"A mi vukink"-cöcöcö, tavaly cigány Vukicsevics, utolsó színész, bölöbölöbölö, most hogy legyaláz zaa franc.első osztályt meg hirtelen mindenki Vukija lett???? :-))))))) No én nem bánom, lubickoljatok csak Ti is a dicsőségben, remélem sarkatnak is dagad a melle most a büszkeségtől Vuki kiváló produkciója hallatán...:-))))) Egyébként a 11 meg 37 perc alatt dobott 10 pont az jó??? Meg ha veszít a csapat akkor tökmindegy, hogy mennyire játszik jól az egyén...
Dávidnál figyeltem ezt meg az NBA-ben: ha nem játszott, tuti nyert a Sikágó, ha meg szerepelt és nem csak öt percet, akkor általában bejött neki amit vállalt (talán 20 körül is járt nem 1X), de akkor meg száz volt, hogy kikapnak. Ehh, nyomorult egy csapatsport ez a kosárlabda.
Várjámá sporttárs, csak nem aztat akarod azzal az utolsó zárójeles megjegyzéseddel sugallni, hogy...nem , az tuti nem lehet. Végleg azt akarjátok, hogy ne látogassam az Olajmeccseket?? :-))) Akkor inkább én is azt mondom, hogy valszeg Zoki helyére hívták Sopronba...
BELFERA !!! A tippem le nem felejtsem vazzz, ha már Fish így kicseszett Veled :-))))
Furkó-Vadkaki : +3 Én Heinle jó formájában bízom, meg azért az már mégis durvesz lenne, ha 8-1 es mutatóval állnának. Bukva már tavaly alig csinált valamit a Kaposvárban, akkor miért kell most itt produkálnia magát??? Nyugdíjba Vele, nyugdíjba Vele!!!
Vuki hírek:
A francia bajnokságban kieső helyen álló Limoges a belga Vilvoorde ellen nyert 98-80-ra,Vuki 16 pontot vágott.
A hét végén hazai pályán kaptak ki a Paristól 73-69-re,ekkor Vuki 10 pontig jutott 37 perc alatt.
Korábban a Cholet ellen 19,a Gulyás Robi féle ASVEL ellen 11-ig jutott.
Azért szerintem egész jól szerepel a mi Vukink Franciában.Nem gondoltam vóna...
Nesztek a Magyar Kupa sorsolása
Férfiak
A nyolcaddöntőben a továbbjutás azonos kategóriás csapatok esetén két mérkőzésen dől el, s a kiírás szerinti előlálló csapat a pályaválasztó az első mérkőzésen. Kategória különbség esetén egy mérkőzés alapján dől el a továbbjutás és az alacsonyabb kategóriájú csapat a pályaválasztó.
Két mérkőzés:
Atomerőmű SE–Soproni Ászok FMKF 6050
Kaposvári Klíma-Vill–ZTE KK FMKF 6060
Albacomp–Debreceni Vadkakasok FMKF 6070
Penta Kft.-Gödi SE–Veszprémi Egyetem FMKF 6080
Falco KC-Szombathely–Sole-Szedeák FMKF 6020
Hivatalos időpontok: 2003. január 4., szombat (18.00) és 11., szombat (18.00)
A mérkőzéseket 2003. december 9. és 2003. február 3. között kell lejátszani.
FIGYELEM! Sokan lehagyták a tippülésről a Falco- Debrő meccset!Pótolni tessék!
Hosszú hallgatás után újra itt vagyok a fordulók kezdetével!
Amúgy a Falcoról csak annyit hogy talán most kicsit összerázódott a csapat.Az utóbbi két edzőmeccsünkön 110 pont felett dobtunk és 90 alatt kaptunk.Mindenki vonja le a saját következtetétését. Heinle nagyon jó formában van, a Sopronnak 45öt dobott, Dombóvárnak 28at csak :). Alexe és Kálmán is jó formában játszik, ahogy néztem és talán Eaker is hajlandó lesz egy fikarcnyit hajtani és akkor már meg is lesz a 20 pontocskája. A cserék most sokat játszottak és jól belelendültek úgyhogy bizakodó vagyok.A Debrőből csak 2 légióst kell megfogni a többi magyar úgyse dob, Lee meg egyedül nem csinál nyarat!Remélem.
Ugye Farkas Sanyi felesége tanít Sopronban ez korábban már elhangzott egynémely interjúban. És melyik csapat az ahol váltogatják a légiósokat és elég gyatrán megy a szekér? Még elköltöznie sem kellene.
Most is tud és van stílusa. Nyáron a strandon már majdnem aláírtam a szerződést csak hagyná abba a dumát és ne rendelne több sört, de szerencsére jött a nője és mennie kellett.
Egyszerűen elképesztő, hogy ez az ember a 89/90-es bajnokságban (A csoportban!) az ASE felnőtt edzője is volt (igaz csak megbízott).
Persze hogy az öreg Pistabá....
Nála nagyobb fasz szerintem a világon nincs és ebben sok paksi egyetért velem.
Amikor kirúgták az ASE-tól (mert ügyei mindig voltak), elment biztosítási ügynöknek a NN-hoz és ma már több mint 2000 ügyfele van. Engem is kábé fél éve hívogat, hogy kössek életbiztosítást, de eddig még hősiesen álltam a támadásokat. Bár a magánnyugdíjpénztárral (no meg másfél liter rizlinggel) egyszer már elcsábított.
Feribá!!!!+paksiak!!!
Nézzétek meg az ose.hu oldalt és keressetek archív photokat...én majdnem beszartam a röhögéstől...ificsapat 87'...kopasz-szemüveges-szakállas edző...Végem van!