Ja, ha ennyi év után 3 héttel előtte kell szólni !!! :-))) Pedig Bubicsnál van még a jó öreg járkáló janiból vagy 1 lityi, de ha nem hát nem... :-)))
Innánk az albacsalád (papa mama gyerekek-csupa szív szeretet) egészségére, a novemberi fehérvári diadal után is hiába hívtalak !!! Titicsnek nem kell ennyit könyörögni, pedig aztán őt tényleg úgy kell elrángatni !!! :-))) Ez persze nem igaz de jól hangzik !!!
Csütörtökön szólsz hogy holnap este buli. Vazzmeg hát én bevagyok táblázva:)
Jövő hétre pihentesd a kicsi májacskádat, osztan majd szétnézünk hogy mi újság a szesz piacon.
A vizsgáidon persze nem kiabáltál így a tanárnak hogy ez nem hármas, hanem egy nagy kiba***tt négyes!!!
:)
Kukoc és Garnett nem 3-as hanem 4-es !!! Értitek ? Nagy kiba***tt négyesek !!! :-)))
Gondoltam, hogy hétvégén nem jössz, újabb fontosabb dolog? Tudod, a kifogás az olyan mint a segg : van belőle mindenkinek...:-)))))
Magyarország - Frnaciaország +21 , de tényleg dögunalmas lesz, mert nem lesznek ott az olajos fiúk !!! :-)) Esetleg még a körmendiekben reménykedhettek.
Szeva Avass: annyi ide írt eposzod és melódrámád után nem gondolhatod komolyan, hogy elhiszem Nálatok dolgozni is kell ???!!! :-)))
Éljen Garnett és Kukoc, a két bikakemény PóVERFORVERD !!! :-)
Nem kötözködni akarok,de ha hozzátok befér 2000 ember,akkor hozzánk 1 millió:)))
Szeretnék gratulálni a nemzetküzi kupában nyomuló csapatoknak,föleg a Paksnak/hogy sikerült megszerezniük az 1.győzelmüket/.Csak igy tovább/már akinek van még rá lehetősége/!
A válogatottnak sok sikert a Franciák ellen,remélem sikerül megviccelnünk őket!
Rostas, ez volt az a k**** nagy titok??? Ezt én is megmondtam volna Neked itt a fórumon, ezért nem kellett volna Szolnokra utaznod! Azt mondják (mint ahogy Te is írtad), hogy baromi jó volt a tegnapi lányderbi, kár, hogy nem tudtam ott lenni. Sőt itt sem voltam, úgyhogy csak későn tudtam elolvasni a kérdésedet, de most válaszolok: NEM, SAJNOS NEM TUDOK OTT LENNI, SZORI.
...egyébként csak beköszöntem, rohanok dolgozni, ti, ráérő egyedek, csak nyugodtan írogassatok a fórumba, szörfölgessetek, amíg más beleszakad a melóba (most jól visszakaptátok :-)))
(Csabesz szavaiban én inkább az öniróniát véltem felfedezni, mintsem a gúnyt vagy esetleg lenézést, de lehet, h. én vagyok a hülye, h. egy szolnokit próbálok megvédeni... :-)))
Has Hát ez valahogy baromi érdekes.
/Háttal nem kezdönk mondatot :)))/
Csak egy kis megjegyzés:
Azok a meccsek,amelyiket nem Szolnokon /esetleg Körmenden/ játszanak mindig "DÖGUNALMAS"-ak.Persze kivételt képeznek még azok a meccsek is,amelyiken az Olaj játszik.
De lehet,hogy az összes olyan meccs "DÖGUNALMAS",amelyiken oilboys nincs jelen... ?!
Olajka91 az kurva nagy gáz ha nem ismered Titicset !!! :-)))
Én viszont üdvözlöm Mol Szolnok Funt, ő legalább tudja hogy ki vagyok (hű de kivagyok) sőt minden szolnokit, körmendit, fehérvárit, GYERTEK A KEBLEMRE BARÁTAIM, hadd szoríjjalak Tikteket erősen magamhoz
Isiah Te meg helyeseljél már, hogy Kukoc meg Garnett 4es és nem hármas a picsku életbe, nem viszlek többet Debrecenbe !!! Pénteken lejöhetnél már inni Velünk, (Velem biztos), eddig mindig csak kifogásokat kerestél :-))) Nálam is meg van ám a határ, hogy mit nyelek még le (kivéve ha whiskey :-))))
Hello Thomas!
Új hír Antanas 99% hogy megy.Jövöhét elején Szolnok-Kakasok edző meccs.debrecen egész héten Szolnokon készüla VB miatt.Utána irány Szlovénia 3 edzőmeccs.
Hajrá olaj forever!
Gratula a lányoknak (kivétel sajna GYSEV) meg persze a fiúknak is, végre az ASE is helyreállított valamit a tavalyi tekintélyéböl. Ezzel szemben ami szemet szúr számomra: mindösszesen csak 600-an voltatok/:))/ Ninike a Kúp-Dajnamo Moszkó meccsen! Pedig ha a színvonalat hasonlítgatjuk a férfiakéhoz, hát... Nem hamar fogunk férfimezönyben olyan csapatot verni amely VB ezüstérmest tud soraiban. Na persze nem a barcelonai olimpia idejéböl. Olyan má' vót au Olajban is:) Tudom a tradíciók nagyban meghatározóak ezesetben, legutóbb a Pécsett rendezett kettös válogatott meccsen a nézök fele hazament a lányok játéka után. Ha tudták volna miröl maradnak le...
Ja, így is kétszer annyian maradtak mint ahányan a Sugár úton beférnek:) vagy fordítva. És lehet hogy Gulyás, Dávid és egy kicsit Németh és Báder is elszokott ezektöl a csarnokméretektöl. De azé' megzúzzuk öket, sport1 rulez jövö szerdán!
Fehérmama, ho-hó, úgy látom a budiban maradt a hejesírási szótár vagy szükség volt az a betüs oldalakra, he-he:)))
Bubic, kösz a levelet, kicsit késön találtam meg de mennyire aktuális!