Keresés

Részletes keresés

Viveca Creative Commons License 2001.01.17 0 0 1799
Te jó ég, Libi! Ilyesmiről beszéltünk?
A bazi nagy világ nyilvánossága előtt kérek bocsánatot azért, amit múltkor a telefonon elkövettem ellened. Böcsületedre legyen mondva, derekasan álltad a sarat. Kérlek, ne haragudj, de éppen olyan leépült állapotban voltam, amit a világon senkinek sem kívánok. Asszem, észrevehetted rajtam és külön köszi azért, amiért beszélgethettünk.
A mai hír mindössze annyi - asszem, ez csak számodra hír értékű -, hogy Jason kivált a Metallicából. Amúgy ezt megírtam a Talicska topikban is, ott lehet rá reagálni.
Előzmény: Libertine (1798)
Libertine Creative Commons License 2001.01.17 0 0 1798
Virág,

a Fővám téren a Vásárcsarnok, illetve a Közgáz van, azaz a kék metróval elmész a Kálvin térig, majd onnan egy megállót villamossal vagy gyalog a Dunapartig, ott találkozunk a 47-es/49-es villamosok megállójában. Üdv,

a libertine

Előzmény: Bloodflower (1797)
Bloodflower Creative Commons License 2001.01.17 0 0 1797
csókok!
ma túl lettem legutálatosabb vizsgámon, úgyhogy áll az alku, ott leszek... de hol is?
Fővám tér? nem ismerem, valami jó pontos helyet beszéljünk meg, el ne tévesszem... vagy csak fogalmam nincs, hogy melyik teret hívják így!:_)
Nem igazán jellemző rám az a jó tájékozódási képesség!:-)

Amúgy Placebo kezd kicsit nehézkessé válni... mármint a jegyszerzés... kicsit komolyabbak a feltételek, lehet, hogy megint adósságokba verem magam... afffffene......:-)

Gathering pedig kihagyhatatlan! napersze a Placebo is az...:-)
már azokat a nyamvadt Garbage-okat várnám, ha lenne!!!

szóval útbaigazítást kérek, és akkor ott leszek!

vérvir

Előzmény: Libertine (1796)
Libertine Creative Commons License 2001.01.15 0 0 1796
Naszóval mi azt beszéltük meg Vivecával, hogy csütörtökön délután 3/4 5-kor kellene CD- és kazettacsere céljából találkoznunk a Fővám téren. Erre várnám válaszodat, kedves Vérvirág, mármint hogy ráérsz-e pár percre a nagy tanulás közepette? :)

a libertine

Előzmény: Bloodflower (1792)
Libertine Creative Commons License 2001.01.13 0 0 1795
ja, mostanában mintha nem nagyon találnám meg a telefonkönyvet...

a libertine

Előzmény: Viveca (1794)
Viveca Creative Commons License 2001.01.13 0 0 1794
Kedves dídzsé Pancsi! Mán aszittem, sose látunk ebbe az új év1000-be!
Örülök, hogy túlélted a hatalmas nagy változásokat (melyek által a világon semmi nem változott, lévén ugyanannyi pízbő kell megélnem sokkal drágább körülmények között).
Jaj, nagy bajok lengenek itten körülöttem s ha nem segítő, lesznek még nagyobbak!
Szeginy Virág, neki se píze, csak tanulnivalója! De azér kimegy valami koncertre, mer azér ami jár az jár, nem igaz?
A Libi meg csak hazudozik itten, hogy ő hí, oszt se hű, se há. Valami gáz lehet a memória-receptoraival.
Előzmény: Pancser Láma (1793)
Pancser Láma Creative Commons License 2001.01.12 0 0 1793
Örülök Vivi, hogy rám gondoltál, mint díszzsoké, bizony jól ráéreztél a lelkem mélyén szunnyadó botfülre. Mit szólnátok valami pergos Gumbéj Denszbendben zanzásított Uhrin-remixhez? Csak aztat még nem döntöttem el, hogy dídzséj Láma vagy dídzséj Pancser legyek? Szerintem mindkét név baró telitalálat, nem azé mer én találtam ki, meglássátok özönleni fog a nép. Kifelé.
Előzmény: Viveca (1785)
Bloodflower Creative Commons License 2001.01.10 0 0 1792
megvagyok!

Viveca, köszi a lapot!!!:-)))))

voltak némi gondjai a gépemnek, de most már rendben van, de én megint eltűnök egy időre... a vizsgák... grrrrr...
azt se tudom már, mi az az internet!!!:-)

puszik,
vérvirÁg

Viveca Creative Commons License 2001.01.10 0 0 1791
A telefonszámom ismeretéhez annyi kell, hogy tudd a nevemet és legyen egy telefonkönyved.
A Rock Hard hónap közepe táján jelenik meg kint, általában minden hó 3 hetének szerdáján, nálunk 1 nappal később már kapható. Amúgy csak egyszer kell lecsapni rá, mert abból már látható, mikor jön a következő szám. Ők ugyanis halál pontosan betartják, nem úgy mint holmi magyar metal újságok... Persze nem mindenütt lehet kapni, csak olyan helyeken, ahol meglehetősen sok külföldi lapot járatnak. (Kálvin tér, Váci utca...)
Előzmény: Libertine (1790)
Libertine Creative Commons License 2001.01.08 0 0 1790
Viveca, most hívnálak, mert még itt rohadok a munkahelyemen, de az otthoni számodat nem tudom. Amúgy mikor (a hónap melyik napján) szokott megjelenni a Rock Hard Mo-on?

a libertine

Előzmény: Viveca (1789)
Viveca Creative Commons License 2001.01.08 0 0 1789
Repesve várom a hangod "odaátról"!

Mizújs, Virág? Elutaztál Helsinkibe tényfeltárni??? A hamarosan megjelenő Rock Hardban lesz velük/róluk cikk, pontosabban az új albumról. Megdumcsizom Honey-Bee-vel, hogy fordítsa le nekünk a lényeges dolgokat.

Előzmény: Libertine (1788)
Libertine Creative Commons License 2001.01.07 0 0 1788
At igazság odaát van.

a libertine

(telefonálni fogok, Viveca)

Előzmény: Viveca (1787)
Viveca Creative Commons License 2001.01.06 0 0 1787
Az, hogy valaki tanulni akar, vagy a világot járni, meglehetősen komoly döntést igényel. Szerintem. Az ő dolga. Persze kérdés, ennek a megfejtésnek mennyi köze van az igazsághoz...
Előzmény: Bloodflower (1786)
Bloodflower Creative Commons License 2001.01.03 0 0 1786
Szia Viveca.

Én még mindig nem tértem magamhoz... hogy kezdődhet ennyire szarul egy év???

Annyit hallottam, hogy Zoli visszaakar menni tanulni, és nem akar tovább így élni. Nem tudom, igaz-e, mert nagyon lelkes volt régen...

A legjobbakat,
Bloody

Előzmény: Viveca (1785)
Viveca Creative Commons License 2001.01.03 0 0 1785
Szép ez az évkezdés, igaz, Virág? Te a Zolikát gyászolod, én a kircsit... Na jó, erről ennyit. Esetleg találtál már valami infót az indokokat illetően valamelyik himes lapon? Feltétlenül szólj, ha hír van...
Libi, majd hívj, de most már odacsődítjük Virágot is! Lesz egy jó kis vircsaft. Majd elhívjuk a Lámát is, ő lesz a dísz-zsoké!
Akkor a Gardeniant veszem át...
Előzmény: Bloodflower (1784)
Bloodflower Creative Commons License 2001.01.03 0 0 1784
Libi!
És én a te cd-det?
Már hazakívánkozik, itt sír mellettem!:-)
Előzmény: Libertine (1782)
Bloodflower Creative Commons License 2001.01.03 0 0 1783
ezen könnyen segíthetek!:-)
WDR ügyben egyszer már segítettem, és jó vége lett!:-)
Előzmény: Pancser Láma (1781)
Libertine Creative Commons License 2001.01.03 0 0 1782
Mi viszont tudjuk, hogy ki az a Pancser Láma.

a libertine

u.i.: Viveca, a Ten nagyon jó, majd viszem a CD-t!

Előzmény: Pancser Láma (1781)
Pancser Láma Creative Commons License 2001.01.03 0 0 1781
Eltelt 2000 év, és még mindig nem tudom, mi a lófütty az a WDR!
Bloodflower Creative Commons License 2001.01.01 0 0 1780
Viveca.....
hallottad????
úgy lett, ahogy sejtettük... Zoli kilépett.
:-(((((((((((((((((((((((((((((((((((

Ilyen rosszul sem kezdődött még az évem....
;-C

Viveca Creative Commons License 2000.12.30 0 0 1779
Közben elbambultam néhány (ezer) filmplakát weboldalán és aztán visszanéztem. Mindenkinek köszi!
Előzmény: Libertine (1778)
Libertine Creative Commons License 2000.12.30 0 0 1778
Én egyszerűen csak Boldog Új Évet Kívánok!

a libertine

Előzmény: Viveca (1776)
Bloodflower Creative Commons License 2000.12.30 0 0 1777
Viveca!
Igyekszem a kívánságaidat fogadalomként betartani!:-)))
Neked is hasonló jókat, azzal, akivel a legjobban szeretnéd!! Sok olyan édes kopasz káposztafejet!!!:-))) Meg soksoksok Tiramisut!!!! na ezt meg én nemtom, hogy miért is kívánom?!:-)

Libinek nagyon jó Gathering koncertet és kívánom, hogy addig vissza is jusson hozzá a cd!:-)

Lámának pedig sok forró filmelemzést!!!!

csókok,
vérvirág

Előzmény: Viveca (1776)
Viveca Creative Commons License 2000.12.30 0 0 1776
Halihó!
Azt hiszem, ez az idei utolsó életjel felőlem.
Mindenkinek boldog(abb) új évet kívánok. Virágnak olyat, amelynek folyamán semmit sem lopnak el tőle és nem tűnnek el mindenféle kazetták otthon szőrükön-szálukon. Kívánom még, hogy rajongásod - bizonyos fickók iránt - kitartson és jövőre is lásd őket, még gyakrabban, mint idén. Lehetőleg itthon is! (Ezt nem is tudom, miért kívánom?!)

Libinek azt kívánom, hogy találjon olyan melóhelyet, ahol megbecsülik a munkáját és ne lógjon a feje fölött a vezetők kapitalista ökle.

Lámának pedig azt, hogy tanuljon meg kijabálni, mer siket vagyok, gondosan nyesegesse áldozatai belsőségeit és legyen hozzám továbbra is ily áldottan türelmes.

Sziasztok, see you next year!!!!

Előzmény: Bloodflower (1775)
Bloodflower Creative Commons License 2000.12.28 0 0 1775
Hááát...
a vigadalom nálunk is zártkörű lesz, szóval kettecskén, meg hármacskán amikor épp nem szundít a pöttyös. De azért két üveg pezsgő hül itthon...:-)

ROSSZ BELEGONDOLNOM, hogy úgy végezte szegény tiramisu, ahogy.... :-(((
ezek a finom ünnepi sütik....
most meg szegény Robi tök szarul van az össze-vissza kajálástól...:-)

Előzmény: Viveca (1774)
Viveca Creative Commons License 2000.12.28 0 0 1774
Üdv a szerencsés túlélőknek! Ami azt illeti, én is ma lapátoltam bele a retyóba a tiramisu maradékát, mert már rá sem bírtam nézni...
Remélem, készültök a fene nagy év végi duhajkodásra. Én - szokás szerint - egymagam és itthon fogok ünnepkedni, de nem is vágyom másra. Legfeljebb arra, hogy valaki (egyvalaki) velem ünnepkedjen, de mivel ez elérhetetlen álom, így marad a macskám, mint társaság.
No szasztok, mielőtt elríjom magam!
Előzmény: Libertine (1773)
Libertine Creative Commons License 2000.12.27 0 0 1773
Halihó!

A Karácsony jól sikerült, bár metallal kapcsolatos ajándékot nem kaptam :-) (szerencsére, mert a rokonok nem értenek hozzá, még a végén megajándékoznának valami Korncs-csal vagy Shit Bizkit-tel :)).
Boldog új évet még nem kívánok, mert addig még remélhetőleg írok ide, ráadásul most nagyon csúnya köd van, amit nem szeretek.

Puszi,

a libertine

Előzmény: Viveca (1770)
Bloodflower Creative Commons License 2000.12.26 0 0 1772
Sziasztok!

Remélem mindenkinek olyan szép karácsonya volt, mint nekem!
Libi, a cddet a fa alá helyeztem, olyan jól áll neki!:-))))
Viveca... hát a menü csodásra sikeredett, csak úgy tűnik, legalább egy hadsereggel számoltam, met az ARANYGALUSKA ránk száradt, és a kutya pocakjában végezte...:-( pedig imádom, hihetetlen...

csókok,
Virág

Libertine Creative Commons License 2000.12.23 0 0 1771
Rendicsek! Akkor most már jöhet az ajándéközön, a karácsonyi menü, a fagyújtogatást viszont meghagyom a trú blekkereknek :-).

Libi

Előzmény: Viveca (1770)
Viveca Creative Commons License 2000.12.23 0 0 1770
na, a békésre kikattant a klaviatúra és világgá küldte a félmondatos üzenetet... tehát békés és szeretetteli karácsonyt kívánok. Azt, hogy olyan legyen az ünnep, amilyennek elképzeltétek.

Libi, örülök, hogy tetszik az Eternal, nálam mostanában folyton ez hörgedezik. A Gardeniant veszem át neked, mert az jobb, mint a Labyrinth, rendicsek?
Remélem, két ünnep között lesz annyi időtök, hogy beszámoljatok az ajándéközönről, az ünnepi menü okozta megpróbáltatásokról és a lángokba borult karácsonyfákról...

Előzmény: Viveca (1769)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!