Keresés

Részletes keresés

Attila G. Creative Commons License 2007.09.21 0 0 1140
OK. Na pont ilyesmi véleményt akartam olvasni.
Előzmény: pagare (1139)
pagare Creative Commons License 2007.09.20 0 0 1139

Én 2 hazai győzelemnek örülnék.

Bár az eddig látottak és az erőviszonyok alapján úgy érzem, hogy nekünk a Vasast és a Halast kell magunk mögött tartanunk. A Vác és a Derecske is erősebb csapat nálunk szerintem, a gyengébb kezdésük ellenére is. A Vác azért nehezebb meccsekkel kezdett, minket meg könnyedén kivégzett, míg a Derecske ugyan nagyon hektikus formát mutat (pl. tőlünk vereség, majd pár napra rá a Fradi legyőzése), de úgy érzem, hogy ki fog egyenesedni az a csapat, mert vannak tartalékaik és Köstner Vili össze fogja rakni őket. Nálunk már közel sem érzek ilyen tartalékokat...

Úgyhogy nekünk sorsdöntő lesz pl. a Vasas elleni meccs, ahol mindenképpen győzni kellene. Nagyon meglepett ugyanakkor a Halas legutóbbi győzelme, remélem ez csak egyszeri feltámadás volt a részükről. Nekünk nagyon nem jönne jól, ha feljavulnának. Mindenesetre a biztos bentmaradáshoz szerintem bravúrpontokra is szükség lehet (pl. a Csaba, esetleg az 5 nagy ellen), bár erre egyelőre nem igazán látom képesnek a csapatot.

Az idegenbeli meccsek pedig úgy látszik még túl nagy terhet jelentenek. Mind2 eddigi meccsünkön nagyon súlyos vereséget szenvedtünk, ráadásul mégcsak nem is az élcsapatok ellen... :(

Előzmény: Attila G. (1135)
Attila G. Creative Commons License 2007.09.19 0 0 1138
Nem nézem vissza, de talán ez még nem volt:

"Képtelen idegenben nyerni az élvonal újonccsapata

Hiába készült győzelemre az Óbudai Goldberger női kézilabda-csapata tegnap a Vác ellen, a siker elmaradt: az NB I-ben eddig nyeretlen váciak magabiztosan győzték le Kovács Péter együttesét, amely így négy forduló után ötven százalékos, azaz két győzelem mellett immár két vereséget jegyez. A találkozón nem játszott a legutóbbi fordulóban megsérült az óbudai Matus Adrienn, s az ő góljai ezúttal nagyon hiányoztak.

A mérkőzés érdekessége volt, hogy a két egykori válogatott játékos, csapattárs, Kovács Péter és Kenyeres József most edzőként nézett farkasszemet egymással. Persze így volt ez tavaly is, de mivel akkor Kovács Péter a Dunaújváros szakvezetőjeként egyértelműen esélyes csapatot vezényelt, így akkor nem volt, nem lehetett annyira kiélezett a küzdelem, mint amire most számítottak a felek.
Ám hiába, mert a nagy csata ezúttal elmaradt. A váciak már a mérkőzés első perceitől kezdve uralták a játékot, a hazaiak kapusa remek napot fogott ki, s ez gyakorlatilag megbénította a Goli játékosait. Ráadásul a váciak támadásban sokkal kevesebbet hibáztak, miközben Kovács Péter tanítványai ziccereket és büntetőket hibáztak, addig a vendéglátók sorozatban szerezték a gólokat. A szünetre így megnyugtató előnnyel (11-6) mehetett pihenni a Vác, amely a második játékrészben sem torpant meg, sőt: a 20. percben már 25-9-re vezetett, azaz megismétlődött a hódmezővásárhelyi baki, amikor a szünet után ugyancsak leblokkolt a Goldberger. A végén aztán valamit sikerült lefaragni a hátrányból, ám az eredmény (29-17) így is sokkal simább, mint amire előzetesen számítani lehetett. A Goldberger legeredményesebb játékosa az öt gólt szerző Korgyuk volt, mellette Huszák (4), Vakarcs (3), Burai (1), Juhász (1), Lehel (1), Rummer (1) és Szűcs (1) volt eredményes."

forrás: www.obudaisport.hu
Attila G. Creative Commons License 2007.09.19 0 0 1137
De most komolyan: ennek a kérdésnek van értelme?
Előzmény: sosesose (1136)
sosesose Creative Commons License 2007.09.19 0 0 1136
De most komolyan: ennek a kérdésnek van értelme?
Előzmény: Attila G. (1135)
Attila G. Creative Commons License 2007.09.19 0 0 1135
Hello!
A hétvégi Vásárhely-Vác és Derecske-Kiskunhalas meccsekről szeretném a véleményeteket kérdezni. Mert e meccsek eredménye lehet szerintem a mi, pontosabban a CSAPAT szempontjából érdekes. Márminthogy milyen végkimenetelnek örülnétek? Mi lenne nekünk, illetve a CSAPATnak a jó?
G-T15 Creative Commons License 2007.09.18 0 0 1134

-Attila G. egyetértek a felvetéseddel,de ez talán csak Fehérváron nincs így!

-Látom jövő péntek Vasas.Most még jónak tünik,még a ma esti kézi-feszt is.

-Osztály váltás,új játékosok mindig probléma!6-8hét felkészülés,ebben a hónapban 6meccs,embert próbáló feladat edzőnek,játékosnak!1hónap alatt oda lehet minden esély!Nálunk is volt már probléma.

-Tegnap és ma ismétlik ES-tv-én a meccset,tanulságos!Van átlövőtök,aki 4lépésből ugrik fel és a bírók.Már mindegy,vége a meccsnek,jön a következő és a nők mindenre képesek!

-Óvó,drukkoló szemem rajtatok!

Attila G. Creative Commons License 2007.09.17 0 0 1133
Kicsit gondolkodtam azon, hogy pátyolgatni vagy dorgálni kell a CSAJOKat a váci fiaskó után. Azt én is elismerem, hogy csalódtam a csapatban. Remélhetőleg olvassák a kritikákat.
De azért csak van annyi realitásérzékük, hogy a pátyolgatást milyen mértékben lehet komolyan venni.

Igazságosztónak!
Ugye Veled beszélgettünk a LÁNYOKkal folytatott sms-váltásokról...

Most Baross Zsuzsával tudtam személyesen beszélgetni a csarnokban a meccs után. Így szó szerint nem tudom idézni:

"Nem megy a játék, talán ez látszik is. Nem tudom azt teljesíteni, amit elvárnak tőlem. Kevés labda jön a szélre. Nincs igazán idő, hogy belejöjjek, mert nincs rájátszás."

Nem pontosan ezt, de lényegében ezt mondta. Kicsit megdöbbentettek a szavai. A játék tényleg nem megy Neki azon két meccs alapján, amit láttam. Csodálkoztam is. Amikor korábban láttam játszani, általában legalább 4 gólt dobott.

A labda nem megy le a szélre... Ilyen gond már Halason is volt, hogy nem találták meg a csapattársak. S lehet, hogy rosszul emlékszem, de Vácott se kapott sok labdát a jobb szélen, s hiába próbált belülre helyezkedni, így sem igazán vették észre.
Talán ez nem az Ő hibája.

Nincs rájátszás...
Szerintem egyébként is Pató Pál Uras felforgás a rájátszásra készülni, hogy akkor majd talán sikerül javítani. Ez az alsóházi rájátszásban szerintem nem igazán szokott sikerülni. Így szerintem nem feltétlenül baj, hogy nincs.

Nem tudja teljesíteni, amit elvárnak tőle... Ezt sem értem most igazán, illetve nem tudom megérteni. Azt reméltem, hogy erősítés lesz. Eddig sajna nem ez látszik...
szása fan Creative Commons License 2007.09.17 0 0 1132
Most jóindulatból mondom,hogy a "tetteseket" ne a DK-ban,a Vác FC fórumon keressétek!Ha az ottani fórumosok mégis kint voltak,akkor se fognak elmondani semmit,akárhogy is provokáljátok őket!
Attila G. Creative Commons License 2007.09.17 0 0 1131
Kedves Guppy!

Egy pontodra reagálnék.
Abban teljesen igazad van, hogy a vendégszurkolók maradjanak a vendégszektorban. Ebben teljesen igazad van, még ha nem is mindig teljesül így. Mert például előfordul, hogy vendégjátékosok szülei bemerészkednek a hazai szektorba, hogy onnan buzdítsák csemetéiket...
Viszont ezt szerintem fordítva is elvárná az ember! Hogy a vendégszektorba amennyire lehet csak és kizárólag vendégszurkolók üljenek, s ne kelljen azt hallgatni egyfolytában a hátsó sorokból, hogy hajrá Vác, hajrá Vác! Ez nagyon idegesítő tud lenni!
Ha nem is most, de már Nálatok is tapasztaltam ilyet, illetve Győrben még korábban.

Egyébként teljesen egyetértek!
Remélem, még benézel ide, ha nem, beírom a váci topicba is.

Üdv: Attila
Előzmény: G-T15 (1130)
G-T15 Creative Commons License 2007.09.17 0 0 1130

Üdvözlet Néktek!

Tanácsok,ha elfogadjátok egy régebbi játékostól és szurkolóktól,mégha az váci is :

-Lehetőleg vigyázzatok egymásra!!!Nem tudom mi történt azzal a szurkolótokkal aki 2.félidőben végig a földön feküdt!Budától Vác max.40km az alatt esetleg így berugni nem semmi(már ha részeg volt)!Nálunk ilyet nem engedünk meg,már barátságból sem!Mi lesz esetleg Békéscsabáig?

- Valahogy NB I-ben nem divat idegenben másik szektorból drukkolni!Szerintem EGYSÉGBEN AZ ERŐ!Az a fickó aki bejött közénk tud magyarul?Vagy nem ismeri a kérlek,legyél szives szavakat?Szerintem csak provokálni akart,azért intett át további szurkolóitokat!Mivel mi a pályán szoktunk bizonyítani,ezt a lehetőséget ti is megkaphatjátok tőlünk!Szurkolói kézilabda csapatunk előzetes egyeztetés után,szivessen játszana ellenetek!

-Csapatotok még alakulóban van!Én mint edzői végzettséggel rendelkező egyén tudom,a nők játéka hullámzóbb és sokszor fegyelmezettebb,mint a férfi csapatoké!

MUNKA,MUNKA,MUNKA!!!

-Egy kis egyéb:Jelengi edzőtök Felesége az egykori válogatott játékos Strasszer Marika is váci!

-Sok sikert kivánoka csapatotoknak és nektek szurkolóknak is az életben és a sportban!!!   

chero Creative Commons License 2007.09.17 0 0 1129

Én is sajnálom, ha valamit rosszul értelmeztél illetve én rosszul értettem.Azt nem hisze3m, hogy a Huszák egy " szent tehén " lenne, csak egyszerűen őt hibáztattad mindenért, hiszen őt emelted ki.Ha rossz a csapat az mindenkit jelent, én sem fogok senki mellett dicshimnuszokat zengeni,de az érezhető elenszenvet sem lehet megállni szó nélkül.

Én ezzel a témát  lezártam és nagyon bízva a lányokban szurkolni fogok a következő meccseken.Remélem mindegyikre eljutok.

A péntekitől tartok, de a Vasas ellen biztos vagyok a feltámadásban.

Ha úgy gondolod néha biztathatnád  a lányokat te is. Az egész csapatot.

Üdv: Chero 

Előzmény: pagare (1128)
pagare Creative Commons License 2007.09.17 0 0 1128

Chero!

Elvileg az én írásomra reagáltál, de a hsz-ed tartalma alapján olyan dolgokat tulajdonítasz nekem, amiket nem állítottam.

1. Én nem bántottam senkit, csak leírtam a véleményem. Ha a kritika bántó, sajnálom. A meccsről és az egyéni teljesítményekről sajnos nem tudok pozitívumokat írni. Ha ezt tenném, az önáltatás lenne.

2. Kordyuk, Vakarcs, Szveta? Kordyuk-ról annyit írtam, hogy sztem talán még ő nyújtott a minimálisan elvárhatóhoz közelítőt. Sztem senki más. Ebbe beletartozik minden játékos.

3. Huszák? Én nem b...ogatom, de a véleményemet vállalom. Tudom, hogy sokaknak ő egy "szent tehén", de ha vkinek nem tetszik a játéka, miért ne tehetném szóvá itt a fórumon? Te vádolsz azzal - a korábban említett 3 játékosra célozva-, hogy "őket nem lehet bántani?"  Pont a Te hsz-eden látszik, hogy ezt a "vádat" inkább magaddal szemben kellene megfogalmaznod. Én azt látom, hogy pl. Huszák kritizálását igencsak zokon vetted vmiért... Számomra pedig nincsenek "szent tehenek"...

4. Attól, hogy leírtam némi kritikát, nem fordultam a csapat ellen. Szó nincs ilyesmiről. Ez a magatartás távol áll tőlem. Azt sem állítom, hogy nem hajtottak és küzdöttek, de ez önmagában édeskevés volt. Viszont az is távol áll tőlem, hogy ok nélkül akár az egekig magasztaljak, akár a sárba tiporjak embereket. A kritika nem azonos a sárba tiprással és a b...ogatással. Ha vki így értelmezi, az nagyon félreért vmit. De azt is elutasítom, hogy pláne egy ilyen produkció után ne lehessen kritikát megfogalmazni. Felesleges tabukat kreálni. Ez önmagunk félrevezetéséhez vezetne...

Előzmény: chero (1122)
OGSE Creative Commons License 2007.09.16 0 0 1127

Közlemény

A Váci Női Kézilabda Sportegyesület és szurkolóit tömörítő Red-Blue Panthers vezetői a következő közlemény megjelentetésére kérték médiumunkat.

Bizonyára sok sportbaráthoz eljutott annak a szomorú incidensnek a híre, amely a szombaton, végig sportszerű légkörben lejátszott Váci NKSE - Óbudai Goldberger SE NB I-es női kézilabda bajnoki mérkőzést követően a váci sportcsarnok külső környezetében történt.
Garázda elemek megtámadták és bántalmazták a sporteseményről távozó vendégszurkolók egy csoportját, köztük nőket és gyermekeket. Határozottan kijelentjük, hogy a kézilabda sportágtól idegen, korábban Vácott nem tapasztalt atrocitáshoz sem közvetlenül, sem közvetve nem volt köze sem klubunknak, sem a helyi kézilabda szurkolóknak. Egybehangzóan elítéljük a sportpályákhoz méltatlan erőszakos cselekedetet.
Különösen szomorúan vettük tudomásul azokat a szemtanúktól és rendfenntartóktól származó információkat, hogy a garázda személyek között jó néhányan a Nemzet Sportvárosa másik nagy sportegyesületének radikális szurkolóiként ismertek.
Ezúton is szeretnénk megköszönni a jelenlévő RAV87 Zrt. biztonsági szolgálatának, valamint a kiérkező rendőri egységek tagjainak a határozott, gyors és szakszerű intézkedést, amellyel egy esetleges komolyabb összetűzést akadályoztak meg.
Egyben tisztelettel felkérjük a városunk sportirányításában dolgozó illetékeseket és a Vác-Újbuda Lágymányosi TC vezetőit, hogy összehangolt fellépésünkkel közösen akadályozzuk meg a hasonló szomorú események megismétlődését.

Vác, 2007. 09. 16.

Kapos György elnök, Váci NKSE
Dorozsmai Tamás elnök, Red-Blue Panthers

Előzmény: kagye (1126)
kagye Creative Commons License 2007.09.16 0 0 1126
A váci klub és szurkolói csoport közös közleménye a mérkőzés után történtekről a www.vac.hu oldalon.
chero Creative Commons License 2007.09.16 0 0 1125

Igazad van.Nem lehetett kiemelni senkit.De nem is kell becsmérelni senkit ugyanebben a helyzetben.Amúgy mellékesen Huszák 4 gólt lőtt a meccsen, a Kordyuk ugyanennyit akcióból és egyet hetesből.És nem az a lényeg,hogy a Vác kiengedett, hanem az, hogy a végén a lányok még próbáltak javítani.És ezt is látni kellen a Pagare.nek is, mielőtt elkaszál hajtós játékost.Mint szurkoló én a Huszákot igenis támogatom és üvölte biztatom a csapatot.

Más. Én is megijedtem a tegnapi esetben, de a bunkók berezeltek a zsaruktól. Nem volt annyira halálos, csak a megjelenésük.És pont.

Előzmény: Igazságosztó007 (1123)
Igazságosztó007 Creative Commons License 2007.09.16 0 0 1124
Ja és ez 14!!! játékos!
Igazságosztó007 Creative Commons License 2007.09.16 0 0 1123
Azért írtam, hogy nem emelnék ki senkit sem név szerint, mert az egész csapat gyengén teljesített! (finoman szolva) Lehet itt szídni vagy védeni játékosokat, de nem volt egy olyan ember akire azt lehet mondani, hogy : na igen, ő jól játszott! Ez a tény!
Előzmény: chero (1122)
chero Creative Commons License 2007.09.16 0 0 1122

Ha belemenésekről van szó nézd vissza a meccset és látni fogod,hogy kettő volt valódi, a többinél az ellenfél helyzete adta a hetes lehetőségét. Csak éppen a mi oldalunkon ez nem működött, viszont a másik oldalon lemásolt "úgynevezett" belemenést hetesnek fújtak.

Amúgy meg miért kell 1-egy embernek mindig ugyanazt a teljesítmény hozni?!

Neki nem lehet gyenge napja?

A Korgyuk és Vakarcs, valamint a Szveta mindegy hogy mit nyújt? Lehet sz.. is, az a lényeg,hogy őket nem lehet bántani? Nézz már magadba! A Huszák annyit tett, amit ebben a tegnapi gyenge csapatban lehetséges volt.Akármennyire is b.....ni akarod.A lkényeg pedig a gyenge szón van.     KI is jött erősíteni a csapatot azNBI-ből? Hol voltak tegnap?

Előzmény: pagare (1115)
chero Creative Commons License 2007.09.16 0 0 1121
A piros lap a szándékosság miatt volt és teljesen jogos.
Előzmény: Attila G. (1110)
HunyorMan Creative Commons License 2007.09.16 0 0 1120
A tisztánlátás érdekében!
Skyvóker szurkolótársatok hozzászólását érdemes lenne elolvasni, mielőtt bármiről beszélünk! Ő is leírta, hogy a váci kézilabda szurkolóknak semmi köze az eseményekhez!! Ha egy picit tovább olvasol (olvastok), láthatod, hogy nagyon sajnáljuk a történteket, egyelőre mi is tétlenül állunk a dolog előtt!
A váci kézilabda szurkolói sosem tennének ilyen aljas, szemét, mocskos dolgot! Szeretnénk, ha ez nem tenné tönkre a két tábor között kialakuló (G. Ati, Zlajos stb.) jó kapcsolatot!
Aki esetleg nem a topikban akarja megosztani a véleményét, írhat mailt!

Szurkolótársi üdvözlettel:
Hunor
balázs191 Creative Commons License 2007.09.16 0 0 1119
Csak,hogy tiszta legyen a kép:Tegnap este Vácon nem a goldberger szurkolói lettek megtámadva és főleg nem egy kislány.Hanem a  goldberger szurkolóival vácra kizárólag a balhé miatt érkező MTK-szurkolói,az már más hogy az ő védelmükre keltek páran közülletek.
tommy d'angelo Creative Commons License 2007.09.16 0 0 1118
Volt balhé a meccs után? Kicsit bővebben. a Váci huszárok egy kislányt vertek meg? Bravó. Különben a szünetben már volt előjele. Pár Goli szurkoló hazai szektorból akarta nézni a második félidőt, erre odamentek a biztonságiak és jó pár perces huzavona után visszajöttek a szurkolók. Nem lepődnék meg ha a biztonságiak egyike hívta volna meg szabadnapos kollégáit a meccsről.

Elnézve a tabellát igaz nem kaptunk sok gólt viszont a legkevesebbet dobtuk, kevesebbet mit a nullapontos Vasas !!! Úgy látszik tavalyi hiányoságunkat még az új igazolások se tudták kijavítani !

A honlaphoz meg örülök a pillanatnyi frisseségnek de jó lenne ha az utánpótlás tabellánál nem a tavalyi táblázat lenne kirakva :(
pagare Creative Commons License 2007.09.16 0 0 1117

Időközben megtaláltam a meccs utáni balhé leírását a Vác topikban. Este hallottam a rádióban, hogy délután volt focimeccs Vácon, na akkor pont erre gondoltam, hogy lehet, hogy onnan jött át pár nagyfiú. Csak mert a kézimeccs nézőtéri légkörében tényleg teljes békét tapasztaltam, egyik tábor sem szólt egy rossz szót sem a másikra. Ezért gondoltam, hogy vmi külső behatás történhetett.

Mákom lehetett, mert én a meccs után elég hamar kijöttem a csarnokból, és kb. ezután 1-2 perccel történt, ami történt.

A kislánynak jobbulást kívánok.

Igazságosztó007 Creative Commons License 2007.09.16 0 0 1116
Sajnos el kell ismerni, hogy súlytalanok vagyunk! Tetszik tetszik, nem nem! Remélem ezt olvassák a lányok is- vagy sms-ben megkapják-és elgondolkodnak a hogyan továbbról! Remélem ők is tudják, hogy ez egy nagy sz@r volt! Elegem van abból, hogy mindíg azt mondjuk:jaj ne b@sszuk le őket, olyan aranyosak! Lóf@szt! Úgy gondolom, hogy elég sok ember tesz azért(szurkolók, technikai személyzet, vezetők), hogy minden feltételt megteremtsenek! Jó lenne rájönni és felfogni, hogy melyik osztályban játszunk! Nem akarok személy szerint senkit kiemelni, de jó lenne ha mindenki elgondolkodna, hogy megtesz e mindent a csapat sikeréért!
pagare Creative Commons License 2007.09.16 0 0 1115

Nincs értelme szépíteni: ez egy botrányosan gyenge, NB1/B alsóházi szintű produkció volt. Osztálykülönbség mutatkozott a 2 csapat között.

Egyedül Kordyuk-ot tudom dícsérni, benne volt legalább némi vállalkozókedv és iniciatíva.

A kapusteljesítmény szóra sem érdemes, nyugodtan le is lehetett volna hozni őket, mert nem kaptunk volna több gólt...

Huszák szerintem az utolsó 10 perc kivételével értékelhetetlen teljesítményt nyújtott, ő idegesített fel a legjobban, főképp mikor már kb. negyedszer fújták be ugyanarra a mozdulatsorára a belemenést. Nem baj, ötödjére is eljátszotta: belemenés, persze utána a leindításokból meg majdnem mindig gólt kaptunk... Egyszerűen súlytalanul játszott, nem látott a pályán, képtelen volt mozgatni és kiszolgálni a csapatot.

Nagyon lesújtó a véleményem Tápai játékáról is. Amikor pályára került, akkor alibipasszok és nulla egyéni vállalkozás jellemezték. Gyakorlatilag nem csinált semmi érdemlegeset, pedig most megmutathatta volna. Ennyit tud?

A kihagyott heteseinkről csak annyit: ez a következménye annak, ha egy csapat mindig pusztán egy emberrel dobatja a heteseit (illetve csak egy embere tud hetest dobni?), aki aztán sajnos lesérül...

A többiekről már nem is írnék, mert mindegyikük nagyon zsengén muzsikált.

Összegezve nagyon sima, nagyon megalázó vereség volt ez.

Van egy olyan érzésem, hogy az őszi pontjaink nagyobbik részét már megszereztük. Ha a tegnapi játék folytatódik a jövőben is, akkor pedig már az összeset...

Ennél csak jobb jöhet, de az élcsapatok csak most jönnek. A Dunaferr mennyivel ver majd minket, ha így játszunk. 30 góllal?

Villámgyorsan ki kellene találni vmit, remélem a tegnapi volt az idény leggyengébb teljesítménye, és ennél csak jobb jöhet. Ha a közeljövőben megszerzett pontokban nem is biztos, de legalább a mutatott játékban. Borzasztó volt a tegnapi indiszponáltság...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Kérdésem: mi volt az a meccs utáni balhé a váciakkal? Ki kezdte és miért?

Kicsit meglepett, mert abszolút nem volt benne a meccs légkörében bármi komoly feszültség és ellenségeskedés. Hiszen annyira sima vereség volt...

Attila G. Creative Commons License 2007.09.16 0 0 1114
Amúgy most látom, hogy az általam emlegetett galériából a képsorszámok alapján sok kép kimaradt. :(( Többek közt az is, amit kiesek. Ennek viszont nem értem az okát...
Attila G. Creative Commons License 2007.09.16 0 0 1113
Egyébként a Goli "egyfélidősségében" a te értelmezésed szerint, meg egyébként is. De azért szerencsére volt kivétel... :)

Amúgy még egy apró örömöm volt a meccsel kapcsolatban. Szveti kapott egy buta gólt az első félidőben, ami a lábai között ment be, de sajnos sok buta gólt kapott. Nem ennek örülök. Hanem annak, hogy azt a lábak közt bemenős gólt Nábelek Noéminek köszönhetően visszakapták.
Előzmény: tommy d'angelo (1112)
tommy d'angelo Creative Commons License 2007.09.16 0 0 1112
Meg kéne néznem még egyszer mert akkor ott nem éreztem piros lapos kiállításank csak sima 2 percenek !
Előzmény: Attila G. (1110)
Attila G. Creative Commons License 2007.09.16 0 0 1111
"Vereség a Váctól

A bajnokság negyedik fordulójában vereséget szenvedett csapatunk a Vác otthonában: 29-17

Váci NKSE- Óbudai Goldberger SE

29-17 (11-6)

Goldberger: Burai 1, Kordyuk 5/2, Huszák 4, Juhász 1, Lehel 1/1, Rummer 1/1

Szűcs 1, Vakarcs 3.

Már a mérkőzés kezdetétől uralták a hazaiak a játékot. Köszönhetően elsősorban a váci kapus remek teljesítményének, mellyel nem tudott mit kezdeni csapatunk.

A hazaiak sorozatban 4 gólt szereztek, miközben a mieink fontos pillanatokban ziccereket és büntetőket hibáztak. A félidőben a házigazda már 5találattal vezetett (11-6).

A második játékrészt sem kezdte túl jól Kovács Péter együttese. Tizenöt perc alatt mindössze kétszer sikerült betalálni a Váci kapuba, miközben 11-re nőtt a különbség.

Támadásaink a hazai védőjátékosoknak köszönhetően rendre meghiúsultak, ellenben a túloldalon potyogtak a gólok. A 20. percben már 25-9 volt az állás. A végjáték hajrájának köszönhetően együttesünknek sikerült kicsit faragnia a hátrányból (29-17).

Az ifjúsági csapatunk második győzelmét aratta a Váci NKSE ellen

Az első félidő 11. percében kiderült, hogy ez a mérkőzés egyértelműen a mieinkről fog szólni (2-7). A 20. percben már dupla annyi találatot mutatott az eredményjelző a javunkra.(7-14). Az első félidő eredménye végül 14-22 lett. A második játékrészben csapatunk tartotta a nagyarányú különbséget, majd a nyolcadik perctől kezdve kisebb hullámvölgybe került együttesünk, de Ökrös Csaba időkérése után ismét lábra kaptak a mieink.

Mérkőzés eredménye: Váci NKSE - Óbudai Goldberger SE 31-40 (14-22)

Góllövők: Takáts É. 7, Balogh 6, Mester 6, Takács H. 6, Bognár 5, Radák 5, Horváth Á. 5"

Forrás: www.goldberger.hu

Ismételten gratulálok az ifistáknak!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!