Keresés

Részletes keresés

Artúr Doki Creative Commons License 2002.11.26 0 0 8513
Nem vótam a szhelyi mjáccson...
Szombaton a kezembe kaparintottam a magyar-francia derbyre kiadott műsorfüzetecskét.,..
Dilettentizmus!
Az hogy a válogatott játékos pontos magasságát nem tudják az egy dolog,de hogy a nevét sem(GULYÁS LÁSZLÓ---RÓBERT helyett!!!!)
Lisztes Béla,Éles Károly,Pálinger Annamária vagy esetleg Csollány Jenő...
A név melletti csapatok sem egyeztek...ráadásul Robival egy csapatban szerplő frank neve mellett is más név szerpelt...igaz ebből legalább ki lehetett silabizálni,hogy talán egy egyletben játszanak...
A szerzők a vendégekkel is több ízben beszaladtak a málnásba...
Előzmény: saabee (8511)
saabee Creative Commons License 2002.11.25 0 0 8512
Egy tipp /hogy belfera ne essen ki a gyakorlatból :-) /

Sole-Szedeák--Debreceni Vadkakasok +17

saabee Creative Commons License 2002.11.25 0 0 8511
Hmm...

Teltház szerintem sem volt,valaki még meg is jegyezte kissé szomorúan,hogy sajnos nem lapjával kellett végignéznie a meccset.De erről nem a paksiak tehetnek :-))

"A Falco-Paks alkalmi páros sem villogott"
Azt hiszem ez sem a paksiakon múlott...Bár az igazat megvallva Én sem éreztem igazinak a dolgot.Tőlünk nem éppen a "hangemberek" voltak ott /értsd:hangadó/.Másrészt a Falco szurkerek voltak othon/abb/.
Bár nem tudom mi lett volna,ha nem állíttunk be azzal a böhöm nagy dobbal :-))

"Rónai Egon énekelj velünk" rigmus-Nekem tetszett :-)) /még ha tényleg nem volt benne igazán kraft akkor is/

"ami a labdarúgásban a nagyobb válogatott meccsen kezd megoldódni (több tábor egy szektorban, klubhovatartozástól mentesen szurkol) az itt egyáltalán nem működik. Sőt!"
Számomra ez a meccs egyáltalán nem ezt bizonyította.Sőt!Bár azért utópisztikus elképzeléseim nincsenek a dologról

Abba már ne is nagyon menjünk bele,hogy válogatott meccsen ki kit milyen rigmussal talál meg.Lehet hogy nem Ti jönnétek ki belőle a legjobban.

Összefoglalva a lényeget!
Válogatott meccsen igenis tegyük félre a klubhovatartozást,és a magyar színekért szurkoljunk.Ne annak örüljünk,hogy az "ősi ellenség" játékosa hogyan szerencsétlenkedik a címeres mezben.Sőt!Tovább is léphetünk.A hétvégi bajnokikra sem azért kell kimenni,hogy az ellenfél szurkolóit,játékosait elküdjük a csába.

UFF!

Előzmény: realfan (8508)
jani0625 Creative Commons License 2002.11.25 0 0 8510
Ja a rendezés viszont abszolút probléma mentes volt! A Franciák szerint is.(állítólag)
jani0625 Creative Commons License 2002.11.25 0 0 8509
Realfan!
1. Ezt csak néhány ember énekli mostnság felénk, mert már sokat változott a tábor.
2. Azt te komolyan gondolod hogy a körmendiek nem csinálják a fa**** Falcozást?? Szinte minden meccsen elnyomatják(körmendi haverjaim mesélik büszkén)
3. Azt meg hogy ki miatt van minden , azt nem érdemes fejtegetni.
4. Ami viszont a Francia meccset illeti, mi legalább mindent megtettünk a hazaiak győzelméért!És legalább1 meccsre igazán Magyarok lettünk, nem pedig Falcosok vagy Paksiak…
5. Amúgy a Falcos – Paksi „együttes” abszolút jól muzsikált.
6. Az viszont 100%ig igaz hogy nem volt teltház!
realfan Creative Commons License 2002.11.25 0 0 8508
Először is szeretném leszögezni, hogy nem sikerült még az összes hozzászólást elolvasnom, ezért remélem, ha esetleg valakit megbántok egy kicsit azzal, hogy megismétlem, vagy éppen megcáfolom amit mondott, akkor bocsi.

Viszont elolvastam pl. jani0625 és Kwest miniatűr "szócsatáját". Akkor időrendben ezzel is kezdeném (MO.-FO.), tudom, jelentősen lemaradva, de jobb később, mint soha. Szóval a szurkolás valóban nem volt topon. De nagyon nem! Azt azonban senki ne várja tőlünk, hogy agyba-főbe dicsérjük azokat, akiket hamarosan úgy is az anyjába fogunk küldeni! Ennek semmi értelme nincsen. "Braniszlav", meg "Czigler Laci", meg az ilyenek. Már most várom, amikor Paks-Kaposváron egymás játékosait milyen válogatott szidalmakkal fogják illetni.

És egyébként páran azt írták, hogy milyen jó szurkolás, zsúfolt ház, meg ilyenek. Kérdezem, ők melyik meccsen voltak? 19 nap múlva majd tényleg telt ház lesz ott. De szerdán még több száz ember elfért volna az NS által istállónak nevezett csarnokban. Az újságíró is elkezdi szidni a szervezést, meg mindent. NEM VOLT TELT HÁZ! Akkor meg minek elvinni a meccset egy ötezres csarnokba? A szurkolás meg nem volt az igazi. De nem csak a mi részünkről. A Falco-Paks alkalmi páros sem villogott. Az például kifejezetten szép teljesítmény volt, amikor hárman énekelték a "Rónai Egon énekelj velünk" rigmust. És egyébként az, ami a labdarúgásban a nagyobb válogatott meccsen kezd megoldódni (több tábor egy szektorban, klubhovatartozástól mentesen szurkol) az itt egyáltalán nem működik. Sőt! Egyébként ennek nem a körmendiek az okozói. Két példa: Isten tudja milyen meccsen nyertünk, van talán már három éve is, amikor Szhelyen nyertünk, meccs után meg befutottunk a pályára. Erre elkezdtek Fa**szopó Körmend-ezni a sárgák. Gratula! Tavaly az osztrákok ellen Geryt találták meg gyönyörű, fantáziadús rigmussal (a DK-s Geryről van szó!).

A lettek elleni meccs az papírforma, el kell felejteni, és szerdán tévénézők százezrei kívánságára legyűrni a lengyeleket. Buta volt azt hinni, hogy egy nagyon gyenge napot kifogó franciák elleni diadal azt jelenti, hogy már ott is vagyunk az EB-n. Bizony, ahogy valaki itt be is mutatta, nagyon nehéz harmadikként továbblépni.
De sikerülni fog!

Ez mindannyiunk érdeke!

És legalább a Sportban nem csak undorító magyar foci lesz.

RIA RIA HUNGÁRIA

némo Creative Commons License 2002.11.25 0 0 8506

Ez biztos így van, de vajon ugyanezt mondjátok-e a december 7-i körmendi vereségetek után!:-)))

Előzmény: Törölt nick (8503)
nattata Creative Commons License 2002.11.25 0 0 8505
Nem tudom ezt a hírt milyen megfontolásból címezted nekem:-)))) Csak azért, mert sopronból írok?
Arra gondoltál, hogy volt már egy Farkas - Sterbenz csere???
Nem valószínű, hogy most ez lesz, azaz Stefi helyében én nem rugnék bele abba a csomagba, amibe más már belelépett, márpedig a GySEV most elég komolyan bűzlik valamitől, és ez nem kimondottan ibolyaillat...
Komoly levegővétel kellene ahhoz, hogy hazai edző elfoglalja ebben a helyzetben a soproni vezetőedző felettéb kényelmetlen székét. Ennyi levegővel csak Király Sanyi rendelkezik, akit "hál isten" érvényes szerződés most még máshova köt.:-)))
Elmegy a soproni vezetőség a jó büdös, sündörgős, bánatos szolnoki kiszólásba (PM, nem projekt manager), mert semmi kitartása, és elbaltáznak mindent.
Csak gyerek, meg serdülő GySEV meccsre megyek ezután. Remélem az még lesz, ha már egyszer elindult egy utánpótlásképzés komoly szinten.
Előzmény: olajka91 (8498)
sarkat5 Creative Commons License 2002.11.25 0 0 8504
Teljesen igazad van.
Ez a csapat most edzőstül van nagyon együtt, abszolút nem tenne jót nekik a váltás, sőt még a gondolata sem.
Előzmény: Törölt nick (8503)
sarkat5 Creative Commons License 2002.11.25 0 0 8502
Bármennyire is imádjuk Sanyit, azért nem fogunk szorítani a csapatunk vereségeiért az edzőváltás reményében. :-)
Majd jövőre jöhet, akkor lejár Laci szerződése.
Előzmény: Isiah Thomas (8500)
lao-ce Creative Commons License 2002.11.25 0 0 8501
8500

hajra Vadkakak

Isiah Thomas Creative Commons License 2002.11.25 0 0 8500
Hát igen, sajnos ti vezetitek a bajnokságot.
Sebaj ne adjátok fel, mi se fogjuk!
:)
Előzmény: sarkat5 (8499)
sarkat5 Creative Commons License 2002.11.25 0 0 8499
Sajnos amíg van eredmény, addig Sterbenz marad.
Pedig Sanyival minden egész más lenne és persze még szebb...
Előzmény: olajka91 (8498)
olajka91 Creative Commons License 2002.11.25 0 0 8498
A nap hire!
Fehérváriak figyelem !
Farkas felállt a GYSEV kispadjáról

2002. november 25., hétfő, 13:56

Közös megegyezéssel szerződést bontott Farkas Sándor vezetőedző a GYSEV-Orsi nőikosárlabda-csapatával.

"Több mint két hét gondolkodás után hétfőn elfogadtam Farkas Sándor vezetőedzőnek a klubbal való szerződésének a közös megegyezéssel történő felbontását" - jelentette be Török Zoltán, a GYSEV-Orsi ügyvezetője. "Borzasztóan sajnálom, hogy a szakember így döntött. Nagyon nehéz helyzetben vagyunk, hiszen a múlt hét végén Eva Nemcovát, most pedig a vezetőedzőt, Farkas Sándort veszítettük el. Ami biztos, hétfőn Dirk Bevilaqua és Hollós Anna vezeti a csapat edzését."

Azzal kapcsolatban, vajon miért fajultak odáig a dolgok, hogy Farkas Sándor mindenáron távozni akart, megkérdeztük a trénert is. Farkas edzői pályafutása során eddig mindig mindenhol kitöltötte szerződését, összesen hat alkalommal vezette bajnoki címig csapatait. Most nem volt túl bőbeszédű az esettel kapcsolatban. Mint kifejtette: ő kérte a szerződése felbontását, s a közös megegyezés értelmében ennél többet nem mondhat.

Sterbenz mehet a levesbe!

Előzmény: nattata (8497)
nattata Creative Commons License 2002.11.25 0 0 8497
El lenne nézve a hosszú beszámoló, ha nem tévesztetted volna el a feladási helyet. Ez eddig a kosárlabdáról szólt, ami sport, és nem keveri össze senki a focival:-))
Előzmény: Törölt nick (8496)
Isiah Thomas Creative Commons License 2002.11.25 0 0 8494
Szerintem azonos pontszám esetén a kosárkülönbség fog dönteni a csoport harmadikoknál.
Előzmény: borost (8485)
saabee Creative Commons License 2002.11.25 0 0 8492
Köszi.
Valószínű,hogy csak Én leszek.Remélem ezt már meg tudjuk nézni,nem úgy,mint a legutóbbit :)
Előzmény: Fishtax (8484)
borost Creative Commons License 2002.11.25 0 0 8491
Azért a csajok örülhettek volna ilyen "gyönge" támadáshatékonyságnak!

De nem, igazad van, a lengyelek ellen jobbak leszünk!!!

HAJRÁ MAGYAROK!!!!!

Előzmény: timsó (8482)
rik-027 Creative Commons License 2002.11.25 0 0 8490
Előzmény: Fishtax (8486)
rik-027 Creative Commons License 2002.11.25 0 0 8489
ez elég súlyos, mi? 60 nézö...
borost Creative Commons License 2002.11.25 0 0 8488
Jézusom!!

Csak most látom, hogy Izrael otthon 67-66 arányban kikapott Belgiumtól!!

Akkor már leet, hogy a 6-4 arányú mutató is elég lenne, mert ők még mennek Görögországba és hozzájuk mennek a spanyolok+ nem tudom, játszhatnak-e hazai pályán.

HAJRÁ GÖRÖGORSZÁG! HAJRÁ SPANYOLORSZÁG!
másik -szlovén- fronton:
HAJRÁ OROSZORSZÁG! HAJRÁ OLASZORSZÁG!

és ami a legeslegeslegeslegeslegfontosabb:

RIA RIA HUNGÁRIAAAAA!!!

Azért biztos, ami biztos, nyerjük meg ezt a 3 meccset, de most nagyon jók a mutatóink és esélyeink, csak MI, azaz Kornélék el ne rontsák!

Feribá04 Creative Commons License 2002.11.25 0 0 8487
Na meggyógyultam, így írok pár gondolatot, bár nem hiszem hogy ezzel a paksi szurkolótársaimnak sok örömet okoznék.

Szóval:

Egy ilyen formában lévő Mészáros Zalánnak nem szabadna válogatott játékosnak lennie. Tudom, hogy hazahúz a szívünk, de próbáljuk már egy kicsit reálisabban látni a dolgokat.

Csaby1

Ha mondjuk Simon Balázs lett volna Zalán helyett és ugyanezt a teljesítményt hozza, mellette is így kiállnál?

A védekezése nem volt gond és amit róla kaptunk azt sem róla kaptuk igazából, mert a franciák velünk ellentétben nem egyéni játékból, hanem inkább akcióból dobták pontjaikat.
Itt azonban elérkeztünk egy nagyon fontos ponthoz:
Nem volt csapatvédekezés! Nem mentek a váltások és játékosaink ritkán vagy egyáltalán nem segítettek be egymásnak (komoly százalékban edzői hibának minősítem). Érdekes, hogy leginkább Dávid Kornél volt az aki irányította a társakat védekezésben és sokszor ha kellett a kisemberekre is besegített. Meg persze Czigler...Ha ők ketten voltak bent, akkor nagyjából rend volt a deszka alatt (érdemes visszanézni hány kosarat kapaott ez a kettős felállt védelemkor a palánk alatt), de ez hosszú távon kevés. Nem láttam sajnos a lettek elleni meccset, de ez a rengeteg pont tartok tőle, hogy ismét rossz csapatvédekezésre is visszavezethető. Ezen kellene szerdáig változatni, mert ez a brigád képzettség alapján az első 8-ban ott van Európában.

Ennyit akartam...

Avass!

Köszi az esemeseket, de ugye nem gondoltad komolyan, hogy én ilyen meccset nem nézek???? :-)))

HAJRÁ MAGYARORSZÁG!

Fishtax Creative Commons License 2002.11.25 0 0 8486
Mit csinál a Dombóvár a szünetben? (Többek között veri a Kaposvárt és új centert tesztel.)

fish

borost Creative Commons License 2002.11.25 0 0 8485
Ha a két legrosszabb csoportharmadiknak ugyanolyanok a győzelem-vereség mutatói, akkor a kosárkülönbség dönt?
Előzmény: Isiah Thomas (8483)
Fishtax Creative Commons License 2002.11.25 0 0 8484
Gyere/gyertek!

fish

Előzmény: saabee (8480)
Isiah Thomas Creative Commons License 2002.11.25 0 0 8483
Ilyen parádés tripla zuhatagra nem nagyon emlékszem. Tavaly, ha emlékeim nem csalnak a Kaposvár-Falco (ebben nem vagyok 100%-ig biztos) meccset döntötték el ennyire a triplák.
Most pont ellenünk sült el a kezük. Sajna vannak ilyen mérkőzések.

A jelen állás szerint, egyébként ott vagyunk az EB-n, de iszonyúan kicsi különbségek vannak:
1. Bosznia 5 2 12 +76
2. Ukrajna 5 2 12 +44
3. Izrael 4 3 11 +35
4. Magyaro. 4 3 11 +31
5. Szlovénia 4 3 11 +29

timsó Creative Commons License 2002.11.25 0 0 8482
Böngészgetve a lettek ellni meccs statisztikáját, feltünő, hogy lepattanózásban mennyire megvertek bennünket. A hazaiak 14 (!!!) támadó lepattanót szereztek a mi 5-ünkkel szemben és a védőlepattanóknál is 19:14 az arány oda. Összességében 33:19. Ez iszonyatosan nagy különbség. Ez még akkor is sok, ha ez a lepattanózási fölény nem mutatkozott meg a dobáskísérletek számában. A kétpontosok esetében 39:39 a hárompontosoknál 21:21 az arány. Ez azt mutatja, hogy amikor a lettek támadólepattanóhoz jutottak másodszorra már sikerült úgy kivédekeznünk a támadásaikat, hogy nem jutottak dobóhelyzetbe (érdekes ez az eladott labdák mennyiségében nem igazán látszik). Így a védekezés nagyon sok energiánkba került és ez meglátszott a támadójátékunk hatékonyságán is. No persze a lettek trojka %-a 76,2 (!!) is nagyban hpzzájárult a vereséghez. Bagatskis 5/6 =83,3% Helmanis 4/5=80 % Sneps 3/3=100 % extra teljesítmények. Az sajnos a statekból nem derül ki, hogy ennyire elsült a kezük a jó védekezés ellenére, vagy alapvetően rosszul védekeztünk a kinti dobóikkal szemben. Ezt csak az tudja megmondani, aki látta a meccset. Így látatlanba szerintem is-is lehet a válasz.
A lengyelek ellen mindenképpen javítani kell.

sarkat5 Creative Commons License 2002.11.25 0 0 8481
Dec. 29-én lesz, de a jegyeket még nem nagyon reklámozzák.
Itt lehet szavazni a csapatokra:
www.kosarlabda.com/allstar
Előzmény: saabee (8479)
saabee Creative Commons License 2002.11.24 0 0 8480
Fish!

Lehetne hozzád menni válogatott meccset nézni szerdán????

saabee Creative Commons License 2002.11.24 0 0 8479
Tudna valaki segíteni abban,hogy hogyan lehet jegyeket szerezni az idei Kelet-Nyugat gálára?
Ja,és mikor is lesz pontosan? :)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!