Keresés

Részletes keresés

Isiah Thomas Creative Commons License 2002.11.12 0 0 8041
Nagyon jó ötlet és végre talán megtudjuk hogy az áléáléáléóóó-t, hogyan kell helyesen írni:)).
Előzmény: Fishtax (8040)
Fishtax Creative Commons License 2002.11.12 0 0 8040
Rá se ránts, van még egy csomó központozási hiba is benne (vesszők, mondat végi írásjelek)... :-)))
(Ha ilyen szépen haladunk továbbra is a magyar nyelvtani szabályzat elsajátításának rögös útján, akkor szerintem jó eséllyel pályázhatunk az index "Legjobb helyesírású topikja" címre, valamint albamamát Grétsy László Díjjal tüntetik ki, topikon belül pedig meg lehet hirdetni az "önmagát legszorgalmasabban javítgató és legfejlődőképesebb nick" versenyt. Esetleg meg lehetne kérni sporttársat, hogy az ő nyelvművelő műsorukba is vegyék néha fel a topik elemzését, esetleg szenteljenek külön adást a kosárlabda szaknyelv típushibáinak! :-) )

fish

Előzmény: Santoro (8039)
Santoro Creative Commons License 2002.11.12 0 0 8039
itt
így
szerintem

bocsesz

Előzmény: Santoro (8038)
Santoro Creative Commons License 2002.11.12 0 0 8038
Hop-Hop it valami félreértés van.
Nem mi fizetünk az "ősi ellenség" státuszért
hanem aki azzá akar válni az fizet.

Aukción : kikiáltási ár egy jó center
sajnos nektek nem sok esélyetek van igy Ernő már volt Laci meg nem megfelelő értékű,
de így marad a készpénz.

Sőt ha jó sokat fizettek akkor akár lehettek a 2. "ősi " ellenség is.

Ahhoz hogy az albát leszorítsátok az első helyről már igen mélyen zsebbe kell nyúlni, de szerinetm megéri
:)))

Előzmény: Fishtax (8033)
rik-027 Creative Commons License 2002.11.12 0 0 8037
szia Doki,

miert hisztis es balhes a Bane?

Előzmény: Artúr Doki (8035)
albamama Creative Commons License 2002.11.12 0 0 8036
Ismét egy típushiba: egyenlőre - egyelőre
Helyesen:
-Simon:egyelőre vannak nála jobbak,bár nincs rossz formában
-Pankár,Trummer:na ne.Nálam egyelőre a válogatott közelében sincsenek

De
" ha Dávid Kornél bedobta volna a tempót, akkor egyenlőre hozta volna a meccset ..."

Előzmény: Artúr Doki (8035)
Artúr Doki Creative Commons License 2002.11.12 0 0 8035
Válogatott:
Szerintem a Zalán-Isti-Kálmán-Gery-Dzunics-Kámán-Sitku-Dávid-Gulyás-Czigler tizes lesz a befutó a franciák elleni jövő szerdán esedékes szösszenetre.(ha nem jön közbe sérülés,miegymás)
Bár:
-Mezőnyemberek: 1.Zalán: hullámzó a formája,még keresi önmagát,persze ha megtalálja teszem azt a döntős formát...akkor nem kérdéses a helye.
2.Isti: sajnos alig-alig játszik a taljánoknál,de biztos,hogy ragad rá odakint valami...talán csak meccshiánya van.
3.Kálmán:u.a.,mint Zacsi.Szintén sérült volt,de ha hozza magát ott a helye.
4.Gery: Sajnos ő is hullámzó...4 pont a Kecskemét ellen,aztán viszonylag jó teljesítmény az Alba ellen.Szintén nem mentes a sérülésektől.
5.Báne: róla keveset tudok,csak a kocsmatársak és a Ns cikkeire hivatkozhatok.Egy jó ponterős játékosra szükség van,de hiszti és balhék nélkül.
6.Kámán: vezéregyéniség a ZTE-ben,jól húzza a szekeret,még ha megtorpant is a zalai egylet.Mellette szól hogy a posztja(3.) hiányposzt kis hazánkban...

Tehát úgy tűnik,hogy itt(mezőny) gondok lehetnek,a többiek viszont csak ezután jönnek.
-Simon:egyenlőre vannak nála jobbak,bár nincs rossz formában
-Pankár,Trummer:na ne.Nálam egyenlőre a válogatott közelében sincsenek

Centerek:
-Sitku: hát nem is tudom.Amit az utóbbi időben produkál,az nem sok.Rutin szól mellette pillanatnyilag...javulnia kell.
-Dávid: asszem ezen nics mit magyarázni.Sokan nem szeretik,de ha vezérletével lenyomjuk a franciákat akkor a fanyalgók elcsendesednek.
-Gulyás:u.a,mint Dávid.És azért mellettük szól,hogy a két nemzetközileg is legjegyzettebb emberünkről van szó,és nem szabad figyelmen kívül hagyni,hogy a franciákat nagyon ismerik(persze viszont is).
-Czigler:mondhatnám,hogy u.a,mint Sitku.De eltekintve az uccsó két meccstől,Lacika kiteheti az ablakba az idei produkcióját.

Én kihagynám egyenlőre:
-Grebenár: na ne II.Nem válogatott szintű,eddig.
-Bencze Z.:nagyon nagy tehetség,és hamarosan ott lehet.Talán nemzetközi rutin nélkül hijján van.
-Báder: a nagy dilemma.helye lenne a csapatban,bár egyenlőre Ő sem nagyon játszik a Krka-ban...és hát valakinek ki kell maradnia,sajnos.

Előzmény: Artúr Doki (8020)
Dinger Creative Commons License 2002.11.12 0 0 8034
:-)))))))))

majd kérdezősködök! addig is visszavonom az "ősi" jelzőt.

Előzmény: Santoro (8029)
Fishtax Creative Commons License 2002.11.12 0 0 8033
Az csak attól függ, milyen kondíciókkal kínálod a "3. ősi ellenség" státuszt! Én megfelelő díjazás ellenében vállalom, mert mint tudjuk, nálunk csak a pénz számít! :-)

fish

Zolika. Creative Commons License 2002.11.12 0 0 8032
az ősi ellenség még idézőjelben is durva!
Zolika. Creative Commons License 2002.11.12 0 0 8031
Másodosztáyban biztos voltak balhék, bár nem t'om mennyire komolyak...
Az biztos, h volt Szolnokot fikázó dalocska....
rik-027 Creative Commons License 2002.11.12 0 0 8030
ez jooooooo
:-)
Santoro Creative Commons License 2002.11.12 0 0 8029
Utánnanéztem. Utoljára elsőosztályban a két város focicsapata az 1947/48-as bajnokságban szerepelt, de ez ugye nem zárja ki azt, hogy a másodosztályban
történhettek bizonyos dolgok ami miatt "ősi" ellenségekké váltunk.

Én nem emlékszem ilyenre koromnál fogva.

De legalább most már tudom hogy 2 ősi ellenségem van az alba meg a kakas....további jelentkezők nincsenek??:)))

Előzmény: Dinger (8012)
oilboys Creative Commons License 2002.11.12 0 0 8028
Dinger!

Konkrétan milyen focubalhéra gondolsz Szolnokon???

Anno csak a diósgyőriekkel volt probléma ( Piros-Kék Vendéglő kasszájának kifosztása, 14 éves gyerek összerugdosása...), de Debreceniekkel sosem.

Sőt válogatott meccsek alkalmával a Nyugatiban igen jól szólt a 2 millió cigány!!Meg a Mocskos BKV sállállállálá.

csabesz

Előzmény: Dinger (8012)
Dinger Creative Commons License 2002.11.12 0 0 8027
oksa
na byLI!
Előzmény: Zolika. (8025)
Dinger Creative Commons License 2002.11.12 0 0 8026
Ne tőlem kérdezd! Nem érdekel, hogy hova járnak, és hova nem!
Előzmény: oilboys (8019)
Zolika. Creative Commons License 2002.11.12 0 0 8025
Gyere a Lokiba, ne itt offoljunk!
Előzmény: Dinger (8022)
Isiah Thomas Creative Commons License 2002.11.12 0 0 8024
Ja, ha te se voltál kinn, akkor nem szóltam semmit.
Ha pedig kint voltál akkor, melyik "rigmus" is szólt Debrecenről?

Legjobb csarnoktábor?
Hol a Harmadik Félidőben, mert ha igen akkor gratula hozzá, de ezenkívül semmit sem jelent, mert HF. nem fedi le pontosan sem a sportágakat, sem a táborokat.

A kézilabdacsapatothoz szintén gratula, de egyébként ku***ra nem érdekelnek.

Előzmény: Dinger (8017)
oilboys Creative Commons License 2002.11.12 0 0 8023
albamma!

" maszkimum"

Ezt komolyan gondoltad, vagy csak szívatod itten a népet??

csabesz

Előzmény: albamama (8013)
Dinger Creative Commons License 2002.11.12 0 0 8022
most mire gondolsz???
szombaton először én veszem el a sálad! azt majd visszaszereztheted :-))
Pécsen mjad megint elveszem :))
Előzmény: Zolika. (8021)
Zolika. Creative Commons License 2002.11.12 0 0 8021
Na Dingi ájjá le, ne keresd a balhét, mer' 27-én, ha Szolnokra tévedsz, nagyon megjárod!:o))))))))))
Főleg, ha sál is lesz a nyakadba! ;)

Nyugi srácok!
HAJRÁ OLAJ!!!HAJRÁ VIDÉK!!!

ps:Dingi, télleg el vagy tévedve...

Előzmény: Dinger (8014)
Artúr Doki Creative Commons License 2002.11.12 0 0 8020
Némo!
Nem teljesen világosak Fodor Sándor szavai.
Jelenlegi 3 légiósból több is repülhet? Mert úgy fest,hogy Toronak jók a mutatói,Sola a legeredményesebb,Clay meg eddig sérült volt-garantált szerződéssel.És akkor itt van ez a Toya,meg + Eddy...
Ez már egy kicsit sok a légiósból...beszél a Baba ennyire jól inglisül?))))
Nálunk bezzeg nincs légióskérdés....
Előzmény: némo (7987)
oilboys Creative Commons License 2002.11.12 0 0 8019
Dinger!

Hova járnak idegenbe, ha Még a legköelebb eső A csoportos csapat ( OLAJKA ) városába sem teszik tiszteletüket...

Miről dumálsz???

Üdv: csabesz

Előzmény: Dinger (7999)
Artúr Doki Creative Commons License 2002.11.12 0 0 8018
Már nem sokáig Mamika!
"Hajrá Alba bünti nélkül!"
A szombati dobálás( aprópénz,öngyújtó,galacsinok) valszeg nem marad következmények nélkül.Dr.Vígh jelezte a zsűriasztalnál,hogy kapcsolják be a pénztárgépet,azaz vegyék jegyzőkönyvbe a dobálás tényét.
Úgyhogy nyithatjátok a buxát...bár lehet,hogy N.G. elintézi.))))))
Előzmény: albamama (7997)
Dinger Creative Commons License 2002.11.12 0 0 8017
"(amit ilyenkor a fehérvári kollégák hitetlenkedve fogadnak, de tényleg így volt)"

én is :-))

kosármeccseken így volt/van/lesz?.?.!
Mégis mi lettünk a legjobb csarnoktábor! Tudod van egy kézicsapat is, melynek meccseire inkább kijárnak a Szurkolók!

Előzmény: Isiah Thomas (8016)
Isiah Thomas Creative Commons License 2002.11.12 0 0 8016
Dinger

Miről beszélsz? Milyen ősi vagy inkább "ősi"ellenségek?
Debrecenben eddig rókát lehetett kergetni a lelátón, olyan kevesen voltak. Szurkolótáborról pedig egyáltalán nem lehet beszélni. Hiszen még az a 10-20 ember sem áll és szurkol akik Fehérváron.
(Nem arról beszélek, hogy nem volt jó hangulat a lelátón, csak még olyan "gyermekkorban" van még a szurkolás.
Én nagyon örülnék hogyha lenne még egy igazi keleti fellegvár egy min. 2000-es nézőszámmal, sőt később a Főnixbe is át kellene menni, mert ez az Oláh utcai túl szűk lesz.)

De amiről te beszélsz az hülyeség. A pénteki meccset senki sem szidta Debrecent. (amit ilyenkor a fehérvári kollégák hitetlenkedve fogadnak, de tényleg így volt)

Előzmény: Dinger (8002)
Dinger Creative Commons License 2002.11.12 0 0 8015
mármint a szolnokiaknak???
Előzmény: albamama (8013)
Dinger Creative Commons License 2002.11.12 0 0 8014
és sajna elég egy balhé a régből, máris jön az "ősi" jelző. Lehet, hogy másik szót kellett volna használnom!
Pl. csabával a viszony: elég volt egy vitatott döntés a kéziszövetségben, máris "ősi" ellenségek lettünk.
De mégegyszer mondom, hogy hüeségnek tartom az egész ellenségeskedést, mert semmi alapja nincs! (nem úgy, mint pl. olaszban, vagy spanyolban)
Engem pl. tök jooo érzéssel tölt el, ha úgy utazunk idegenbe (főleg kézi szinten), hogy tudjuk nem kell számítanunk balhéra!
albamama Creative Commons License 2002.11.12 0 0 8013
Álljunk meg egy szóra! ( mondhatnám stílusosan - és mondom is - vagyis írom - illetve írom, miközben az orrom alatt mormolom :-)

Az ősi ellenség mi vagyunk stipistop!
Ti maszkimum a másodikak lehettek, akárcsak a tabellán, ahol szintén mi vezetünk.

Előzmény: Dinger (7999)
Dinger Creative Commons License 2002.11.12 0 0 8012
foci! réges-régen
Előzmény: Santoro (8011)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!