben. Ha nyugodtan tudunk játszani, akkor nyerhetünk. Az igazi vesztenivalója a Szolnoknak lesz, nem nekünk. Ha nyerünk, akkor leszakadnak. Nyernünk kell! Szerintem idén jobbak vagyunk a Szolnoknál, viszont a hazai pálya sokat számit. Kérdés, hogy a külföldi játékosaink hogyan viselik majd el a gyűlöletet, ami fogadja majd őket. Ha Lapov hozza a formáját, és az egyik amerikaink kifog egy jó napot, akkor rendben lesz a meccs.
Hajrá Alba! Lélekben vagy személyesen (még nem tudom) a csapattal leszünk!
Előzmény: Törölt nick (7281)
rik-027 Creative Commons License 2002.10.29 0 0 7306
:-))))))

tetszik az ertekeles. Mondjuk inkabb delfin, mint narancs... :0)

Avass Creative Commons License 2002.10.29 0 0 7305
Logikus, azonmód levezetem:
A többi, szóba jöhető kabalaállat, amelyik ugrándozik, vagy szárnyal (lásd: pelikán - állítólag ez akar lenni az olaj címerében) már elkelt, az egyiptomi ugróegér nem vállalta, az ámbrás cet meg nem fért volna el Simon mezén, különben is, annyi festék a világon sincs...
Mol Szolnok Fun Creative Commons License 2002.10.29 0 0 7304
Akarom mondani ezt az alkotó gondolta miközben a kreatív terven "szarakodott".....:)))
Előzmény: Mol Szolnok Fun (7302)
albamama Creative Commons License 2002.10.29 0 0 7303
piros négyzet : KA
zöld kör : POS
kék háromszög : VÁR

a mégegyszerre nem tudom a választ

:-B

Előzmény: rik-027 (7300)
Mol Szolnok Fun Creative Commons License 2002.10.29 0 0 7302
De(e)lfin-gottam magam..........:O))))))
rik-027 Creative Commons License 2002.10.29 0 0 7301
na megegyszer:
Előzmény: rik-027 (7300)
rik-027 Creative Commons License 2002.10.29 0 0 7300
csak erdekessegkent: ezt a bundesliga frizut a nemetek ugy hivjak,hogy vo-ku-hi-la (ejtsd:fokuhila) vorne kurz, hinter lang. Szerintem eleg viccesen hangzik, ezert gondoltam megosztom veletek.

Más:
Meg tudna nekem valaki magyarazni miert ez a logonk?

Előzmény: vazsi (7298)
rik-027 Creative Commons License 2002.10.29 0 0 7299
na, en vasarnap ültem le egy sörre, aztan tegnap nem tudtam bemenni dolgozni, csúnya vege lett... Mostanaban nem kivanok berugni.
Előzmény: Isiah Thomas (7296)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!