Nem kell fikázni, ezek CSAK a tények. Pl.: en mint kaposvari arc csak ugyanennyit tudtam az ügyröl a lelki mizeriakrol nem irt az ujsag amibe szegeny pavlovics keveredett nyir1házán es amikröl te tudsz. Tudod ismerve a jatekosok hozzaallasat (nem hiszem, hogy sokat tudsz mutatni aki nem szerzödne akar az ösi rivalishoz is a megfelelö összegert...) nem kell csodalkozni, ha Pavlovicsot szemelyesen nem ismerönek mas lesz a benyomasa.
Tudom, hogy Paja egy, a kosárpályán minden hájjal megkent játékos, de én éppen ezért szeretem, és ezért vagyok oda Ivkovics játékáért is. Korábban Alexe is a kedvenceim közé tartozott, is még mindig nagy spíler, de a köpködéseivel meg a viselkedésével Nálam már nem nyerő.
Pajával viszont közelebbi kapcsolatban is vagyunk, így én abszolút elfogult vagyok Vele kapcsolatban, a többi kosarasváros szurkolói meg persze, hogy sokszor utálják, mert nagyon jó pléjör. Nekem Paja még hazudhat is, azt is simán szentírásnak venném!!!:))) És nem vagyok elvakult!!! Nálam ma magyar kosárlabdában ő a number 1 !!!
Debrecen - Olaj +7 (nem tetszik a kakasnak a "nyakszorítás" az olaj viszont csúszkál a Lee-noleumon)
Albacomp - ASE +9 ( feljövőben az ASE, leszállóban az Alba, de ez most még elég a győzelemhez!)
Szeged - Sopron +11 (Nem biztos, hogy a Szeged a leggyengébb csapat. Mi csak tudjuk!:()
Kecskemét - ZTE -14 ( A legsimább meccs a fordulóban! Vagy nem?:-))
Kaposvár - Körmend -2 ( Örök optimizmus, bár az esély annyi, mint Stiwie Wondernek a céllövöldében!:-))
Fera!
Azért ezt nem kellett volna! Mi az, hogy +30? Adok 12 órát a kijavítására, különben nem viszlek magammal Kaposvárra! Bi-Bi!!:-))
Bazsy!
Vasárnap a meccs után egy kis okfejtés, "Vajon, hogy győzhetett a Körmend a Kaposvár otthonában" címmel? Amúgy Lecsónak is megköszönném, ha eltudná hozni az igért videokazettát!
Éljen Sarkat a legnagyobb!!! Olyan jó, hogy itt vagy közöttünk, hogy leereszkedtél hozzánk, mi mindent kérdezhetek még tőled te nagy király???!!!
Akkor nekünk mindenki csak hazudott, a vezetők az edző a Paja is+ még a felesége is, mert tudod őt is ismerem, húú de ha most jobban belegondolok akkor nem is a felesége, Sarki ki az a Nő akivel él és neveli a 2 gyerekét??? Ezt is mondd meg, biztos tudod!!!
Szegény Balogh Laciról inkább nem mondok semmit, de sajnos megcsapolta a Nyíregyi klub kasszáját is magán célokra!
Bravó Sarki, még tovább, tovább, szárnyaljj felettünk!!!
Csak neked: Áli áli álióóóó:-)))
Puszi
"Szeptember 26-án szerdán délben villogtak a vakuk, Pavlovics Predrag állampolgári esküt tett. Aznap délután csörgött a telefon a klubvezetés szobájában, minek eredményeként pénteken Paja Szolnokra igazolt.
Szeptember 26-án szerdán délben villogtak a vakuk, kamerák figyeltek a nyíregyházi házasságkötő teremben. A Kelet-Magyarország fényképes tudósítása szerint: „ …Tukacs István alpolgármester eskette fel új hazájára Pavlovics Predragot a 38 esztendős játékost, aki meghatódva fogadta felesége és a klub vezetőinek gratulációit.
Szeptember 26-án szerdán délután megcsörrent a telefon a klubvezetés szobájában. A szolnoki vezetők keresték az ünnepségről érkező nyíregyháziakat. A hír meglepetés erejével hatott. A MOL Szolnok leigazolná Pavlovicsot. Az idén érvényes átigazolási szabályzat szerint ez lehetséges, mivel egy idényben minden játékos két klubban szerepelhet, feltéve ha február 22-én délig átigazol. Mindezek mellett Pavlovicsot a nyáron aláírt, egy évre szóló szerződés kötötte a nyírségi klubhoz. Ugyanakkor a játékos kategorikusan kijelentette: Szolnokon kíván kosarazni. A klubvezetők tudták ők nem tudnak versenyezni a játékosnak Szolnokon ajánlott fizetéssel. Erre egyébként sem gondoltak, hiszen a korábbi feltételeket maga a játékos írta alá."
Szerintem Foster azután volt itt mikor mindenki átette a székhelyét Sopronba.
Emléxem az első meccse pont Sopron ellen volt,
csakúgy csúszott hason hosszában a pályán...
Sarkika
Tudom, hogy te mindent jobban tudsz mindenkinél, ezért ne kímélj minket és halljuk a Te verziódat, nagyon kiváncsian várom!!!
Lehet, hogy a Paja direkt hazudott nekem, amikor még egy barátommal kv-ztam vele sokadjára és ezt a témát beszéltük át.....
Tehát írj légyszíves!!!
"- pl. megszűnik a Falco :-))) (Természetesen ezt csak - gyenge - poénnak szántam, bár ahol Zsoldos az edző, ott mindig fennáll ez a veszély - lásd Honvéd, FTC, MAFC) "
Ez nagyon jó... eddig nem is vettem észre ezt az összefüggést:))))
Pedig szerettem volna hogyha Szolnokra jön. De ezek után....
Ja és kifelejtetted a Tungsramot, habár ott még nem edzőként, hanem játékosként járult a megszűnéshez:))
A Dombóvár-Falco meccsre leadott tippeket természetesen "megőrzöm", de azt javasolnám mindenkinek, hogy inkább februárban tippeljen, hiszen addig még sok minden történhet a csapatok háza táján - pl. megszűnik a Falco :-))) (Természetesen ezt csak - gyenge - poénnak szántam, bár ahol Zsoldos az edző, ott mindig fennáll ez a veszély - lásd Honvéd, FTC, MAFC)
Én nagy-nagy szeretettel megyek :-), 16:23-ra ér be a vonatom, kérem a márványlépcsőt és a piros szőnyeget már az állomásra előkészíteni, és a limuzin természetesen ajtótól ajtóig szállítson! Remélem, ez eddig már komoly teljesítménynek fog tűnni! :-) Mankót most nem viszek, azzal a legutóbb nem akartak beengedni a biztonságiak...
Gondolom, azt mindenki tudja, hogy a Körmendi oldalon nyomon lehet követni a meccsek eredményeit, de csak akkor ha van aki elküldi sms-ben. Én már megegyeztem az ottani emberkével és a Szolnoki meccsek eredményeit valamint ha idegenben játszik az Olaj és elmegyek akkor elküldöm (ha nincs onnan ember). Ha valakinek lenne még kedve beszállni ebbe (mivel van még néhány hely ahonnan nem küld senki) az irjon nekem emilt és megadom a srác nevét akivel ez ügyben beszélhet.Ha jól tudom a mostani fordulóból a Kaposvár-Körmend és az Debrecen-Olaj meccsről lesz eredmény a többiről nem. Szerintem 4 sms meccsenkét nem sok azért, hogy mindenki tudja az eredményeket időben.
Bocsi a késedelmes eredményközlésért (már rosszabb vagyok, mint az Álomcsapat szervezői :-)), de a szombati körmendi meccs teljesen elvette az életkedvemet. :-((
A tippverseny állása az 6. forduló után:
(Azért mindenki számoljon utána a pontjainak.)
Drága Eke!
Pavlovics nem hagyta cserben a Nyíregyet, hanem morális válság alakult ki, mind a vezetésben, mind pedig az edző és a játékosok között! Anyagilag lenullázta magát a klub, tartoztak a játékosoknak több havi bérrel! A kiesés színte elkerülhetetlen volt, tehát a Paja ha valamit még elakart érni az életében, váltani kellett, egyébként szerette Nyíregyet, de a vezetéssel nem jött ki rendesen, Rezákkal egyetemben!
Mészáros Ricsi már szinte tösgyökeres zalai de ne feledjük anno az Olajban nevelödött. Gabcival még együtt zsákolgattak az általános iskola udvarán a mini palánkra. Volt kitöl tanulnia Ricsinek:) Ha jól emlékszem még évfolyamtársak is voltak.
Helló!
Most lett végre címem, így elkezdhetek én is írni.
Régóta olvasom ezeket a fórumokat és marhára bírom őket!
A foci és a kosárlabda a két mániám, eléggé otthon vagyok bennük!
Mondjuk nem nagyon szurkolok senkinek se, a bajnokságban leginkább a ZTE és a Debrecen a szimpatikus.
Elolvastam a vitákat amik elég érdekesek voltak, nekem mindegy ki anyázza a másikat, én élvezem. A Szolnokiak meg a Fehérváriak jobb lenne, ha békén hagynák egymást, mert az viszont már unalmas.
Egy valami azért eszembe jutott a dologgal kapcsolatban:
Pavlovicsról azt írta valaki, hogy emberileg jobb, mint a Lapov, mert ő nem igazolt el máshova. Nem tudom, hányan tudják Szolnokon, hogy került hozzájuk Pavlovics! Cserbenhagyta sunyi módon a Nyíregyházát.
Úgyhogy ne mondja senki, hogy az egy korrekt játékos. Egy idegbeteg szerb leginkább, aki nagyon jó kosaras. De hogy korrekt lenne? Nevetséges.
Nem mintha nekem nem lenne mindegy.
a bírók tényleg katasztrofálisak az NB I-ben, de az edzők is, akik úgy szeretik szidni őket!
Thomas
Ne is mond, nagyon elfáradtam a hétvégén a jó öreg Johnny miatt, elég sik minden kisesett az emlékezetemből, de azért a játékosokkal még a Stockban is énekelgettünk ezt,azt! :-)))
Solymok,solymok m.....s solymok mit kerestek.....
Kicsikésem, kicsivillám, Hajrá Olajbányász,Hajrá Olajbányász!
A Dombóvár-Falco derbi valóban februárban lesz.
Eredetileg úgy volt, hogy ebben az idöben a Falco az USA-ban, míg a Dombóvár Romániában (kinek a papp, kinek a pappné :)) ) turnézik, de aztán egyikböl se lett semmi. A meccs viszont maradt februárra.
Még körmendi szemmel is nehét a ZTE-t összevásárolt csapatnak titulálni, az lenne az igazi, ha minden csapat a ZTE példáját venné követendönek. Bencze, Kámán, Mészáros, Polster is saját nevelésü, ha tán majd a kis Simon is visszakúszik, egyrészt nagyon erös másrészt igazi zalai csapat lenne. Szerintem is enyhül a Körmend-ZTE ellentét hála az égnek, ebben szerintem benne van az, hogy a régi nagyok közül ketten (+az Olaj) maradtunk, és ez ad valami összetartozást!
Egyszer még megérjük, hogy az Albáról is így beszéljünk?? :)))))))
Nézd! Ez nem olyan durva tipp mint amit albamama szokott adni az Olaj ellen. Ezt a tippet most tényleg komolyan gondolom, nincs benne érzelem!
Szerintem ha sikerül megismételenetek a szolnoki játékot, akkor a tippem reális. Lehet, hogy rosszul emlékszem, de úgy rémlik, hogy az ASE ellen tavaly szoros meccseket játszottatok odahaza. Miért ne jönne ki a lépés most az ASE-nek? Különben is a múlt fordulóban is voltak meglepetések, nem is kicsik. Ha mi is olyan "jól" dobjuk a büntetőt, akkor a Debrecen elleni tippem irreális, de mint tudod a kiközösítés elkerülése érdekében nem tippelhetek az Olaj ellen :)) Persze a szívem is azt súgja, hogy győzünk. Az idei statisztika is mellettünk szól. Felkészülés alatt 2x vertük meg őket. De ez most nem jelent semmit, attól tartok.