Szvsz, teljesen más dolog az, ha valaki utálja a homokosokat, ami kétségtelenül előítélet és más az, ha valaki utálja azt, amikor egy kinézetre "rossz buzi" a főtéren riszálja magát.
Szvsz, akkor lenne igazán ütős ez a felvonulás, ha mindennapi emberek, mindennapi ruházatban vonulnának fel. Igy, hogy prostituáltak majomkodnak, persze, hogy a legtöbb embert undorítja. Ez azonban miért homofóbia?
Alapvetően lököttség amiből kiindultatok.A homoszexualitás nem tisztán genetikus eredetű probléma..már ha probléma egyáltalán.Hogy valaki szereti a szilvát vagy inkább a körtét az sem közvetlenül genetikusan öröklődik.
És nem mindenki homoszexként élte le az életét aki adott pillanatban az.
Es hozzatehetnem meg ehez, hogy nem hiszem hogy van olyan allat (nem emberallat) akin ha rajta van a gerjedelem, es elerheto kozelsegbe van egy ellenkezo nemu allat, megis a sajat nemehez nyul. Meg persze, irhatnam azt is, hogy az allateok allarok, az emberek meg alitolag gondolkodo lenyek. Peldalozhatnak azzal is, hogy en soha nem tapasztaltam ilyet a sajat allataimon. Felhozhatna azt is, hogy ez biztos a atok ala helyezett fold miatt lehetseges (kereszteny nezopont). De ez mar egy masik kerdes. Legalabb olyan "gaz" hogy az ilyen hirdetesek miatt egy ferfi mar nem gondolhatja szegyenkezes nelkul egy masik ferfirol, hogy esztetikus megjelenesu (szep) anelkul, hogy ne legyen "vadolhato" azzal, hogy biszexualis. :/
Ha ez olyan genetikai tulajdonság, hogy bal vagy jobbkezes valaki, akkor nem lehetne gyógyítani? Elég hülye kérdést tettem fel, de szimplán nem lehetne azt a hibás gént átbillenteni 0-ból 1-be?
Mire gondolsz? Merthogy szabályos,hivatalos eljárás nem lesz,ide a rozsdás bökőt.Legfeljebb pár nap múlva ki kell írnia a blogba,hogy "á kamu az egész" aztán isten-isten:)
Naigen,az önálló véleménynek,ha esetenként az mérsékelt is ráadásul,sokfelé nem örülnek.A magyar csak egyféle harcot és egy oldalt ismer,a sajátját.Csak egy véleményt hall meg,(bár néha azt sem érti) a sajátját.
"Homoszexualitás mindig is volt, már az őskorban is, sőt az állatoknál is elismert, ehhez nekem nem kell különféle etológiai tanulmány, vannak kutyáim meg macskáim látok amit látok, ha rájuk jön a gerjedelem tök mindegy, hogy amásik milyen nemű - csak hagyja magát!... "
Még szerencse, hogy a természet kiszűri ezeket a géneket... Elvileg mivel ezeknek nem lehet gyerekük, vagyis két pasi / két nő egymással való együttléte szerencsére nem létesít utódot, van esély arra, hogy kevesebb legyen az ilyen defektes ember.
Azonkívül meg az AIDS és a különböző betegségek, amelyek a homokosok között sokkal nagyobb számban előfordulnak, majd elintézi őket.
Ha lenne hozza jogom hogy megiteljem, akkor azt mondanam gaz. De igy csak csendben olvasom a mindenfele beirt dolgaidat. Nehanap egyetertesben, neha eros ellenerzesekkel. De ez most lenyegtelen. Csak kifakadtam, hogy mindenhol a nevedbe rohanok. De kozben eszembe jutott, szerinted az a tojastarto, ami arra is hivatott, hogy a benne levo torekeny tartalmat megvedje, nem ut nagyot, ha megfelelo magassagbol esik le? Felkerhetlek egy prezentaciora? :P (igen, ugy erzem, egy csomo alkalommal olyan dolgokba szolsz bele, amit nem gondolsz at. :/ Persze ez is maganugy. )
Help! Mar megint itt ez a motohacker.... Hat nem lehet egy ertelmes diskurzust lefolytatni anelkul, ohgy meg ne jelenne es ne beszelne bele? (raadasul topiconkent mas-mas oldalt preferal.) Mielott megkerdi az illetekes: semi kozom hozza, de akarhany topicot olvasok, ott tetszik lenni. Egy ido utan idegesito. :/
Veszélyes a fületek botja.Mielőtt ez lenne a téma,tessék egy kis tojásdobálást kipróbálni.Szerencséjük a rendvédelmi szerveknek,hogy nem bizonyíték,és el lehet tusolni.Mert ha megtörtént és vizsgálat indul,az minimum katonai büncselekmény,annak részéről aki ilyen bejelentésre igy reagált...szerintem.
Tojas: igaz, dobozban az mar elegge komolyat tud utni. Telefonhivas... Hatz majd azt mondja, hogy tenyleg annyi volt az egesz, hogy meglattak fent a "bombat" betelefonaltak, majd miutan a rendorseg elhajtotta oket, felmentek (vegulis polgaror is volt veluk, vagy mi, igy valahol koteleseg) majd miutan rajottek ,ez nem igazi bomba, elojott a magamutogato enje, es maganak akarta a dicsoseget. De termeszetesen, jegyzokonyv elott tagadja. :)
Nos.. Tomcatot elo lehet venni azert mert felmaszott a hidra - gondolom minden ongyilkosjeloltet is bezarnak emiatt. :) Ra lehetne verni meg egy szemetelest is kozteren, de nem hiszem hogy a tojasok voltak ott a felvonulas utan a legnagyobb szemet. Miert dobozban? Gondolom azert, mert ott a magasban orultek, hogy igy ossze tudtak rakni, es nem estek le. Bomba szindroma? Ha igaz amit alit a betelefonalasrol, es bizonyitani is tudja "oldjak meg" akkor amiatt valaki nagyot bukhat, es az nem Tomcat lesz.
Én most rólad beszélek. Én ilyen buta embernek nem szívesen adnék gyereket a kezébe, ennyi :o) Attól függetlenül, hogy egy nővel, egy férfival, a nagymamával vagy egyedül neveled fel. Ahogy Terry Blacknek sem adnék gyereket a kezébe ugyanezen okokból.