Lassan nekünk, a természetet tisztelő és védő túrázóknak (akik nem mellesleg quad-dal járnak) kell szégyenkeznünk : a saját fajtánk miatt.
http://index.hu/politika/bulvar/motbukk1119/
Önszabályozást is végrehajtunk - ha kell, és ha lesz partner benne. Na ehhez várom itten a segítségeket...
atyuska, nem hogy a quad, hanem az elektromos rokkantkocsi is maradjon ki az erdei utakról, bár ha választani kell akkor a sajátjogon birtokolt kerekeskocsival téged, szemetet gyűjteni bengednélek, egyedi napi jeggyel. Mert jó vagyok mint te, és érző lélek.
én ezt azért tartom túlbeszéltnek, mivel én ehhez sokat nem tudok hozzátenni. azt értsd meg hogy a társadalom döntő többségét ez a téma csak annyira érdekli, hogy ne legyen oda nem való zaj az erdőkben (*), ennél jobban nem. ezért mondom, hogy a megoldást nektek kell kitalálnotok.
* ez alatt a védett erdőket értem , mielőtt visszakanyarodunk.
túlbeszéltnek azért érzem a témát, mert eddig ebben a topikban kellett a legtöbbet ismételnem magamat. pedig elég sokat írok a polidilire és ott van a legtöbb értetlen ember... a véleményem elég egyértelmű, és leírtam már párszor.
off: jól sejtettem; egy olyan figura ne akarjon nekem segíteni, aki képtelen helyesen írni, csak a kibaszott motorjának a típusát. Egyébként nem hisztiztem, csak bosszant ez az abszolút nem környezettudatos magatartás.
Miért nem a flaszteren vagizol a haverok előtt a Havannán? A mókusok úgysem értékelik, milyen frankó quad-od van, csak megrémülnek a zajtól. Vagy ez a cél? Kötve hiszem.
túl van már beszélve ez az egész. a jogszabályok alapján egyértelmű hova nem lehet kvaddal menni. mondom, itt rajtatok múlik a dolog, hogy a közösséget hogyan tudjátok megszervezni illetve hogy azt hogy tudjátok megszervezni hogy elegendő hely legyen erre a hobbira. abból senki nem fog engedni, hogy védett területekre rendszeresen bejárhasson bárki kvaddal. (márpedig a hegyvidéki erdők döntő többsége ilyen). úgyhogy ezen a téren nincs kompromisszumra lehetőség ha ennek ellenkezőjét akarjátok és a jogszabályokat is be akarjátok tartani. a többi engem meg nem igazán érdekel, mivel magával a tevékenységgel semmi bajom, nekem annyi a fontos hogy az erdők csendje maradjon meg :)