Keresés

Részletes keresés

Legelész Creative Commons License 2017.11.10 -1 1 3620

A hangfelvétel meghallgatása után kíváncsian várom a "szigorú Kovács tanár úr" támogatóinak véleményét.

Előzmény: Ec pec kimehecc a (3595)
martinaxe7 Creative Commons License 2017.11.10 0 0 3618
az isteni Higgs bozon Creative Commons License 2017.11.10 0 0 3617

Bőven van még tennivalónk, hogy innen eltávolodva ide süllyedjünk, de a hülyének is megéri, hát még nekünk. Mindenesetre Lollobrigida néni is segítségünkre siet ebben.

Előzmény: kukurIQ! (3606)
baculum Creative Commons License 2017.11.10 0 1 3616

Nézd:-),

Nyilván amikor szembesül egy nő ezekkel a dolgokkal más interpretaciojaban:-) , valoban kognitiv folyamatokat indithat:-).

Kérdés, hogy a :-)"Mester" mit tud kezdeni ezután :-) Marioa:-)val?

Előzmény: ásítósmacska (3613)
ásítósmacska Creative Commons License 2017.11.10 -1 0 3615
ásítósmacska Creative Commons License 2017.11.10 -1 0 3614

Igen, elgondolkodtató... :)

Előzmény: pert2 (3588)
ásítósmacska Creative Commons License 2017.11.10 -1 1 3613

az a társadalmi probléma bemutatása, hogy egyszerre két f.szt ver ki?

LOL

Előzmény: Peter_Cs (3585)
ásítósmacska Creative Commons License 2017.11.10 0 1 3612

Köszönjük, emese...

Ha eddig nem tudtunk volna hová tenni téged (dehogynem! :-D), akkor most már elég hozzá ez is... :-D

Előzmény: Peter_Cs (3578)
Troll Lee Creative Commons License 2017.11.10 -1 0 3611

Én láttam pár részt a Kártyavár című sorozatból. A most kiebrudalt színész ott sem a legpozitívabb figurát játssza. Miért gondoljuk azt, hogy a sztárok, politikusok, művészek, tanárok nem ugyanolyan gyarló emberek, mint magunk is vagyunk.

Talán Charlie Sheen azért olyan zseniális a Két pasi meg egy kicsiben, mert önmagát játszotta. (Legalábbis ami az alkoholista énjét illeti.)

Előzmény: bcisuper (3607)
Törölt nick Creative Commons License 2017.11.10 -1 0 3610

Isten velük! 

Előzmény: az isteni Higgs bozon (3608)
Törölt nick Creative Commons License 2017.11.10 -1 0 3609

Majd akkor, ha a tehetséges fiatalok be mernek szólni, hogy ez az ócska ribanc az üres fejével és a punnyadó seggével meddig fogja még bitorolni a pi...-jával kiharcolt íróasztalt. 

Előzmény: Dugó Boss (3605)
az isteni Higgs bozon Creative Commons License 2017.11.10 -1 0 3608

Fontos, hogy új uraink, kiket el kell tartanunk, és minden igényüket ki kell szolgálnunk komfortosan érezzék magukat, nehogy honvágyuk legyen, és hazamenjenek.

bcisuper Creative Commons License 2017.11.10 0 1 3607

Valóban önmagukat szúrják tökön, amikor a kedvelt színházi világukat szétzilálják.

Öngyilkos tempó.:)

kukurIQ! Creative Commons License 2017.11.10 -1 0 3606

a libtard bagázs őrjöngve meglincseli saját kulturális idoljait.

Csak arra vagyok kíváncsi, mikor unják meg, és hogy egyáltalán képesek-e leállni, mielőtt felégetik a kultúra utolsó foszlányait is azáltal, hogy tendenciózusan megsemmisítik művelőit.

Meg kell mondani: zseniális húzás! Ha már az Európát leigázó civilizálatlan barbár tömeg nem akar/tud felzárkózni kulturálisan, hát akkor nosza züllesszük az öreg kontinens kulturális nívóját az ő szintjükre!

Előzmény: az isteni Higgs bozon (3387)
Dugó Boss Creative Commons License 2017.11.10 0 0 3605

Lesz itt hamarosan női ellenforradalom, ha a csajok rájönnek, hogy vége a dekoltázs és a miniszoknya hatalmának, és mostantól kezdve dolgozni kell.

A kérdés, hogy sunyi visszaaraszolás lesz-é avagy dacos, antifeminista hátraarc.

Törölt nick Creative Commons License 2017.11.10 0 0 3604

Kíváncsian várom azt a percet, mikor fog megszólalni az a bárisnya, aki ki meri jelenteni, hogy nem az esze miatt lett valaki, hanem az altestének bűvöletét használta fel az előmeneteléhez.

Vagy azt az urat, amelyik ki meri jelenteni, hogy ebből a kifutólányból az ő varázspálcája által lett osztályvezető.

Azt hiszem, erre sosem kerül sor. Pedig hát erkölcsileg erősen kifogásolható esetek ezek, de nem csak erköcsileg...

Törölt nick Creative Commons License 2017.11.10 0 1 3603

Ez nem normális.

Törölt nick Creative Commons License 2017.11.10 0 1 3602

:-O

Előzmény: Ec pec kimehecc a (3599)
nemezis 2 Creative Commons License 2017.11.10 0 0 3601

:(( Ezt a mentalitását nagyjából 3 hsz után meg lehetett állapítani......

Előzmény: Ec pec kimehecc a (3598)
balkan_kobra Creative Commons License 2017.11.10 0 0 3600

Holnap lesz Kerényi szülinapja  :)))

ill. már ma

Előzmény: Ec pec kimehecc a (3598)
Ec pec kimehecc a Creative Commons License 2017.11.10 0 0 3599
Ec pec kimehecc a Creative Commons License 2017.11.10 0 3 3598

Még egy molesztálása :-)

Tudom, halott oroszlánba nem rúgunk, nem is azért írom le ezt a pár sort, de valahogy nekem a taxis-történet stílusáról jutott az eszembe az alábbi beszélgetés. Mintegy nyolc év távlatából.
Kellemes napsütéses, varsói délután volt, amikor telefoncsörgés rondított bele irodám légterébe.
- Kerényi Miklós Gábor vagyok – mondja a telefon túlsó vége.
- Üdvözlöm igazgató úr, én meg Gordon István. Miben segíthetek?
- Ismerjük mi egymást?
- Személyesen még nem találkoztunk…
- Lényegtelen! Nézzen utána a lengyel operettszínháznak!
- Mire gondol, igazgató úr? – válaszoltam elámulva a gyors lényegretörés okán.
- Kapcsolatba tud velük lépni?
- Természetesen. A társulat véletlenül éppen a Csárdáskirálynő bemutatójára készül, Mészáros Márta rendezésében. Napi kapcsolatban vagyunk vele és az Operettszínház igazgatójával is, pár száz méterre tőlünk próbálnak, mintegy hónapja.
- Na, akkor az igazgatóval mielőbb hozzon engem össze! Világos?
- Mit mondjak neki, milyen ügyben keresi?
- Az ottani Operettszínház épületére vagyok kíváncsi.
- Nincs saját épületük, Kerényi úr. A Csárdáskirálynőt a Teatr Polskiban adják elő… persze szívesen segítek abban, hogy beszélhessenek.
- Mi az, hogy nincs saját épületük? – csattan fel az amúgy is és eddig is arrogáns hang gazdája.
- Hát, igen, ez nekik is gondot okoz, mivel…
- Mi az, hogy nincs saját épületük? Mi az, hogy nincs? – ismétlődik a kérdés az előbbi stílusban, csak még nagyobb hangerőre kapcsolva.
- Nincs, Kerényi úr, nem tudom, miért nincs. A Marica grófnőt például a Teatr Dramatyczny-ben adták elő nemrégiben. Amúgy azt is Mészáros Márta rendezte.
- Az engem nem érdekel… de van saját épületük! Tudom! Érti? Tudom! Hogy-hogy maga nem ismeri az ottani kulturális életet? Ki maga? – üvölti a hang, amitől az alacsony vérnyomásúak is rövid időn belül infarktus-gyanúba keveredhetnek.
- Kerényi úr, kérem, értse meg, nincs saját színháza Lengyelországban az operettnek.
- Mi az, hogy nincs? Ki maga, hogy ezt állítja? Van valami funkciója azon kívül, hogy felkapkodja a telefont?
- Igen, akad. Én lennék, tisztelettel, a varsói Magyar Kulturális Intézet igazgatója…
- Nem érdekel, hogy ki maga! Azonnal kapcsoljon nekem egy felkészült diplomatát!
- Igen, Kerényi úr, egy pillanat, csak átadom saját magamnak a telefont. Tessék, Gordon István vagyok, a varsói magyar nagykövetség tanácsosa. Mit tegyek, még ezzel a diplomata titulussal is megajándékoztak… – tört ki belőlem váratlanul, a saját magam számára sem elegánsnak tűnő válasz.
Kisebb robaj, aztán gyanús csend a vonal túloldalán, majd olyan kattogásféle, ami a beszélgetések hirtelen megszakadását szokta jelezni…

https://www.facebook.com/istvan.gordon/posts/10212762500290742

Előzmény: balkan_kobra (3596)
balkan_kobra Creative Commons License 2017.11.10 0 0 3597

Azért írom le ezt a pár sort, de valahogy nekem a taxis-történet stílusáról jutott az eszembe az alábbi beszélgetés. Mintegy nyolc év távlatából.

Kellemes napsütéses, varsói délután volt, amikor telefoncsörgés rondított bele irodám légterébe.

- Kerényi Miklós Gábor vagyok – mondja a telefon túlsó vége.
- Üdvözlöm igazgató úr, én meg Gordon István. Miben segíthetek?
- Ismerjük mi egymást?
- Személyesen még nem találkoztunk…
- Lényegtelen! Nézzen utána a lengyel operettszínháznak!
- Mire gondol, igazgató úr? – válaszoltam elámulva a gyors lényegretörés okán.
- Kapcsolatba tud velük lépni?
- Természetesen. A társulat véletlenül éppen a Csárdáskirálynő bemutatójára készül, Mészáros Márta rendezésében. Napi kapcsolatban vagyunk vele és az Operettszínház igazgatójával is, pár száz méterre tőlünk próbálnak, mintegy hónapja.
- Na, akkor az igazgatóval mielőbb hozzon engem össze! Világos?
- Mit mondjak neki, milyen ügyben keresi?
- Az ottani Operettszínház épületére vagyok kíváncsi.
- Nincs saját épületük, Kerényi úr. A Csárdáskirálynőt a Teatr Polskiban adják elő… persze szívesen segítek abban, hogy beszélhessenek.
- Mi az, hogy nincs saját épületük? – csattan fel az amúgy is és eddig is arrogáns hang gazdája.
- Hát, igen, ez nekik is gondot okoz, mivel…
- Mi az, hogy nincs saját épületük? Mi az, hogy nincs? – ismétlődik a kérdés az előbbi stílusban, csak még nagyobb hangerőre kapcsolva.
- Nincs, Kerényi úr, nem tudom, miért nincs. A Marica grófnőt például a Teatr Dramatyczny-ben adták elő nemrégiben. Amúgy azt is Mészáros Márta rendezte.
- Az engem nem érdekel… de van saját épületük! Tudom! Érti? Tudom! Hogy-hogy maga nem ismeri az ottani kulturális életet? Ki maga? – üvölti a hang, amitől az alacsony vérnyomásúak is rövid időn belül infarktus-gyanúba keveredhetnek.
- Kerényi úr, kérem, értse meg, nincs saját színháza Lengyelországban az operettnek.
- Mi az, hogy nincs? Ki maga, hogy ezt állítja? Van valami funkciója azon kívül, hogy felkapkodja a telefont?
- Igen, akad. Én lennék, tisztelettel, a varsói Magyar Kulturális Intézet igazgatója
- Nem érdekel, hogy ki maga! Azonnal kapcsoljon nekem egy felkészült diplomatát!
- Igen, Kerényi úr, egy pillanat, csak átadom saját magamnak a telefont. Tessék, Gordon István vagyok, a varsói magyar nagykövetség tanácsosa. Mit tegyek, még ezzel a diplomata titulussal is megajándékoztak… – tört ki belőlem váratlanul, a saját magam számára sem elegánsnak tűnő válasz.
Kisebb robaj, aztán gyanús csend a vonal túloldalán, majd olyan kattogásféle, ami a beszélgetések hirtelen megszakadását szokta jelezni

balkan_kobra Creative Commons License 2017.11.10 0 0 3596

na végre, ezt én is fel akartam tenni, csak nem a facebook-on keresztül

Ec pec kimehecc a Creative Commons License 2017.11.10 0 0 3595
balkan_kobra Creative Commons License 2017.11.10 0 0 3594

nem kell nekem tükör (másnak sem), én ismerem magam és a világot (na jó, meglepetések azért érhetnek még :)  )

Előzmény: Peter_Cs (3580)
fák, juh, madár2 Creative Commons License 2017.11.09 0 2 3593

Akkor Faludy Gyuri bácsi még lehetett volna ha még élne. :)

Előzmény: Aurelius Respectus (3591)
fák, juh, madár2 Creative Commons License 2017.11.09 0 0 3592

Én lehetek az egyik? :)

Előzmény: pert2 (3590)
Aurelius Respectus Creative Commons License 2017.11.09 0 0 3591

szigorúan 80 év feletti tagokból :)

Előzmény: pert2 (3590)
pert2 Creative Commons License 2017.11.09 0 0 3590

Egyszeru, a szerplok kivalasztasat egy haromtagu nepi ulnokkbolballo bizottsagra kell bizni.

Előzmény: Legelész (3589)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!