Feribá!!!!+paksiak!!!
Nézzétek meg az ose.hu oldalt és keressetek archív photokat...én majdnem beszartam a röhögéstől...ificsapat 87'...kopasz-szemüveges-szakállas edző...Végem van!
Vazzeg!
a Pojbicsot kiemelte a mai Sport...
Nem akartam hinni a szememnek...
Mondjuk szombaton így is k...a nehéz lesz a somogyiak ellen...
Hajrá ASE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hát ez a Karnisovas-dolog szép is volna...
Nem tudom,hogy ki találta ki,de nagy marha volt.
Egész biztos,hogy nem igazolunk senkit...
hacsak nem csempésznek ki a fiúk valami ruszkit a tegnapi moszkvai kirándulás után Seremetyevóról...
Nem maradtál le semmiről! Még pontosabban én maradtam le arról, hogy már pénteken is lesz meccs, és mivel én voltam az első tippelő a héten, az utánam következők - a "szabályoknak" megfelelően - rólam másolták a meccsek sorát, így több embernél ez a mérkőzés nem szerepel!!
Elnézést kérek mindenkitől! rik-től különösen, hiszen ő vette észre előszőr! Meg belferától is, ha többletmunkát okoztam neki!
A fibán csak ennyi van róla. Meg ha a meccsekre kattintasz kicsit több. De semmi személyes. 1995 óta valszeg kosarazik, tehát 7 évesnél tuti idösebb ;-))
Karnisovas, Arturas
European Championship for Men 2003 - Semi-Final Round
EuroLeague Men 2000
Olympic Games : Tournament for Men 2000
FIBA EuroStars 1999
European Championship for Men 1999 - Final Round
EuroLeague Men 1999
European Championship for Men 1999 - Semi-Final Round
FIBA EuroStars 1998
World Championship for Men 1998
EuroLeague Men 1998
FIBA EuroStars 1997
EuroLeague Men 1997
European Championship for Men 1997 - Semi-Final Round
European Championship for Men 1997 - Final Round
European Championship for Men's Clubs 1996
Olympic Games : Tournament for Men 1996
European Championship for Men 1995 - Qualifying Round
European Championship for Men 1995 - Semi-Final Round
European Championship for Men 1995 - Final Round
European Cup Radivoj Korac 1995
Ha ez az a Karnisovas akire gondolok, akkor ő elég jónevű, sokszoros litván válogatott játékos. VB-n, EB-n biztos játszott, meg szerintem olimpián is. Bár, hogy hány éves lehet, azt nem tudom?
Sziasztok!!! Belfera legyszi eddigi pontjaimat (Gyurma__) ezen a neven szamold tovabb. Remelem nem nagy gond , de elfelejtettem a jelszavamat es nem tudom melyik emil cimre kertem anno. Koszike
Ha már felmerült a dilattanizmus /baz,albamama ezt így kő' írni/ fogalma:
Kissé túl dramatizálták a helyzetet a kosarlabda.com-on is:
"Ismét kikapott az ASE
2002-12-03 - Ismét kikapott az Atomerõmû férfi kosárlabda csapata a Bajnokok Kupája Északi-fõcsoportjának D-csoportjában.
A Czigler, Fodor és Mészáros, azaz a három kulcsembere nélkül felálló paksiak az orosz Himki Moszkva otthonában szenvedtek 99-82-s vereséget, így továbbra is a csoport utolsó helyén állnak."
De akkor nálunk ki dobott 23 pontot?Talán igazoltunk egy másik Fodort?
Fodor,G.=Fodor Géza ?Vagy MIVANMIVAN!? :-)
Most néztem meg a Moszkva elleni stat-ot :(((
A második félidőt 23(!) ponttal veszítettük el :(
Ami érdekes az az,hogy nem játszott Czigler /remélem szombatra azért összedrótozzák/,valamint Zalán sem /ő m'ér' nem???/.Feribá is régen játszhatott ilyen gyengén csak 9-et vállalt /bár volt 6 asziszt,meg 5 pattanó/.Geri (23point) és Sitku (26point) formája a Kaposvár ellen is kell majd.
Ami igazából gáz az a következő:2-n dobtak 20 felett,de a többiek a 10-et sem érték el :(((
"...amennyiben a vezetés is rábólint (Fodor P. már megtette) januárban egy eddig csak kazettáról tesztelt litván bedobó érkezhet a csapatot megerősíteni (már amennyiben szükséges lesz), a neve valami Karnisovas...Asszem én már hallottam róla "