Keresés

Részletes keresés

kwest Creative Commons License 2002.11.10 0 0 7885
Mondtam.
Bassszameg.
72-69.
kwest Creative Commons License 2002.11.10 0 0 7884
Azóta meg vezetünk is, de tényleg. Úgyse húzzuk ki.
Előzmény: belfera (7883)
belfera Creative Commons License 2002.11.10 0 0 7883
Egyenlítettünk!!!!
35. perc 0-0 :-)) (forrás: www.bckormend.hu)
Előzmény: kwest (7882)
kwest Creative Commons License 2002.11.10 0 0 7882
A többi meg valószínűleg néma csend, ahogy ezt egy nálam (méltatlanul) ismertebb kolléga mondta annak idején. Legjobb tudomásom szerint azóta - ha nem is sokkal - stabilan vezet a Kaposvár, az meg már nem a mi pályánk.
belfera Creative Commons License 2002.11.10 0 0 7881
Az I. negyed után:
Kaposvár-Körmend 8-22 !!!
be-st Creative Commons License 2002.11.10 0 0 7880
Üdv!
Tippek, amiről még nem maradtam le:
Kaposvár-Körmend +18
Kecskemét-ZTE -18
Asszem a többi tegnap volt. Kár.
Üdv
Pistike
Avass Creative Commons License 2002.11.10 0 0 7879
mitőbb = mitöbb

jobak = jobbak

...kedves tanár úr (hölgy) a további gépelési- és mondatszerkezeti (vessző) hibákért a teljes szerkesztőség elnézést kér. :-)

Előzmény: Avass (7878)
Avass Creative Commons License 2002.11.10 0 0 7878
Szia Máté
Csak azért, hogy maradjunk az eke szarvánál.
Biztosan nagy elégtétel számodra, hogy a múlt heti, Debrecen elleni katasztrófális vereségetek után az Olajnak sem sikerült megállítania a negvadult kakasokat. Persze, nagyon örülünk a vereségnek, nyílván Ti is megünnepeltétek a kínos zakót a múlt héten. Egyébként nem értem a logikádat, hiszen, Nektek táblázatilag most Líék az ellenfél, ha mi győztünk volna az a Zegnek csak jó. Egy esetben tudom csak elfogadni a dolgot, nevezetesen, ha úgy utálod a Szolnokot, mint óvodás a spenótot. Ezzel egyáltalán nem lennél egyedül kis hazánkban, úgyhogy nem lennék meglepve, ha erről lenne szó, mitőbb valahol meg is értem ez irányú érzelmeidet.
Én (nyílván tök elfogultan) nem éreztem, hogy a szolnoki DK-sok elszáltak volna, egyszerűen egészséges optimizmussal, egy jó csapat elleni győztes meccs után vártuk a következő bravúrgyőzelmet. Csak egy kérdés: Te nem bízol minden esetben csapatod győzelmében???
További élvezetes ekézést, Máté bátyám.
Üdv: Avass

A meccsről: Nem láttam az összecsapást (Sportárs, háromra kiabáld, hogy DIVATSZURKOLÓ!!! egy, kettő... :-))) Sajnos nem derült ki, hogy Zoki megfogadta-e a "taktikai tanácsunkat", hiszen ennek a lényege pont az lett volna, hogy ha feladjuk Lee-t, EGYIDEJŰLEG próbáljuk meg 10 körül tartani Bukvát és Greent. Ehhet képest Lee és Bukva 26-26, Green pedig 23 pontot hintett. Mondjuk az általam is korrektnek, és a játékhoz értőnek tartott xGabi beszámolójából kiderül: ilyen katasztrófális centerjáték mellett nem is csoda, hogy kikaptunk, és bizonyára igaza van xGabinak (akinek a lelki sebeire csak mielőbbi gyógyulást tudok kívánni - bár tudom, hogy azok lassabban forrnak össze. Talán nem vigasztaló, de tavaly Gabcit is megfenyítették a Lokisták, és egész jól viseli :-(()
Naszóval, felvéve az elejtett fonalat. Tehát igaza van a kollegának, hogy nem Lee, hanem, Bukva vert meg minket (nomeg mi saját magunkat, az első negyed 29-12-jét leszámítva döntetlen körüli volt a másik három). Persze a kapott 100 irtózatosan sok, nem is emlékszem, hogy az Olaj mikor kapott ennyit utoljára?!
Persze megint Sporttársnak van igaza (és ennek százalékos arányát figyelembe véve ez már egyenesen dühítő :-))) Ilyen hullámzó teljesítményekkel nem lehet igazi eredményeket elérni. No sebaj, ez a majd egy hónap pihenő szerintem jól jött nekünk, hogy rendezzük a sorokat, remélem utánna sokkal jobak leszünk (no nézd má', megint arcoskodik a csávó).

netuttki

Előzmény: Eke Máté aki ekéz (7857)
Avass Creative Commons License 2002.11.10 0 0 7877
Szasz Spori
Éppen szólni akartam a bírókkal kapcsolatban, de megelőztél. Egyre inkább úgy látszik, hoyg biztos pont vagyunk egymásnak. :-))
Gratulálok az Albának, dícsérő szavaidat hallgatva, és azok után, hogy személyesen is láttam az idei Albát játszani, egyre erősebb bennem a gyanú, hogy az egyik döntőst láttam (bár még olyan sok van hátra, úgyhogy befejezem).
Előzmény: Törölt nick (7876)
kumi Creative Commons License 2002.11.09 0 0 7875
A kosárlabda.com-ról:

Hírek:

Bajnokot vert az Albacomp

2002-11-09 - A férfi kosárlabda bajnokság A-csoportjában a hetedik forduló rangadóján a listavezető Albacomp a tavalyi bajnok Paksot fogadta.

Remek iramban kezdődött a találkozó, az első percekben főképp Davis és Fodor remek játékának köszönhetően a Paks vezetett, ám az első negyed végére már Moseley irányításával átvette a vezetést az Albacomp, így az első pihenőnél 18-16-os hazai vezetést mutatott az eredményjelző.

A második negyedben remek centerjátékának köszönhetően, Lapov és Bencze kosaraival tovább növelte előnyét a fehérvári gárda, igaz a dudaszó pillanatában Davis vállalkozott egy triplára, amely célt is ért, ám a játékvezetők szerint már időn túl, így maradt a 37-31-es állás. És ha már a bíróknál járunk, érdemes itt elmondani, hogy Vígh Péter és Bodnár Tibor mindkét fél javára rengeteget tévedett, és felesleges "szerepvállalásukkal" igencsak paprikássá tették az amúgy sportszerű találkozót...

A szünetet követően fergeteges iramban folytatódott a találkozó, az Albacomp gyors játékával állva hagyta a Paksot és hamar tíz pont fölé nőtt a két csapat közötti különbség. Persze Mészárosék sem hagyták magukat, hiszen néhány triplával faragni tudtak hátrányukból.

Az utolsó játékrészben alig két perc alatt, Moseley vezérletével 20 pontra növelte előnyét a hazai csapat, amelyet sokáig tartani is tudott, a 35. percben például 76-56-os mérkőzésállást könyvelhettünk el.

Aztán három perccel a vége előtt feljött tizen belülre a Paks.
Sterbenz László egy időkéréssel igyekezte rendezni csapata játékát, amelynek meg is lett az eredménye: Hart például egy végigjátszott támadást fejezett be hárompontossal.

A paksiak faultokkal próbálták meg a lehetetlent: ledolgozni a hátrányt, de Matusék biztos kézzel dobták a büntetőket, így 87-77-re nyert az Albacomp, tehát a tabella éléről várhatja a decemberi folytatást.

Albacomp - Paksi Atomerőmű 87-77 (18-16; 19-15; 25-18; 25-28)
Székesfehérvár, 2400 néző
Albacomp: Matus (10/3), Hart (13/3), Moseley (25/12), Bencze (15), Lapov (14/3). csere: Halm (5), Theisz (3/3), Góbi (2)
Paks: Mészáros (14/12), Fodor (18/6), Sitku (11), Davis (21) Czigler (10). Csere: Jurgilas (0), McMahan (3).
Kipontozódott: Matus illetve Mészáros és Czigler
A mérkőzés alakulása:
5. perc: 8-12; 10. perc: 18-16; 15. perc: 29-24; 20. perc: 37-31; 25. perc: 52-43; 30. perc: 62-49; 35. perc: 76-56.
Lepattanók: 25 illetve 21
Dobásszázalék: 53 % illetve 48 %

belfera Creative Commons License 2002.11.09 0 0 7873
Szeged-Sopron 72-73
LD Creative Commons License 2002.11.09 0 0 7872
Alba-ASE 87-77. Mindenki jó volt, de különösen Moseley, Matus és Bencze. A legrosszabb egyértelműen vígh p. aki CSALT a Paksnak
htibor Creative Commons License 2002.11.09 0 0 7871
Albacomp-Paksi Atomerőmű:

87-77
VÉGEREDMÉNY!!:)

htibor Creative Commons License 2002.11.09 0 0 7870
7 perccel a vége előtt Alba-Paks: 71-56
xGabi Creative Commons License 2002.11.09 0 0 7869
Sporttárs!
Természetesen értem a párhuzamot,de azért még hiszek abban,hogy lesz itt egynél több "jó" spíler is,aki húzni tudja majd a csapatot.A tegnapi napon a külső sorunk hiába teljesített nagyon jól,helyenként szinte égető volt a centerjáték hiánya.Talán a vezetőinknek határoznia kellene már az ügyben ; Vilcinskas csak bizonytalan hosszúságú időtartam múltán lesz újra teljes értékű harcos,sérülten meg messze nem tud annyit hozzátenni,mint egészségesen.Ha nem fog javulni az állapota,mindenképpen meg kell válnunk tőle (sajnos ezt kell mondjam,pedig sok biztató jel utalt arra,hogy nem így fog alakulni).A Stewart nevű fickó is megérdemelne már egy tétmeccses bevetést,de ha nem kell,akkor pedig küldjük el ne fizessük tovább felelegesen.
A tegnapi dolgon nehezen teszem túl magam,mert elég régóta járok már meccsre,gyakran megfordulok a B-közép "táján" is és mégis ez volt az első ilyen irányból kellemetlen élményem.Az autót talán megússzuk a Casco - s önrésszel...

HAJRÁ OLAJ !!!

Előzmény: Törölt nick (7863)
htibor Creative Commons License 2002.11.09 0 0 7868
Alba-Paks félidő:
37-31
és azon vitáznak a bírók, hogy egy paksi tripla, ami a félpályáról esett, érvényes-e, időn belül volt-e.
htibor Creative Commons License 2002.11.09 0 0 7867
Az 1. félidő utolsó percében:
Albacomp-Paksi Atom: 31-29
kwest Creative Commons License 2002.11.09 0 0 7866
rva életbe, mindig lemaradok.
mélem minden csarnokban van villany, és még nem jáccották le a meccseket.
bacomp-ASE +6
eged-Sopron +9
iver-ZTE -11
posvár-MTE -4 (azéis)

timsó Creative Commons License 2002.11.09 0 0 7865
Jani!

Lehet hogy igazad van, bár nem találtam rá statisztikai adatot sehol sem (tavalyi rájátszás),
de Belfera kérdése (7427) a 2000-2001-es szezonra vonatkozott, nem pedig a tavalyira. Dénes Gabinál egyébként tavaly egyszer találtam 3 blokkot egy alapszakasz mérkőzésen.
Üdv: timsó

Előzmény: jani0625 (7864)
jani0625 Creative Commons License 2002.11.09 0 0 7864
Ha éresüléseim nem csalnak akkor a Tavalyi legutolsó meccsünkön Dénes Gabi 6-7 blokkot lenyomott és mellesleg levédekezte a Vukicsevicset aki addig kb17 pontot dobott.
Előzmény: timsó (7778)
NiNiKe Creative Commons License 2002.11.09 0 0 7862
Debrecen -Olaj
xGabinak teljesen igaza van -22ről nehéz nyerni, nem szabadott volna hagyni, hogy az első negyedben elmenjenek.Az elején mintha aludt volna az egész Olaj.Szerintem Vilciktast nyugodtan el lehetne küldeni, én nem láttam az amerikai srácot játszani, de ennél csak jobb lehet, egyébként ha jól láttam ott üllt a kispadon "civilben".Vaisvilla most tényleg jobban játszott,olyat láttam tőle amit eddig nem, emberrel együtt dobott hármast.Összességében jobb volt a Debrecen, jobban akarta a gyözelmet(legalábbis az első negyedben) és még szerencséjük is volt (Green a támadó idő lejárta elött kb.0,5 másodperccel kiugorva oldalra estében elengedi és bemegy) ez ellen nem lehet mit tenni.A végén 6 pontnál volt néhány érdekes bírói ítélet, de nem akkor buktuk el a meccset, ezek csak bosszantóak voltak (ordítottam is rendesn). Gratulálok a Debrecennek, csak így tovább, nekünk jól jön az egy hónapos szünet, remélem lesz állandó és normális védekezésünk.

Hajrá Olaj!

Artúr Doki Creative Commons License 2002.11.08 0 0 7861
DÖBBENET.................
Most mondhatnám,hogy annak idején mi megmondtuk...
Előzmény: xGabi (7860)
xGabi Creative Commons License 2002.11.08 0 0 7860
És most sajnos meg kell említenem olyan dolgokat is,amelyek nemigen tartoznak a sportpályákra vagy azok környékére!
Több ismerősömmel együtt a Csónakázó tó melletti parkolóban találtunk parkolóhelyet.A meccs után hárman békésen és minden feltűnés nélkül beszélgettünk a meccs történéseiről ; az eszmecserét egy öt fős,feltehetően debreceni futballhuligánokból álló banda tette emlékezetessé,akik SE SZÓ,SE BESZÉD körbevettek bennünket,a velünk érkező egyik srácot lefogták és ütni kezdték.Namost rólam és a másik két illetőről is tudni kell,hogy nem vagyunk túlzottan budy-builder testalkatúak,így a többség ellenében jóformán nem tudtunk mit kezdeni ; a helyi "fanatikusok" végül beérték mindössze annyival,hogy elvettek tőlünk két Olaj - sálat és lerúgták a kocsi két külső visszapillantóját...

Azt hiszem,a történtekhez nem kell különösebb kommentárt fűznöm.Talán csak annyit,hogy én mindezeddig kellemes és szimpatikus városnak tartottam Debrecent és az ott élő embereket...

xGabi Creative Commons License 2002.11.08 0 0 7859
Debreceni Vadkakasok - OLAJ 100 - 88
Gratulálok a debreceni csapatnak,a mai napon egyszerűen képtelenség volt legyőzni őket.Ennek okát a hazaiak nagyszerű dobóformáján kívül a párját is ritkító gyenge kezdésnek,valamint az első két negyedben meglehetősen visszafogott centerjátéknak tudom be.Úgy is mondhatnám,hogy ezen a mérkőzésen Sejo Bukva vert meg bennünket ; fogta Vilcinskas,Orosz,majd Trepák is,sajnos sikertelenül.A belső zónát pedig ugye meg sem szabad próbálni egy olyan csapat ellen,ahol egy Patrick Lee nevű srác játszik...Aminek nagyon örülök,hogy a korán összeszedett jelentős hátrány ellenére nem esett össze a csapat,volt tartásunk és elsősorban Stone és Pavlovics játékának köszönhetően visszakapaszkodtunk. 3:21 - gyel a vége előtt már csak hat pont volt a differencia,de amíg mi sajnos kétszer is elhibáztuk a sorsdöntő hármast,addig a másik oldalon Lee gatyázás nélkül beverte a sarokból.A végjátékban a hazaiak jó büntetőikkel megtartották a meccset.
Egyénileg :
Stone : az irányítónk ma eddigi szolnoki pályafutása legemlékezetesebb estélyét produkálta.Nagyon érezte a ritmust,és nemcsak egy-egyben,hanem kintről is nagyon hatásos volt (4 v. 5 hármas,nem emléxem)
Predrag : nehezen lendült játékba,de a tempói és a büntetői most is ültek.Ő vezette a "nagy rohamot",és ha az a tripla akkor bemegy...
Rytis : játékát lerontotta a gyenge védekezés ; se Greent,sem pedig Lee - t nem tudta tartani
Benő : nem volt annyira rossz
Vilcinskas : Bukva nagyon lejátszotta a pályáról ; remélem a most rendelkezésére álló egy hónap alatt teljesen felépül
Szasza : sok jó megmozdulás és a szokásos lelkes játék
Mérész és Trepák érdemben nem tudtak beleszólni a meccsbe.

folyt. köv.

Eke Máté aki ekéz Creative Commons License 2002.11.08 0 0 7857
Debrecen-Szolnok 100:88!
Bravó, Vadkakasok!
Biztos nem volt "dögunalmas", örülnek is neki nyilván Szolnokon! Mintha nem állt volna össze még az álomvédekezés...
Vagy feladták Leet? Jó ötlet! ))))

Bocs, hogy ekézek, de a nevem miatt... Kicsit elszálltak itten a Szolnokiak az Alba elleni győzelem miatt, ideje volt egy kis józanságnak! Remélem, a ZTE is nyer és átveszi a vezetést!

Az Albacomp-Pakson vendéggyőzelmet érzek, de nem tippelek (egyelőre!)

Üdv: Eke, aki mindig ekéz

Gabci456 Creative Commons License 2002.11.08 0 0 7855
Pihent agyúaknak ez jó szórakozás! :)))
Előzmény: Gabci456 (7854)
Gabci456 Creative Commons License 2002.11.08 0 0 7854
Nagy királyság, hogy az Olajt nem büntették meg mostanában. Kultúráltak vagyunk mi, mint állat!

Avass, Bocai
Szerintem elég nagy ostobaság lenne Leet feladni!Rá kell küldeni Paját, aztán majd faragja, amíg tudja. Bár nem hiszem, hogy 25 alá tudná szorítani, de egy 25/15 belefér. Green meg meg lesz fogva Vasvilla által. (Ez tuti) Az öreg Sejo meg Vilci majd tologatják egymást kedvükre.
Különben nem hiszem, hogy a védekezésen fog eldőlni a meccs.

Egy érdekes összehasonlítás, kin mennyit nyerönk, vesztünk!
Marci-Kip -11
Lee-Paja +8
Green-AVASSvilla -8
Gémes-Benő -5
Sejo-Vilci/Stew +10

Boldi-Trepi -6
Debre maradék-Olaj maradék +4

Végeredmény: -8 (Asszem korábban is erre tippeltem!)

U-U-U-U-U-U

rik-027 Creative Commons License 2002.11.08 0 0 7853
ezen a 7en meg 35tel a "vikingeket"
Előzmény: realfan (7851)
Olaj az Isten Creative Commons License 2002.11.08 0 0 7852
Megmutatjuk a csücsöri franciáknak !!!

Hajrá Kofi !! EEEHHH, de nehéz volt leírni :))))

Előzmény: realfan (7851)
realfan Creative Commons License 2002.11.08 0 0 7851
Nincsenek jó megérzéseim a kaposvári kirándulásunkkal kapcsolatban. Talán azért mert múlt héten harminccal verték a Leverkusent (miközben mi éppen a Szegedtől kaptak egy zakót).

Szóval ez a hétvége nem önfeledt ünneplésből fog állni, az már előre látható.

Már csak 12 nap a magyar-francia meccsig. Őrület! Lehetne kevesebb is... Nagy meccs lesz, az biztos. Annak ellenére, hogy "nagy" csapat, és valóban világsztárok játszanak ott, szerintem van esélyünk. Nagyon régen volt olyan erős a keretünk, mint most. Mondjuk egy Kálmán-Isti-Dzunics-Dávid-Gulyás kezdő egyáltalán nem tűnik rossznak. Kispadon Zacsival (ha nincs válogatott egészen más a beceneve nempaksi berkekben), Sitkuval... Ha már a keretnél járunk, azért vannak "különlegességek". Grebenár Péter (jobb szó nincs rá: őrület!), Trummer Rudolf (triplákat akarunk elvetni francia földön, ám legyen, de nem mindegyik fog kivirágozni!), Pankár Tibor (vízhordó fiú). Mondjuk nekem teljesen mindegy, hogy kivel, de nyerjünk, könyörgöm!!!

RIA RIA HUNGÁRIA

MOCSKOS fRANCIÁK!!!

HAJRÁ, KÖRMEND!!!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!