A Keresztanyu 2021-ben bemutatásra kerülő televíziós vígjátéksorozat, melyet a Drága örökösök alkotói készítenek és 2021 januárjában fogják bemutatni az RTL Klubon.
majdnem kétszer mondták el ugyanazt a színészek egymás után.
Nem "majdnem" - hanem "ugyanazt".
Mert a trehány utómunkának köszönhetően ugyanazt az 1-2 perces snittet ("tekercset") kétszer vágják be egymás után, mert elfelejtik hogy azt már bevágták egyszer. A készre-vágott anyag meg már a kutyát sem érdekli - mehet adásba úgy ahogy van.
Legutóbb egy bő másfél perces részt vágtak be kétszer egymás után - amikor rendőrné-Ginácska lesben állt a faháznál az Igor nevű, szláv származású amorózóval - és a csaj elszólta magát, hogy "Hát a nővérem meg mit keres itt?".
Ezzel egyszerre kétszer is elszólta magát - mert a jelenet végén újrakezdődött ugyanez még egyszer.
Tegnap megfigyeltem, legalább 2-3 esetben történt meg az, hogy majdnem kétszer mondták el ugyanazt a színészek egymás után. Fura, bár különösebben nem zavar!
Szerintem ez úgy lehetett, hogy a Timikét alakító színésznő látta a DÖ-t és ennek a jelenetnek a felvételekor teljesen véletlenül hívta Icukának Borikát. Az alkotók pedig -azt gondolva, hogy legalább olyan poén, mint a "nyolc óra munka, nyolc óra pihenés"- benne hagyták, hogy ne legyen annyira feltűnően egyértelmű, kiegészítették a Babikázással is! :D
Tegnap torna közben hallgattam a Keresztanyut, de az Icukázás még nekem is feltűnt... főleg, hogy szájbarágósan még meg is ismételték, hogy mindenki képben legyen, hogy ezt a szereplőt egy másik sorozatban Icukának hívták...
...de a két sorozat nem függ össze, miért kell ezt nemhogy kihangsúlyozni, de egyáltalán megemlíteni is?
Csonka Ibolya itt Borika, ott Icuka volt, de ő egy színész, aki hol ezt játszik, hol azt!
Ne mossuk egybe a karakter(ek)et az őket alakító színészekkel, arra ott van elrettentő példának az ÉNB...
Neki úgyis komoly tapasztalata van a maffiázásban - pont ebből maradna ki?
A motoros szerepébe (a csapnivaló színész Árpa helyett) arra a pár percre igazán beugorhatott volna Dr. Balaton - észre se vették volna Megyessen, hogy nem volt otthon pár órát (Ágikát kivéve, persze) :-)))
Én ezt másképpen látom, mert Sótonyi nagyon is összejátszik a csempészekkel, csak nem Róza mama csapatával, hanem annak volt férjével, aki nagyon is él! A "Pintér papa" biznisze a fegyver, a csoki csak álca volt és vele cseréltek iratot autópálya ügyben is!
Igen összerakta, csak annyian téved, hogy Sótonyi nem játszik össze a csempészekkel, hanem pont őket akarja törvénytelen eszközökkel (fegyverek a csokis ládában) börtönbe juttatni... Csak személyes szimpátia miatt nem látja, hogy Róza mama a góré...
Mit képzelnek "ezek", hogy mindenki nézi a Fókuszt is? Jóval előbb indították a sorozat tegnapi részét, le is maradtam az elejéről!
Egyébként Tivadar nem lenne annyira "hülye", mert szépen összerakta (nem a delfinest :D) a sztorit, ő inkább a szabályok rabja és eléggé vaskalapos is!
nem tudom, a határállomáson ezt hogyan oldják meg, különösen Vikike.....(mivel Pityke múltkor hugyozni is a susnyásba ment, ezek szerint ott nincs WC se a határrendészeknek, se az utasoknak, remélem odáig nem jutnak el, hogy Vikikét is mutatják, ahogy egy bokor tövébe guggol le pisilni...)
Azt a jelenetet csak félig nézted meg? Zsiga felhívta Pityke figyelmét a szolgálati WC használatára, Pityke azért a susnyásban végezte a dolgát, hogy megtalálja Viki elrejtett csokoládéját.
A szarós/hugyozós poénokkal én már nem foglalkozom, úgy látom, az már alappoén, hogy Tivadar a szolgálatot minden nap a magánklozetjén való hosszas trónolással kezdi, ezt általában azzal fokozzák, hogy Imire is rájön a szapora.
MÉg szerencse, hogy soha senki másnak nem kell szarnia/hugyoznia (egy kivitelellel), csak nekik, pl. nem tudom, a határállomáson ezt hogyan oldják meg, különösen Vikike.....(mivel Pityke múltkor hugyozni is a susnyásba ment, ezek szerint ott nincs WC se a határrendészeknek, se az utasoknak, remélem odáig nem jutnak el, hogy Vikikét is mutatják, ahogy egy bokor tövébe guggol le pisilni...)
Még mindig jobb, mint mikor az ember természetes szükségleteivel poénkodnak, mert az nem csak ízléstelen, de már rém unalmas is... :P De azért vannak tényleg muris, szórakoztató részek, pl. nagyon bírtam, mikor Lajos nekiment Olegnek, de mondhatnék mást is...
Nézem a sorozat hivatalos honlapján lévő rövid részleteket, néhány érdekesség:
A honlap szerint "A Tanár Pataki Gyulája" szól be Bonifácnak.
Lehet hogy Bonifácnak nem a rendőrségre kellett volna mennie, hanem felhívnia Vasvári Szilárdot, hogy tegye ismét helyre tahó módon viselkedő tanítványát?
A honlapról megtudhatjuk továbbá, hogy "Babos nem teszi zsebre, ami a 8 órás slágeréért kapott..."
Ezek szerint a Babos nevű karakternek is van "8 órás slágere"? Eddig én csak a Babost alakító Nagy Ferótól hallottam ilyet.
És még a nézőkre tesznek pikírt megjegyzéseket, amikor a színészt összekeverik/összemossák az általuk alakított karakterrel.
Ja és hát természetesen a kifogyhatatlan poénforrás: Timike Borikát Icukának szólítja, és amikor az szól neki, hogy ő Borika, még rá is erősít, hogy nagyon emlékezteti valakire, akit Icukának hívtak...
Csak akkor azt nem értem, hogy Timike Bárány Jóskát miért nem hívja néha Jánosnak, és az is megkérdezhette volna valaki Bárány Jóskától, hogy nem volt ő már valahol polgármester?
""Icuka ikertestvérének" mennyivel több esze van, remekül átlát dogokat és jól védi a "doktor urat", aki csak a mini szoknyát látja!"
Azért az igen érdekes volt, hogy a vízbe ejtett telefon ugyan teljesen vízálló (ahogy a kiropraktőr mondta), de azért a víz az arra telepített egyik programot tönkreteszi? (Icuka szerint azzal már nem lehet lehallgatni.)
És azt hogy, ha a telefonba eleve nem tud bemenni a víz?
A többi leesett rengeteg doboz meg vajon hol van? Mert akkor ezek szerint sem a rendőrök, sem a Róza hálózat nem szedték össze.
Somorjai meg szerintem a BK-ban játszotta egykor Klaudia fiát, Gálvölgyi hadseregtábornok Sótonyi...:)
A forgatás viszont jól elhúzódott, mikor elkezdték még úgyszólván nyár volt, most már előkerültek a vastagabb dzsekik is... Nem baj, legalább gyönyörködhetünk a makkosszállási rendőrség teljes évi ruhatárában... Érdekes, hogy a pap egyszál reverendában ment át a rendőrségre, de lehet hogy volt alatta gyapjú mellény, vagy még az is kitelik tőle, hogy golyóálló? :))
Nekem fura, hogy Ildi azok után, amit Bonitól kapott, meg se kérdezi Laurát, hogy mit tud a Madonna koncertről, ő bezzeg felháborodik a nővéréről készült kukkoló videón...