Keresés

Részletes keresés

rik-027 Creative Commons License 2002.10.30 0 0 7391
ja, a DK-t valahogy könnyebb emeszteni mint pl a kaposkosaron a 10 különfele forumot egyenkent 10-20 hozzaszolas meg nem is olan sokszinü a dolog mint itt.
Előzmény: Feribá04 (7388)
kwest Creative Commons License 2002.10.30 0 0 7390
Na végre megtaláltam.

Benetton Treviso-Cibona +16
Trieste-Krka +6
Zalgiris-Union Olimpija +14
ASVEL Villeurbanne-Cska +6
Benetton Treviso-Fabriano +23
Cibona Zagreb-Krka +4
Le Mans-ASVEL Villeurbanne -11
Lietuvas Rytas-Zalgiris +2

interman Creative Commons License 2002.10.30 0 0 7389
Én megmondtam.:)
Előzmény: Feribá04 (7381)
Feribá04 Creative Commons License 2002.10.30 0 0 7388
Nem járok egy ideje más site-ra (sőt legtöbbször ide sem) és nemhogy a tieteket, hanem még az új ASE honlapot sem láttam.
Előzmény: rik-027 (7387)
rik-027 Creative Commons License 2002.10.30 0 0 7387
Feribá04!

benéztél a kaposkosárra is?

KáeFCé Creative Commons License 2002.10.30 0 0 7386
Isiah Thomas: azért tegyük hozzá, hogy O'Neal nélkül voltak, így nem nagy meglepetés, hogy kikaptak...
G_e_r_y Creative Commons License 2002.10.30 0 0 7385
Ezt a saját kosárba dobott középtávoli(!!!) tempót én is olvastam!

Szolnokiak!

Senki se volt kinn azon a női meccsen????

A mai meccsre mindkét csapatunknak sok sikert kivánok, remélem mindkettő biztosan győz. Hiába mondjuk magunknak évről-évre, hogy egyre jobb a bajnokságunk, csak ezek a meccsek döntik ezt el!!

Szóval hajrá albacomp, hajrá kaposvár!! (de csak ma, így is nehéz volt kimondani:)))

Feribá04 Creative Commons License 2002.10.30 0 0 7384
De ha már a legeknél tartunk:

NBA alapszakasz: Wilt Chamberlain 100 pont (és a meccs még félbe is szakadt)
NBA playoff: Michael Jordan 61
Jugoszlávia: Drazsen Petrovics 80/39
Magyaroszág: Gulyás Róbert 68

Ki tud ilyen rekordokat? Szerintem ezek tök érdekesek.
Charles Oakley-nak pl. volt egy meccsen 36 (!!!) lepattanója.

Feribá04 Creative Commons License 2002.10.30 0 0 7383
Úgy emlékszem 4 triplát dobott, de ez közel sem biztos. Akkor éppen Szhelyen voltam a Falco-ASE meccsen (1-el leszoptunk :((() és sok derék körmendi (akik nem jutottak el Szolnokra) "természetesen" kijött szurkolni nekünk. Amikor meghallották a nagy hírt már nem is érdekelte őket a mi meccsünk. Ez a Dumancsics-os csapat volt, amit Gellér irányított. Nálatok az a bazi ügyetlen nagydarab néger volt a center. Látod a nevére már én sem emlékszem, illetve gondolkodni kéne. Áhh megvan Foster (Mitch?). Nem sok köze volt a játékhoz, de hajtott rendesen.
Előzmény: Santoro (7380)
G_e_r_y Creative Commons License 2002.10.30 0 0 7382
Üdv új egerszegi kolléga! (már majdnem azt irtam, hogy testvér, hát egy körmenditől hülyén vette volna ki)

Nisavic játéka engem is nagyon lenyűgözött a körmendi örökrangadón, bár éppen akkor dobta a legtöbb pontot eddig ha jól tudom. Viszont nekem se a dobóteljesítménye, hanem a klasszikus irányítójátéka jött be nagyon.

nem tudom ki hogy van vele, de engem speciel nagyon meglepett a Krka trieste-i győzelme, márcsak azért is mert az olasz bajnokság (jelenlegi) dobogósáról van szó. Sajna Báder Marci pont nélkül maradt.

Feribá04 Creative Commons License 2002.10.30 0 0 7381
Igazad van tényleg a Honvédnak vágta (kicsit elgondolkodtam....).
Előzmény: interman (7377)
Santoro Creative Commons License 2002.10.30 0 0 7380
Én arra emlékszem mikor Madison dobott 55 -öt Szolnokon:((

Feribá a per mennyi volt?
Ez nem volt olyan régen biztos tudod:))

Előzmény: Feribá04 (7376)
Isiah Thomas Creative Commons License 2002.10.30 0 0 7379
Húú...

Most élesztettek újra...

Monggy má' valamit... (Rodman abban az évben hagyta ott a Detroitot, ha jól emlékszem, talán még Laimbeer is játszott?!)

Előzmény: interman (7377)
Avass Creative Commons License 2002.10.30 0 0 7378
Interman, hidd el, Feribá "jól emlékszik". Pepynek igaza van, tényleg félelmetes, mit meg nem jegyez a kosárlabda területén (is?). Én meg a nevekkel is hadilábon állok néha, kedves ...öööö....izé... :-))
Előzmény: Feribá04 (7376)
interman Creative Commons License 2002.10.30 0 0 7377
Akkor hadd fájdítsam a szived: én láttam játszani, sőt volt, hogy pár méterre voltam tőle, még 93-ban egy Bullets-Pistons meccsen. Nagy élmény volt!

Azzal tisztában vagyok, hogy nem túl jó a cseresorunk, a bajnoki cím ezért(is) necces. (Amúgy a túl széles kispad is lehet hátrány. Pl. Amikor a döntőben kikaptunk az Olajtól, tulajdonképpen 10 azonos képességű játékosunk volt. Talán a szolnokiak nem sértődnek meg, ha azt mondom, hogy akkor nekünk (papíron) erősebb csapatunk volt.) Szóval majd meglátjuk.

Hát igen Szolnokon nem az év meccsét játszottuk, de talán pont ezek az izzadós győzelmek billenthetik a mérleget az alapszakasz végén.

Attól azért nem féltem soha sem, hogy kiesik a ZTE, épp a hagyományok és az utánpótlás miatt. Az pedig természetes, hogy vannak hullámvölgyek elsősorban generáció- és (sajnos) szponzorváltás idején, csak a miénk kicsit kezdett hosszúra nyúlni. Emlékezzetek, amikor Körmenden bedobták a mélybe a Csicsáék korosztályát: volt egypár szar évük. Utána viszont annál jobbak lettek. Sajnáltam is kicsit, hogy a Zetében a Simon Balázs meg a Kámi nem játszhatott annyit, épp az erősebb keret miatt. Persze azért ők is elég jó játékosok lettek....))
Volt egy hasonló hullámvölgy Zegen is amikor a Farkas, Bodrogi, Földesi, korosztály el kezdett öregedni illetve Farek esetében meghülyülni.

Egyébként szerintem a Paks hamarosan összeszedi magát, szóval tényleg örülök, hogy túl vagyunk rajtuk.

Előzmény: Isiah Thomas (7370)
Feribá04 Creative Commons License 2002.10.30 0 0 7376
"Emlékszem egyszer a Honvéd ellen 53/27 pontot szórt Bp.-en."
Ha jól emlékszem a MAFC-nak, de 55-öt.
Ez tuti!!!
Előzmény: interman (7366)
csaby1 Creative Commons License 2002.10.30 0 0 7375
Üdv Interman!!

Jó az elemzésed. Egy valami sántít szerintem, hogy azt mondtad, hogy csont nélkül benne lesztek a 4-ben. Hát szerintem ez azért annyira most nem biztos. Ez nem azt jelenti, hogy gyengének tartanám a ZTE-t, csak ott van még egy Kaposvár, egy Alba, egy Debrecen, megy ASE, egy Olaj (nehogy Avassék megsértődjenek) stb., aki erre pályázik.
Meglátjuk, mindenesetre jó, hogy van még egy jó csapat.

A paksiakra meg azért ne haragudj, mert a skac "kicsit" tudatlan volt. Tényleg vannak jópáran, akik 2-3 éve járnak meccsre. Mondjuk én is csak 5 éve.

Szóval ha megverünk titeket a döntőben, akkor én már nem leszek elkeseredve.

Hajrá ASE!!

oilboys Creative Commons License 2002.10.30 0 0 7374
Tippjeim:

MTE-Szegeöd +16 ( végre elsül Rudi keze...)

Paks-Köcskemöt +5

filkó-kvár -10 ( mindegy mennyivel csak szopjon a falkó)

OLAJKA-albakompót +7 ( MÁMA ITTEN GYŐZNI KELL!!!!!)

ZTE-Debrecen +9 ( idegenben gyér a Kakas a Zte-nek)

Szopron-Dombóvár +8 ( Egy halimics nem csinál nyarat...)

Üdv: csabesz

Ja még valami!

Igaz hogy női meccsen történt a dolog- sportban olvastam- hogy a Szolnoki Hibbert nevű játékos a saját gyűrűjébe hintett egy duplát...

Tud valaki pontos infót??

_Bazsy_ Creative Commons License 2002.10.30 0 0 7373
albamama elnézést kívánok: jav. erősebb
Előzmény: _Bazsy_ (7368)
Isiah Thomas Creative Commons License 2002.10.30 0 0 7372
Sorry. minden=mindenidők
Előzmény: Isiah Thomas (7370)
Mol Szolnok Fun Creative Commons License 2002.10.30 0 0 7371
Hi Interman! Üdv. a fedélzeten!

Régebben írtam, hogy nagyon hiányzik egy jó ZTE a magyar ffi. kosár NBI-ből. Most megkaptuk az arcunkba....:(((. A cseresor miatt plekis, hogy bajnokok legyetek.

Nisavics: Ha láttad volna Szolnokon játszani akkor nem lennél tőle ennyire elragadtatva. Attól függetlenül mostanában tényleg megy a csávónak.

Isiah Thomas Creative Commons License 2002.10.30 0 0 7370
Hello Interman,

Nagyon a szívemhez szóltál ezzel a Nisavics-Thomas hasonlattal, habár ez azért sántít mint mondjuk egy MészárosZalán-JohnStocton párosítás:)

De ha valaki már ismeri Isiah játékát (aki nálam minden legjobb 1-ese volt) az már rossz ember nem lehet.

Mivel sajnos láttam az Olaj-ZTE meccset, egy kicsike véleményt tudnék is formálni a mostani Zetéről. De aznap annyira sz**ul játszottak, hogy biztos csalóka lenne az ítéletem. Azon a hétvégén, Közép-Európában a ZTE-nél rosszabbul csak az Olaj játszott. (ez nem tuti infó, csak sejtés)

Avass Creative Commons License 2002.10.30 0 0 7369
Hello Interman, üdv a kocsmában!
Örülök, hogy erősíted az (egyik) ősi rivális táborát, Adam-14 mellett (és még asszem van egy Zegi, bocsi nem ugrik be a név). Remélem nyáron Ti is össze tudtok már hozni egy csapatot a (remélem) elkövetkezendő topictornára.
"volt e már a ZTE az első négyben" He-he. Hát igen, az utóbbi néhány évben finoman szólva nem brillíroztatok, annál nagyobb öröm számomra, hogy a csapat nem követte - hogy más példát ne említsek - a Honvédot.
A csapatról írt értékelésseddel egyetértek, Nisavic-ot csak egyszer (ellenünk) láttam játszani és tetszett (mármint a játéka) csak azért nincs benne az álomcsapatomban (sokat agyaltam rajta) mert IBM-ben vannak eredményesebb védők, külön irányítóposzt pedig nincs (valszeg akkor Ő nyert volna nálam is).
A szezon előtti értékelésekben azért sokan megemlítették a ZTE-t, nekem a Debrő sokkalta nagyobb meglepi (mi pl. 3x elfenekeltük Őket a felkészülés alatt, jó 2x Leetlenek voltak). Most viszont szárnyalnak (nekik sem semmi ellenfeleik voltak!) éppen ezért lesz érdekes ez a forduló.
Egyelőre ennyi, remélem még sokszor olvashatunk Tőled ilyen "hosszúakat" (itt ennek úgyis hagyományai vannak :-)))

...addig is: Hajrá OLAJ!!

_Bazsy_ Creative Commons License 2002.10.30 0 0 7368
Szasz Interman!

Korrekt volt a véleményed de van még jó pár csapat amelyik még bejuthat a 4-be és van több csapat is akiknek erőssebb a cseresora mint a Zetének.
Szerintem igazából majd akkor lehet értéket mérni ha játszotok az Albával,a Kaposvárral.Attől függetlenül,hogy nagyon-nagyon jó a Zete szerencsés volt a sorsolásotok is.Egy akkor elég rossz szériában levő Pakssal és Szolnokkal játszhattatok.Jó időben voltatok jó helyen de az igaz,hogy megérdemelten győztetek.

Üdv!

Let's Go Klíma!
Szegény Leverkusen... vagy nem...

rik-027 Creative Commons License 2002.10.30 0 0 7367
szeva interman.

hat ami engem illet egyaltalan nem zavartal, söt inkabb szeretem az ilyen hozzaszolasokat elolvasni, van bennük tanulsag. szerintem erdekeseket irtal (en kb 5 eve jarok meccsre) szal volt benne nekem uj.

üdv a drukkerkocsmaban!

interman Creative Commons License 2002.10.30 0 0 7366
Sziasztok.
Ma rábukkantam eme topicra és mivel nagy fan vagyok és teccik a kultúrált hangnem ezért gondoltam írok.
Akkor először is vigyünk egy kis Zetés hangot is a fórumba, hisz ahogy visszaolvastam eddig kis csapatomnem múltjának, jelenének és remélhetőleg jövőjének megfelelően van itt képviselve. Néhány kósza gondolat az előző pár száz hozzászóláshoz.
1. Dobi. Hát ő '91 ben már messze volt a fénykorától, a mai kosárlabdában valszeg nem lenne A csoportos kosaras. Hihetetlen dobókészsége mellé nagyon gyenge védekezés társult. Ennek ellenére akkoriban az egyik legponterősebb magyar játékos volt és a csapat sokat köszönhetett neki. Emlékszem egyszer a Honvéd ellen 53/27 pontot szórt Bp.-en.
2. Egerszegi kezdőötös. Legtöbben a Cseranics-Mcclendon párosról beszélnek, akik valóban az egyik legjobb centerpáros jelenleg, Czigler-Sitku mellett. Talán mert még kevesen látták kevés szó esik harmadik légiósunkról, Zoran Nisavicsról, aki szerintem Dzunics óta a legjobb külföldi Egerszegen. Elképesztően jó irányitó, emellett nagyon ponterős is, sokkal jobban megéreznénk a hiányát, mint bárkiét a csapatból. Megkockáztatom (elfogultság ide vagy oda) Mo.-n jelenleg ő a legjobb IRÁNYÍTÓ. A szó klasszikus értelmében, tehát nem úgy, hogy felhozza a labdát és ad pár passzt meg szerez néhány labdát, hanem ahogy a nagykönyvben megvan írva. Kicsit, és elnézést a párhuzamért, úgy játszik, mint anno Isiah Thomas. Mellesleg tavaly az év játékosának választották Jugoszláviában. Ja, emellett (eddig legalábbis), hiányoznak a kakaskodások és alattomos faultok amelyek oly sok délszláv kosarasra jellemzőek. Remélem, hogy tartósan képes így játszani és ezek a meccsek nem valami kiugró nem megismételhető periódus részei. Látható teljesen belevagyok esve a játékába, de ez legyen bocsánatos bűn. Nem írtam még a Kámiról, aki sokak által nem elismert játékos, nos talán nincsenek olyan képességei egy-egyben, mint generációja néhány más játékosának (elsősorban Simonra, Csicsára, Fodorékra gondolok)és kicsit darabosnak tűnik néha a játéka, de fejben-higgadtságban, passzolásban és lepattanózásban szerintem jobb náluk. Emellett pedig az egyik legjobb kezű magyar játékos. Bencze Tomit nem kell bemutatni, asszem jót tett neki, hogy hazajött, szerintem lényegesen jobban játszik, mint a tavalyi szezonban Kaposváron. Túl van a csúcson, de elsősorban védekezésben és tricákban a kilencvenes évek közepét idézi.
3. Cseresor. Messze nem túl izmos, de nem rossz, hisz hálistennek Lazicsnak a csapatjáték a fixa ideája, ezért a kispadon lévő játékosok is elég jól pe tudnak illeszkedni egy gördülékeny csapatjátékba. Mészáros Ricsi egyébként egy nagyon jó 6.-ik ember, de ha végre tudná hozni ami benne van, akkor egyenértékű játékos lenne Kámánnal. A Kiscsaplárt és a jó öreg Polstert nem kell bemutatni, nem zsonglőrök, de epizódszerepekre ők is jók. Gáspár jó lesz, nagyon tehetséges, csak kicsit nagy volt az arca tavaly. Idén sokkal jobban muzsikál, idővel akár válogatott is lehet. A nagyszívű körmendit, Szájer Józsit pedig mindenki ismeri, mindenki tudja, hogy mire képes.

Szóval jó csapatunk van végre ismét. Sokkal jobb annál, mint azt sokan gondolták a bajnokság előtt és ha a hétvége két rangadóján a hazai csapatok nyernek, akkor egyedül vezetjük majd a tabellát. Ez szerintem olyan dolog amire senki sem számitott, de ugyanakkor megérdemelt. ( lenne) Azt szintén nem szabad elfelejteni, hogy ellentétben az Albacompal, nekünk eddig minden meccsünk értékmérő volt. Papiron a mostani DMVSE elleni meccs volt az első könnyebb, de hát Dombóváron sem egyszerű nyerni. A tavalyi első négyet eddig megvertük.
LAssan befejezem ám az ömlengést, csak ezeket ki kellett irnom magamból, mert olyan jól esik három-négy év böjt után. (Pl. két éve amikor végzős voltam Pécsen egy társaságban kosárlabdáról beszélgettünk és egy paksi srác megkérdezte tőlem, hogy volt e már a ZTE az első négyben. Persze ő azok közül került ki, aki a Paks megerősödtével kezdettel el meccsre járni, és ezért kérdezett ilyen hülyeségeket, ugyhogy megbocsátottam neki, és nem mondtam, hogy ti még fel se jutottatok, amikor mi már bajnokok voltunk. De az ilyen esetek és főleg az hogy a csapat nem meghatározó eleme a bajnokságnak, meglehetősen szarul estek.)

Na akkor összegzek: szerintem a Zete csontnélkül bejut a 4-be, onnan meg ugye akármi lehet. A kezdőötösünk bombaerős, de a kispad nem olyan hosszú, mint néhány riválisnál. Ennek ellenére, akár bajnokok is lehetünk, ha elkerülnek minket a sérülések. Bocs, ha valakit nem érdekelt vagy ha hosszú volt.

Előzmény: pepy (7361)
Jay-X Creative Commons License 2002.10.30 0 0 7365
Körmend- Szeged +21
Paks-Kecskemet +12
Falco-Kaposvár -8
Szolnok-Alba +1
ZTE-Debrecen +6
Sopron-Dombovar -4
vazsi Creative Commons License 2002.10.30 0 0 7364
Körmend- Szeged +14
Paks-Kecskemet +17
Falco-Kaposvár +6
Szolnok-Alba -4
ZTE-Debrecen +7
Sopron-Dombovar +7
Előzmény: Isiah Thomas (7359)
csaby1 Creative Commons License 2002.10.30 0 0 7363
pepy!!

Nekem is kell jegy, 3 is. Gondolom lesz valamilyen formában egy nagyobb csomag nálad, vagy a Micusnál, nem?

Summa summárum, tudni szeretném, hogy kit hívjak, ha jegyet akarok venni.

Köszi:

Csabi

Fishtax Creative Commons License 2002.10.30 0 0 7362
A hunbasket-ről tájékozódom, ott pár nappal ezelőtt még nem találtam az időpontokat (be is írtam a topikba, hogy aki tudja, megoszthatná), most azon próbálok ügyeskedni, hogyan is kellene lejutni Pestről, aztán a meccs után vissza!
Lefelé még csak megy egy IC, amivel kényelmesen ott vagyok, de a Szhely-Bp viszonylatra az egyik megoldás egy este fél kilenckor induló és reggel fél hétre érkező, öt átszállással tarkított rémálom (összidő 10ó18p 228km-en), a másik egy negyed négykor (addig kocsmatúra Szhelyen) startoló, fél nyolckor érkező, mindössze két átszállással nehezített, 4ó18p-es hajnali kéjutazás. :-)

fish

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!