Ld. pl.:Falco-Olaj elődöntő(?) /talán két éve volt/ utáni nyilatkozata a Duna TV-n.
+
Az,hogy v.ki nulla teljesítményre ARCól nem zárja ki azt,hogy Szarvas nem ARCól /ezt már Én sem értem :-) /
Én is gratulálok mind2 magyar csapatnak a győzelemhez!
Remélem a fehérváriak jól elfáradnak az utazásban:)) (mert a meccsen alighafáradhattak el).
Szombaton irány Fehérvár!(Halló paksiak!)
MINDENKI FEHÉRVÁRRA!
HAJRÁ ASE!!!
Zotya hiába pörgetem magam akkor se ugrik be melyik étteremre gondolsz.
Akkor majd meccs után összefutunk,ha megvan a ttamás száma neked akkor majd csörögj rá meccs után mert szerintem velem lesz,ha nincs meg akkor kérd el Belferától mert neki biztos,hogy megvan a száma.
Ja a meccs után várjál picit mert csak az ünneplés után megyek ki! ;o)
Nem tudom,hogy másnak mi a véleménye de ez nekem meglepetés.Főleg,hogy 22 van közte'...
Most komolyan ennyire jól megy nekünk?
Ha minden igaz akkor már elég a hazai meccseket hozni.
Remélem ,hogy most már sikerül itthon is hozni a meccseket.
Lehet, hogy itt, de nem kizárt, hogy máshol olvastam, hogy Szaszát sokan nagyképűnek tartják. Kiváncsi lennék, hogy mire alapoznak, mert ha már nulla teljesítményre arcoskodó embereket kívánunk elővenni, akkor miért nem Cicával kezdték? Én nem tartom Szaszát nagyarcúnak, az meg hogy a jól sikerült kosara után felemelte a kezét, teljesen természetes. Végre már egy ősszolnoki, aki idén kiemelkedhet a mezőnyből. Nagyon szurkolok neki.
Avass az Isten, ööö hol lehet nicket változtatni???
A Zalgiris Kaunas ismét kikapott az Euroligában.
Buducnost- Zalgiris 106:102 hosszabbítás után.
Nem semmi meccs lehetett. Íme itt a Zalgiris lőlapja:: Carrawell (8), Stombergas (33), David (16), Cota (8), Einikis (13, 7 rebs), Ginevicius (10), Klimavicius (5), Silinkis (0), Salenga (9), Masiulis.
Itt vannak a csoport további tegnapi eredményei és a jelenlegi állás. Hát már nem látok túl sok esélyt a továbbjutásra, bár így hirtelen azt sem tudom megmondani hányan mennek tovább. Ha négyen, mint a női Euroligában akkor van esély.
Tau Ceramica- Panathinaikos 75-76
Unicaja - MontePaschi Siena 87-74
Tau 4-1
Olimpia 3-1
Unicaja 3-2
Maccabi 2-2
MontePaschi 2-3
Zalgiris 1-4
Buducnost 1-4
Mindent leírtak a meccsről csak azt nem,hogy mi voltunk annyira jók vagy a norvégok voltak nagyon gyengék! :o)
Tovább lehet számolgatni,hogy mennyivel jobb a Szombathely a csoportellenfeleinknél! :o)
Tamás Izsák, Te mén Debrébe bele ??
Má' meccsre mondom de konkrétan !!!
Én is gratulálok a fehérvári és a kaposvári csapatnak (remélem figyelitek a sorrendet -majd szétvet egyébként a bűntudat...:)). Korábban asszem Pistikétől olvastam, hogy ő nem is érti ezt a viszálykodást, meg egyáltalán magyar ember teszem azt egy nemzetközi meccsen hogy tud a "magyar" csapat ellen szurkolni. Ez szerintem is tök gáz! Láttam a ZTE ellen olyan manchesterieket manchesteri mezben, akik tiszta magyarsággal anyáztak. Hihetetlen.
Természetesen intönesnöl meccseken a hazaiakért dobog a szívem, és az ő győzelmükért izgulok (hogy nekem valamin mindig idegeskednem kell :)), de azt nem tudom, hogy minek kéne történnie ahhoz, hogy egy "Bravo Halm Rolit" sutyorogjak mondjuk egy jól sikerült triplája után...:) Valószínű ebben az esetben a jó idegenlégiós példáját követném! Pénzért bármit !!! :)
Belfera
...miért, Ti is brádörök vagytok a hugoddal? Különben is, tudod, csak az apa biztos. :-))
Igen, ez jó taktika, Ogjennek is majdnem bejött, mindenesetre úgy tűnik, hogy csak így van esélyetek (vagy nem?) Tudod, félelmetes tippelő vagyok! (félelmetesen sz***) :-))
...a nemzetköziben pedig cél a dobogó?!
Sporttárs
Remélem nem úgy gondoltad, hogy: "jajj szegény Szolnok, jajj szegény Szolnok!" ? :-)
Azzal mindíg is tisztában voltam, hogy csak mi tehetünk az egészről.
Gratulálok az Albának és a Klímának a jó nemzetközi szerepléshez. SZÉP VOLT FIÚK (és remélem lesz is)!
Ezek a fránya igekötők!
Vegyük sorra:
Ha az igekötő az ige előtt áll, egybeírjuk, pl.: kikapott
Ha az ige után áll, különírjuk, pl.: kapjátok be :-)))
Ha az igekötő és az ige között egy szó áll, mindhármat különírjuk, pl.: el akart menni.
Gratula a magyar csapatoknak. Sajnos a Szolnok megint "éppencsak", de ki kapott.
Paja témához:
Egy nyíregyházi kosárrajongó barátom mesélte, hogy Paja elakart menni Nyíregyházáról mert még két évig akar játszani (ezt másfél éve mondta!) és amennyire tudja még megalapozni a jövőjét anyagilag. Szóval biztos hogy sokkal jobban járt pénzügyileg...
Én imádom Paját, de biztos hogy k**va mérges lennék (most finom voltam) ha fordítva történik mindez.
És ez a vita is bizonyítja ezt az axiómát: Egy játékos megítélését nagyban befolyásolja az, hogy milyen színű mez van rajta:)
Szeretnék gratulálni mindkét csapat gyözelméhez a távoli Norvégiában.
Próbáltuk felvenni néhány fanatikus norvéggal a kapcsolatot, hogy nehezítsék meg a kaposváriak hazajutását, lehetöleg vasárnap délutánra essenek csak haza. Van valami fejlemény az ügyben??? :))
Fera!
Természetesen fogadd el a Krka tippet, mindent elhiszek Neked, amíg így manipulálod a tippversenyt, és maradok elsö :))
Akkor "anno",amikor még működött itten a csetttt,akkor még "beszéltem" is vele.
/Valami olyasmit mondott,hogy 1x -még nagyon kis korában-Szolnokon vót' idegenbe.Na meg az rémlik,mintha a kispadon környékén lett volna,vagy valami ilyesmi.Sz'al ugye,hogy Ő az? :o)
Már azelőtt is rá tippeltem volna mielőtt bármi infót kiadtál róla.Bár tuggyuk,hogy a tippverseny /teszem hozzá szerényen,hogy ebben a szezonban (még) - THE FACE :)) /nem az erősségem
Különben is tippverseny miatt meg nem ugatol yó, hanem tippelő',oszt még akár utol is érhetől engöm! :)))))
+
Szerencséd,hogy násoálkompetísönben nem indultam :)))
Apropó tippli:tiszta gagyi a női Álomcsapat játék.Többé kevésbé outsider-ként a 9.-k vagyok :))
ui.:Ki mondta,hogy a húgod nem ért jobban a kosárlabdához mint Én? :))Másrészt ha Téged is lenyom,akkor miért nem Ő osztja az észt?Vagy esetleg a Te beírásaid az Ő "szellemi atyja"?
Sőt a Szolnok is visszacsábíthatná régi sztárjait!
A belfera által felsoroltakat kiegészíteném néhány spílerrel:pl.: Mérész Tomi /Őt mi nagyon szeressük:) /,Takács Attila,Romboló /Egészen "tekintélyt" parancsoló névsor :) /.Légiósokból sem lenne hiány:Reggie Elliot,Ivkokics,Alexe.
Edző:ki más,mint Rezák mester /most úgy is parlagon hever/
Vazze, nemonddmá, hogy Bocai és Gabci bradörök!!! Nem is hasonlítanak egymásra, max. annyira, mint a húgom rám. :-))
Zotya!
Most hívott az elnök úr - úgy tűnik pályára lépek vasárnap Kaposváron, méghozzá 23-as mezben. Már a taktikát is kidolgozta rám a szakmai stáb: a feldobásnál tökönpöckölöm Stolet, leköpöm amúgy Alexésen, majd teszek néhány utalást arra, hogy mik történtek a nejével Franciaországban. Jöhet a páros kiállítás, aztán gyors tusolás után vissza a nézőtérre, ott is az első sorba, ahonnan erőteljesen gesztikulálva, néhány picskumateri kíséretében félreérthetetlen mozdulatokkal jelezném a játékvezetőknek, hogy a szünetben átvágódik a torkuk. Ekkor következhet a csarnok kiürítése - ha ez sem elég hozzá, akkor minden szektorból fejbedobok valakit pénztárgépszalaggal. Közönségük és első számú centerük nélkül pedig hamar bedaráljuk a "delfineket". :-)))))))))
xGabi!
Félreértés ne essék, nekem nincs különösebb problémám Pavloviccsal, viszont semlegesként azt továbbra is tartom, hogy nem volt korrekt az átigazolása, és ha teszem azt hozzánk írt volna alá, akkor is így gondolnám. Ha nyáron - amikor már gondolom sejteni lehetett a "magyarosítását" - megkeresi az Olaj, és aláír hozzájuk, nos akkor nem szólhat senki egy szót sem. De az állampolgárság megkapásának napján, egy éves nyíregyházi szerződéssel a zsebében, egy héttel a bajnokság kezdete előtt?? Ez nem igazán oké. Téma részemről is lezárva.
Sporttárs!
Mi az, hogy nem csábítottatok el játékosokat a "szegény Szolnoktól"??? Góbi, Parker, Lapov??? :-)
Progress!
Én úgy fogalmaznék, hogy ez a pénz egy profinak kevés, egy amatőrnek viszont sok. És hát a magyar sporik nem hivatásos játékvezetők, tehát úgymond amatőrként, hobbiból fújnak.
Saabee!
Elég legyen annyi, hogy a tippversenyen előtted áll. Látod, "Almaleves", még a húgom is jobban ért nálad a kosárlabdához - nálam főleg! :-)))
A Soproni Ászokhoz próbajátékra érkezett a 208 centis fehérorosz Oleg Koljenec.
Úgy tűnik, hogy ismét kezdik a megszokott kapkodást Sopronban: az elküldött Kovacseviccsel még meg sem állapodtak a szerződésbontásról, leigazolták Maljkovicsot, aki miatt Jávorszkinak is mennie kellett, és immáron egy ötödik légiós igazolásán gondolkodnak??? Vajon kinek a helyére jönne az új ember? Vagy esetleg egy külföldit minden meccsen talonban tartanának?
Hajrá Körmend!
Gratulálok a Kapovár és az Albacomp győzelméhez!
Mivel valszínű már csak holnap leszek DK közelben "felveszem a kontaktot" /csak lazán ;-) /.Sz'al,szombaton lesz valamiféle kisebb topic-találka,avagy nem?Ha igen hol,és mikor?
Jó lenne,ha megírnátok minnél előbb,hogy a fehérvári vérre ácsingózó szolnokiak ne szervezzenek keresztbe programot-Így legalább 1xerre tudnak elkapni minket :-))))
ti. minket sem nem szeretnek ám ! /Persze nem a DK sokra gondolok,Avass-al pl már játsztottam is egy klubban :-)) /
Komolyra fordítva!Van találkozóra esély?
Ez úton üdvözlöm az Őrmester szekuríttyot is :)
Kettős magyar siker a férfi Európa-kupában << 3/3. oldal
A Kaposvár és az Albacomp továbbra is százszázalékos a férfi Európa-kupában, miután mindkét csapat idegenben legyőzte norvég ellenfelét.
Férfi Európa-kupa, Északi-főcsoport, B csoport:
Netcom Asker Aliens (norvég) - Kaposvári Klíma-Vill KK 66-101 (21-26, 14-18, 12-33, 19-24)
Oslo, Rykkinnhalle, 300 néző
vezette: Kalpakas (svéd), Csebisev (ukrán).
Asker Aliens: Mahnin (7), Mandt (6/3), Price (12), Alagics
(4), SMITH (23). Csere: Löfstedt (8), Kito (6), Skuggedal (-). Edző: Baard Stoller.
Kaposvár: SIMON (10/6), DZUNIC (24/12), Szőke (7/3), De Gray (13), Ivkovic (11). Csere: Filipovic (9), JACKSON (24), Varga R. (3/3), Ágfalvi (-), Tömösváry (-). Edző: Goran Miljkovic.
Az eredmény alakulása: 3. perc: (4-4), 8. perc: (16-23), 13. perc: (25-30), 17. perc: (31-39), 23. perc: (35-55), 28. perc: (45-72), 34. perc: (50-84), 38. perc: (57-94).
Némi izgalommal kezdődött a kaposvári kosárlabdázók norvégiai "kirándulása": a somogyiak csomagjai az átszállás után Koppenhágában maradtak, s csak este 10 órára értek az oslói szállodába. Emiatt természetesen elmaradt a kedd esti edzés, ám a játékosok gyaníthatóan nem bánták ezt a fárasztó utazást követően. A találkozó napján barátságtalan szürkeség és ónos eső köszöntött a skandináv ország fővárosára. A délelőtti átmozgató tréninget már az összecsapás helyszínén - a kifejezetten a sportág számára épített csarnokban - vezényelte Goran Miljkovic vezetőedző.
A programból nem maradt ki a vásárlas sem, igaz, az árak láttán nemcsak a zord időjárás fagyasztott mosolyt az arcokra. Este aztán az a Netcom várt a kaposváriakra, amely az első nemzetközi kupamérkőzésén jókora verést kapott a cseh Nymburktól. Az északiak a hazai bajnokság harmadik helyén állnak, a múlt héten épp az éllovassal szemben maradtak alul - ráadásul hazai pályán.
Jól kezdték az összecsapást a kaposváriak, hat perc elteltével 17-13-ra vezettek, ráadásul ekkorra már valamennyi pályára lépő feliratkozhatott a pontszerzők közé. Már tízzel is ellépett a magyar csapat, ám a negyed végére az amerikai Price és a bosnyák Alagic faragta a norvég hátrányt. A folytatásban Jackson és Dzunic duplájával vált megnyugtatóvá az előny. Az ellenfél elsősorban a légiósait foglalkoztatta, s ők termelték is a pontokat becsülettel, főleg a kiváló fizikai adottságokkal rendelkező Smith szerzett könnyű kosarakat a palánk alól. A rendkívül sportszerű mérkőzésen az első félidőben mindössze hat-hat alkalommal ítéltek szabálytalanságot a játékvezetők.
A szünet után Simon talált be a hármas vonalon túlról, majd Dzunic ziccere már húszpontos különbséget jelentett. A négyperces hazai kosárcsendet Smith büntetői törték meg, ám a remek dobóformát mutató Dzunic-Jackson tengely is tette a dolgát a somogyiaknál. A záró szakaszra harminc egységnyi előnyt gyűjtött a kaposvári alakulat, így a padon ülők elégedetten szemlélhették a csapat játékát. A kulcsemberek már pihenővel töltötték ezt az időszakot, így Ágfalvi, majd Tömösváry is bemutatkozhatott a nemzetközi mezőnyben.
Baard Stoller (Asker Aliens): "Nagyon erős csapat a Kaposvár. Mi elsősorban tanulni szeretnénk a nemzetközi mezőnyben, erre jó volt a mai mérkőzés."
Goran Miljkovic (Kaposvár): "Örülök az újabb győzelemnek és annak is, hogy több játékosnak lehetőséget adhattam."
C csoport:
Bergen (norvég)-Albacomp 94-109 (21-31, 24-18, 15-26, 34-34)
A magyar csapat legjobb dobói: Hart 30, Mosley 25, Lapov 17, Bencze 12
A kaposváriak jövő szerdán a cseh Nymburknál vendégszerepelnek, a fehérvári együttes egy hét múlva a szlovák Lucenechez látogat.