Takaritást válallok ,csládoknál ,akár bejero nő ként is Nagytakaritást is . Bár mi amitt szeretne. Megbizhato,Rugalmas csalodást nem okozo 38 év Nő vagyok. egyedül élek .mindent le lehet,írni igy nem Írok többet. Lehet Egymást Keresük!? Gyözödjön meg inkább! tovább ,minden részletet megbeszélhetűnk ha Egymásra találtunk. Hivjon Bizalomal!! 06-706345842 sz. Elöre is kösszönöm!!
9. kerületbe (Kálvin tér) keresek szombat, vasárnap és hétfő délelőtti lakástakarításra segítséget. Kérem, csak a közelben lakók jelentkezzenek, illetve aki a hétfőt is tudja vállalni.köszönöm!
Hétfő, és péntekre keresek heti rendszeres takarítást. Alkalmilag nagytakarítást, Bármilyen lehet! Nem vagyok se szép, se fiatal, de dolgozni nagyon tudok. Évek óta nagy rutinnal rendelkezem.Referencia, és becsület van, a régi értékek szerint!Fiatalok is bármire hívhatnak! XV-ker-ben lakom, környező kerületek előnyben, de nem feltétlenül.Önálló, gyors, alapos, vagyok, az elvárások szerint. Köszönettel wg48@freemail.hu
Itt a tavasz!!! Kezdjük a felfrissülést egy nagytakarítással!:)
Vállalok takarítást 1 hétköznapi(egész napi,vagy néhány órás) még meglévő szabadnapomra heti rendszerességgel,havonta 1-szer,esetleg nagytakarítást, ahhoz való besegítést,festés utáni takarítást.(a lakás méretétől függően ez lehet akár 2-3 egymást követő nap) Budapesten. 30 éves,érettségizett, nem dohányzó, megbízható, becsületes, diszkrét, pontos, kis gyermekes anyuka vagyok. Gyerek szerető,erősen állat barát vagyok. Szeretem az alapos munkát,oda figyelek kérésére,vigyázok dolgaira,alkalmazkodom igényeihez. Munkám közben csak a megbeszélt,egyeztetett szereket,segédeszközöket használom(Környezet barát,vagy az Ön kedvenc bevált,vagy a rendelkezésemre álló,esetleg általam hozott) Alaposan dolgozok,kérésre akár piperetakarítást is végzek. Észreveszem a dolgom, ha kell egyeztetek Önnel.
Jelenleg is több lakásban, több féle igényhez alkalmazkodva végzem munkámat. Bérezés függ: a rendszerességtől (heti,havi,negyedévente nagytakarítás),lakás nagyságától,állagától,az Ön igényeitől. Megbeszélés tárgyát képezi.
Leinformálható referenciákkal, friss erkölcsivel rendelkezem. Azokhoz tartozom, akiket örömmel tölt el, ha elégedettek munkájára és megdolgoznak a pénzükért,nem csak az első időszakban. Amennyiben tetszett bemutatkozásom, az ön elképzelésének megfelelek és úgy gondolja, rám van szüksége,vagy esetleg kérdése van munkámmal,referenciával,takarítással kapcsolatban kérem, írjon-hívjon bizalommal.
Ha szüksége lenne a gyerekek mellé egy segítőtársra, vagy csak elfoglalt kismama és a babával szeretne foglalkozni és nem a fránya háztartással, vasalással, kérem hívjon bizalommal.
Amennyiben szeretné, hogy amíg Ön dolgozik a lakása rendbe legyen téve, és a tiszta rendes lakás várja mikor fáradtan hazaér, kérem keressen.
Heti rendszerességgel keresek magánlakásoknál munkalehetőséget takarítás, vasalás, házvezetés, bébiszitter munkakörben.
5. éve magán lakások takarításával, és bébiszitterkedéssel foglalkozom referenciával, erkölcsivel rendelkezem.Jelenlegi családjaimnál 3. éve dolgozom.
Ha kérdése van a vanita@indamail.hu vagy telefonon a 06 70 621 0986 számon elérhető vagyok.
Takaritást válallok ,csládoknál ,akár bejero nő ként is!! Megbizhato,Rugalmas csalodást nem okozo 38 év Nő vagyok. leírni mindent le lehet,igy nem Írok többet. Lehet Egymást Keresük!? Gyözödjön meg inkább! tovább ,minden részletet megbeszélhetűnk ha Egymásra találtunk. Hivjon Bizalomal!! 06-706345842 sz. Elöre is kösszönöm!!
Keresünk egy megbízható, precíz bejárónőt, akinek többéves tapasztalata van és leinformálható. A munkavégzés helye Budapest III. kerület Békásmegyer-Ófalu. A bejárónői munka heti két alkalommal takarítást, mosást, teregetést, vasalást jelentene egy családi házban. Esetenként ablakmosást is. Bérezés alkalmanként, megegyezés szerint.
A jelentkezőktől fényképes bemutatkozó mailt kérnénk!
Takaritást vállalnék szerda és péntek kivételével az V.,VI.,VII.,VIII.kerületben.Jelenleg kettő
hostelben takarítok külföldi fiatalok mellett.Vállalok külön gyermekfelügyeletet is babysitter és óvodai dajka végzettséggel.10éves kislánnyal rendelkező anyuka vagyok.