Keresés

Részletes keresés

Avass Creative Commons License 2002.11.11 0 0 7931
...ja, mivel a lakhely rovatba "Szolnok" szerepel, én nyugodtan írhatom az INTELLIGENS-et akár l nélkül is, mert rám is illik az általam (is) használt jelző (érted, he?) :-)))

..mea culpa (vagy kulllpa? :-))) tök bizonytalan vagyok, vagy nem???
remélem meg tudsz Nekem bocsátani, tényleg, komolyan!

...és most megyek és összetöröm a billentyűzetemet.

Előzmény: Avass (7929)
Olaj az Isten Creative Commons License 2002.11.11 0 0 7930

Szeva Avass!!

Nagyon jól látod, hogy itt vagyok, akkor miért nem köszönsz cimbora??? :-))))

Mit szólol a debrecenihez? Finom lett volna mustárral, de Lee megbolondította egy kis csokival és ezt nem tudtuk hova tenni !!

Vagy nem bocsátkozol látatlanban elemzésekbe?

Üdv.

Olaj az Avass !!:))

Előzmény: Avass (7929)
Avass Creative Commons License 2002.11.11 0 0 7929
He vazze, jogos a két pont. Csokkolom a lábad nyommát!
Előzmény: albamama (7926)
rik-027 Creative Commons License 2002.11.11 0 0 7928
basszus, ez nagyon ütös, hogy majdnem megvert minket a körmend otthon. a tavalyi évet idézi...

Hajra Kaposvar!

Olaj az Isten Creative Commons License 2002.11.11 0 0 7927

De vigyázó szemeidtől már annyira parázok, hogy amit eredetileg jól írtam, azt is átjavítom...:-)

OFF: Lehetne menni az Alcoahoz melózni-egy aprócska tényező: Székesfehérváron van a központ...neeeeem, köszi :-))))

Előzmény: albamama (7926)
albamama Creative Commons License 2002.11.11 0 0 7926
Meg se szólaltam (a Te írásoddal kapcsolatban) ;-), csak az intelligencicámat fitogtattam.
Előzmény: Olaj az Isten (7925)
Olaj az Isten Creative Commons License 2002.11.11 0 0 7925
most látom, hogy az előtérbe kerülteket jól írtam, albamama teljesen összezavarsz ! :)

Előzmény: Olaj az Isten (7923)
góóól Creative Commons License 2002.11.11 0 0 7924
Sziasztok!

Bár Sporttárs a szokásos lehengerlő szakmai hozzáértéssel és kifinomult stílusával megint kirúgta a stokit a fehérvári hozzászólók alól (:o))), azért egy-két gondolatot szeretnék itt megosztani veletek

Előszöris szerintem egész egyszerűen a jobbik csapat győzött. Mármint amelyik ezen az estén jobb volt. Mosley, Matus, Bencze vitte a prímet, de valahogy nekem nagyon szimpatikus Hart letisztult játéka, és Theisz dinamizmusa is. Lapov most inkább a Szolnokon megszokott hisztis játékát hozta.
A Paksban Davis és Fodor kiemelkedtek a csapatból Az utóbbinak azért örülök, mert szerintem fontos, hogy legyenek meghatározó magyar játékosok egy csapatnál. Lazán védekezésben egy vicc volt. (egyszer kiugrott a pályáról, asszem Theiszen keresztül :o)) A magas emberek meg viszonylag gyengén dobtak.

Bírók. Hát, mit lehet mondani. Az volt a problámám velük (különösen dr Vígh-gel) hogy nem bíráskodik, hanem számolgat és kompenzál. Pl a technikai (ami Sporttárssal szemben szerintem nem volt az, Fodor simán ráesett Theisz-re) után biztos voltam benne, hogy Davis távoli 3 pontosát nem fogják megadni. És nem azért mert tényleg későn dobta el (egyébként tényleg), hanem mert ez már túl sok lett volna az Albacompnak abban a közegben és hangulatban és előzmények után. Aztán hogy Vígh dr. minek vállal fel olyan ítéleteket, amivel csak az indulatokat fokozza, és nyugodtan tovább léphetne- nem tudom. Ilyen volt pl. amikor a Paks (szerintem a Lazán) kiütötte a labdát támadásnál -minden játékos megindul visszafelé- ő meg visszaadja a labdát a Paksnak. MInek??? Lehet, hogy tényleg nem volt gond a bíráskodással, de hogy a hazai pályát nem fújták meg, az biztos. Itt persze lehet azt mondani, hogy nem is kell, és így is van, de akkor Szolnokon és Körmenden sem kell)

Végül a szurkolásról. Én már régen voltam itthon ilyen jó hangulatú, forró légkörű meccsen. Kimondottan jól éreztem magam, a gyerekeimmel a vendégszektor mellett ültem, de az esélye sem merült fel semmiféle atrocitásnak. (bár hogy egy Jordan mezbe öltözött srác miért üvöltözött egy a mi oldalunkon ülő kifejezetten hómlessz kinézetű fazonnal, azt nem nagyon csaptam le.) A paksiak jól és sportszerűen szurkoltak, és az a 10-10-10 7-7-7 10-10-10 poén tényleg nagyon ült. :o)))

Olaj az Isten Creative Commons License 2002.11.11 0 0 7923
előtérbe került helyett előtérbe kerültek

bírók helyett játékvezetők a szóismétlés elkerülése végett-bocs albamama

Előzmény: Olaj az Isten (7920)
borost Creative Commons License 2002.11.11 0 0 7922
A Dávid-interjút megtaláltam.

DE MOSTMÁR FOGLALKOZZUNK A MAGYAR-FRANCIÁVAL!!!

Előzmény: borost (7917)
albamama Creative Commons License 2002.11.11 0 0 7921
intelligens!

két l-lel, bár valóban nem úgy ejtjük!

hajrá albamamacomp!

Előzmény: Avass (7918)
Olaj az Isten Creative Commons License 2002.11.11 0 0 7920
Elolvasva azokat a hozzászólásokat, amik azt követően íródtak (beleértve az én Alba meccs utánimat is), hogy mindenki számára nyilvánvalóvá vált, hogy bírók is olvassák a fórumot erősen előtérbe kerültek a bírók közvetlen személye felé irányuló anyázások, bár eddig sem volt kevés belőlük, de talán így egy kicsit észreveszik magukat. Vagy nem? Teljesen felesleges úgyis az egész, mert úgysem lesznek jobbak? :((((

Üdv.

Előzmény: Fishtax (7915)
oilboys Creative Commons License 2002.11.11 0 0 7919
Nem emlékszem, hogy tirpákoztam volna Debrecennel kapcsolatban, tudom hogy az a "Keleti Front"-nak szokott szólni...

Egy kis nosztalgia: volt régen egy "Kelet Csillagai" csoportosulás is!!! De rég is volt!
Szép volt!

Azért üdv: csabesz

Ja: válogatott focimeccsre mindig is debreceniekkel utaztam vonaton, szóval én nem általánosítok!

Előzmény: ZOLCSI (7911)
Avass Creative Commons License 2002.11.11 0 0 7918
Nono, az inteligens Atomic Boy is elveszti a fejét? Mit vártok el akkor, egy bunkó szolnokitól???
Előzmény: Fishtax (7915)
borost Creative Commons License 2002.11.11 0 0 7917
Hagyjuk a bajnokságot, kérek tippeket a magyar-francia meccsre!

El lehet még olvasni az Euroliga honlapján a Dávid-interjút?

Avass Creative Commons License 2002.11.11 0 0 7916
Respektálom, hogy nem szimpi Neked az Olaj, Ti vagytok a többség, csak az ekézés zavart (biztos születési hiba :-)).

"Bár Pavlovics nem szimpatikus, főleg mert tavasszal (?) leütött egy nézőt asszem Fehérváron. Az ilyeneket én hónapokra eltiltanám minden sportágban, nemcsak kosárban!"

Igen, egyetértünk (anno is ez volt a véleményem - visszakereshető), de ez messzire vezet, nem mondok más példát (a többiek máris kitalálták :-)) Damon Williams (Alba), szintén a tavalyi évad, szintén verekedés, a különbség csak az, hogy Ő rendezőnek okozott komoly (8 napon túl gyógyuló) sérüléseket. De ez már lerágott csont, annak idején körbejártuk a témát, többek közt említve a szövetség felelősségét is az ügyben.

Hajrá OLAJ!

Előzmény: Eke Máté aki ekéz (7907)
Fishtax Creative Commons License 2002.11.11 0 0 7915
[Albacomp-Paks]
VÍGH-BOGNÁR "SPORTTÁRSAK"! A JÓ KURVA ANYÁTOKAT!
ÉS NEM AZÉRT, MERT ELLENÜNK FÚJTATOK, HANEM AZÉRT, MERT SZARUL FÚJTATOK, ÖSSZEVISSZA, KÖVETKEZETLENÜL, HA AZ EGYIK OLDALRA ÍTÉLTETEK EGY BŐDÜLETES MARHASÁGOT, AKKOR AZT SOK APRÓ HÜLYESÉGGEL PRÓBÁLTÁTOK JÓVÁTENNI A MÁSIKON, ÉS VISZONT - VAGY FORDÍTVA! ÍGY NEM LEHET MECCSET VEZETNI, TESSÉK ELTAKARODNI A MÁSODOSZTÁLYBA, VAGY MEGYEI DERBIKRE, OTT TALÁN KEVESEBBEN LÁTJÁK A HÜLYESÉGEITEKET ÉS A MEG NEM ÍTÉLT HÁROMPONTOSOKAT!

fish

borost Creative Commons License 2002.11.11 0 0 7914
Szerdán megkérdezem a cikk íróját a Rawlins hibáról, csak figyelmeztess!
Előzmény: Olaj az Isten (7910)
Bocai Creative Commons License 2002.11.11 0 0 7913
ZOLCSI!
köszi, tisztában vagyok vele hogy mit jelent a szó, az egy kicsit messzebb van onnan, dehát nem írhattam ruszint vagy moldávot ha érted mire gondolok. Zárjuk le ezt a dolgot télleg én nem érthetem a fociviszonyokat de azt személyesen átélni elég kellemetlen dolog.
Télleg Rawlins olyat csinált mint Hibbert:)?
Előzmény: ZOLCSI (7909)
Bocai Creative Commons License 2002.11.11 0 0 7912
Hát innen valami lemaradt, ne általánosíts, a foci meg a kosárszurkoló Debrecenben is két külön világ. Söt, számomra külön öröm hogy végre nö ott is a nézöszám, hamár csarnokuk van hozzá legyen király csapat is hozzá! Legközelebb is megyünk majd ha ott játszanak a vajekezüek, csak meccs után Olaj sál be a kabát alá oszt má debreceni is vagy a szemükben.
Előzmény: oilboys (7908)
ZOLCSI Creative Commons License 2002.11.11 0 0 7911
"Fel a fejjel! Van egy megoldás: többé nem kell oda menni, a köv-ő 4 évben úgyis elsorvasztják lokivárost, aztán se focicsapat, se kosárcsapat, se szurkoló! "

Azt a jelenlegi hatalmat bitorló júdeóbolsevista huntánál már komolyabb emberek is próbálták. Nekik sem sikerült.

Ja, november 27.-én találkozunk! Akkor majd tírpákozhatol.

Előzmény: oilboys (7906)
Olaj az Isten Creative Commons License 2002.11.11 0 0 7910
Sziaszok !

Gratulálok a Debrecennek nyilván sokkal jobbak voltak már csak a statisztikákat is elolvasva. Viszont siralmasnak tartom a meccs után történteket, ez nagyon nem ok, hogy más drága pénzért vett általában hosszú évek munkája alatt "kitermelt" értéktárgyait kővel megdobálják, és összerugdossák- tudom, hogy volt már ilyen Szolnokon is, elég nagy tirpákság az biztos. Dombóvárról hallottam még ilyeneket, elég gáz...

Azt írja a sport, hogy Rawlins hibája döntött a Sopron ellen,na most már biztos mindeni tudja csak én nem-de mi volt ez a hiba? Valaki...!!!

Megy a gratuláció Fehérvárra és Kecskemétre is, szintén a statisztikákat böngészve egyértelműen jobb volt a Fehérvár. Észrevételem: Nem megy Bojannak, megy a másik négynek...Ja, és ha Lapovnak nem megy akkor dob 14 pontot-bár ahogy néztem hibázott is rendesen...Szóval most letudta a 10-ből azt az egy meccset, amin nem játszik olyan jól, most négyen biztos megint kiemelkedő lesz...!!!

Mi lett volna ha Lee-t feladjuk, 40pont, 20 assziszt? Ennek a fiúnak már régen nem a magyar bajnokságban lenne a helye, ill. maradjon csak itt, legalább csodálhatjuk, de szerintem értitek mire gondolok...

Üdv.

OAZIS

Előzmény: borost (7905)
ZOLCSI Creative Commons License 2002.11.11 0 0 7909
Bocai!

Mielőtt tírpákozol, talán nem ártana a szó jelentésével tisztában lenni. Debrecenben tírpákozni kb olyan paradox lenne, mint mondjuk "lila fradistákról" beszélnél.

xGabi!

Sajnálom a meccs után történteket, még akkor is, ha néhány olajos taplón viselkedett a csarnokban. A debreceni viszonyok megértésében segít a Hajrá Loki vagy a Vadkakas topik elolvasása.

Előzmény: Bocai (7903)
oilboys Creative Commons License 2002.11.11 0 0 7908
Ja, és fehérvári módra ezek után Debrecenben mindenki verekedős tirpák, hülye állat! Ott csak balhézni mennek ki az uccára az emberek, a csarnokban is biztos huhogtak a Stone-nak, igaz nem voltam ott, de akkor is...biztos így van.

Eke Máté aki ekéz Creative Commons License 2002.11.11 0 0 7907
Én nem vagyok Zalaegerszeg-drukker, mivel Pesten lakom. Csak annyit írtam bemutatkozásként, hogy az NB I-esek közül a Zete és a Debrecen szimpatikus. Persze azért sajnáltam a Kecskeméti vereséget, de legalább még izgalmasabb a bajnokság!
Ha tudok, ott vagyok pár meccsen, ismerem a játékosokat, de nem vagyok fan.
Avass! A Szolnokot nem utálom, mint óvodás a spenótot, ahogy írtad... Igaz, nem is rajongok érte. Csak kábé mint gimnazista a nulladik óráért! :-)) Sosem szerettem a szerb stílust, és a Szolnok egy időben nagyon ezt erőltette. Meg korábbi játékosait (főleg Alexét) se igazán csíptem. De a mostani csapattal amúgy nincs semmi bajom. Bár Pavlovics nem szimpatikus, főleg mert tavasszal (?) leütött egy nézőt asszem Fehérváron. Az ilyeneket én hónapokra eltiltanám minden sportágban, nemcsak kosárban!

Ami meglepett, a Körmend majdnem győzelme Kaposváron. Amúgy őket komálom, remélem összeszedik magukat! Itt a topicban ahogy olvastam a régebbi hozzászólásokat, nagyon jó fej körmendiek vannak!

Ja hogy ekézzek is kicsit: a Soproni Postás edzője, Meszlényi azt nyilatkozta a Sportban, hogy védekezésből megbuktak. Azután, hogy 98:78-ra nyertek egy rangadón. Hát ez a szerb stílus, hogy nyerek hússzal, de dühös vagyok, mert nem öltem meg eléggé az ellenfél játékát. Nevetséges!

Üdv: Eke, aki mindig ekéz.

oilboys Creative Commons License 2002.11.11 0 0 7906
xGabi!

Sajnálom ami veled történt a polgári M.o. egyik "fellegvárában", de velem is ugyanez történt 3 esetben is szhelyen, szóval át tudom érezni a helyzeted. Mondjuk én termetre ijesztőbb lehetek ( tudod embert és vadkant csak mázsa felett számítanak...), de a túlerő + ha olyan ember van ott, aki miattad ment el a meccsre, akkor tök gáz a dolog!

Fel a fejjel! Van egy megoldás: többé nem kell oda menni, a köv-ő 4 évben úgyis elsorvasztják lokivárost, aztán se focicsapat, se kosárcsapat, se szurkoló!

Az OLAJ vereséghez annyit, hogy sajnálom, a megérzéseim szokás szerint csaltak, még lottó 5-öm se lett.:-(((

AZért csak: HAJRÁ OLAJ! FOREVER OIL BOYS!!!!

Üdv:csabesz

Előzmény: xGabi (7869)
borost Creative Commons License 2002.11.11 0 0 7905
5 marha állatból nem szabad egy egész városra következtetni.
Előzmény: xGabi (7860)
andrej11 Creative Commons License 2002.11.11 0 0 7904
Gratula a Debrecennek:)
Előzmény: Eke Máté aki ekéz (7857)
Bocai Creative Commons License 2002.11.11 0 0 7903
Sziasztok!
xGabi! Nem olvastad amit irtam? Az ország legtirpákabb emberei úgy látszik arrafelé tartózkodnak mindig amikor Olaj meccs van! Szégyen gyalázat, pedig a csónakázó tó nincs is oly közel a csarnokhoz.
Eke! Remélem tegnap ott voltál Kecsóban és szurkoltál a csapatodnak mint a állat! Mer ez siralmas volt, a ZTE félelmetesen gyenge pontja hogy 0 használható cseréje van. Én amúgy tökéletesen asszimilálódtam a ZTE szurkolók között a Kecsónak szurkoltam hangosan és nem volt attrocitás. Mongyuk Egerszeg messze van a cívisektöl! Amúgy Szíííí (hü miket tanultam Debrecenben:)) kegyetlen jó volt, Nisavics viszont mintha túlzottan is alázatosan játszana... Végre egy meccs ahol a hosszabbításban nem kaptam szívinfarktust:)
Előzmény: xGabi (7860)
Avass Creative Commons License 2002.11.11 0 0 7902
"Szombaton bizony megtalálták a vezetőket és néhány családtagot is...nemcsak szóban.Indulatok voltak bőven..."

No, mit hallok, elvertétek Johhny fiút? Azért nem írkál mostanában? Infókat akarunk, (nem Sporttárs-módra! :-))

Előzmény: Artúr Doki (7900)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!