Keresés

Részletes keresés

NiNiKe Creative Commons License 2002.12.06 0 0 8840
Hello!
Tipp:
Atomerőmű SE–Kvári Klíma-Vill -5
Marc-Körmend–Albacomp -3
MOL Szolnok–DVMSE +10
ZTE KK–Sole-Szedeák +11
Soproni Ászok–Univer KSE -5
Falco KC - Debreceni Vadkakasok -5

xGabi Creative Commons License 2002.12.05 0 0 8839
Hétvégi buki :
Atomerőmű - Kaposvár H5 (A házigazda több kulcsembere kisebb-nagyobb sérülésekkel küzd,de lehet,hogy "csakazértis" megmutatják ?)
Körmend - Albacomp H4 (Nem is tagadom,ebben nyilván van egy kevés elfogultság is piros - fekete barátainkkal kapcsolatban,de ráférne már a körmendiekre!)
OLAJ - Dombóvár H15 (Remélhetőleg biztató játékkal és döci nélkül)
Falco - Debrecen H2 (A mezőnysor mindkét oldalon dörzsölt klasszisokból áll,talán szoros meccsen Heinle formája dönt a palánk alatt)
ZTE - Szeged H9 (Én sem számítok akadálytalanul sima meccsre)
Sopron - Kecskemét H7 (Az Ászok új irányítója jónak tűnik,Walke Karcsi pedig hozza amit fénykorában)

HAJRÁ OLAJ !!!

Előzmény: _Bazsy_ (8835)
belfera Creative Commons License 2002.12.05 0 0 8838
Sarkat!

Ha valóban ott leszel Körmenden, akkor megkeresünk némóval. Biztos megismersz majd minket, hiszen némónál szekerce lesz, nálam pedig egy vödör kóla. :-)))
Ugye Te is jössz, Csabesz?

Bocai!

"Ugye Farkas Sanyi felesége tanít Sopronban ez korábban már elhangzott egynémely interjúban. És melyik csapat az ahol váltogatják a légiósokat és elég gyatrán megy a szekér? Még elköltöznie sem kellene."
Sopron vagy Körmend??

Artúr Doki!

"Vazzeg! a Pojbicsot kiemelte a mai Sport...
Nem akartam hinni a szememnek... "
Mivel Zalán nem játszott, muszáj volt őt kiemelni. :-))
Azért a 7 pont, 6 pattanó, 5 assziszt, 1 blokk (!) után szerintem megérdemelte Pojek a csupanagybetűt.

Végül az elmaradt tipp (Fish, véged lesz, mint a Tvinpíxnek!!):
Falco-Debrecen +8

némo Creative Commons License 2002.12.05 0 0 8837

Majd, meglátjuk! Természetesen a "fütyörészve" ez esetben azt jelenti, hogy könnyedén. Szerintem így lesz és azon sem lennék meglepődve, ha a hazai centerduó pont annyi pontot dobna, mint az ellen összes játékosa!
Bár elismerem, ez több mint túlzás!

Előzmény: borost (8818)
_Bazsy_ Creative Commons License 2002.12.05 0 0 8836
Üdv belétek!

Mivel elég régen jártam erre-(munkahelyet váltottam és ott sajna nincs net a gépen... balkán...)nincs idegem az eddigi hozzászólásokat elolvasnom de remélem nem változott az "arculat"!
Most is csak beugrottam és rohanok tovább de szombaton Pakson ott a helyem és remélem győzünk is mert Pakson hagyományt teremtenénk.
Továbbra is osszátok az észt és ha végre lehetőségem lesz rá akkor jövök és én is osztom mint eddig! :o)
Ja...megint sikerült a bokaszalagomat gallyra vágni úgyhogy a kosarazásnak is egy időre off.

Pacsi!

Solo Klíma!
Serbian Roulette!
Plavi!Plavi!

:o)

_Bazsy_ Creative Commons License 2002.12.05 0 0 8835
ASE - Kaposvár -2
Körmend - Alba -14
Szolnok - Dombóvár +10
ZTE - Szeged +12
Sopron - Kecskemét -5
Falco - Debrecen -3
Előzmény: Gabci456 (8827)
oilboys Creative Commons License 2002.12.05 0 0 8834
Amióta feka Olisadebe-k játszanak a lengyeleknél, meg nálunk dzsunicsok,plusz milyen sok néger zsidó vándorolt ki az USA-ba, lehet hogy igazad van...

csabesz

Előzmény: Isiah Thomas (8831)
oilboys Creative Commons License 2002.12.05 0 0 8833
Ahoj!

Tippjeim a köv-ők:

filkó-Debrecen -6 ( csakazértsefilkó...)

ASE-Kvár -3

MTE-albakompót +3 (sima lesz...)

OLAJKA-D.vár +15 ( ideje lenne már...)

ZTE-Szeged +10 ( nanemán...)

Sopron-Kecskemöt -7 ( megérzés)

Csáó mindenkinek!

Üdv:csabesz

Isiah Thomas Creative Commons License 2002.12.05 0 0 8832
Csá Borost!

1. Termékmenedzser vagyok egy cégnél és sajnos 90%-ban a monitorhoz és a telefonhoz kötődik a melóm.
A cég nevét nem írom le, mert reklám lenne:)

2. Pistons szurkoló vagyok!
Az Indiana is szimpatikus, hiszen keleti csapat mint az Oil!

Előzmény: borost (8820)
Isiah Thomas Creative Commons License 2002.12.05 0 0 8831
Hát, hogy a csudába ne lenne Karl Malone lengyel.
Eredetileg Karol volt és azt hiszem hogy krakkói.
Előzmény: Avass (8822)
Olaj az Isten Creative Commons License 2002.12.05 0 0 8830

Avasska, Te még élel??? :) Hétvégén gyere Dombóvárt verni, oszt majd kidumcsizzuk a nagy gondod bajod, már tettem egy-két lépést, és lehet, hogy nem is tűnik reménytelennek !! Akkor szombaton nem eltűnni !!

Szaszát a válogatottba !!!

OAZIS !!!!

KáeFCé Creative Commons License 2002.12.05 0 0 8829
Multkor lemaradt...
Falco - Debrecen -5
albamama Creative Commons License 2002.12.05 0 0 8828
ASE - Kaposvár -5
Körmend - Alba -5
Szolnok - Dombóvár +5
ZTE - Szeged +10
Sopron - Kecso +5
Falco - Debrecen +5

csak szerényen :-)

Gabci456 Creative Commons License 2002.12.05 0 0 8827
Sziasztok

ASE - Kaposvár -6
Körmend - Alba -12
Szolnok - Dombóvár +27
ZTE - Szeged +16
Sopron - Kecso -7
Falco - Debrecen +11

Aztán nem lekoppintani!!!

U-U-U-U-U-U

sarkat5 Creative Commons License 2002.12.05 0 0 8826
Szia Tazs!

Én szombaton Körmendre megyek, ott van jelenésem.
Remélem büszkén viseled a pólót! :-)

Előzmény: Tazs0516 (8808)
boran Creative Commons License 2002.12.05 0 0 8825
Sziasztok!
Gyors tippek a hétvégére:
ASE - Kaposvár +9
Körmend - Alba +6
Szolnok - Dombóvár +10
ZTE - Szeged +12
Sopron - Kecso +7
Falco - Debrecen +11
Avass Creative Commons License 2002.12.05 0 0 8824
...nem csak a cím, ez tiszta sablonduma.

Sokáig jól tartotta magát a ... néhány könnyelmű mozdulat elég volt ahhoz, hogy a nagyszünetben 14 pontos szekszárdi előnyt mutasson az eredményjelző ... jól játszott a Gálos-csapat ... Olyannyira, hogy a hajrában már csak négy ponttal volt jobb az Atomerőmű ... a szoros hajrá elmaradt ...
siralmas.

Előzmény: Fishtax (8823)
Fishtax Creative Commons License 2002.12.05 0 0 8823
Sajnos sem az Új Néplap, sem a Petőfi Népe nem számol be az eseményről.

Ellenben ismét egy adalék ahhoz (a cím), milyen "szellemesek" és "egyéni" stílussal bírók is az újságírók.

fish

Előzmény: Törölt nick (8821)
Avass Creative Commons License 2002.12.05 0 0 8822
Ezzel azt akarod mondani, hogy a postás lengyel származású? :-))
Előzmény: Isiah Thomas (8819)
borost Creative Commons License 2002.12.05 0 0 8820
Isiah!

Két kérdésem lenne:

1. te, ahogy egyszer írtad, mindig munka közben írsz. Mi a foglalkozásod? (Azt le ne írd, hol!)

2. Most, hogy Isiah Thomas az Indiana edzője, Pacers szurkoló vagy?

Isiah Thomas Creative Commons License 2002.12.05 0 0 8819
A kettő-kettőt, ha valakik nagyon jól csinálják nem mindig könnyű kivédekezni.
Lásd a Stockton-Malone párost akik, tizenéve szopatnak ezzel az NBA-ben.
Előzmény: Avass (8814)
borost Creative Commons License 2002.12.05 0 0 8818
"ZTE - Szeged +18(a hazai centerek fütyörészve dobják a pontokat, akkor amikor akarják!) "

Mi az, hogy fütyörészve, meg amikor akarják? Nem világverő a csapat, de azért a centereket mindig tudtuk/tudjuk tartani. Van egy magas emberünk (Kecskés) meg mostmár egy nagy darab, ügyesebb gyerek is (Vilicinkas).

Fogadjunk, hogy nem fogják fütyörészve dobni a pontokat a centerek, ámde a különbség lehetséges!

Előzmény: némo (8811)
Avass Creative Commons License 2002.12.05 0 0 8817
Hello Doki
Én inkább a tavalyi évadján csodálkoztam, minden délvidéki szakember el volt ájulva tőle előzőleg. Mondjuk azt mondogatták, hogy nem teljesen 100-as, ezt legalább bizonyította. :-)))
Előzmény: Artúr Doki (8803)
Avass Creative Commons License 2002.12.05 0 0 8816
Ja, azt hittem, én írtam meglepetést! Ezen meglepődtem. :-)
Előzmény: Santoro (8813)
Fishtax Creative Commons License 2002.12.05 0 0 8815
A Dombóvár felkészüléséről, ill. az emlegetett Bonyhádról és az oroszlányi fiúról (is) itt.

fish

Avass Creative Commons License 2002.12.05 0 0 8814
Tehát, mélységes kalaplengetés minden jóóó munkásembernek!

Kicsit OFF leszek, bocsi, de sok beírás lefolyt nélkülem a monitorkokon, itt a kocsmában. Tehát a válogatott.
A három meccs felét láthattam, mostanában nem jártam Lettlandon, csak a TV előtt üldögéltem kevéske szabadidőmben, és SMS-eket írkáltam. A francia diadalt végig, a polland-féle sznvedésnek csak a 2. félidejét "élvezhettem". Ettől függetelenül (persze) van véleményem.

Szerintem ezek a meccsek magyar szempontból alapvetően ugyanolyanok voltak, tehát katasztrófális védekezés és összecsiszolatlan támadójáték jellemezte azokat. Ez persze valahol érthető, cirka 1 hét alatt ne várjunk csodákat. A -Francia és a Lengyelo.- között persze akadtak különbségek, a legszenbetűnőbb az eredmény. :-) Persze nem ússzátok meg ennyivel...

Magyar-Francia
A palánkok alatt támadásban igen gyengén muzsikáltunk, szerencsére volt egy Dzunicsunk, aki betörésekből - leszámítva a beállítása utáni néhány percet - szinte 100%-osan hajigált, valamint egy Kálmánunk, aki a jól ismert gyűrűbe (ez persze igaz Bánéra is) - szó szerint - minden helyzetből beb***ta.
...és persze egy Istink, aki számomra észrevétlenül hajigált 21/akármennyit.
Amikor a franciák átáltak az igen agressziv védekezésre, akkor simán leolvadhatott volna a 20 pontos előny. Marha mázlink, hogy a szövetség a Falcó csarnokba vitte a meccset, ahová néző ugyan nem fér be, de ott "lakik" KálmánLaci aki az öltözőfolyosóról szokta gyakorlni a tripladobást és fekvében a ziccert (úgy nem olyan fárasztó :-))

Védekezés
Kintről sokszor tisztán dobhattak a franciák, de átlagos százalékkal dolgoztak és talán ezért nem is játszották annyira ki a figurákat kinti dobóhelyzetre. A betöréseknél (itt is sokat hibáztunk, mint csapat) és lepattanózásnál pedig ott volt CZIGL-AIR, a galloknak esélyük sem volt másodszor megemelni, sőt sokszor indulhattunk gyorsan...

Lengyel-Magyar
Sietek megjegyezni, hogy csak a 2. félidőt láttam, éppen akkor értem haza, amikor a szünetben mutogatták a statisztikákat, a dobószázalékokkal. Hát mit mondjak, nagy trauma volt, mind a mieink nagyon gyenge statja, mind a Polákok 50% körüli trinyóaránya is. Persze ez a jó százalékú kinti dobásarány biztosan köszönhető amagyar védekezésnek is, mutogatta is Sport1, főleg a centereink a védekezési hibáit (elváltott, nem ment ki az emberével, aki persze tiszta helyzetből bevágta). A legdühítőbb a 2-2-es helyzetek sorozatos beszopizása volt, ilyenkor szokott egy diákolimpiás edző sírva fakadni.
Hiányoztak a kiemelkedő teljesítmények. Dzunics és Kálmán csak szenvedett, nem beszélve Gulyásról. Kiemelni Kornélt tudom, akinek ment, ezért vesztett a csapat (by OAZIS). Ez persze csak vicc (...de gyenge). A másik jól játszó Fodor Gery volt, erre Ő meg lesérül. :-((( Bár ez már erősen vesztett helyzetben történt, de az embernek volt egy olyan érzése, hogy azon a napon semmi nem jön össze.
Nem is beszélve Czigler hiányáról, aki különösen a védőlepattanóknál hiányzott, de ott nagyon, mert ha néha nem jött össze a lengyel dobás, kényelmesen leszedték a pattanót, kibukdácsoltak a triplavonalon kívülre, és estükben dobtak egy hármast (én meg egy hátast a fotelből).

A VM error
Biztosan hibázott, én is elhülve hallottam néhány "taktikai" tanácsát. Mondjuk a "ne lógasd a fejed" inkább pszicológiának éreztem, abban a helyzetben igenis szükség volt ilyenekre (más kérdés, hogy a játékon nemigen látszódott meg a hatása). De egy olyen meccsen, ahol szinte semmi nem sikerül, amikor a játék egyetlen elemében sem tudunk nemmhogy maradandót, de kevésbé szörnyűt sem produkálni, akkor mit tehet az edző? A hokiban ilyenkor jön a sorcsere, az lehet, hogy itt is segített volna... :-)))

Santoro Creative Commons License 2002.12.05 0 0 8813
Meglepetésre számítok (Sop.-Kecso)

...max én lepődök meg :))

Előzmény: Avass (8812)
Avass Creative Commons License 2002.12.05 0 0 8812
Hellohello!!!! :-)))

...pedig már reménykedtetek ugye?!

Megvárom, amíg elül a csalódott moraj a nézőtéren, azután gyorsan tippelek egyet.

Atomerőmű SE–Kvári Klíma-Vill +5 (Zacsi elfelejti szemérmességét és újra rápillant rajongása tárgyára = 15/9)
Marc-Körmend–Albacomp +2 (a szünet nagyon jól jött az egyik félnek, inverz a másiknak. Visszaáll a régi rend, a vendégek nem feltétlenül győzni mennek majd Körmendre - még mi sem voltunk ott az idén :-((( )
MOL Szolnok–DVMSE +12 (vadiúj 0 km-es edzők, egyenesen a szalonból, + 1-1 megkímélt állapotban lévő center - vagy legalábbis centert játszó kosárlabdás - Vasvillával hányjuk majd a középtávolit)
ZTE KK–Sole-Szedeák +5 (Nyögvenyelős, de ez még nem a Szeged napja, majd otthon)
Soproni Ászok–Univer KSE -8 (Edző kerestetik! Vége a tippversenynek?!)
Falco KC - Debreceni Vadkakasok +6 (Hoppáhoppá, már régóta érik. Green: 9/3)

Úgy látszik nagyon egyezik a véleményem Santoro tippjével (én azért bízom a Kecsóban) Remélem jó helyen állsz?!

Szeva Jani
"A Debrőből csak 2 légióst kell megfogni a többi magyar úgyse dob, Lee meg egyedül nem csinál nyarat!Remélem."
A 2 légióst gondolom Lee nélkül értetted. Mi is erről beszéltünk nem is oly régen, ehhez képest mindhárman 20 körül vágtak, már megint, mint ahogy - egyre nagyobb csodálkozásomra - eddig minden egyes fordulóban. Gyerekek, az nem lehet, hogy minden meccsen egyenletes formát mutasson mindhárom Főfő-Vadkakas!! Hát már sohasem fog betlizni egyik sem???
Mindenesetre sok sikert hozzá, mondd meg Ödönnek, ill. Bandinak, hogy mit tippeltem erre a meccsre!

Mindjárt folytatom - nem meghazuttolva saját magam - csak még egy ide nem illő megjegyzés. Sokáig nem voltam a környéken, nem mintha nem tudtam volna miről írni (Sporttárs, azt hitted, hogy csak az Olaj-Albáról tudok 1000 oldalas trilógiát írni?! Ejnyebejnye!!! :-)). Egyszerűen annyi minden, itt fel nem sorolható dolog történt velem az utóbbi időben, hogy az idő nem volt velem. Mostantól sem leszek olyan sűrűn, de azért nem szabadultok meg tőlem! :-) / :-( (a kívánt rész aláhúzandó).

A sok esemény közül egyben néhány általam személyesen is ismert) topictárs segítségét megköszönném. Ha tudtok, plíz help! Nemsokára menni fog az emil, utánna ide beírom a neveket, hogy nézzetek rá az itt megadott postaládáitokra.

Előre is köszi!

Előzmény: Santoro (8809)
némo Creative Commons License 2002.12.05 0 0 8811

Szasztok!

A tippek:

ASE - Kaposvár +7 (a hazai pálya dönt)
Körmend - Alba +8 (bámuló szemeitek Toyara vessétek!)
Solnok - Dombi +12(Nem lehet kétséges, bár Halimics megfirkálhatja a hazaiakat)
ZTE - Szeged +18(a hazai centerek fütyörészve dobják a pontokat, akkor amikor akarják!)
Sopron - Kecso +9 (még akkor is, ha játszik Nickel)
Falco - Debrecen+10(Belemegy a dobópárbajba a vendég és ez lesz a veszte!)

Üdv.
Zotya

Előzmény: Santoro (8809)
Santoro Creative Commons License 2002.12.05 0 0 8810
Ha már szóba került a Mi Vukink!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!