A nagy trió harmadik tagja Pakson a Nyitrai (Nyikus) vót. Ő csinálta azt meg h nem volt nevezve egy diákolimpiára túlkorossága miatt, de pályára lépett. Labdát lopott elindult ziccerbe, majd mikor odaért rájött nem dobhat kosarat, megvárta a többieket:)))
csácsumicsá, Majka az Isten, előbb csak sporttárst hüjjjítettem :-))))Kicsit vagyok vicces je:
Já hácsú tippovátty:
ASE-Kaposvár -3 A felhevült reaktor falát jól hűti a klíma
Marc-Alba +3 Toya nem totoyáz (bár Alba győzelmet várok)
Olaj-DVMSE +14 Nem adunk több gázolajat a dízelmozdonyokhoz (a sztárunk istenkirály napot fog majd ki)
ZTE-SOLE +5 olyan igazi nyögvenyelős, Rawlins most nem hibázik, de Muliccsal kevés lesz.
Ászok-Univer -5 Madison és McDaniel Univer termékekkel gyúr melyeket egy kis söröviccsel öblítenek majd le...:-)
DE a lényeg, hogy mi szénné alázzuk a dombeszt, mert mi vagyunk a legnagyobbak, múltkor is leigáztunk mindenkit...mikor is...jaaa, i.e. 91-ben, igen, asszem akkor...:-)))
En meg jatszani is lattam egyszer valami Bp bajnoksag oregfiuk meccsen. ugy szidta a szerencsetlen birokat mint a bokrot. Gyanitom, ha o kapta volna ugyanezt valamelyik jatekostol, akkor az pillanatokon belul repult volna a palyarol. Persze ellene nem mertek fujni meg egy technikait sem.
Berkiről inkább Mol Szolnok Funt kérdezzétek, biztos tudna egy-két szaftos sztorit mondani, ill. inkább maga Berki sporttárs felesége tudna bővebben mesélni a kosármérkőzés utáni ruhamosásról...:-))))))
Emlékeztek még az öreg Berkire?
Ő azt élvezte, ha jó nagy közönség előtt a hazai indulatokat korbácsolhatja. A körmendiek sok jót tudnának róla mesélni.
Ehh, fránya kórság ledöntött a lábamról. Frankó volt olvasni Feribá elemzéseit, I agree.
Valaki írt az álomcsapatról, hogy nem kapta meg a pontokat. Nos, én már hosszú fordulók óta semmi pontot nem kapok, oszt már nem is nézem az egészet.
Vargát én inkább Mészárosnak nevezném. Télleg elkéne egy valamire való kapitány (Rasid?)
Hétvégén legyűrjük a Dombóvárt, majd megírjuk milyen újabb csalás sorozatot követtek el ellenünk a jv-ők, hálistennek nincs dombóvári topikos, aki ellenvéleményt fogalmazna meg...:-)))
Azé, felettébb érdekes, hogy Dr. Vígh sporttársat igen gyakran kapják itt elő a kedves topiktagok, mivanmivan? Még mindig olyan jó bíró, sporttárs???