Nos, mivel csak most érek rá:
Először is gratula kisbergicsnek! ( nem nagyon értem rá, pedig megigértem neki, hogy befízetem a szomszédban lévő ,,Lunapark"-ba )
:)))
Nos voltam a kiállításon: tehetségesek a kölykök, láttam egy-két lenyűgöző képet, de az egész összhatást elrontotta a kb. 13x18-as méret és trehány, nem színhelyes printelés. Nem tudom megérteni, hogy egy iskola, amelyik az ott elmondottak szerint, igen jó anyagi támogatást kapott, ilyen sz@r minőségben prezentálja a nagyérdemű elé egy országos pályázat képeit. Én tökön szúrtam volna magam, ha az általam rendezett országos fotópályázatok újraprintelt képei így néztek volna ki, pedig engem és az egyesületemet nem támogatja senki sem.
Továbbá, nevetséges volt, hogy már évek óta az iskola az országos pályázatot saját maga részére írja ki, a többi pályázó csak alátét a sör alá. Gondolok itt a legtöbb fotót beküldő iskola vándorserlegére... Az egykori 500-as sulim nyugdíjas tornatanárával ( akinél állandóan felmentést kaptam ) ismert fotográfussal ebben is egyetértésre jutottunk.
Tehát, a sok bosszúság mellet igen kevés volt a pozitívum, és ha belegondolok, hogy a tehetséges kezdők az ott ,,tanítók" által egy tehetségtelen pénzhajhászó ,,fényképészek"-ké válnak... akkor már igen csak tele a hócipőm...
:(((
|