Keresés

Részletes keresés

Bocai Creative Commons License 2002.10.31 0 0 7453
Tippli:
Atomerőmü--Kecskemét +28
Körmend--Szeged +11
Falco--Kaposvár +6 (Hollóházi Lacika, éla-éla-ó:))
Olaj--Albacomp +5 (ami biztos nem lesz: Lapov (-), hacsak Brian...)
Zalaegerszeg (laza szeg rege)--Debröi Sok Vad Kaka +11 (centerben Gémes rém gyenge és Bukva sejó igazán)
Sopron--Dombóvár(bordó MÁV) +8 (Két éve ez majdnem Olaj vót, nem Ászok)
borost Creative Commons License 2002.10.31 0 0 7452
Azért valószínűleg ő sem nyerte volna egyedül meg a meccset!
Előzmény: progress (7443)
olajka91 Creative Commons License 2002.10.31 0 0 7450
Sziasztok!
ZTE-Kakash11
Olaj-Alba h7
ASE-Univer h18
Sopron -Dombóvár h9
MTE-Szeged h14

Falco-Kaposvár v15
Hajrá olaj forever!

Előzmény: Hajrá Olaj (7447)
Isiah Thomas Creative Commons License 2002.10.31 0 0 7449
A ZTE-Manchester meccs előtt, amikor a jegyért sorban állt a nép, riportok voltak a szurkolókkal.

És volt egy-két (magyar) f@sz aki, a Manchesternek szurkolt azon a meccsen.
Az ilyen f@szokat még aznap kitoloncoltam volna az országból, hogy menjenek a ku@@@ @@@jukba.

Bocs a stílusért, de akkor a TV előtt 10 percig csak ilyet tudtam mondani

Előzmény: Avass (7448)
Avass Creative Commons License 2002.10.31 0 0 7448
Szia Pistike
Először is, szeretnék gratulálni az Albának és a Kaposvárnak, a nagyszerű győzelmekhez. Nem hiszem, hogy van olyan épeszű magyar ember, aki ne a magyar csapatoknak szurkoljon egy nemzetközi meccsen (persze, tudom hogy van :-((((, itt a fórumon azonban egyáltalán nem ez a jellemző - mint ahogy, úgy láttam neked is ez a véleményed).

Nagy vonalakban igazad van, persze. Én szeretném azonban eltolni a hangsúlyt arról, hogy mennyire "rossz" egy ilyen rangadó (már az utálkozást leszámítva, mert az nekem sem tetszik). Inkább azzal értek egyet, hogy az a legrosszabb, hogy egy ilyen nemzetközi meccsre nem kíváncsi a nép. Legyen MINDÍG telt ház!
Az pedig szerintem egyáltalán nem baj, ha
"sok a pszichológia" egy meccsben. Ha sokat számít az, hogy "mennyire spannolja fel magát az egyik csapat, és mennyire a másik. Plusz a közönség hatása." Ezek az elemek hozzátartoznak mondjuk egy bajnoki döntő hangulatához, az igazán tétre menő meccsek ilyen hangulatban szoktak eltelni, ha valamelyik csapat igazán nagy eredményt akar elérni, akkor ilyen körülmények közt is helyt kell állnia. Egy Final Four-ban (magyar szereplővel? - álmodik a gyomor :-)) ott már a sok jó ellenfél ellen sokat számít a gárda mentális ereje. Erre is fel kell készülni.

Előzmény: be-st (7431)
Hajrá Olaj Creative Commons License 2002.10.31 0 0 7447
ZTE-Debrecen +9

Olaj-Albacomp +5

ASE-Univer +12

Sopron-Dombóvár +7

Körmend-Szeged +11

Falco-Kaposvár +1

HAJRÁ OLAJ!!!

Előzmény: ZOLCSI (7439)
Artúr Doki Creative Commons License 2002.10.31 0 0 7446
Gratula mind2 magyar egyletnek a németveréshez(remélem ez ma is folytatódik az Üllőin!)!
Sajnos az ASE nem került össze német csapattal.:))
HAJRÁ ASE!!!
Előzmény: Törölt nick (7444)
G_e_r_y Creative Commons License 2002.10.31 0 0 7445
Szeretnék csatlakozni, nagy gratuláció a két tegnapi győztes férficsapatnak, meg persze a győztes nőknek is. Remélem mindkét csapat továbbjut a csoportjából, és határ a csillagos ég!!!

Kálmán nagy valószínűség szerint jáccik szombaton a Kaposvár ellen, hogy cáfoljak is, ezzel tessék kalkulálni. Magam sem tudom még a tippjeimet, legalább 3 meccsen gondolkodom, az első hely nagy teher :)))

Törölt nick Creative Commons License 2002.10.31 0 0 7444
Gratulálok a kaposvári legénységnek, le a kalappal előttük, ez szenzációs teljesítmény illetve eredmény!
Egy valamit megjegyeznék, ha mi csak 7-tel kaptunk ki a somogyiaktól, akkor az azt jelenti, hogy mi jobbak vagyunk mint a Leverkusen! :-)))

HAJRÁ OLAJ!!!

Előzmény: _Bazsy_ (7437)
progress Creative Commons License 2002.10.31 0 0 7443
Én is kint voltam a tegnap esti Kaposvár Leverkusen meccsen. Tényleg jól játszott a csapat. Számomra különösen megdöbbentő volt, hogy Jackson a sérülése ellenére, ami azért jelentősen látható volt a mozgásán (bemelegítéskor kb. 15 centiméterre ugrott fel dobásnál) ilyen eredményesen tudott játszani. Az öreg Ivko pedig etette a nála sokkal jobb felépítésű és magasabb fiatal centereket.

Az eredmény értékeléséhez hozzá kell azonban tenni, hogy a németek legjobbja betegség miatt nem játszott.

Bocai Creative Commons License 2002.10.31 0 0 7442
be-st, teljesen egyetértek a véleményeddel ami a tegnapi meccs fontosságát illeti. Ez az igazán értékmérö a magyar csapatok számára s ezért örömteli hogy a Kaposvár is gyözni tudott. Lapov hülyét csinált tegnap este a nagy darab német centerböl, Steinbach vagy mi a szösz volt a neve. Egyetlen megjegyzés még, szerencsésebb lenne ha nem ösi ellenséget írnál hanem ellenfelet, biztos bérletes vagy ezért nem láttad mi van a jegyetek hátoldalára nyomtatva.
Summázva jó kis napja volt tegnap a magyar csapatoknak, csak a soproni lányok hasaltak el duplán, de öket meg nem kell félteni hogy nem köszörülik ki a csorbát.
Előzmény: be-st (7431)
gyurma__ Creative Commons License 2002.10.31 0 0 7441
Tegnap csodalatos volt a csapat es vegre a kozonseg is. Ennel jobban nem hiszem , hogy tudunk jatszani, de ez a jatek sokmindenre eleg lenne. Igy tovabb Hajrá kaposvar
gyurma__ Creative Commons License 2002.10.31 0 0 7440
A szezon első nemzetközi kupamérkőzésére készülődött a kaposvári együttes. A csapattal melegített Frank Altron Jackson is, aki bokasérülése után természetesen még nem teljes értékű így a kezdőötösben nemis kapott helyet. Fülöp helyett pedig Tömösváry került a tízes keretbe. A német gárdában is akadt egy hiányzó az amerikai John Best személyében. A leverkuseniek legjobbja megfázással és torokbántalmakkal küzd. Mint mondta, inkább a szombati bajnokira szeretne felépülni.

A vártnál némiképp kevesebb néző előtt kezdődött az összecsapás. Szőke nyitóbüntetőire Wucherer és Greene válaszolt azonnal. Amint azt várni lehetett igen nagy iramot diktáltak a németek, elsősorban a honosított Greene volt elemében. Dzunics két triplájával 12-12-nél egyenlítettek a hazaiak, sőt Szőke hármasa a vezetést jelentette! A somogyiak meg is nyerték az első negyedet a fizikális és magassági fölényben lévő vendégek ellen. A folytatásban is fej-fejmellett haladtak a csapatok, aztán Dzunics és Ivkovics révén 9 ponttal (38-29) lépett meg a a Klíma-Vill. Hatalmas üdvrivalgás kísérte Jackson pályára lépését. Két kaposvári eladott labda után szemvillanás alatt felzárkóztak a leverkuseniek. Aztán a lábát fájlaló Jackson beemelt 8 pontot, De Gray pedig csodálatosan szerelt. A szünet előtt a reklamáló Fox kapott technikait, így a hazaiak megnyugtató előnnyel térhettek pihenőre. Greene frissessége lendített a Leverkusen együttesén, de a vezetést Dzunics triplája szavtolta. Arra talán senki sem számított a meccs előtt, hogy Filipovics közeli találatai után 69-49-et is mutat majd az eredményjelző. Ivkovics sokadszor kergette őrületbe Pleugert, Jackson pedig valósággal a felhők között dolgozott. A németeknél Wucherer igyekezett, az ő révén került 20 alá a Bayer. Az eufórikus hangulatban kosarazó kaposváriak azonban szebbnél szebb megoldásokkal szórakoztatták a tomboló közönséget. A 100. pontot Ivkovics szerezte, a Dzunics légpasszát pedig DeGray segítette gyűrűbe. A végjátékra zónára váltott a német gárda, de a kiválóan dobó kaposváriak ellen ez sem volt gyógyír.

Kaposvár, városi sportcsarnok, 1200 néző. Vezette: Saros (finn), Schimko (orosz).

Kaposvári Klíma-Vill KK: Simon (12/3), Dzunics (31/18), Szőke (10/6), De Gray (9), Ivkovics (29). Csere: Jackson (18/6), Varga R. (-), Filipovics (6). Vezetőedző: Goran Miljkovics.

TSV Bayer Giants Leverkusen: Geib (6), Greene (24), Wucherer (25/6), Schultze (12/6), Fox (13). Csere: Pleuger (4), Weber (2), Malbeck (-), Kovacev (-). Vezetőedző: Heimo Förster.

Az eredmény alakulása: 3. perc: (4-5), 6. perc: (17-15), 11. perc: (30-26), 16. perc: (43-33), 22. perc: (60-42), 27. perc: (79-61), 36. perc: (98-76).

Kipontozódott: De Gray (a 37. percben).

Jók: Simon, Ivkovics, De Gray, Jackson, Szőke illetve, Wucherer, Greene.

Goran Miljkovics: - A mérkőzés a kosárlabda kiváló propagandája volt. Köszönöm a közönségünk fantasztikus buzdítását és ezúttal is csak dicsérni tudom játékosaim hozzáállását.

Heimo Förster: - Ez szégyen!

ZOLCSI Creative Commons License 2002.10.31 0 0 7439
ZTE-Debrecen +7
Olaj-Albacomp +3
ASE-Univer +23
Sopron-Dombóvár +12
Körmend-Szeged +18
Falco-Kaposvár -12
gyurma__ Creative Commons License 2002.10.31 0 0 7438
ZTE - Debrecen H7
OLAJ - Albacomp H7
Atomerőmű - Univer H23
Sopron - Dombóvár H7
Körmend - Szeged H22
Falco - Kaposvár V8

Hajrá kaposvar

_Bazsy_ Creative Commons License 2002.10.31 0 0 7437
Szasztok!

Kaposvár-Leverkusen 115:86

Azt a jó...ez hihetetlen volt!
Most lehet,hogy nagyképű kaposvári hozzászólás lesz. :o)
Az a véleményem,hogy ez a csapat jobb mint a két évvel ezelőtti.
Egyszerűen szinte minden bement.Régen láttam már ilyennek a csapatot-talán a Paks elleni bajnoki döntőkön.Olyan volt mintha el lettek volna szálva a fiúk és szinte önkívületben játszottak.
Bane megint 30fölött...6 tripla,fáradhatatlan játék."Nincs öreg játékos..." :o) Már nem tudok róla több jót írni-hihetetlen volt.
Stole amit föltett az szinte minden bement pedig akkora emberek fogták... volt 2-3 Vilcinskasnál is nagyobb faszi a 'Kusenben.Fizikálisan a németek úgy néztek ki mint valami testépítő válogatott.
Siminél megint jó helyen volt a laszti,a gyors indításoknál nem volt ellenfele.
Ronnie megint szívből és látványosan játszott,a lepattanói és blokkjai megint nagyon kellettek,paksiasan szólva úgy felmegy mint a lift.
Szikó többet hibázott de nagyon hajtott,nála jobb cserét és helyettesítőt nem találnánk.
A-train Franky:azt hittem,hogy nem játszik mert melegítéskor langyosan mozgott erre behozza
Finánc és szórja a pontokat,dobja a triplát,szedi a lepattanókat,és gyors az indításoknál.Hát ha még egészséges is lenne...
Gordan a kedvencem!Szív-lélek játék.
Bobo hozta a szokásos jó iránytójátékát.

A szurkolás és a meccs utáni ünneplés hatalmas volt!A németek meccs után kb.10percig csak sasoltak,hogy mi van-mi van!1200ember felállva ünnepelt.Biztos lesz valami a tv-ben is belőle mert kint láttam az rtl klábbot és az emkettőt is.Ha valaki tudja,hogy mikor lesz valami összefoglaló az szóljon.

Pacsi

Isiah Thomas Creative Commons License 2002.10.31 0 0 7436
Szép nagy munka, de Keleten most a Detroit lesz a bajnok!:)) (remélem)
Előzmény: Törölt nick (7417)
Gabci456 Creative Commons License 2002.10.31 0 0 7435
Szasztok.

ZTE - Debrecen +11
OLAJ - Albacomp +12
Atomerőmű - Univer +28
Sopron - Dombóvár +11
Körmend - Szeged +16
Falco - Kaposvár +2

HAJRÁ OLAJ!
GINA, Goddess of a Sad Man

U-U-U-U-U-U

belfera Creative Commons License 2002.10.31 0 0 7434
"Úriember biztosra nem fogad" - de legalább elolvashatná pontosan a kérdést. Legtöbb blokk EGY MECCSEN - nem pedig átlagban.
Előzmény: be-st (7432)
káró katona Creative Commons License 2002.10.31 0 0 7433
Ja, bocs csak most vettem észre!
Javítanék, ha még nem késő, -12-re.
Csak nehogy megbánjam...:)))
Előzmény: belfera (7429)
be-st Creative Commons License 2002.10.31 0 0 7432
Üdv!
Úriember biztosra nem fogad, de ez nem is biztos:
Forrás:http://www.hunbasket.hu/20002001/ferfi_rang_0001.rtf
Blokkolt labdák
Játékos neve (Csapata) blokk mérk. átlag
1. Czigler László (Atomerômû) 57 22 2.59
2. Rucker. Guy (Debrecen) 48 22 2.18
(tovább nem formázgatom)

Amiért nem biztos, mert azt írja a hunbasket, hogy ez az alapszakasz után. A végén a fene tudja. De nem hinném, hogy más, mint aki az első 2-ben volt.

Üdv
Pistike

Előzmény: belfera (7428)
be-st Creative Commons License 2002.10.30 0 0 7431
Üdv! - bocs, most látom, baromi hosszú lett

Albacomp - Würzburg 79-67

A 12 pont alapján akár még szoros is lehetne, de sima meccs volt. Nagyon jók vagyunk. Lehet, hogy Szolnokon kikapunk (én nem hinném, de sose lehet tudni, erről majd később), de akkor is nagyon jók vagyunk.
Úgy kezdődött, hogy 0-5, aztán 2-7, hadd higgyék a germánok, hogy sima ügy lesz nekik ez itt egy közép-európai kis faluban. Oszt innen beindult a csapat. Az első negyed vége 22-12 ide. A második negyed döntetlen, a félidő 40-30. Aztán a harmadikat szokás szerint megint alaposan nyerjük, és a negyedik már formalitás, belefér a szintén szokásos vereség, összességében a végére marad 12 a negyedik negyed előtti 19-ből.
És megint a szokásos (hál'Istennek az idén eddig szokásos) koreográfia: Lapov szuper, dob 15-20-sok pontot, és többen a csapatból 10-15 pont körül, szóval csapatjáték. Ahogy az edzők szokták mondani egy nyertes meccs után, én, egy mezei szurkoló is ezt mondom: nem akarok kiemelni senkit, a csapat volt jó. És az eddig látottak alapján ez így is marad. Akkor meg: továbbjutás a csoportból, és bajnoki cím úgy "mellesleg". Na ne higgyétek, hogy ez egy fanatikus szurkoló kötelező derűlátása, aki emléxik néhai beírásaimra, emlékezhet arra is, hogy nagyon mesze vagyok a fanatikusoktól. Egyszerűen ez egy nyerő csapat. Persze még tévedhetek, és éghetünk nagyot, de erre nem sok esélyt látok.
Az elmúlt néhányszáz hozzászólásra gondolva teljesen hülyének tűnhet, amit most írok, de kíváncsi vagyok, mi lesz rá a reakció: én ezt a meccset vártam már szeptember óta, és sokkal jobban érdekelt, hogy itt mit játszunk, mint hogy mit játszunk Szolnokon. A szombati meccs nem annyira szól a kosárlabdáról, mint ez. A szombatiban sok a pszichológia. Hogy mennyire spannolja fel magát az egyik csapat, és mennyire a másik. Plusz a közönség hatása. Asszem nem kell ragoznom, Szolnokon és nálunk is tudjuk, hogy a szombati meccs (szerintem sajnos) nem egy átlagos meccs, ahol az számít, ki a jobb. (Én szeretném, ha rövidesen ez is olyan meccs lenne, ahol CSAK az számít.) Na ehhez képest óriási csalódás volt, hogy nem zsúfolt ház volt, hanem alig-alig. Ezt a helyi média és a csapat marketingért felelős embereinek hibájának (is) tartom. Ugyanis vegyük már észre, hogy egy sokkal, de sokkal nagyobb eredményekkel rendelkező bajnokság képviselője járt nálunk, és ez fontosabb, mint ha a magyar bajnokság akárhányadik helyezettje jött volna. (Na ennyit arról, hogy divatszurkoló, stb.: sajnos asszem az egész országban így van ez: kevesebben kíváncsiak egy nemzetközi meccsre, főleg, ha az egy sorozat első meccse, és rohadtul nem számít az, hogy milyen csapat jön, mint ha a kárpát-medencei ősellenség érkezik. SAJNOS.)
Na jóvanmá' abbahagyom.
Ja, még valami: tudom, hogy nem egy világverő csapatot vertünk meg, hanem a német bajnokság középcsapatát, de: ezt egy nálunk sokkal előbbre járó kosárlabdaszínvonalú ország sporújságja is írni fogja. Na ez kell nekünk. Sokkal inkább, mint a szerb-nemszerb vita akár Williams-Pavlovics, akár más szereplőkkel. Meg kell verni más országok csapatait is. És még valami: ezért remélem itthon sem bántanak józanabbak: ha úgy alakul(na), ezért akár a Szolnoknak is szurkolnék. Sose értettem azokat, akik magyar csapat ellen képesek szurkolni egy magyar-nemmagyar meccsen. Ha 1x mán ide születtem, meg hát itttten lakom, akkor mér kéne már morciznom, ha egy magyar csapaat, legyen az Szolnok, vagy Markotabödöge, nyer. Tudom, ezt senki sem kérdezte, és lehet, hogy senki nem kétli itt ezen a fórumon, csak jólesett mondani. Mert úgy tapasztaltam, ez nem természetes mindenütt. Pedig szvsz. annak kéne lenni. Annak ellenére, hogy messzebb vagyok a nacionalista nézetektől, mint Makó ... Új-Zélandtól.

Hajrá magyarok!lHajrá Fehérvár!
Üdv
Pistike - azért szombaton is nyerni fogunk ám!!!

Ui.(szólt a kismalac): sporttárs: lehet, hogy az angol a hivatalos, de: vier, fünf, sechs, sieben, acht, neun, zehn, elf, zwölf, a többi hosszú - ha már kedveskedni akarunk - bocs :-)

belfera Creative Commons License 2002.10.30 0 0 7430
Az Euroliga honlapján interjút készítettek "egy új sztárral", Dávid Kornéllal. Elolvasható ITT

belfera Creative Commons License 2002.10.30 0 0 7429
Valóban ennyivel jobb lenne a Kaposvár a Falconál??? :-)
Előzmény: káró katona (7424)
belfera Creative Commons License 2002.10.30 0 0 7428
Hali Interman!

Üdv a topicban - nagyon kellett már Adam14 mellé még1 aktív zalai drukker.

Kvadrapöldaböl (bár nem hiszem, hogy az NBA-ben a kiharcolt faultot (bele)számolnák):
2001-02, Dombóvár-Albacomp 97-87:
Patrick Lee 26 pont, 14 lepattanó, 10 gólpassz, 12 kiharcolt fault (6 labdaszerzés)

Egy találós kérdés a rekordokhoz:
Ki adta egy meccsen a legtöbb blokkot a 2000-2001-es szezonban a férfi A-csoportban? Lehet találgatni.

"amikor Körmenden bedobták a mélybe a Csicsáék korosztályát: volt egypár szar évük"
Mire gondolsz? A 2000-es 4. helyre, vagy a 2001-es bronzéremre?

Előzmény: interman (7377)
belfera Creative Commons License 2002.10.30 0 0 7427
A Falco honlapján azt nyilatkozza Lacika, hogy mindenképp szeretne játszani, annak ellenére, hogy az orvosok pihenőt javasolnak neki.
Előzmény: saabee (7426)
saabee Creative Commons License 2002.10.30 0 0 7426
A kaposkosar.hu-n találtam:

"Nem játszik szombaton a Kálmán Laci, mert vérömleny van a combjában!"

Igaz ez?
Fontos lehet tippverseny+Álomcsapat szempontjából is.

belfera Creative Commons License 2002.10.30 0 0 7425
Albacomp - Würzburg 79-67

Gratula mindkét győztes magyar csapatnak!

káró katona Creative Commons License 2002.10.30 0 0 7424
ZTE-Debrecen +8
Olaj-Albacomp +10
ASE-Univer +14
Sopron-Dombóvár +7
Körmend-Szeged +18
Falco-Kaposvár -112
Barca Creative Commons License 2002.10.30 0 0 7423
ZTE-Debrecen H9
Olaj-Albacomp V2
ASE-Univer H14
Sopron-Dombóvár V5
Körmend-Szeged H13
Falco-Kaposvár V4

CSAK A ZTE!!!Szombati áldozatainknk a Vadkakasok.
:))

Előzmény: xGabi (7420)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!