Még az is előfordulhat, hogy válaszol. De ehhez minimum jól kell kérdezni.
Figyelem!
A topik címében az SOS nem azt jelenti, hogy itt gyorsan lehet segítséget kapni hanem azt, hogy
Összefoglaló jelleggel a többi fórum moderációs topikjaihoz innen célszerű elindulni: Közlemények
A nem ennek megfelelő kérdések törlődnek.
Szeretném felhívni a moderátorok figyelmét, hogy tmi felhasználó a sclerosis multiplex fórumban ismét személyeskedik. Jó lenne, ha azonos szabályok és büntetések vonatkoznának mindenkire.
A Fegyverek, emberek félelmek csoportból mára virradóra eltűnt a MATASZ BP című, pár napja nyitott topic. Nem a létrehozó szüntette meg, ez már biztos. Tud valaki segíteni, mi lett vele?
A moderátortársam döntéseit nem tisztem megkérdőjelezni, de a problémát a moderátorok között felvetettem, ahogy lesz bármilyen eredmény, értesíteni fogunk Titeket.
Deibler úr intézkedett az általa vélt viszonyok alapján, és nem volt igaza, de kitiltott két embert. Ez igazságtalanság, meg pofátlanság a részéről, főleg, hogy abszolút felületesen, tájékozódás nélkül ítélkezett.
"A tiltás az adott fórumcsoportra, fórumra, klubfórumra vonatkozóan lehet ideiglenes vagy végleges. A leggyakoribb eltiltási tételek: egy nap, egy hét, egy hónap, végleges."
Elnézést, de nem közölte velünk az eltiltás időtartamát. Az, hogy az SM Társaság válaszától teszi függővé, az nem elfogadható, mivel a társaságnak ebbe beleszólása nincs..
El kell mindig olvasni az apró betűs részt is. Világosan le van írva, hogy nem fog válaszolni. Kirúgott és kész, Ő az atyaúristen itt, nem gondoljátok komolyan, hogy bármit számonkérhettek rajta, netán eszébe kellene jutnia, hogy esetleg tévedhetett. Felejtsük el ezt a helyet és annyi. tmi meg akárki pedig terjessze az igéjét kritika nélkül, és rúgassa ki aki nem tetszik neki. A betegek meg vessenek magukra, ha csak úgy elhisznek valamit. Senki nem mondta, hogy ez a fórum értük van.
Ma van már az ötödik napja annak, hogy lapátra tett minket. Nem kellene már esetleg lépnie valamit ebben az ügyben? Tudom, hogy Isten malmai lassan őrölnek, de ennyire? Igaz, ha úgy nézzük, hogy Ön egy Hivatal, akkor még van 25 napja.
Úgy látom ritkán jár erre. Azért ha valakit kitilt esetleg meg kellene néha nézni, nem reagáltak-e a delikvensek. Vagy az átfutási idő itt is 30 nap, mint a hivatalokban? Ez nem szerepel a szabályzatban.
Még annyit fűznék hozzá, hogy szeretném a bocsánatkérését látni az adott topikban, a hiteelrontásért, amit a "megtévesztő" elnevezéssel a levelezőlistának, és annak honlapjának okozott. Semmi közünk a Magyar SM Társasághoz, és nekik sem hozzánk. Nem tudom milyen jogon tette kizárásunk visszavonását az Ő véleményüktől függővé. Egy teljesen független internetes szerveződés létjogosultságát kérdőjelezte meg, kérdezem, hogy milyen alapon? Rendelkezik Őn megfelelő információkkal, hogy ezt megtehesse? Nem hinném, hogy moderátori státusza felhatalmazza arra, hogy eldöntse ki képviselheti a betegeket interneten.
Deibler úr! Ön mint moderátor: alkalmatlan. Nálam már akkor elérte ezt az elismerést, amikor az SM-fórumon valakire rászólt, hogy a "szabványos" színeket használja. Kirúgni marha könnyű, aki ehhez jogot kap; a magam részéről én is lehettem volna moderátor annak idején, de nekem ehhez a foglalkozáshoz nincs gusztusom. A _régi_ csapatból - iNteRNeTTo, később Index - sok embert ismerek személyesen is, és sajnálom, hogy közülük sokan már nincsenek jelen az Index-en. Ez az egész fórum túl nagyra nőtt, túl egyszerű a rengeteg embernek a névtelenség homályába bújva renitenskedni, másokat bosszantani, önérdekekkel nem nagtyon törődő emberek munkáját tönkretenni, Még a fórum-programot - fórum-szoft - is sikerült egyeseknek súlyos pénzeken tönkretenni. Hát ilyen lett az Index, és ez nagyon sajnálatos. Mert azért mnden egyes kattintásunk után profitál a cég, az abszolút nonprofit tevékenységünk pénzt jerlent az Index-nek. A moderátornak, mint olyannak, nem lenne szabad homályban maradni; ez a név: "dr Dreibler" nem mond semmit, nem mondja, hogy az illető moderátor. Kérném szépen, hogy a moderátori hatalmával ne éljen vissza. Köszönöm.