A topic célja a BMW motorkerékpárok tulajainak és azoknak a szimpatizánsokanak az összefogása, akik szeretik ezt a motormárkát.
Szinte hihetetlen, hogy nincs ilyen Topic még!
A motor nekem is tetszik, legfeljebb megmarad! Többen mondták, hogy miért is adom el! Az a helyzet, hogy csak 1150 GSA-m volt, és 1200-ből is ki szeretném próbálni az Adventure változatot, ráadásul már léptem, és eddig tetszik. Viszont az 1250-ből nem kellene az Adv, mert azon valahogy nem éreztem magam otthonosan, már kicsit böszme (bocs 1250 GSA tulajok), a sima pont elegendő volt. Talán az 1300 GSA, de az még nem született meg :-)
Sajnos az idő most a motorosoknak kedvez, mintha a tavalyi év ismétlődne, legfeljebb gurulunk egyet.
Így kezdtem, csak egy 50ccm- s motorral...reptérnél..homokos talaj, aszfalt gumi..
Rá egy évre jött a jogsi..amikor már volt némi fogalmam..
A sár azért nem a barátom..🤣
Mondjuk ez a terep tréning kezdőknek 5 perc után elvérzés lett volna...a 20. perc után én is gondolkodtam, hogy mit keresek én ott😝, de aztán végigcsináltam..egy velem egykorú apuka, aki a fiával érkezett kb félidőben feladta, szimplán ő is rinyált az eséstől...úgy mint én...azért egy törés nem jött volna jól..
( ja az első 10 percben megpusziltam a beton kerítéslábazatot..előre bukfenccel)
Nekem nincs bajom a sárral, mert nem megyek bele :-)
Valószínűleg nem terepmotoroztam elég ideig, hogy rájöjjek, miért jó belemenni a derékig érő dagonyába, mikor ki is lehet kerülni (persze nem mindig). :-)
Megosztottam. Ismerős rám írt magánba, hogy milyen szép motorom van, miért adom el. Mondom neki, nem az enyém, az még életében nem volt ilyen tiszta (max még a szalonban).
Nekiindultam ma a rövid “plexi” tesztelésének. Ez egy alubondból kivágott, kb. a rally/sport plexivel hasonló magasságú, viszont oldalt szélesebb kreélmány. Majd lefényképezem.
Hamar visszafordultam. Az, hogy hideg, az egy dolog, nem túl meglepő. Viszont jóval nagyobb volt vele a zaj, és bár nem volt párásodás - sőt, határozottan éreztem a bukóban a hideget, ha nyitottam az első szellőzőt - és a 130 feletti vibrálás is minimális, vagy tán nincs is, a zaj durva. Az meg, hogy a fejemet nem fordíthattam büntetlenül oldalra…
Szóval ez nem jött be. De azért a gyorsan visszapakolt nagy plexivel mentem egy karikát: Galyatető-Mátraháza-Gyöngyös, 160 km.