Keresés

Részletes keresés

G_e_r_y Creative Commons License 2002.11.20 0 0 8333
Fera, Zotya, Boran, Kwest!

Mikor és hol meccs elött?

Javasolni tudom a Gól vendéglöt, a körmendiek ott szoktak összejönni Falco-derbik elött!

Akinek a jegye még nálam van, akkor az ott átveheti!

Eljött a nagy nap!!!

Hajrá magyarok!!!!

be-st Creative Commons License 2002.11.20 0 0 8332
Meg tudlak erősíteni, honfitárs. A legszörnyűbb kimaradt: nekünk 8 lett (8 pontos vezetésnél).

Haladó (Fishtax - jól fordítom?)

Politikai pártállástól függetlenül: Igenis lehet következtetéseket tenni egy rész jóságából vagy rosszaságából az egészre. Egy en block jó akárminél (legyen mondjuk újság) hosszú távon nem tud megmaradni egy rossz, mert azzal az egész jósága kerül veszélybe. Ha meghagyják a részrosszakat, előbb-utóbb az egész rossz lesz.
Moldovának volt erre egy szuper története, csak nem tudok jól se viccet, se sztorit mesélni. Valami olyasmi a lényege, hogy meghívnak egy lakomára. Kívánatosabbnál kívánatosabb ételek az asztalon, gyönyörű terítés, stb., csak az asztal szélén egy kis tányéron egy darab sz*r. Van kedved az egészhez?
Üdv
Pistike
Hajrá magyarok! (De miért a Sport1?)

Előzmény: Törölt nick (8319)
belfera Creative Commons License 2002.11.19 0 0 8331
bocsánat. Helyesen ...multilingvisztikus :-))
Előzmény: kwest (8330)
kwest Creative Commons License 2002.11.19 0 0 8330
bocsánat. Helyesen ...what we're worth.
Hátha albamama ilyen mulilingvisztikus vagy mittomén :))
Előzmény: kwest (8329)
kwest Creative Commons License 2002.11.19 0 0 8329
Bizony. És érdemes megnézni az eurobasket nyitóoldalát. "take us for what we worth" :)))
Előzmény: Cho8 (8328)
Cho8 Creative Commons License 2002.11.19 0 0 8328
Tegnap este Pozsonyban David Toya a bajnokság végéig szóló szerződést írt alá a Marc-Körmend csapatával. Toya irányító poszton kap lehetőséget és decemberre az is eldől, hogy kinek kell távoznia a piros-feketéktől.
Forrás: bckormend.hu, by Fodor Sándor
Holnap pedig zúgjon a Hajrá Magyarok!!!
pepy Creative Commons License 2002.11.19 0 0 8327
Hi All!
Láccik mennyire foglalkozom mostanában kosárlabdával!!! Kezdett gyanús lenni, h sokan emlegetik a válogatott meccset szerdán Szombathelyen. Hirtelen irány ide a könyvtárba (nem, nem művelődni jöttem:) oszt fel a netre. Oszt hirtelen döbbenet: HOLNAP lesz a meccs!!! Én totál abban a tévhitben éltem, h jövő héten, azaz 27én kell utazgatnom, erre kaptam a pofont. Bocsika mindenkinek tudatlanságomról.

Némó!
Ne félj, elindulok holnap és kellenek a jegyek! Telefonálok ha odaértünk, számítások szerint ez kb négy-félöt körül lesz esedékes, remélem akkor még meg foglak találni a csarnok környékén!

Aki paksi és szeretne jönni!
Van még egy helyem (mert nem tudtam h holnap jáccunk) aki akar gyorsan jelentkezzen telefonon!

Na megyek is, nem égetem tovább magam:)
pá mindenkinek, oszt szurkujjunk együtt

ui.: dobot vigyek? csak nagy van:)

kwest Creative Commons License 2002.11.19 0 0 8322
Ha jobban megnézed, ez azért nagyjából mindenféle témában így működik, sőt, tudományos igényű irományokban is eléggé durva a sablonozás (én is ezerszer meggondolom a saját kontármunkáimban, hogy mennyire merjek más dolgokat használni).

rostas,

Igazad van, lehet találni jó dolgokat. Nekem például általában a Vasi Pravda kosaras-dolgai nagyjából megfelelnek úgy minőség, mint mennyiség tekintetében. Persze nálunk nagyjából a "nemzeti kulturális örökség" kategóriájába tartozik a kosárlabda.

Előzmény: rik-027 (8320)
rik-027 Creative Commons License 2002.11.19 0 0 8321
kivetlnek=kivételnek
Előzmény: rik-027 (8320)
rik-027 Creative Commons License 2002.11.19 0 0 8320
én az ilyen idetlen sablonszövegektöl kapok hülyét hogy "beindult a körmendi henger" meg "xy egységnyi a különbség" vagy "pihenöre tértek a csapatok" "ostromolta a gyürüt" "villámrajtot vett". Na ezek miatt van néha olyan érzésem hogy az ujsagiro csak a neveket meg a számokat cserélgeti a cikkben ;)

tisztelet a kivetlnek persze

Jay-X Creative Commons License 2002.11.19 0 0 8318
sajna nem tudok menni mivel az elmém pallérozodása céljábol lefoglal ez a tetü alma mater itt a kézilabda városában... :( és sajna sport1-et sem tudok nézni... :((( ez van... de ezen a fórumon is csatlakozom a leírtakhoz, mindenki szurkoljon...

HAJRÁ MAGYARORSZÁG!!!

Előzmény: belfera (8276)
borost Creative Commons License 2002.11.19 0 0 8317
Nagyobb csarnokot akarnak Szombathelyre építeni, ezt mondta a Jánosi(y?). Ez egy stadionbúcsúztató meccs lesz. De az újban már nem lesz válogatott meccs, mert az túl nagy és nem zavarja meg a franciákat (sem).

Egyébként azon a sajtótájékoztatón az elnökség emberei azt mondták, hogy ez az utóbbi évek egyik legjobb magyar válogatottja. Akkor miért kell ilyen kisstílű háttércseleket bevetni?

Előzmény: vazsi (8315)
oilboys Creative Commons License 2002.11.19 0 0 8316
A megyei újságoknál minden sportújságíró idült alkesz, ne is várjatok többet tőlük.

A kosárlabda túl gyors nekik, ezért aztán csak a szar, lassú magyar focit nyomják!!

Üdv:csabesz

vazsi Creative Commons License 2002.11.19 0 0 8315
Ahogy Gálvölgyi szokta mondani a heti hetesben: Én kérek elnézést... azért mert Szombathelyen lesz a válogatott meccs. Sajnálom a kosárlabdabarátok és megvetem azt a "fairplay" szellemében született döntést, hogy hátha a tornaszoba megzavarja a Franciákat. Bekaphattyák a szövetség illetékesei, bekaphattya Szombathely töketlen sport és politikai vezetése, akik 10 év alatt nem voltak képesek felépíteni egy normális csarnokot. Akik mennek azoknak jó nyomorgást mi meg kiszúrkoljuk a tv előtt. Integessetek, ha az eredményjelző előtt lesztek. :)
Előzmény: Isiah Thomas (8313)
rik-027 Creative Commons License 2002.11.19 0 0 8314
ugy latszik ez meg mindig több embert erdekel. ez van. de sz*r volna net nelkül. akkor honnan jönne a sok kosaras info? hat nem a megyei lapokbol az tuti.
Előzmény: Isiah Thomas (8313)
Isiah Thomas Creative Commons License 2002.11.19 0 0 8313
A mai megyei újságban a megyei I/B bajnokság féloldalon szerepel! (Pl. Tiszatenyő-Alattyán 12-0 Kinyik P 5, Angyal 4 gól stb.)

De arról hogy Mo. legjobb kosárlabda csapata (amely valami fatális véletlen folytán most csak hatodik a bajnokságban), mit játszott tegnap edzőmeccsen Göddel, nem írnak egy mukkot sem!
Pfuj!

HAJRÁ OLAJ MINDÖRÖKKÖNÖRÖKKÉ!

Előzmény: kwest (8309)
rik-027 Creative Commons License 2002.11.19 0 0 8312
ooopsz! :-)

meg jo, hogy többet foglalkozom a kosarlabdaval, he?

:-)) (mara vegeztem az offolással)

Előzmény: Fishtax (8310)
rik-027 Creative Commons License 2002.11.19 0 0 8311
kösz, átadom.

én még azon voltam elhalva, hogy idén is egyszer a somogyi sikolyban még le tudták rosszul irni a Dzunics nevét, de a Sztojanét is. Asszem Ifkovics meg Dtzunits vagy valami ilyesmi. Pedig sztojannak ez mar a 3. szezonja nalunk. Sebaj, nem leszek ujsagiro azert sem!

Előzmény: kwest (8309)
Fishtax Creative Commons License 2002.11.19 0 0 8310
(Ez például szintén egy elég gyenge politikai poén, kész szerencse, hogy Téged sem ezek alapján minősítünk ebben a topikban. :-))

fish)

Előzmény: rik-027 (8306)
kwest Creative Commons License 2002.11.19 0 0 8309
De azok tényleg jó tudósítások.
Nálunk ki is van írva, hogy pl. "Gyanógerebléről tudósított Kovács II Géza", aki mellékesen a hazaiak edzője vagy éppen játékosa, és a meccset (amely nüanszokon múlt) 5-0-ra elveszítő hazai csapat összes játékosa nagybetűvel :)))

Belegondolok, hogy mi lenne, ha a kosárlabda-tudósítások is hasonló rendszerben mennének...

Öcsédnek meg gratulálok.

Előzmény: rik-027 (8308)
rik-027 Creative Commons License 2002.11.19 0 0 8308
Ez tetszett, de sajna tényleg ez van.
Mikor az öcsem orszagos triatlon bajnok lett (vagy mi) basztak beleirni a somogyiba bezzeg a Felsömocsolad - Mucsagöröngyösi focimeccsröl (30 nézö) junior page beszámoló.

:-))

Előzmény: kwest (8305)
rik-027 Creative Commons License 2002.11.19 0 0 8307
okay. bocs.
Off vege.
Előzmény: Fishtax (8304)
rik-027 Creative Commons License 2002.11.19 0 0 8306
OFF:
a mn oldalan a szavazogep:

Ön szerint mi állhat a magyar NATO-felkészültséget megkérdőjelező támadások hátterében?
Belpolitikai érdekek (leszámolás az előző vezetéssel).
37 %, 632 szavazat
Hadiipari érdekek (haditechnológiát szeretnének eladni).
36 %, 620 szavazat
Valóban gyenge a honvédség NATO-felkészültsége.
28 %, 475 szavazat
Eddig 1727 szavazat érkezett

namármost.
37+36+28=101%

Az rendben van, ha kerekitenek, de miert nem korrigaljak? vagy a fideszes szavazoé 2-t ér? ;)

kwest Creative Commons License 2002.11.19 0 0 8305
Hát igen, kb. az lehet a helyzet, hogy a svéd negyedosztály (foci) öszzes statisztikájából vizsgáznak minden reggel, a második feladat pedig az, hogy meg kell nevezni három sportágat a focin kívül. Nagy nehezen megy mindenkinek. Minden napilapnál.
(jó, a Sportnál ötöt kell :)))
Előzmény: rik-027 (8303)
Fishtax Creative Commons License 2002.11.19 0 0 8304
(Ez a következtetés demagógia. A politikát ne keverjük bele. Annak nem sok köze van ahhoz, hogy egy "sportújságíró" mennyire felkészült. Mint ahogy más újságok belpolitikai színvonaltalanságából sem következtetünk a sportrovat minőségére.

fish)

Előzmény: rik-027 (8301)
rik-027 Creative Commons License 2002.11.19 0 0 8303
bezzeg focival képben vannak, mi? Próbálnák csak megirni, hogy most kezdödik a bajnoksag...

Fö mecénásuk elküldene öket a gulagra

Előzmény: kwest (8302)
kwest Creative Commons License 2002.11.19 0 0 8302
Valamikor a múlt héten a Sportfogadásban (a Másik Nyilvánosság melléklete jelenleg) lazán benyomták egy kis elemző rovat keretében, hogy az egész sorozat most kezdődik.
Esteleg valami még durvább?
:))
Előzmény: Fishtax (8300)
rik-027 Creative Commons License 2002.11.19 0 0 8301
a MN mint tudjuk a "másik" nyilvanossag lapja, eszerint járnak el kollegaik. Ha egy ilyen kis hirrel kapcsolatban ezt irjak, akkor milyen kaosz indulhat a fejekben mikor egy politikai cikket "dobnak össze".
RÖHEJ
Előzmény: Fishtax (8300)
Fishtax Creative Commons License 2002.11.19 0 0 8300
Látszik, hogy a magukat "sportújságíróknak" nevező személyek mennyire nincsenek a helyzet magaslatán, továbbá, hogy a kosárlabda mennyire hanyagolt sportág a különböző napilapok sportrovatában:
Nem tudom eldönteni, melyik a rosszabb: az, ha a kosárlabda max. az "Eredmények" rovatban jelenik meg egy-két számmal (ld. Magyar Hírlap); vagy az, ha a kolléga azt írja, a magyar ffi válogatott a 2. helyen áll csoportjában 3 győzelemmel és két döntetlennel (és mindezt úgy, hogy állítása szerint a FIBA honlapjáról vette az információt - ld. Magyar Nemzet)! Röhej.

fish

kwest Creative Commons License 2002.11.19 0 0 8299
Ajánlataim nekem is lennének. Egyrészt az én általános iskolámban is hasonló kaliberű a tornaterem, bár ott egy kicsit feldobja a hangulatot, hogy lelógó köteleket meg rudakat kell kerülgetni mintegy akadályverseny-jelleggel, meg ha esetleg Zickler Lacika elfáradna, akkor ledőlhet az állandó jelleggel a sarokban heverő magasugrószőnyegre.
Ennél már jobb volt Pápán a gimnázium "csarnoka" az első két évben (emlékszem, mindig azzal büszkélkedtek, hogy az iskolát 1531-ben alapították, a tornaterem is kb. akkori volt). Ott ugyanis b*szott nagy gerendák voltek keresztbe kb. négy méter magasságban, érdekes volt pl. a büntetődobás :)))

De a viccet félretéve, én egy kicsit nevetségesnek tartom az indokot. Nem hiszem, hogy a franciáknak túl nagy gondot okozna a dolog, szerintem kinn az aszfaltoson is nagyjából ugyanarra a teljesítményre lennének képesek. Másrészt sokkal jobb lett volna Egerszegre szervezni, mert aki ott volt pl. a magyar-horváton, az biztos élénken emlékszik a hangulatra, meg arra, hogy milyen kevés hiányzott a bravúrhoz, amiben talán négy-ötezer üvöltő szurkolónak is szerepe lehetett.
Talán egyetlen pozitívuma lehet az egésznek: még az is lehet, hogy lakik egy kevés következetesség az újságírókban és ezentúl nem fog minden, tőlünk délre vagy keletre játszódó sportesemény tudósítása a nagypofájú "hátazéezmámégiscsakabalkán", "lennemittanulniukavendéglátásról", "messzevanmégajrópa", stb. felütésekkel kezdődni. Bár nem hiszem.

Előzmény: Törölt nick (8297)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!