al.komp-paks -1 (két szimpatikus csapat, az ország két legintelligensebb, legszakértőbb, legsportszerűbb, leg.., leg... szurkolótábora, ebből nem sülhet ki más csak egy marha nagy DÖGUNALOM, amin egy elhibázott büntető fog dönteni
Szeged-Sopron +8 (nem lehet véletlen a NY-i végek agyonverése, a sor folytatódni fog)
hát nemtom. csak megerzes.
a kecskemetben allitolag fog jatszani a madison szombaton de nem biztos. kerdeztem öket de nem valaszoltak meg. majd holnap tippelek:-)
Ahogy itt mindig nosztalgiáztok eszembe jutott valami-meg egy másik fórumon írt beírásról jutott eszembe:
Emlékszik valaki arra amikor a Tv-s meccseket délelőtt 11-kor kellett lejátszani?
Fúúú az egy katasztrófa volt..! :o)
Asszem' akkor voltak ilyen meccsek mikor mi Kaposvári KC néven a szuperligában vitézkedtünk.
Ja meg akkor volt az is,hogy az első négy a szuperligában nyomta,a többi meg az alapszakaszt "koptatta" majd a rájátszásban csatlakoztak a szuperligás csapatok a többihez...
Jó egy rendszer volt!
:o)
Mondjuk egy "BRAVO HALM ROLIT" besutyoroghattál (volna), amikor 1999-ben az oroszok ellen 57-59-es állásnál egy mp-cel a vége előtt behintett egy hármast és a 60-59 azt jelentette, hogy kikerültünk az Eb-re.
A kritikát teljesen jogos. A szabályokat én is ismerem, a hibáim nem ebből adódik.
Amíg egy mondatot írok, magamban háromszor átfogalmazom, persze utána át szoktam olvasni, de az időm szabott, mivel dolgozom.
Sőt ha jön a főnök, akkor olvasás nélkül is küldöm. Sajnos most is ez történt.
Utána sem tudtam elnézést kérni a hibámért az előbb említett okból.
Miután sikerült végig olvasnom az írásomat én is fogtam a fejem.
Ha megvolt az öt hibám (faultom) akkor most kipontozódtam?
Ja és még hozzátartozik a dologhoz, hogy nem az Ászok, hanem a Smafc ellen történt a nagy esemény.A kiváló centermunkához hozzátartozik az is, hogy ezen a mérkőzésen kétszer annyi blokkot adott, mint ahány pontot dobott:)))
Nem értem a tippjeiteket!
Komolyan gondoljátok, hogy a Sopron idegenben le tudja győzni az ugyan tényleg nem túl acélos, de sokkal jobb Szegedet? Furcsa egy banda vagytok, annyi biztos :-)
Más: Lehet már tudni, hogy hogy néz majd ki a ffi válogatott keret az EB-középdöntő meccsekre? Hogy az idegenlégiósokat mindet behívta-e, mert szerintem ha nem játszik Dávid és Gulyás, akkor a franciák ellen legalábbis nem sok esélyünk lesz.
SZURKOLUNK NEKTEK FIÚK, LÁNYOK!!!
Én is gratulálok a két ffi és a női kupacsapatoknak a tegnapi sikerekért, a két vesztsnek (Szolnok, meg asszem BSE (?) ) üzenem, ne búsuljanak, van még lehetőség javítani!
Ja, azt a Falcos nyilatkozatát már tárgyaltuk itt Bazsyval, tényleg elég gáz volt! :)De én voltam annyira elfogult hogy a lámpaláz számlájára írtam neki a dolgot. Simon Bala 2 héttel ezelőtti nyilatkozatával nem nagyon kéne összehasonlítani, látszott, hogy nem először áll kamerák előtt a srác.
Azé még Szasza, ööö izé Avass, ja nem Olaj az Isten !! :)