Keresés

Részletes keresés

Barca Creative Commons License 2002.11.01 0 0 7479
Eatont elküldték Dombóvárról!Nem csodálkozom...
Kíváncsian várom kit hoznak helyette.
Barca Creative Commons License 2002.11.01 0 0 7478
Engem még észre sem vettél?????????????????????
Holnap muszály megverni a Vadkakasokat,mi vagyunk az esélyesebbek hazai pályán!Véleményem szerint azzal nem lesz gond,hogy Cseranics meg fogja-e Bukvát.Akaraterőben lényegesen jobb Dragan,ugyanolyan magasak(213),és fizikailag is hasonlóak szerintem,de Cserkó legyűri Bukvát és kész!:))
Valóban,a 4-es poszton óriási előnyünk van,sőt Fodor Marci sem veheti fel a versenyt Zorannal.Vele amúgy sincs baj soha :)
Lee tavaly amikor a Dombóvár volt itt,nagyon megszórt minket:42-t vállalt.Azon a meccsen mellesleg nyertünk.Oda kell rá figyelni az elején és akkor nem lehet gond.Érted?MAGIC TOM! MAGIC TOM! MAGIC TOM! :))
AKKOR HOLNAP TELTHÁZ ELŐTT MEGVERJÜK A DEBRECENT!
MINDÖRÖKKÉ CSAK A ZTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Előzmény: Adam--14 (7475)
xGabi Creative Commons License 2002.11.01 0 0 7477
Lehet ezt így is...!
Követelhettünk volna finn - orosz bírópárost a holnapi Olaj - Albára is :-)))
Bár az orosz spori lehet értene szerbül :-)))

HAJRÁ OLAJ !!!

Előzmény: Törölt nick (7470)
albamama Creative Commons License 2002.11.01 0 0 7476
Paks - Kecskemét +20
Körmend - Szeged +10
Falco - Kaposvár -20
Szolnok - Albacomp -10
ZTE - Debrecen -10
Sopron - Dombóvár +10

Hajrá Alba!

Adam--14 Creative Commons License 2002.11.01 0 0 7475
Hello Interman!

Kicsit megkésve bár, de nagy szeretettel köszöntelek a fedélzeten, örülök, hogy végre rajtam kívül van még egy igazi ZTE-szurkoló a fórumon.

Kedvenc csapatunkat illetően teljesen egyetértünk, főleg NISAVIC tekintetében, nekem is ő most az első számú kedvencem. Vérbeli profi irányító, ehhez a csapathoz jobbat el sem tudnék képzelni. Hatalmas akarással, alázattal játszik és szeme van a labdáinak.

//Más: Elsőéves pécsi egyetemistaként pedig remélem tovább tudom vinni az általam ismert Mayer Balázs-Frank és ezek szerint a Te általad képiselt ZTE-fan-vonalat. //

Holnap 4-es poszton felülkerekedhetünk a Vadkakasokon is, s folytathatjuk a sorozatot: 6/6.

Kék az Isten, hajrá ZTE!

belfera Creative Commons License 2002.11.01 0 0 7473
Tippjeim:

Paks - Kecskemét +24
Körmend - Szeged +11
Falco - Kaposvár -11
Szolnok - Albacomp -3
ZTE - Debrecen +9
Sopron - Dombóvár +6

be-st Creative Commons License 2002.11.01 0 0 7472
Üdv!

Először is grat a Kaposvárnak is!
(kár, hogy a Paksnak az idén nem fog sikerülni)

Aztán válaszok:

belfera:
Jogos, 1-0 oda. A pontosított válaszom: legtöbb blokk egy meccsen akkor volt, amikor a legtöbb sör fogyott a büfében, és épp ott voltak az APEH-osok is.

Bocai:
Ősi ellenség természetesen javítva ősi ellenfélre. Szvsz. ez az utóbbi a helyes, csak a magyar nyelv használja az előbbi szókapcsolatot. Igazad van, sportban (is) jobb az utóbbiról beszélni.

Avass:
Igen, az nem baj, ha számít a pszichológia IS. A baj az, ha túl sokat számít. Ha nem úgy kell készülni, hogy ez egy jó csapat, olyan, mint mi, és meg kell vernünk, mert mi jobban ott vagyunk, hanem úgy, hogy meg kell verni, mert ez az Alba (vagy fordítva a Szolnok). Asszem nagyjából egyetértünk, csak a nagyhangú ellenségkeresést (és -találást) nem szeretem.
És sajnos elég sok embert kell a nem épeszű kategóriába sorolnod. A fanatikusok többsége, legalábbis futballszurkolók körében sajnos képes a külföldinek szurkolni. Hál' Istennek kosárlabdában még nem tartunk itt. Ne is tartsunk!

borost:
Kérésed parancs: Hajrá Szeged! Hátha.

sporttárs:
Bennem is felmerült, hogy végülis csak 50% esélyem van, hogy Te voltál. Nem jött be. Ha nem tudod, hogy híjják az alteregódat, itt többen is tudunk segíteni! :-))) Ja, és jó, jó, hogy húszig tudsz számolni németül, de hánytól? :-)))
És úgy látom, van egy népes (?) AGSZT (Anti-Germán SzurkolóTábor)a fórumon. Csatlakozom.

No még tippűni kéne. Hát akkor nosza:
Paks - Kecskemét +23
Körmend - Szeged +8
Falco - Kaposvár -12
Szolnok - Albacomp -16 (és ez még nem az optimista tipp)
ZTE - Debrecen -4
Sopron - Dombóvár -13

Üdv
Pistike

Artúr Doki Creative Commons License 2002.11.01 0 0 7471
Euroliga news:
-Győzött odahaza a Benetton Treviso,mégpedig a horvát Cibona ellen, 96-82-re.Németh Istinek ezúttal is csak epizódszerep jutott,2 perc pont nélkül...Garbajosa 20,Nicola 19,Edney 18,Langdon 15 pontig jutott.A trevisoiak az A csoport 2.helyén tanyáznak...
-Odahaza bukott a Zalgiris. A szlovén Olimpija Ljubjana leckéztette meg a litvánokat,annak ellenére,hogy Dávid Kornél ismét az egyik legjobb zöld-fehér játékos volt.13 pontja mellé 14(!!!) lepattanót jegyzett,azaz dupla-duplát ért el.
Mellette Strombergas 13,Einikis 14 pontot szerzett.Végeredmény:Zalgiris-Olimpija 73-81,ezzel a litván gárda utolsó előtti a B csoportban.
-Ismét nyert az ASVEL.ASVEL-Cszka Moszkva 99-87.
Gulyás Robi a mezőny legjobbja volt,23 pontot és 6 lepattanót gyűjtött 33 percnyi ténykedés során.
Robiék így a C csoport 1-3. helyét foglalják el.
Még egy érdekesség: az Efes Pilsen-Barcelona meccsen Kambala a törökök lett légiósa 41 pontig jutott,de ez sem volt elég,mert egy ponttal Bodirogáék nyertek.
Előzmény: Törölt nick (7470)
Cho8 Creative Commons License 2002.10.31 0 0 7469
Tippek!
ASE - Kecskemét +14
Körmend - Szeged +11
Falco - Kaposvár +1
Szolnok - Albacomp -1
Zete - Debrecen +7
Sopron - Dombóvár +4

Hajrá Körmend!!!

boran Creative Commons License 2002.10.31 0 0 7468
Sziasztok a tippjeim erre a fordulóra!

ASE-Kecskemét +25
MTE-Szeged +15
Falco-Kaposvár +5
Olaj-Albacomp -6
ZTE-Debrecen +10
Ászok-Vasút +7

Hajrá Körmend! Hajrá Körmend! Hejj! Hejj!

Előzmény: G_e_r_y (7460)
borost Creative Commons License 2002.10.31 0 0 7467
Magyarországon sem sokkal különb ebből a szempontból a helyzet!
Előzmény: Törölt nick (7465)
_Bazsy_ Creative Commons License 2002.10.31 0 0 7466
sporttárs én szintén "szimpatizálok" a germánokkal.
Előzmény: Törölt nick (7464)
_Bazsy_ Creative Commons License 2002.10.31 0 0 7463
Annyit még a tegnapi meccsről,hogy a bírók nagyon korrektek voltak.Furcsa volt egy olyan meccsen lenni ahol összességében jól és korrektül fújtak a játékvezetők.A finn srác különösen tetszett,sokat kommunikált a játékosokkal.Az orosz pali mintha be lett volna füvezve-néha lassan reagált.
Látszott,hogy nem hazaiak voltak kedves begyöpösödött,nagyarcú magyar játékvezetők...tisztelet a kivételnek.
Tazs0516 Creative Commons License 2002.10.31 0 0 7462
Gyorsan a tippeket

ZTE - Debrecen +8
OLAJ - Albacomp +5
Atomerőmű - Univer +25
Sopron - Dombóvár -6
Körmend - Szeged +15
Falco - Kaposvár -14

NiNiKe Creative Commons License 2002.10.31 0 0 7461
Hello!
Gtratulálok én is mindkét csapatnak a tegnapi szerepléshez.

Tippek:
ZTE - Debrecen -2
OLAJ - Albacomp +5
Atomerőmű - Univer +10
Sopron - Dombóvár +5
Körmend - Szeged +15
Falco - Kaposvár -6

Megkésve egy kicsit de megemlíteném, hogy a 90-es években nálunk játszott egy Andrej Tyubin nevű egyén aki egy meccsen 45/18 (a per nem biztos) dobott. Én örültem neki.

Hajrá Olaj!

G_e_r_y Creative Commons License 2002.10.31 0 0 7460
Ha már a soproni kispadról van szó Gumi kapcsán, akkor már inkább rádől :)))) Sopronban a körmendieknek van már ilyen tapasztalatuk.

Jöjjenek azok a tippek, cél az első helyen maradás:

ASE-Kecskemét H19 (Lassan,lassan kezdenek összeállni)
MTE-Szeged H13 (Egyszer talán otthon is sikerül)
Falco-Kaposvár H4 (Egy fanatikus Kálmán nyarat csinál!)
Olaj-Albacomp V5 (Ez volt a legnehezebb döntés, kevésen múlik majd)
ZTE-Debrecen H15 (Gyorsabb, erősebb, lendületesebb a zalai csapat)
Ászok-Vasút H9 (Nem rossz azért a Maljkovic,Csirke,Walke,Parker,Glisovic ötös, a centerhiány pedig nem a Dombóvár ellen fog kijönni)

Jó szurkolást mindenkinek, remélhetőleg Szolnokon se lépi túl a hangulat a megengedettet!!

Előzmény: némo (7459)
némo Creative Commons License 2002.10.31 0 0 7459

Tippek:

ASE - Kecskemét +28 (Elindul felfelé az ASE)
Körmend - Szeged +15 (Elkezdjük a hazai győzelmek sorát!!)
Falco - Kaposvár +4 (Remek nemzetközi meccs után megbotlik a Klíma!)
Szolnok - Albacomp +9 (Az akarat diadala!)
Zete - Debrecen +12 ( menetel a Zete, fárad a Kakas!)
Sopron - Dombóvár +7 ( Gumi alatt mozog a kispad és meccs után lehet, hogy szét is törik!)

Üdv.
Zotya

Előzmény: Bocai (7453)
timsó Creative Commons License 2002.10.31 0 0 7458
Akkor én is Tipp Elek :))

ZTE - Debrecen +11
OLAJ - Albacomp -5
Atomerőmű - Univer +21
Sopron - Dombóvár +6
Körmend - Szeged +18
Falco - Kaposvár -15

Belfera, még egyszer bocsánat az elnézésért:)))
Üdv: timsó

Isiah Thomas Creative Commons License 2002.10.31 0 0 7457
Így van, sőt ezek alapján mi is egy húszassal jobbak vagyunk az Albánál..mármint a Berlinél. Mert hogy a Comptól mennyire vagyunk jobbak (szintén egy húszassal vagy inkább többel?)az majd hétvégén kiderül.

HAJRÁ OLAJ!!

Előzmény: gyurma__ (7456)
gyurma__ Creative Commons License 2002.10.31 0 0 7456
Leverkusen egy-ket pontal kapott ki(idegenbe) az Alba Berlintol par nappal ezelott. Akkor mi jobbak vagyuk mint a Berlin?:-)))))
Hajrá Kaposvár!!
Előzmény: Törölt nick (7444)
borost Creative Commons License 2002.10.31 0 0 7455
Kedves be-st!

Abban tökéletesen igazad van, hogy egy ilyen győzelem 1000x többet ér, mintha Ti (ha jól vettem ki, fehérvári vagy) megveritek a Szolnokot. Valóban, amíg nem érünk el ilyen eredményeket (rendszeresen!!), addig ez a hazai bajnokságról menő néha nagyon ádáz vita csak olyan, mintha azon veszekednénk, kié legyen a nagyobb morzsadarab az úr kenyeréből, vagy fagyitölcsérjéből (mi is verebek vagyunk az európai kosárlabdában).

Ami továbblépést jelenthet, hogy ez(ek) után a meccs(ek) -gondolok itt ugyebár még a Kaposvárra- után már nyugodtabban, örömtelibben és "csemegésebb" szemmel lehet megnézni egy Szolnok-Albacomp vagy egy Kaposvár-Albacomp, vagy bármi más meccset (és itt említhetem az összes többi csapatot is), mert érezhetjük ezek után VALAKINEK magunkat, magyar kosarasokat (és drukkereket)!

Vitatkozni, veszekedni pedig tényleg kár, mert sportszerű szurkolással nagyobb összefogás teremthető, amivel azokat a kenyér/fagyimorzsákat is összetehetjük egy nagyobb, erősebb egésszé!

Én, naívan ebben hiszek, na csáo, azt szombaton jó szurkolást, mind neked, mind az olajosoknak!

Ja, és szurkolj mán a Szegednek a Körmend ellen! Nincs semmi esélyünk, de hátha...

Előzmény: be-st (7431)
Avass Creative Commons License 2002.10.31 0 0 7454
"Két éve ez majdnem Olaj vót, nem Ászok"
Na ja. Vót ez mán többsző' is. (Soproni Jászok!)
:-)
Előzmény: Bocai (7453)
Bocai Creative Commons License 2002.10.31 0 0 7453
Tippli:
Atomerőmü--Kecskemét +28
Körmend--Szeged +11
Falco--Kaposvár +6 (Hollóházi Lacika, éla-éla-ó:))
Olaj--Albacomp +5 (ami biztos nem lesz: Lapov (-), hacsak Brian...)
Zalaegerszeg (laza szeg rege)--Debröi Sok Vad Kaka +11 (centerben Gémes rém gyenge és Bukva sejó igazán)
Sopron--Dombóvár(bordó MÁV) +8 (Két éve ez majdnem Olaj vót, nem Ászok)
borost Creative Commons License 2002.10.31 0 0 7452
Azért valószínűleg ő sem nyerte volna egyedül meg a meccset!
Előzmény: progress (7443)
olajka91 Creative Commons License 2002.10.31 0 0 7450
Sziasztok!
ZTE-Kakash11
Olaj-Alba h7
ASE-Univer h18
Sopron -Dombóvár h9
MTE-Szeged h14

Falco-Kaposvár v15
Hajrá olaj forever!

Előzmény: Hajrá Olaj (7447)
Isiah Thomas Creative Commons License 2002.10.31 0 0 7449
A ZTE-Manchester meccs előtt, amikor a jegyért sorban állt a nép, riportok voltak a szurkolókkal.

És volt egy-két (magyar) f@sz aki, a Manchesternek szurkolt azon a meccsen.
Az ilyen f@szokat még aznap kitoloncoltam volna az országból, hogy menjenek a ku@@@ @@@jukba.

Bocs a stílusért, de akkor a TV előtt 10 percig csak ilyet tudtam mondani

Előzmény: Avass (7448)
Avass Creative Commons License 2002.10.31 0 0 7448
Szia Pistike
Először is, szeretnék gratulálni az Albának és a Kaposvárnak, a nagyszerű győzelmekhez. Nem hiszem, hogy van olyan épeszű magyar ember, aki ne a magyar csapatoknak szurkoljon egy nemzetközi meccsen (persze, tudom hogy van :-((((, itt a fórumon azonban egyáltalán nem ez a jellemző - mint ahogy, úgy láttam neked is ez a véleményed).

Nagy vonalakban igazad van, persze. Én szeretném azonban eltolni a hangsúlyt arról, hogy mennyire "rossz" egy ilyen rangadó (már az utálkozást leszámítva, mert az nekem sem tetszik). Inkább azzal értek egyet, hogy az a legrosszabb, hogy egy ilyen nemzetközi meccsre nem kíváncsi a nép. Legyen MINDÍG telt ház!
Az pedig szerintem egyáltalán nem baj, ha
"sok a pszichológia" egy meccsben. Ha sokat számít az, hogy "mennyire spannolja fel magát az egyik csapat, és mennyire a másik. Plusz a közönség hatása." Ezek az elemek hozzátartoznak mondjuk egy bajnoki döntő hangulatához, az igazán tétre menő meccsek ilyen hangulatban szoktak eltelni, ha valamelyik csapat igazán nagy eredményt akar elérni, akkor ilyen körülmények közt is helyt kell állnia. Egy Final Four-ban (magyar szereplővel? - álmodik a gyomor :-)) ott már a sok jó ellenfél ellen sokat számít a gárda mentális ereje. Erre is fel kell készülni.

Előzmény: be-st (7431)
Hajrá Olaj Creative Commons License 2002.10.31 0 0 7447
ZTE-Debrecen +9

Olaj-Albacomp +5

ASE-Univer +12

Sopron-Dombóvár +7

Körmend-Szeged +11

Falco-Kaposvár +1

HAJRÁ OLAJ!!!

Előzmény: ZOLCSI (7439)
Artúr Doki Creative Commons License 2002.10.31 0 0 7446
Gratula mind2 magyar egyletnek a németveréshez(remélem ez ma is folytatódik az Üllőin!)!
Sajnos az ASE nem került össze német csapattal.:))
HAJRÁ ASE!!!
Előzmény: Törölt nick (7444)
G_e_r_y Creative Commons License 2002.10.31 0 0 7445
Szeretnék csatlakozni, nagy gratuláció a két tegnapi győztes férficsapatnak, meg persze a győztes nőknek is. Remélem mindkét csapat továbbjut a csoportjából, és határ a csillagos ég!!!

Kálmán nagy valószínűség szerint jáccik szombaton a Kaposvár ellen, hogy cáfoljak is, ezzel tessék kalkulálni. Magam sem tudom még a tippjeimet, legalább 3 meccsen gondolkodom, az első hely nagy teher :)))

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!