Szinte süt a monitorom olyan forró, friss információkat olvasok rajta.
Szombathelyre adott választ elfogadtad? (vagy ez nem a parlament? itt nem kell?
Arra hogy a franciák milyen körülmények között nem játszottak, nekem is van egy-két ötletem.
(pl. meccs előtt felfűteni az öltözőt 35 fokra, szünetben pedig 15-re lehűteni, vagy 2-3 forróvérű magyar csajt lenge öltözetben várakoztatni az öltözőfolyóson, vagy az időkérésekkor Uhrin bácsi egy-egy rövidebb számát lejátszani stb.)
..sőtsőt ebben a topickban még bonyolultabb a helyzet, hiszen legalább 12 féle igazság létezik, és akkor még csak az "A" csoportos egyleteket számítottuk bele.
Mivanmivan, magatokra hagylak itt benneteket 1-2 napra oszt máris elszabadul a pokol, pezsegtek, mint aranyhal a kristályvízben. Le is maradtam a témákról rendesen, most már nincs sok értelme hozzászólni, úgyhogy egyeNNNlőre annyi...
...ja, erről jut eszembe:
1. ünnepélyesen megígérem, ezentúl nem fogom a saját - különböző okokra visszavezethető - helyesírási hibáimat kijavítgatni, nem akarom ugyanis elvenni a kenyeret a fehérvári anyukától (méghogy Szolnokon írogatnak a szoptatós anyák, cöcö. Látod Sporttárs, az Alba-fanatic családanyukák még a gatyómosást is elhanyagolják, egy-egy jóízű hibajavításért :-))
2. Üdv, Albapapa örülök, hogy bekapcsolódtál, legalább kordában tartod az asszonyt. Nálatok ezentúl ki fogja levinni a szemetet (ha már Te is elkezdted a munkásságodat eme fórumon)?
...no, hol is tartottam. Ja igen, a válogatottról (is) elmondtatok már mindent, mondjuk az összeállítást tekintve nincs is túl sok variációs lehetőség. Arról, hogy ezt a fontos derbit a Falco "arénába" (bocs, nem bántásképpen írtam így) vitte a kos. szöv., szerintem is nagy hiba, és nem csak azért, mert mit fognak hozzá szólni a kényes franciák, engem spec. hidegen hagy - amúgy sem komálnak minket, és viszont, úgyhogy nem ezen fog múlni, hogy mikor tesznek nekünk keresztbe. Szóval nem ezért, hanem inkább a hazai közönség kiszolgálása miatt is szerencsésebb lett volna, ha rámutatnak az ország mértani közepéhez közelebb eső városra a térképen, ahol még viszonylag sok szurker bezsúfolódhat (Szolnok-csak azért, hogy hazabeszéljek, ESETLEG :-))) Fehérvár). Ezek is megteltek volna, sőt a legjobb a (sajnos nem létező) BS lett volna.
Az is igaz, hogy a M.O.-i kosárlabdának nyugaton van a központja. OK, legyen ott a meccs. de miért nem Egerszegen??? 6000 torok azért 6000, nem pedig 1100 minusz 500 bérletes!!! Könyörgöm! Ide most az kellett volna, hogy kiordítsuk az ellent a gatyájukból!!!
...eh, majd ordítanak a funok (csakazértis :-)))) a TV előtt (már ha adja. Télleg, a Sport1 nyomja??? Ez már tuti??)
Akkor foghatta a fejet minden szegedi+a sutyi is. bar ez a srac volt a meccsen a legeredmenyesebb, szal ez meg mindig jobb, mintha eggy kutyaütö csinalta volna, nem?
Rawlinsnak az volt a hibája:
-hogy 19 mp-cel a vége előtt olyan helyzetbe hozta Mulicsot, hogy az csak vissza tudta Rawlinsnak játszani a labdát, aki, mintha azt hallottam volna, hogy már a másik térfélen is volt, de ez utóbbi nem biztos. Az viszont igen, hogy ezt a visszajátszást Rawlins "erőszakolta ki".
Ha Kálmán még érzi a sérülését és nem 100%-os, akkor nem kérdés Simon beválogatása. Azonban Kálmán rutinosabb, ponterősebb és ha megtalálja az egyéni játék és a csapatjáték közötti összhangot ráadásul elsül a keze egyértelműen Simon előtt áll. Nem tudom láttad-e a franciák elleni kinti meccset. Ott ő dobta a legtöbb pontot és a csapat legjobbja volt. Néhány megoldásával őrületbe kergette a gallokat. Azt a ziccerét ahol ketten akarták lesapkázni és ő átvitte levegőben a gyűrű alatt és bedobta soká fogom elfelejteni.
különben nem falco szurkoló volnék mielőtt elfogultságot jelentene be valaki.
Üdv:timsó
Albapapa !!! Itt van nálam, nyugi !!! Nem is mondtad, hogy ilyen durván fogaz !!! :-)))
MI VOLT RAWLINS NAGY HIBÁJA ???? Tudni akarom, tudni akarom !!!! Borost szerda van de még mindig semmi !!! EZ SZEGED !!! EZ SZEGED !!! :-))))) (este nyolctól egy újonnan induló kurzus nálam: "Hogyan szerezzünk ősellenséget? -tanfolyam a kosárlabda szurkolók között feszülő ellentétekről bevezető jelleggel !)