Guy Rucker
Points None None
Field Goals Made None None
Field Goals Attempted None None
Three Point Field Goals Made None None
Three Point Field Goals Attempted None None
Free Throws Made None None
Free Throws Attempted None None
Offensive Rebounds None None
Defensive Rebounds 1 @ San Antonio 11/05/02 1 @ San Antonio 11/05/02
Total Rebounds 1 @ San Antonio 11/05/02 1 @ San Antonio 11/05/02
Assists 1 @ San Antonio 11/05/02 1 @ San Antonio 11/05/02
Steals None None
Blocks None None
Minutes Played 2 @ San Antonio 11/05/02 2 @ San Antonio 11/05/02
Annyuk! Micsinász itten? Itten osztod az eszet ahejett, hogy kimosnád a gatyáimat, mostannék azonnal iszkiri haza, oszt aggyá enni a gyereknek mög mosogassá elfele! Hö.
Na most pl. zárjuk ki a sérülést (remélem a sors is kizárja)
Kálmánt továbbra sem tartom 100% megbízhatónak, akkor már inkább Simon. Kálmán nagyon egy-egyező, mint már írtam, meg a játékában nagyon ott van a belemenés, de ha olvastad az Artúr Dokinak (és természetesen mindenkinek) szóló írásom, ezt már láthattad leírva.
Báder ezek után nehezebb döntés, mert ugye Dávid nem is lehet kérdés, Sitku most jó volt, ráadásul őt, ha kell, centerposzton is be lehet vetni.
Üdv!
Boborján nem tagja a Besenyő családnak.
Ennyit ma a kosárlabdáról. :-)
Tényles a Sport1 fogja adni a franciák elleni meccset? Ne már!!! :-(((
Üdv
Pistike
Mindjárt írok, egyelőre annyit leszögezek, természetesen egyikünk sem lehet a kapitány helyében (most E/1-ben beszélek), mint ahogy szakember sem vagyok, nekem (gondolom nektek is) ez egy érdekes játék.
Tegnapi kérdeseim (a játék szabályai) után segítsetek tisztázni tudatlan fejemben a posztokat! A lentiek alapján az 1-est értem (irányító), az 5-össel is tisztában vagyok (center, az a marha hosszú ember, aki leginkább a gyűrű alá igyekszik kerülni), a 4-essel már bizonytalan vagyok (erőcsatár? ha igen, mi is az pontosan?), viszont a 2-est, 3-ast biztosan nem tudom, illetve nem értem (védő??? de hát itt nem lehet úgy cserélni, mint pl. a hokiban, kézilabdában!)!
Hello Borost!
Bár Artúr Dokihoz intézted a véleményed azért talán érdekesnek találjátok az enyémet is.
A válogatott keret 12 játékosból áll a szűkítés után és a meccsre már csak 10-et lehet nevezni. Posztonkénti lebontás kb. így néz ki:
1-es: Kálmán,Mészáros,Simon
2-es:Németh,Fodor
3-as:Dzunics,Kámán
4-es:Dávid,Sitku,Báder
5-ös:Gulyás,Czigler
Természetesen vannak átfedések, mert tud 1-est játszani Németh is és ha nagyon kell akkor Báne is,sőt még 2-est is ,de a többi az talán stimmel. Ha ebből a 12 emberből összeállít a kapitány egy 10-es keretet nyilván figyelembe kell vennie, hogy posztonként (beleértve az átfedéseket is) legyen legalább két ember. Véleményem szerint a pillanatnyi forma és rutin alapján Simon és Báder nem fér bele a tízbe, de a végleges döntés a taktika függvénye Pl: alacsony vagy magas szerkezetü csapat stb. És természetesen lehet sérülés miatt is lehet ettől eltérő összeállítás
Üdv: timsó
Tud vki arról, hogy létezik-é Mo-on kosárlabda-magazin, ami mondjuk heti/havi rendszerességgel meg is jelenik? Szegeden sehol sem kapni, pedig nem igaz, hogy nincs!
SEGÍTSETEK IGENNEL (ÉS HA IGEN, MI A NEVE, LEHET-E ÚJSÁGÁRUSOKNÁL KAPNI, HA NEM, HOGY LEHET HOZZÁJUTNI, STB...) VAGY NEMMEL!
Hát miért nem tudják Zalaegerszegre, Szolnokra, Székesfehérvárra hozni (nézőhelyek száma szerint Szegeden lenne a legjobb, de a pálya az nem a kosárlabdának, hanem a kézinek van fölállítva, egyébként nem sokkal rosszabb megoldás, mint Szombathely, csak az már túl Kelet)
- az elírásból származó hibákat nem javítom
- a maszkimumot Boborján mondta a Besenyő családban ( tehát nem komoly)
- az "aléaléaléóó" helyesen: Aliali ... alió bajnok lesz az Albacooooomp! (minden ettől eltérő változat hibás, és pénzbüntetést von maga után. ld. (lásd és nem legjobb dobók): Kecskemét ill. Szolnok esete)
- hajrá gulyás-zabálók!
Suber szerzödésének felbontáss plusz egy havi bérrel történt. Hát a mi légiósaink nem annyit keresnek, hogy ettöl csödöt kellene jelenteni, söt igazából tele vagyunk pénzzel, és még várunk a Shaq aláírására. Imádom mikor a fehérváriak(inkább csak Sporttárs, ne általánosítsunk) mondják, hogy mit panaszkodnak a körmendiek anyagi téren. Nem tudtuk kifizetni az Eddynek a 4400 dollárt(!!!), gondolom ennyit keres a Lapov meg a mózli együtt. Többet nem foglalkozom ezzel a kérdéssel, nekünk kétszer akkora a költségvetésünk különben is, mint az Albacompnak.
Lenne 1-2 közbevetésem a válogatott kerettel, szeretném, ha reagálnál és "vitáznál" velem:
A legszembetűnőbb vitás dolog számomra Báder Marci. Azért nem hinném, hogy őt ki kéne hagyni. Te arra hivatkozol, hogy keveset játszik, én meg azt mondom, relatíve, valahogy középúton Isti és Dávid között :-). Bár ez nem vicc, igaz, de gondolj bele, ha csak 10-15 percet játszik olyan csapatok ellen, mint a Telekom Bonn vagy a Maccabi Tel-Aviv, stb..., akkor már sokat segíthet a csapatnak, mert sokat fejlődött bizonyára (bár sejtheted, hány meccsét láttam:o).
Ez nem vita, egy Czigler meg egy Sitku kell+Gulyás+Dávid és akkor a 3 pontoson belüli terület meg van 80%-ban oldva...remélhetőleg
Kintre pedig Kálmán vagy Isti valóban fontos lehet
Dzunics játszhat a válogatottban? Nem tudtam, de én vagyok a lassú, ez viszont elég jó hír.
Simont azért be kéne hívni, legalább kispadra, tud nagyon ponterős lenni, fiatal, lendülete, jól be tudja látni a pályát (bár ez lehet igaz Kálmánra is, de én, amikor láttam Szegeden, a játékában mindig benne volt az 1-1-ezés, ami nem volt túl pozitív, továbbásokszor volt belemenésgyanús, amit a szegediek akkor nem tudtak kihasználni, de a franciák lehet)
na most ennyi, remélem reagálsz és akkor vitázzunk egyet, na helló!
Nem tudom lehet hogy volt már róla szó, de lehet hogy ezek a szerződések nem 10 hónapra szólnak.
Vagy valamiféle kitétel van benne, hogy mikor bontható fel következmény nélkül, vagy valami.
Na csak azt akartam kinyögni, hogy ha felbontanak egy szerződést az nem jelenti azt automatikusan, hogy kifizetjük a bért végig, oszt viszlát.
Itt van a Tolnai Népújság beszámolója a tegnapi meccsről, nem ugyanaz írta, mint aki az NS-cikket (és itt vannak adatok is), de ebben sincs szó arról, hogy Czigler megsérült volna! Tudja vki, mi történt?