En meg jatszani is lattam egyszer valami Bp bajnoksag oregfiuk meccsen. ugy szidta a szerencsetlen birokat mint a bokrot. Gyanitom, ha o kapta volna ugyanezt valamelyik jatekostol, akkor az pillanatokon belul repult volna a palyarol. Persze ellene nem mertek fujni meg egy technikait sem.
Berkiről inkább Mol Szolnok Funt kérdezzétek, biztos tudna egy-két szaftos sztorit mondani, ill. inkább maga Berki sporttárs felesége tudna bővebben mesélni a kosármérkőzés utáni ruhamosásról...:-))))))
Emlékeztek még az öreg Berkire?
Ő azt élvezte, ha jó nagy közönség előtt a hazai indulatokat korbácsolhatja. A körmendiek sok jót tudnának róla mesélni.
Ehh, fránya kórság ledöntött a lábamról. Frankó volt olvasni Feribá elemzéseit, I agree.
Valaki írt az álomcsapatról, hogy nem kapta meg a pontokat. Nos, én már hosszú fordulók óta semmi pontot nem kapok, oszt már nem is nézem az egészet.
Vargát én inkább Mészárosnak nevezném. Télleg elkéne egy valamire való kapitány (Rasid?)
Hétvégén legyűrjük a Dombóvárt, majd megírjuk milyen újabb csalás sorozatot követtek el ellenünk a jv-ők, hálistennek nincs dombóvári topikos, aki ellenvéleményt fogalmazna meg...:-)))
Azé, felettébb érdekes, hogy Dr. Vígh sporttársat igen gyakran kapják itt elő a kedves topiktagok, mivanmivan? Még mindig olyan jó bíró, sporttárs???
Szép dolog, hogy szélesedünk területileg.
Még vannak halvány emlékeim az Oroszlányról, elsősorban Weglorz meg Szczubial (ugye a szövkap).
Meg Véha Karcsi is onnan jött hozzánk, ha jól tévedek.
Sok sikert a csapatnak.
Most is van utánpótlásképzés, csak hát...
Meg több pénz se ártana, már csak az NBI/B miatt sem. Nálunk az egész kezdőcsapat saját nevelés, egyik-másik annakidején volt korosztályos válogatott is.