Keresés

Részletes keresés

Tomas79 Creative Commons License 2002.11.08 0 0 7850
Ahoi!
Sőt még én is megyek.Csaby1:majd te eligazitasz,csak kérlek,hogy ott találkozunk,ahol lehetcigizni,ja meg sörözni...:))))))
(Már megint a káros szendevélyek...)
Hajrá ASE!Hajrá magyar kosárlabda!
Előzmény: csaby1 (7849)
csaby1 Creative Commons License 2002.11.08 0 0 7849
Ott leszek én is. A paksiakat ismerem, meg valakit még a rostas/sporttarsból látásból.

Hajrá ASE!!

Előzmény: Fishtax (7847)
Avass Creative Commons License 2002.11.08 0 0 7848
Hájbrájen
Azért félve számolgattam, remélem már senki sem emlékszik rá, de a legutóbbi számításomban bebizonyítottam egy Belfera-tételt az Álomcsapat játék számolásának hibájáról, csak éppen 10-el elszámoltam az eredményt (nehéz művelet, összeadás volt)!
Sebaj, majd összekapaszkodunk a csarnok előtt és úgy hallgatjuk a kiszűrődő hangokat: ("köszöntjük kedves fehérvári vendégainket!")
...és közben MELEGítjük egymást :-))
Vihetünk szotyit, meg TV-t is.
Előzmény: Olaj az Isten (7845)
Fishtax Creative Commons License 2002.11.08 0 0 7847
[topiktalálka]
Egyre járt az agyunk, én is arra gondoltam, talán Nektek egyszerűbb eljönni a mi szektorunkba, akkor nagyszünetben a korlátnál találkozunk. sporttársat, rostast (vagy vmelyiküket :-) ) ismerem, a többiek majd találgatás alapján... (albamama nyilván nyelvészdoktornank, esetleg magyartanárnőnek lesz öltözve.)

fish

Előzmény: Törölt nick (7816)
Olaj az Isten Creative Commons License 2002.11.08 0 0 7846
EZ SZOLNOK !!!

EZ SZOLNOK !!!

:))))))

Előzmény: Isiah Thomas (7844)
Olaj az Isten Creative Commons License 2002.11.08 0 0 7845

Szia Avass !

Már hiányoltalak! Rossz volt nélküled ! :)))

Te, ezeken a százalékos megbontásokon csak hüledeztem, ilyeneket is tudsz? Vajh milyen meglepetések vannak még a tarsolyodban ?? Ajde Avass, ajde !!! :)))

Ki nem megy Debrecenbe az ne jöjjön soha többé Olaj meccsre hej, hej !! Ne vedd magadra Avass, én sem megyek, úgyhogy majd esténként együtt nézzük a meccseket a Szolnok Tv-ben Lengyel Gyuri bátyánk prezentálásában !!! :))

LECCGÓ ÓLAJ LECCGÓ !!!

Előzmény: Avass (7842)
Isiah Thomas Creative Commons License 2002.11.08 0 0 7844
Köszi mindenkinek:
Olaj az Istennek a tippet adta, hogy tudjam meg valahogy MSZF-t telefonszámát, mert Ő megy Debrecenbe.
Avassnak hogy megadta MSZF számát.
MSZF-nek hogy felajánlotta hogy haza hoz Debrecenből(mert Ő már ott van), de megadta Olajka91 számát, mert ők viszont 15.00-kor indulnak.
És köszi Olajka91-nek, hogy elvisznek.

Szóval rajtam már nem múlik!!!

EZREN MEGYÜNK!!!

_Bazsy_ Creative Commons License 2002.11.08 0 0 7843
Rátgéber is mindig azt a taktikát választotta a GYSEV ellen,hogy feladták a Balogh Bubut - had szórjon csak - viszont a többi 4-et nagyon "megfogatta".
Igaz most már nem jönne be annyi jó játékosa van a Sopronnak...

Plavi!Plavi!

Előzmény: Avass (7836)
Avass Creative Commons License 2002.11.08 0 0 7842
...és az már csak azért lenne jó, mert így Lee-nek millió IBM pontja lenne, és feltörhetnék az Álomcsapatommal is (két legyet, egy megmaradó káposztára!)
Előzmény: Avass (7841)
Avass Creative Commons License 2002.11.08 0 0 7841
...no, ebből is látszik - mivel nem én találtam ki - lehet, hogy nem hüjjjeség?!

Te meg mennyé má' a vonathó, hogy a picskuba lesz így szurkolás? Ne feledd, (legalább) 4 pontos Olaj sikert kell kikiabálnod!!

Hajrá OLAJ!

Előzmény: Isiah Thomas (7839)
boran Creative Commons License 2002.11.08 0 0 7840
Sziasztok!
Gyors tippek:

Debrecen-Olaj +6
Albacomp-ASE +10
Szeged-Sopron +12
Univer-ZTE -5
Kaposvár-MTE +11 (csak a tippverseny miatt!!!)

De azért hajrá Körmend! Hajrá Körmend! Hejj! Hejj!

Isiah Thomas Creative Commons License 2002.11.08 0 0 7839
Egyszer még a kilencvenes évek közepén amikor a Houstonnak nagyon ment (kétszeres bajnok volt), az egyik csapat úgy nyert ellenük(már nem emlékszem hogy kik), hogy a legjobb dobógépet Hakeem Olajuwon-t feladták és szinte öten védekeztek a másik négy támadó ellen.

Az edző nyilatkozta, hogy a Olajuwon-t úgyse tudják megfogni, akkor inkább a többiekre koncentrálnak. Olajuwon dobott is negyven valamennyit, de egyébként kikaptak.
Azt hogy pontosan hogy is volt ez az eset talán Török Péter tudná pontosan felidézni.

NiNiKe Creative Commons License 2002.11.08 0 0 7838
LD!
Irtam egy emailt a közvetítésel kapcsolatban, légyszi olvasd el mihamarabb.

Hajrá Olaj

Avass Creative Commons License 2002.11.08 0 0 7837
vigyórgós = vigyorgós

...lassan csak érvényesül albamama nevelő hatása.
:-)

Avass Creative Commons License 2002.11.08 0 0 7836
Tudom, hogy hihetetlen, de Bocaitól függetlenül nekem is ez jutott eszembe, mármint az, hogy a debrői légióstengely termeli a civisek pontjainak jó részét.
Egészen pontosan 77,1%-át, minden eddigi bajnoki meccset figyelembe véve! Összesen szórtak 6 meccs alatt 379 pontot (a 491-ből), Bukva 28,5, Green 30,3, míg (krump)Lee 41,2%-al vette ki a részét ebből a közel 400 pontból.
Szóval azon filóztam (csak közben most kivételesen dolgoztam is és Bocai megelőzött), ha a vigyórgós fekete dinamitrudat messzire elkerülnénk - na ez túlzás, de nem fognánk olyan intenzitással, mert, ha ráváltunk, vagy ne adj isten, két emberrel próbálja Zoki fogatni, akkor Ő képes leosztani is. Szóval, mondjuk kvázi feladjuk Őt, hiszen akárhogy is fogjuk, úgyis megszórja magát, csak akkor még plusszban lesz egy raklap asszisztja is.
Egyszóval Bukvát és Greent kell megpróbálni jobban őrizni a szokásosnál, és akkor már csak azért kell imádkozni, hogy valamelyik csereember meg ne táltosodjon (Ádámnak általában sül a keze az Olaj ellen).

Ennek fényében a tippjeim:

Debrecen-Szolnok -4 /II.Zoki megoldja.../
Albacomp-ASE +7 /Ez nem a Balkán...hanem hazai pálya/
Szeged-Sopron +12 /Ha csak edzőket veszem figyelembe, akkor +35-öt írtam volna/
Kaposvár-Körmend +16 /A büntik nevelő hatásával együtt :-((/
Kecskemét-ZTE -9 /nézzetek a táblá(zat)ra!/

Fishtax Creative Commons License 2002.11.08 0 0 7835
Néhány súlyos adat arról, hogy is áll Tolna megyében az utánpótlásnevelés. :-(

fish

_Bazsy_ Creative Commons License 2002.11.08 0 0 7834

:o)
Előzmény: saabee (7830)
rik-027 Creative Commons License 2002.11.08 0 0 7833
megtöröm a csendet egy tipLEE vel

Debrecen-Szolnok H8
Albacomp-ASE V4
Szeged-Sopron H7
Kaposvár-Körmend H22
Kecskemét-ZTE V5

oilboys Creative Commons License 2002.11.08 0 0 7832
sporttárs!

Már megint ez a sértődösdi...!??!

Mindig felveszed a kesztyűt?? :-)))

Ez ám az emberi nagyság!!! :-))

Üdv: csabesz

Ja és DÖGUNALOM LESZ AKKOR IS!!! :-))

Előzmény: Törölt nick (7816)
oilboys Creative Commons License 2002.11.08 0 0 7831
Trágár szavalókórus II:

" TÁNCOJJ KÖCSÖG, TÁNCOJJ KÖCSÖG!!!"

saabee Creative Commons License 2002.11.08 0 0 7830
Trágár szavalókórus: "Víghjáték,Víghjáték...!"
Előzmény: _Bazsy_ (7823)
Olaj az Isten Creative Commons License 2002.11.08 0 0 7829

Plusz van egy Tóth Gábor nevű fiuk, aki dobott jócskán már 10 felett egy-két meccsén, volt tán abban egy 21/9 is. Azért az sem mindegy, hogy Lee 40 pontot dob (tavaly Dombóvár-Szolnok 10 mínusz, huh), vagy "csak" huszat.

Lehet, hogy szurkolni nem nagyon tudnak, de hogy irtózatosan sokan lesznek a helyi körülményekhez képest, az hót zicher.

Üdv.

Előzmény: Bocai (7827)
LD Creative Commons License 2002.11.08 0 0 7828
Már nem tudom ki írta itt, hogy nincs ember Fehérvárról aki "tudósítaná" a bckormend.hu-t. Én szívesen vállalom, bár 100%-ra nem tudom ígérni, hogy minden meccsen ott tudok lenni, de ahol ott vagyok onnan megírom az eredményeket. A telefonom úgyse én fizetem :-))) Küldje el a számát az illető akit ezügyben fel kéne hívni!
Bocai Creative Commons License 2002.11.08 0 0 7827
A debreceni szurkolókat nem lesz nehéz túlkiabálni (bocs Csics), mégha sokan lesznek is. Tutira lesz jegy, nem tudom elképzelni hogy ne legyen. Tudtok valamit Stewart játékengedélyével kapcsolatban?
Szerintem nem Lee-t kell kikapcsolni mindenáron, öt úgysem lehet, hanem a többieket. Ezen persze csak Bukvát és Greent értem, nagy valószinüség szerint és a jelenlegi formát figyelembe véve a Gémes-Fodor-Romboló-Ádám tengely nem fog 10 pontnál többet dobni (remélem:)) Csak Lee dobhat és ne dobassa meg a többieket! Stewart és Benö felváltva kiváló lenne Sejó papa idö elötti fárasztásához. Szóval ki nem ugrál nem szolnoki, én majd azt teszem innen a távolból is. Így megy ez. Hajrá OLAJ!
Ja, ha Loki meccs is lesz párhuzamosan vagy kicsit elötte akkor meccs után ünneplés oszt le a szemüvegeket és futás a kocsikhoz mer ezek átgyünnek ismerkedni:)) Ugye paksiak?
Na még egyszer: Hajrá OLAJ!
Előzmény: NiNiKe (7819)
Isiah Thomas Creative Commons License 2002.11.08 0 0 7826
Köszi a tippet:))
Szóval ha valaki tudja MSZF mobilszámát legyen szíves elküldeni a címemre. Előre is köszönöm.

Előzmény: Olaj az Isten (7825)
Olaj az Isten Creative Commons License 2002.11.08 0 0 7825
Üdv. Bazsy

Még ezt nem láttam, de lehet, hogy nem is kellett volna :))))

Mit jelent az, hogy általánosan gyengén rendezték meg? KI dönti ezt el? A bírók miért nem kapnak büntetést, ha mindenhol általánosan "gyengén" fújnak? Sokkal több lenne a bevétel akkor, az tuti. Bár a nov 2es Olaj-Alba is biztos hogy majd szépen hoz a konyhára.

OAZIS

Előzmény: _Bazsy_ (7823)
G_e_r_y Creative Commons License 2002.11.08 0 0 7824
Most ért véget egy sikeres tárgyalásom :)))

Szóval akit érdekelne jegy a november 20-i franciák elleni meccsre, az korlátozott számban nyugodtan hozzámfordulhat.

Jöjjenek a tippjeim a hétvégére, cél az elsö helyen ragadás

Debrecen-Olaj H7 (Lee-verik a Szolnokot is, bár biztos kevés pont lesz)
Albacomp-ASE H10 (Ellentétes nemzetközi szereplés, ez megláccik majd itt is)
Szeged-Sopron H8 (Ha már bennünk megvertek, nincs nekik ellenfél)
Univer-ZTE V8 (Bár nem mindegy, hogy a Nickel jáccik-e, akkor lehet fordítva is)
és végül:

Kaposvár-MTE H17 (A szívem szakad meg, bár én nem adom fel soha!!!!)

_Bazsy_ Creative Commons License 2002.11.08 0 0 7823
Lehet,hogy már közismert de aki még nem látta annak íme:

Férfi Hivatásos Kosárlabda Liga Versenybizottsága

Hivatkozási szám: 21/2002/2003-FVB

A Férfi Hivatásos Kosárlabda Liga Versenybizottsága áttekintette a 2002. október 29-ig beérkezett ellenőri jegyzőkönyveket, és a mérkőzés ellenőrök jelentései alapján határozatot hozott.

Határozat

Hivatkozással a versenykiírások 15. §-ában foglaltakra, valamit a versenykiírások VII. számú mellékletében megfogalmazott büntetési tételekre az alább felsorolt és vastagon szedett csapatokra az itt meghatározott büntetést szabta ki:

F1AF 0016 2002. 09. 29. Univer KSE--Albacomp 50.000 Ft
A/3/a trágár szavalókórus

F1AF 0021 2002. 10. 05. Atomerőmű SE--Dombóvári VMSE 50.000 Ft
B/1. Ártalmatlan tárgyat dobtak be a mékőzés alatt

F1AF 0021 2002. 10. 05. Atomerőmű SE--Dombóvári VMSE 50.000 Ft
A/7. Technikai hiányosságok voltak a jegyzőasztalnál és a felszereléseknél

F1AF 0043 2002. 10. 18. Falco KC-Szombathely--Univer KSE 50.000 Ft

F1AF 0056 2002. 10. 26. Dombóvári VMSE--ZTE KK 200.000 Ft
A/5/a. Fenyegetés történt a sportlétesítményben vagy annak közelében.

F1ZF 0013 2002. 09. 28. Óbudai-Kaszások TF--KKK-DKK-EAST 50.000 Ft

F1ZF 0022 2002. 10. 04. SMAFC-Roto-Elzett--Óbudai Kaszások TF 20.000 Ft
A/6. A mérkőzést "általánosan" gyengén rendezték meg.

F1ZF 0045 2002. 10. 20. Óbudai Kaszások-TF--Flextronics KSZC 20.000 Ft

F1PF 0024 2002. 10. 06. Diana SE--Filtermat-Kőrisfa-Nagykőrös 50.000 Ft

F1PF 0052 2002. 10. 27. Diana SE--MC MAFC 70.000 Ft

Összesítve:

Atomerőmű SE 50.000 Ft
Diana SE 120.000 Ft
Dombóvári VMSE 250.000 Ft
Falco KC-Szombathely 50.000 Ft
Óbudai Kaszások-TF 70.000 Ft
SMAFC-Roto-Elzett 20.000 Ft
Univer KSE 50.000 Ft

E határozat ellen 8 napon belül a Férfi Liga IB-nél lehet fellebbezni 50.000Ft fellebbezési letét egyidejű befizetése mellett.

Szabó István
VB elnök

2002.11.05 18:00

Tetszik ez a "trágár szavalókórus"!!! :o)))))

Solo Klíma!

Olaj az Isten Creative Commons License 2002.11.08 0 0 7822
Szeva Isiah !!!

Ha minden kötél szakad ne aggódj, majd ellógok a melóhelyről és leviszlek Debrébe !!! :)Miért nem próbálkozol Mol Szolnok Funnál? Ő ma tuti nem lesz a neten, mert szabit vett ki, bár a mobilszámát én sem tudom, de háha valaki tud segíteni

Ne feledjétek, hogy a felkészülési meccsünkön Debrecenben megvertük őket, bár végig kiegyensúlyozott volt a meccs, Paja utolsó negyedbeli szuperprodukciója mindent eldöntött, pedig Lee-nek is jól ment (22/12). Rá nagyon vigyáznunk kell most is, és Bukvát is tartanunk kell, mert az utóbbi meccsein élt mint hal a vízben, ellenünk meg megállt 10 pont körül.

Az új edzővel már lassan 3 hete dolgoznak a srácok, talán még inkább sikerül finomítani a védekezésünket, ha ebben hozzuk a szombati Albás elleni szintet szerintem nem esélytelen a dolog. Mert azért valljuk meg, a múlt heti szolnoki meccsen elég jól védekezett mindkét csapat.

Ha jól emlékszem sporttárs említette, hogy mit kritizáljuk mi szolnokiak Sterbenz edzőt (azt már nem is merem mondani, hogy nem pejoratíve ellenségeskedni, hanem csak a véleményemet leírni és esetleg beszélgetni szerettem volna Róla-az eredmény várható volt...Mind1) a hirtelen cseréi miatt, amikor a PAks ellen a litván(???-nem tudom) edző is folyamatosan cserélt, volt úgy hogy rögtön az első kihagyott dobóhelyzetnél. Végül is lehet érvelni ezzel, csak azt nem szabad elfelejteni, hogy a litvánok (?) még így is bocs, de "röhögve" nyertek a Paks ellen, ami azért kellő magyarázatot szolgáltathat a gyors cserékre. Pl. a mi MAFC elleni edzőmeccsünkön sem játszott hogy mást ne mondjak Pavlovics 10 percnél többet össz-vissz, de tavaly Fikinek a végig nyílt meccseken egy másodpercig sem jutott eszébe lehozni azokat a játékosokat, akik pontot dobhatnak, még ha ki is hagytak sorozatban dobásokat. Kicsit itt most a Sterbencz-litván edző vonatkozásában úgy éreztem, hogy kevertük a szezont a fazonnal.

Üdv mindenki

OAZIS

Előzmény: Isiah Thomas (7820)
_Bazsy_ Creative Commons License 2002.11.08 0 0 7821
Belfera itt vannak Lecsó tippjei - megkért,hogy írjam be.

Klíma - MTE H7
Debrecen - Olaj H9
Alba - Atom H10
Szeged - Sopron H11

Plavi!Plavi!

Solo Klíma!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!