tudom, hogy nem ti szálltatok rájuk, ránk!
A "kosárszurkolók" próbálnak mentegetőzni, pedig tény, hogy kosármeccsre járok (ismétlem, hogy olyanok kik idegenbe is járnak)tették tudomásom szerint!
Félreértesz! Dehogy van rendbe, csak azt próbálom felvázolni, hogy nem minden esetben a debreceniek a hibások!!! No alla violenza !!! Semmi erőszak !!!
A saját nevelésü játékosokat én is üdvözlöm :-))
Nem igazán értem az ősi ellenség megfogalmazást a Debrecen vonatkozásában. Sporttárs nem is reklamálsz? Fociszurkolókról le lehet szállni? Nem mi szálltunk rájuk ! Debrecenben nem ez az első eset, hogy megvernek vendégdrukkereket, tartok Tőle nem is az utolsó ! :-((
Egyébként ha szerinted az ami történt a meccs után xGabiékkal rendben volt, akkor nincs is nagyon miről beszélnünk !
Sajna amióta alaptalanul vádolsz/tok olyan embereket, akiknek semmi köze az egészhez, azóta igenis felelőségemnek érzem, hogy megvédjem őket!
"És ha elmegyek debrébe akkor mi lesz??? "
Remélem semmi!
"Két éve újpestiek is voltak, nem?? "
Mindig jönnek. Most épp rajtunk a sor!
Szerintem ezt a legkevésbé a kecskemétiek bánják !!! Kérdezd csak meg őket, vagy keresd ki lapip idevágó hozzászólását ("királyok vagytok Ti szolnoki ultrák" kezdetűt...). Engem speciel nem zavar a bünti, mert úgyis tele vagyunk lóvéval, amit az államtól szerzünk, úgyhogy csak hadd folyjon, hadd folyjon !!!
;-)))
Avass, abszolút igazad van, hogy egy kicsit bénázunk légiósügyileg, de hiába ha nem kellően szakavatott szemek választják ki a pácienseket, vagy nem megfelelően teszteljük őket, akkor ez van. Az egész idény alatt ezt fogjuk majd nyögni. Én nem bánnám, ha szereznénk már egy olyan embert, aki nem csinál mást, minthogy folyamatosan figyelemmel tartja a piacot, kapcsolatban áll a játékosmenedzserekkel, és tényleg ért ahhoz, hogyan kell a jó légióst meglátni...(ls: Sola...)
Üdv!
pár gondolat a meccs után történtekről:
Ne csodálkozzanak a szolnokiak, ha nem bánnak velük kesztyüs kézzel, ha a meccset végig szövegelik, szidják a debrecenieket, sőt a meccs után még ők tervezgetik a box-ot!!!
Aztán az egyik utcasarkon megállva megint a debrecenieket szidják - nem csoda, ha meg lettek kergetve.
Ha valaki az ősi ellenség városában járkál, ráadásul sálban, sőt elötte a csarnokban, a rendőrök mögött nagyon kemény volt - megint ne csodálkozzon, ha megtalálják. A kocsi elleni "támadást" én is elitélem, ja meg a nem fair akciót, de tudomásom szerint nem kigyurt állatok támadtak a szolnokiakra. Ráadásul olyan srácok, akik járnak kosárra!!! (még idegenbe is)
Szóval le lehet szállni a "fociszurkolókról".
csics! én is szégyellem magam, de miattad! Leállatozni embereket??!! és még te beszélsz kulturáról!
Bocsi, hogy a megszólított némo helyett válaszolok, de hátha elfogadod. Ilyet a parlamentben is szoktak csinálni :))))
Szóval szakmai oka volt Eddy távozásának, mégpedig az, hogy az Isti-Nickel "varázspáros" távozásával az 1-2-es posztot kellett megerösíteni. A másik része pedig az volt, hogy a Mujke mellett idén a Grebi lesz a kezdö center. Meghát sajna nem az Eddyröl szólt a rájátszás, és ez is mély nyomot hagyott. Nem értem a körmendi vezetöket egyébként, tavaly elküldtük a Denist nem megfelelö teljesítmény címszóval, most visszahoztuk. Az Eddy-vel is mintha ez lenne, ö se igazi ötös. Igaz jelenleg a nyeretlen Trier legjobbja a Bundesligában...
Nos, a szezon után amikor kiderült, hogy Baba lesz az edző, akkor már tudni lehetett, hogy ő igényt tart(ana) Charlesra. Sőt! A valós pénzhiány miatt (és ez tényleg nem duma), még odáig is elmentek, hogy a Sanyi és a Baba, Börzsönyi Zolival a Marc egyik igazgatójával együtt elmentek Roisky úrhoz a Marc vezéréhez, hogy támogassa Eddy Körmenden tartását. Nem titok 4400 USD/hó fizetésről volt szó, amit az éves támogatási összeg felett maga az igazgató bevállalt abban az esetben, ha Eddy valóban marad.
Ezek után viszont a csapatépítéskor kiderült, hogy centerposzton nem vagyunk erőssek, de ha lehet még ennél is gyengébb a védősorunk. Isti ugye elment, Madisont nem is akarta a Baba, mert már a Putesznek is nehéz volt őt kordában tartani, meg a Fodor Sanyi is minden meccs előtt 4-5 órát lelkizett vele, hogy mennyire szükség lenne a jó játékára. Na és persze Zsebe Feri is abbahagyta az aktív játékot.
Fentiek ismeretében döntött mégis úgy a vezetés, hogy adjunk lehetőséget Grebinek, és hozzunk új arcokat a külső posztokra. Próbáltak tárgyalni Eddyvel egy olyan konstrukcióról, hogy várjon Muja magyarrá vállásáig és akkor biztosítva van a szerződése. Ezt azonban akkor még csak decemberre tudták igérni. Eddy pedig (jogosan) más csapat után nézett, és elsősorban Németországot jelölte meg, ugyanis ott él a testvére, valamint Trier belátható távolságban van Körmendhez is ahol meg a barátnője él.
Ezek után persze lehet azon vitatkozni, hogy jó döntés volt-e az akkori (valszeg nem, hiszen most ismét tárgyalni akarnak Edmonsonnal), viszont akkor valóban sokan (köztük én is) a megvalósult variáció mellett voksoltam.
Azt már csak mellékesen jegyzem meg, hogy nem értettem, a Magyar csapatok közül miért nem kereste meg (talán a Dombóváron kívül) egy csapat sem?! Szerintem sok helyre simán beférne. Persze ezt azért nem gondolom olyan komolyan, hiszen Eddy neve, ha szóba kerül akkor mindenkinek azonnal (jogosan) a Körmend jut eszébe. És maradjon ez így mindíg.
Szasz Némó
"Szombaton megnéztük őt a Zsolna ellen, 34 pontig jutott. Péntekig teszteljük, majd szemrevételezzük a Szlovákia-Oroszország EB-középdöntő meccsen is. Ha tartja a formáját szerződést kap."
...hát igen, valahogy így kell légióst választani, nem demókazettákról, meg egyhetes edzésmunka alapján, esetleg megspékelve egy edzőmeccsel egy 2. ligás csapat ellenében. Talán ezért tud a Körmend fele pénzből 2x olyan jó légiósokat venni, mint mi?
Tényleg, megint képbe került Edmondson? egyáltalán miért kellett mennie, úgy emlékszem, azt írtátok, hogy maradni akart a srác. (csak azt ne mondd, hogy a pénzhiány miatt, mert Sporttárs rögtön dob egy hátast! :-)))
Tudom, mi mindig csak panaszkodunk, pedig itt döl a lé.
Inkább az a baj szerintem, hogy kapkodunk. Senki se akarta példának okán a Denist a szezon elején(föleg a Baba(!) ellenezte a leigazolását), de a Suber után kéznél volt, hát idehoztuk. Most meg nem tudjuk hogy küldjük el. A Sola úgy maradhat még 30 napot, hogy csökkentettük a fizetését.
A kevés pénzünket is néha fölös helyre rakjuk, bár igy is megnézném melyik csapat mennyit költ légiósra. Majdnem mindenhol 4-5 légiós, olimpia helyezettek, hasonlók. Sajnos nálunk is vasárnap az volt az elsö válasza a vezetés egy prominens tagjának (...) arra kérdésre, hogy milyen ez az ugandai srác, hogy OLCSÓ!. Itt tartunk...
"Egyenlőre egyik légiósnak sem kell távoznia a Marc-Körmend kosárlabdacsapatától. Mindazonáltal a Toroman, Clay, Sola trió egyike sem érezheti magát biztonságban, érkezhet ugyanis a szlovák-ugandai irányító, David Toya."
Fodor Sándor: "Az eddigiekkel nagyjából elégedettek vagyunk, kivételt képez a Szeged és a ZTE elleni két meccs. Nem találtuk meg a megfelelő irányítót és centerposzton is elkelne az erősítés. Leültünk beszélgetni légiósainkkal, s nekik is értésére adtuk, hogy továbbra is keressük a legütőképesebb ötöst. Toromannal tisztáztuk, hogy bár sok tekintetben övé a legjobb mutató a csapatból, irányító játékával nem vagyunk elégedettek. Mellette szól viszont, hogy még csak 20 éves, s a régió egyik legnagyobb tehetsége. Clay, aki Toromanhoz hasonlóan szintén garantált szerződéssel rendelkezik, sérülése miatt eddig alig játszott, ezért őt nehéz lenne értékelni. Sola, aki külföldijeink közül a legjobb teljesítményt nyujtotta, egy hónapra szoló kontaktusa vasárnap lejárt, de fizetéscsökkentés mellett ezt újabb harminc nappal meghosszabítottuk. Egyenlőre nem küldünk el senkit, a légióstrió kap +1 esélyt.
A fenti döntésünknek nem mond ellent, hogy Körmendre érkezett a 26 esztendős szlovák-ugandai kettős állampolgár, David Toya, akiről annyit érdemes tudni, hogy posztja irányító, remek védőjátékos, s emellett még eredményes is. (Az Inter Bratislava csődje miatt van lehetőség a megszerzésére, s tudomásom szerint a szlovák bajnokikon átlag 30-36 pontokat szór, valamint a fizetése sem égbekiálltó. - némo) Szombaton megnéztük őt a Zsolna ellen, 34 pontig jutott. Péntekig teszteljük, majd szemrevételezzük a Szlovákia-Oroszország EB-középdöntő meccsen is. Ha tartja a formáját szerződést kap.
Centergondjainkat orvosolandó a napokban egyeztetésre invitáljuk a Trier játékosát, Charles Edmonsont, aki éppen itthon van Körmenden. (Hát igen a nő nagy vonzerő! - némo). Eddy legutóbb 14 pontot dobott a Leverkusennek, ám megszerzése nem mutatkozik egyszerű feladatnak, mert garantált kontaktusa van a Bundesligában. Ha ő nem jöhet, akkor vannak más kiszemeltjeink is, foglalta össze a körmendi csapatépítési törekvéseket a sportvezető, hozzátéve: az Albacomp, Falco és Szolnok ellen esedékes decemberi bajnokikon minimum egy, de inkább két győzelem a cél. Persze az erősítési tervek realizálódása esetén három siker miatt sem bánkódnának a körmendiek....."
Hát ennyi!
Fentiekre biztosan jön majd a "ne panaszkodjatok, hogy nincs pénzetek" című kétsoros.
Ha, kell majd megmagyarázom, hogyan lehet egy fillér nélkül kicserélni egy csapatot!:-)))
Ja, Bencze Zé-t tényleg kihagytam (várjámá, hogy is van? Bence és Sterbencz vagy Sterbenc és Bencze vagy Bencze és Sterbenz)-huh, ezt hogy tudjátok követni ???? :-) NEEM, tudom hogy az utolsó a nyerő...
Tényleg gyors Bencze, tavaly az ASE elleni TV-s meccsen figyeltem fel rá (TV-s meccs HURRRRÁÁÁÁ !!!!! :-)), mikor elvertétek őket, egy labdalopását követően úgy megiramodott, hogy Mészáros is bottal üthette a nyomát (kis túlzással :-)). Be akarta húzni a gyűrűbe, de még előtte kiejtette -csak a gyorsasághoz(más "öregebb" centerek val.szín. hátrafele passzoltak vollna(ziccer Avassnak:))szóval nekem az a megmozdulás és nekiiramodás nagyon bejött, még majdnem szitkozódtam is mikor nem sikerült befejeznie :-))). Érdekes, hogy az a meccs azon kevesek közé tartozott, ahol az Albának szurkoltam, mert ott ők jobban megérdemelték a sikert (Williams 30körül dobott, akkor nagyon tetszett a játéka...)
Találós kérdés:
OlajszurkolónemjáridegenbelimeccsekredelehetetlenRáharagudni KI AZ ??? :-)
Ja, sporttárs elemzéséhez annyit, hogy én szűk baráti körben már többször hangoztattam, ohgy aki Mo-on jó magyar centert akar venni, annak Bencze Zolira kellene rányomulnia. Persze szeretném, hogy ez a rányomuló a Debrecen lenne:-)
Sziasztok.
Azzal kezdem, hogy volt szerencsém ott lenni a Db-Olaj meccsen, ritka jó volt, szerintem nem kellett volna fukarkodnia a Sportnak az ötössel a minősítésben.
A másik, hogy mint Db-szurker igen-igen sajnálom a szolnoki fiúkkal (és kocsijukkal) történteket. A sajnálat nem is megfelelő szó, inkább szégyellem magam. Egy kis öröm az ürömben, hogy ezt nem kosárszurkolók tették, hanem focirajongók, ami viszont egy másik állatfajta (és nem feltétlenül kultúráltabb). Nem hiszem, hogy ezt a mentalitást kinézné bárki is a debreceni szurkolókból, aki volt már ott kosármeccsen.
Avass nem szégyelleg Te magad !!!! Na várjál, ezt még kamatostul visszakapod: majd egy óvatlan pillanatban, mikor nem figyelsz, hátulról keményen melledbe szúrom a kést, oszt akkó majd ziccerezheccc !!!! :-))))