Keresés

Részletes keresés

Artúr Doki Creative Commons License 2002.11.19 0 0 8289
Ha más nem,akkor egymást ütnék a fiúk...
Ja és visszahoznám Williams barátunkat,+az ő legjobb barátját Vuki Terminátort,aztán mondjuk hogy magyar is echte magyar is legyen köztük: John Paul Szigeti...és mondjuk Kaka Sengeliját ijesztegetés céljából.
Előzmény: Artúr Doki (8287)
rik-027 Creative Commons License 2002.11.19 0 0 8288
ja, a "magyarok" kezdenék el aprítani egymást... :-)
Előzmény: Artúr Doki (8287)
Artúr Doki Creative Commons License 2002.11.19 0 0 8287
Én egy jó kis Alexe-Pavlovics-Dzunics-Jurgilas-Ivkovics kezdőötössel kezdenék a franciák ellen.
Garantáltan másfél perc után véget érne a meccs tömegverekedés miatt...:))))))
Előzmény: _Bazsy_ (8275)
Isiah Thomas Creative Commons License 2002.11.19 0 0 8286
S*ggrepacsi:)
Előzmény: oilboys (8284)
oilboys Creative Commons License 2002.11.19 0 0 8285
belfera!

NEMMEGYEK!!!

Amit egyszer megfogadtam, azt én be is tartom! Lehet hogy régimódinak tűnök, de nekem még vannak elveim...

Szóval a sugár úti hiperstadionba én bizony be nem teszem a lábamat, sohasenem...( bajnoki döntőre úgysincs esély...:-)) )

Előzmény: belfera (8276)
oilboys Creative Commons License 2002.11.19 0 0 8284
Jani0625!

Te komolyan gondolod ezt a "pacsizást" a meccs előtt??

Nekem erről elég rossz emlékeim vannak...:-((

Üdv:csabesz

Előzmény: jani0625 (8281)
NiNiKe Creative Commons License 2002.11.19 0 0 8283
Hello!
Tegnap megint egy nagyon erős ellenfél ellen játszott az Olaj edző meccset (Göd). Egyszer50 pont is volt a különbség.Játszott az új center, jó védekezett, de pontot nem nagyon dobott, bár nem tömték labdával.Ha kicsit több kiló lenne rajta egyértelműen el lehetne küldeni Vilcinktast, annyit ő is tud dőt lehet, hogy jobb is. A meccs nevetséges volt, az ellenfélnek csak 7 játékosa jött el. A szerdai edző meccsen a debrecen ellen lehet, majd igazán lemérni mit tud a gyerek.Az is b**rom volt aki pont ekkora tette a meccset.

Hajrá Olaj!

saabee Creative Commons License 2002.11.18 0 0 8282
Akkor vájkáljunk 1 kicsit a jv-k buxájában :-))A mai alkalommal ez is felszínre került...

/Bruttó árak,csak kb.!/:
középiskolás meccs: 1.700 HUF
gyerek meccsek: 1.900 HUF
serdülő,kadett: 2.300 HUF
Budapest bajnokság /felnőtt/: 2.900 HUF
NBII: 5.000 HUF
NBI /Junior/: 7.500 HUF
NBI/A /női/: 11.000 HUF

NBI/B /ffi/: 18.000-19.000 HUF
Rájátszás /kiemelt kategória/: 23.000-24.000 HUF
DÖNTŐ 30.000 HUF

Az árak nem hivatalosak,és csak úgy hozzávetőlegesek,sz'al kb. ennyi oszt' kész.

jani0625 Creative Commons License 2002.11.18 0 0 8281
Sziasztok!

MEGYEK ÉN IS MECCSRE! Mily csoda hogy így 1000mre a „csarnoktól” leszek oly szíves és elvánszorgok a „katlanba”! Úgy érzem tényleg katlan lesz. Ma 17.40 kor már csak 300 álló jegy volt az eladásra szánt 1700ból.Amúgy a 2000ftos ülő jegyek 1nap alatt elfogytak! Ma volntam az edzésükön:
az első tíz percben még fújtam néhány játékosra,aztán megnyugodtam és végig röhögtem az edzést( vagyis úgy 45 percet belőle mert utána el kellett mennem.), mert baromi jó a hangulat a csapaton belül! Amúgy nem tudom ki kértdezte de én fogom kiabálni, hogy „Kálmán Laci, Kálmán Laci”!!!! Persze mindenki kosarának örülni fogok csak szopassuk meg a franciákat! NAGY SZURKOLÁSBAN SEGÍTSEN MINDENKI AKI OTT LESZ ! És ne az egyik oldal a másikat szidja! Nem akartok egy rövid pacsizást meccs előtt a Dksokkal??????????????? Én öttől asszem ott leszek!

HAJRÁ MAGYAROK!!!!!

Olaj az Isten Creative Commons License 2002.11.18 0 0 8280
Szavaztam Dávidra... Nem tudom mi jöhet még ezután (utánanézek Williamsnek az Eurobasketon???
:-))...Talán egy kis melóval fel tudom tenni a pontot az í-re a mai napra...

Csákó

OAZIS

Előzmény: Olaj az Isten (8278)
kwest Creative Commons License 2002.11.18 0 0 8279
Énisénisénis!
Megyek szerdán, bár nem tudom, mikorra esek be; van valami terepmunkázás, az meg igencsak kiszámíthatatlan.
Gery,
Maj' hívlak.
Előzmény: belfera (8276)
Olaj az Isten Creative Commons License 2002.11.18 0 0 8278
Sziasztok !

Rostás: én arra lennék kiváncsi, hogy miképpen lehet Dávid Kornél ellen szavazni ? :-)))) VICCVICCVICC...

Isiah, szombat reggel sikeresen elolvastam az sms-t, amit küldtem neked, hááát, voltak benne hiányosságok. Sajnos az az este más miatt is megmarad az emlékeimben, maradjunk annyiban, hogy én most jó pár hétig sehova se megyek :-(((((((
Bocs az offért.

Dzunics - Pavlovics
Alexe-Pavlovics

Örök barátok, szerintem a válogatottban a helye az összesnek. De természetesen egyiknek sem a magyarban...

Na megyek, nyomok Kofira egy szavazatot, öööö, izé, már Kofi ellen, úgy értem. :-))

Én nagyon hiányolom Avasst, mi van Veled öreg cimbora????

OAZIS

Körmendre is kikapni megyünk? Belfera nem tudnátok még várni az erősítéssel??? :-))) Bár én nem sajnálom a körmendi idegenbeli vereséget, ellenünk nyerhettek, meg még el is fújhatják, csak mi is nyerjünk ellenetek is..:-)

Picsku materi

némo Creative Commons License 2002.11.18 0 0 8277

Sziasztok!

No, akkor pár szó erről a szlovák-ugandai fiúról akit David Toya-nak hívnak.
Pénteken este az Ászokkal játszottunk edzőmeccset (81-73 ide) és ott teszteltük. Kicsit vegyesek az érzéseim, na nem vele kapcsolatban, hanem a csapat további szerkezete miatt. Toya ugyanis egy rettentően képzett játékosnak tűnik, jól védekezik és a gólgyártásból is kiveszi a részét. Én úgy számoltam, hogy 23 pontot dobott, a mai újság szerint viszont 26-ot, de ez mind1. Stílusa és mozgása alapján talán a Madisonhoz tudnám hasonlítani, bár a felső teste nem olyan kidolgozott, mint a Nickelé. A meccs elején, még valszeg remeghetett a keze, mert szinte egymás után hagyott ki 2 ziccert, ami viszont bíztató, hogy ezeket ő dolgozta ki, csak a befejezés nem sikerült. Aztán a 2. negyedre megnyugodott és megmutatta, milyen az amikor lát egy irányító a pályán. Szerintem kb. 5-6 asziszt a neve mellé kerülhetett volna, ha a tiszta dobóhelyzeteket bedobják a társak.... De nem dobták be, így nem volt meglepő, hogy a félidőben vezetett a Sopron.
A 3. negyedben aztán sorra dobta a kosarakat, betörésből, középtávolról, büntetőkből nagyon jó százalékkal. A labdafelhozatallal nincs gondja, Csirke, aki végig tapadt rá, esély nélküli volt. Aztán, hogy javítson a mérlegén szerzett pár labdát (mellesleg nagyon ügyesen) és továbbra is kiszolgálta a többieket, bár úgy éreztem ebben a negyedben elsősorban rá építettük a támadások befejezését. Megoldotta!
A záró negyedben csak k. 5 percet játszott változatlan hasznossággal. Hát ennyit Toyaról 1 meccs után.
És akkor most a többiek.
Kezdjük a centerekkel: Grebi szerintem 70%-ban átmentette a kaposvári játékát, kapkodott lepattanókat és még pontokat is dobott, Mukihoz hasonlóan, bár tőle többet várunk.
Rudi nem játszott, Lóri pár percet, de azt változatlanul nagy akarással amiért dicséret jár neki. Kár, hogy a 3. negyedben megsérült.
A légióstrióból ezúttal Toromann volt a legjobb, (17/15) és most is beigazolódott, hogy az ő posztja a kettes. Amikor ugyanis Toya ült a csarepadon és Denisnek 1-est kellett játszania!? Maradjunk annyiban, hogy nem igazán ment neki.
Sola a tőle megszokott módon harcolt, sajnos most jóval kevesebbet volt játékban. Chrysnek nem igazán ment, szerintem még érzi a sérülését, mert láthatóan nem megy bele nagyobb ütközésekbe.
Összegezve a légóskérdést én azt mondom, hogy leigazolnám Toyat és (ha fájó szivvel is, és az edzőmeccsen mutatott jó játéka ellenére is) Toromannt küldeném el.
Persze lehet, hogy mind a 4 marad, hiszen dúskálunk a pénzben.:-)))

Üdv.
Zotya

Ui.: Szerdán zúgjon a HAJRÁ MAGYAROK!!!!!

Előzmény: boran (8268)
belfera Creative Commons License 2002.11.18 0 0 8276
Kofi simán alázza a Songaila-Mottola-Langdon triót - hála rostas felhívásának, és a rengeteg Szolnokról érkezett szavazatnak! :-)))

Már csak 48 óra, és feldobják a bogyót a szombathelyi katlanban.
Némó, Gery, boran, pepy, rostas, Cho8 és jómagam mellett mely topiktagok teszik tiszteletüket a Sugár úton? Szolnokiak, ébresztő, a picskuba is!!!! Hát ki fogja teli tüdőből skandálni, hogy "Kálmán Laci, Kálmán Laci!" ?!! Csabesz, gyüvöl?

Ja, ezúton szeretnék megkérni mindenkit a fergeteges és sportszerű buzdításra. Az ellenfél himnuszát tessék csendben végigállni, a magyar himnuszt kötelező énekelni, de a záró taktusok focimeccsekkel ellentétben ne menjenek át hujhujhajrába.
Magyar játékosokat kéretik nem szidni (körmendiek, figyelem!!), inkább minden jó megmozdulás után a nevüket skandálni.
A francia támadásoknál kötelező a folyamatos füttyszó, fújolás, picskumateri, stb.
Aki vét ezen normák ellen, azt személyesen veretem meg Williams-szel, vagy lelövetem a kutyáját Ivkoviccsal.

RIA-RIA-HUNGÁRIA!!

Előzmény: Törölt nick (8271)
_Bazsy_ Creative Commons License 2002.11.18 0 0 8275
Belfera Báne Pajával egy csapatban ami ráadásul a magyar válogatott?Ááááá ezek ketten széttépnék egymást!Szerintem nem tudnának egymás mellett játszani annyira utálják egymást.
Mint már korábban ígértem ha lesz lehetőségem a Dzunic-csal beszélni akkor megkérdezem,hogy ez kölcsönös "szimpátia" mikortól eredeztethető!

:o)

Előzmény: belfera (8222)
saabee Creative Commons License 2002.11.18 0 0 8274
O.K. rajtam nem fig múlni ;-)
Előzmény: Törölt nick (8270)
rik-027 Creative Commons License 2002.11.18 0 0 8273
ez tenyleg nem semmi!!!!!!!!!!!!!!!
Tetszik.
Előzmény: Törölt nick (8271)
rik-027 Creative Commons License 2002.11.18 0 0 8272
OFF: De, kiepithetö kaposvaron, a matav is ajanlkozik de utalom öket. csak a te ajanlatodban nem volt felsorolva kaposvar.

ON: HAJRA KapOSvAR

Előzmény: Törölt nick (8270)
oilboys Creative Commons License 2002.11.18 0 0 8269
ÜDV!

Az "ősi-ellenség" témához kapcsolódóan a hétvégi Sportban vízilabda vonalon olvastam, hogy a Szolnok és a Szentes is ősi ellenségei egymásnak!
( zárójelben megjegyezném hogy a Szentes tökuccsó, a Szolnok meg hátulról 3.)

Szóval már Szentesen is utálnak minket????

Hát hová vezet ez a tendencia??? :-))

Üdv:csabesz

boran Creative Commons License 2002.11.18 0 0 8268
Az ugandai srác 2.

Nyertünk, az eredményt én sem tudom, de az új fiú 26 pontot dobott! Ja és bedobóként a Toroman is sokkal jobban játszott, állítólag!
Zotya! Írj már valami részletesebb beszámolót is kérlek!

Előzmény: G_e_r_y (8262)
saabee Creative Commons License 2002.11.18 0 0 8267
Ma is lesz :o) 18.00-tól
Ma már csinálunk rendes szituációs tesztet is.
Komolyan veszem,csak semmi időm rá :(( Biztos azé' ilyen hüjék a sporik,mer' Ők is így nyomták :-)
Fogggalmam nincs hogy mikor lesznek a vizsgák.Múlt 7N végeztünk a szabálykönyvvel.
Jövő 7N lesz a mechanika óra.
Előzmény: Törölt nick (8264)
KáeFCé Creative Commons License 2002.11.18 0 0 8266
Akkor egész egyszerűen tiltsd le a per-session cooki-kat az MIE Security Settings-ben.
Ilyenkor nem kell ujrainditani a bongeszodet hanem lehet kattintgatni ezerrel. :)))
Előzmény: rik-027 (8260)
rik-027 Creative Commons License 2002.11.18 0 0 8265
"1-2 pontos különbségek voltak, de nem rajtam múlt:-)))"

Látom ezt fontos volt kiemelned :-))
SZOKOTT RAJTAD MULANI?

OFF:Kaposvarra nem jo az adsl ajanlatod :-(

Előzmény: Törölt nick (8264)
saabee Creative Commons License 2002.11.18 0 0 8263
Persze Én sem Paksról írtam,hanem Bp-ről :-)
Előzmény: Törölt nick (8245)
G_e_r_y Creative Commons License 2002.11.18 0 0 8262
Ugandai a srác...

Zotya (bocs, itt némo) volt a meccsen, a beszámolója szerint Madisonhoz hasonlítható mozgásra-stílusra. Csak az eredményességben is hasonlítson :))))

Egyébként az Ászokkal játszottunk, de az eredményt sem tudom... Arra már nem tért ki a telefonban...

Előzmény: Törölt nick (8259)
rik-027 Creative Commons License 2002.11.18 0 0 8260
jelenleg 156 vokssal vezet a Darius, annyi idöm meg nincs ;-))
Előzmény: KáeFCé (8258)
KáeFCé Creative Commons License 2002.11.18 0 0 8258
Ha MIE-t használsz, akkor legegyszerubb, ha ujrainditod a bongeszodet, es szavazhatsz ujra.
Előzmény: rik-027 (8257)
rik-027 Creative Commons License 2002.11.18 0 0 8257
kösz. az volt a baj, hogy .com-mal probaltam. leadtam a voksom. akartam csalni is, de csak egyszer enged :-))
Előzmény: Törölt nick (8252)
rik-027 Creative Commons License 2002.11.18 0 0 8256
Hát ennek nagyon örülök, magam is elcsodálkoztam, hogy van aki megveti.
Előzmény: Isiah Thomas (8253)
boran Creative Commons License 2002.11.18 0 0 8255
Gery!

Hála kedves cimborámnak, most duplán van jegyünk. Azt mondta ő nem tud zerezni, zerezzek én. megoldom a feladatot (hála neked :-))), erre péntek este beállít a jegyekkel. De szerintem nem lesz gond elpasszolni őket.

EZÚTON MEGHIRDETEK MÉG 4 DB JEGYET MEGVÉTELRE A SZERDA ESTEI VÁLOGATOTT DERBIRE! HA VALAKIT ÉRDEKEL? JELENTKEZZEN!!

Majd hívlak telefonon, egyeztetni!

Előzmény: G_e_r_y (8254)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!