Belfera, amit a szurkolással kapcsolatban írtál, az elég korrekt volt. Minden elismerésem. Egyébként elképzelhetőnek tartom, hogy sok szombathelyi is az általad említett nyomorgás miatt nem ment ki a meccsre. És remélem a szövetség végre rájön, hogy ez nem járható út, hogy tornaszobába visz egy nemzetközi meccset. vicc
Üdv minden jó munkásembernek! :-))) /úgy látszik az általános műveltségem OK/
Csak beugrottam, üdv mindenkinek!
Mi ez a tippelgetés, csak nem bajnoki meccs? Mindenesetre tippelek, biztos ami...
Szöged-Debrő: -14
Azon agyaltam, hogy megismételjem-e a múltkori akciómat, vagyis kellenek-e néktek részeredmények SMS-ben. A francia meccs után ugyanis sok köszönő SMS-t kaptam, néhányat olyan szöveggel, hogy: "köszi, az eredményeket, igaz, hogy néztem a TV-ben, de olyan jó volt visszaolvasni is" ÁÁÁÁÁ, kalandorok kíméljenek!
Tehát akinek jót tenne egy-két SMS, az jelezze valamilyen formában /csak az itt megadott freemailos postafiókot kíméljétek, mert azt momentán nem tudom elérni :-(( /. Közülletek már sok mindenkinek megvan a számom, már itt is szerepelt korábban, de azért még1x: 70/311-3438
(Bubics, te is! Írd + a mobilszámod e-levílbe snell!!!)
A szervezés és esetleg a koreo mindenkoron a hazai egylet szurkolóit terhelné.
Igaz ez csak ott mehetne,ahol nagyobb mob van jelen bajnokikon...
De mondjuk az gát lehet,hogy szinte minden csapat szurkolinak vannak ellentétjeik,urambocsá' ellenségeik.Nem hiszem,hogy a Falco szurkerei örömmel láttak volna piros-feketéket a B-közepükben...ugyanez fordítva is igaz.
Valszeg én sem érezném magamat jól Szolnokon a helyiek közt:))))
Mondjuk anno Zegen a magyar-horvát meccsen a zalai B-középben nyomtuk és nem zavarta őket a piros-kék Ase sál.Meg most Sz.helyen sem volt gond.
A semleges helyszín sem biztos hogy jó,(Tarján,Tiszaújv.),mert ott a helyieken kívül valszeg mégannyira sem tolulnának szurkolók.
Bizonyos helyek,bizonyos problémák.
Az össznépi szurkolásról:
talán majd néhány év múlva a Budapest Arénában...
bár állítólag ott a büdös életben nem lesz semmilyen válogatott meccs(semmi labdajátékban),mert nem alkalmas rá az intézmény.
A tervezők szerint nem sportrendezvényekre tervezték és nem is nagyon lehet majd benne azokat megrendezni.Ezt bizonyítja az is,hogy egyetlen sportág vezetésének véleményét,javaslatait sem kérték ki...
Akkor meg minek építik?
Piacot,vásárcsarnokot olcsóbban is lehet építeni.
Ja bocs ez nem ide tartozik.
Azért a szurkerolás össznépileg szerintem megvalósítható,bár a 2 paksi válogatott meccsen( egy lengyel meccs 98-ban,meg egy lett zakó 2 éve)sem tolongtak a nem paksi szurkolók.Pedig azért közelebb vagyunk egy fehérvárinak vagy szolnokinak,mint pl. Sz.hely.
Mondjuk kaposváriak és dombóváriak sem voltak...igaz mi sem legutóbb Kaposváron.
Szóval ez összetett dolog...
Asszem én a munkahelyem kísérelem meg a találkozó megtekintését...
Már ha bokros teendőim engedik a tévézést.
RIA-RIA-HUNGÁRIA
(polák-vengri 2 bratanki...remélem a cimborák átengedik a pontokat,nekik már úgysem kell annyira!)
HAJRÁ MAGYAROK!!!!
Azt szeretném csak hozzátenni a dolgokhoz, hogy nem akartam senkit sem megbántani. Nem volt telt ház, de ez nem a szegediek és nem a szolnokiak problémája. Ezt nem hittem volna, hogy félreérthető. Bocs mindenkinek, nem akartam falcosozni meg paksozni, a szurkolás valóban folyamatos volt. De! A létszám kevés. És erről sem a meccset végig szurkolók tehetnek! A lényeg a focimecsekre való hivatkozásomban a létszám és egyes esetekben közös koreo. Ez hiánycikk! És még valami: amikor mi már vagy harmincan ugráltunk (ki nem ugrál az nem is magyar), a túloldal cseszett ránk. Ha nem láttátok, nem hallottátok, ezt nem hiszem el.
És válogatoot meccsen sohasem fa**szopó falcoztunkl!!!!!!!!!